Nationaalcontractbeheer

Belde mij op 02-03-2025, of ik {.......} ben, woonachtig aan de {............} in Utrecht, want ik ben klant bij ze. Nog nooit van die toko gehoord, en het telefoonnummer die ze belde (mijn num... Toon meer

Vreselijke organisatie! Ze accepteren geen nee als je niet met ze in zee wil gaan, want ze blijven maar bellen terwijl ik niets met ze te maken wil hebben. Dit gaat al maanden zo, krijg minstens 1 tel... Toon meer

drie keer telefonisch lastiggevallen (omdat ik de eerste 2 keer aangaf dat het niet uitkwam) door een vaag type van Nationaal Contractbeheer via 010-8083303. Doet alsof hij namens je huidige leveranc... Toon meer

Ben al verschillende keren gebeld door telemarketing van eneco met het nr +3215151448. ik vraag vriendelijk om daar mee op te houden, de bellen krijgt onmiddelijk een grote mond en legt de fout b... Toon meer

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

NIET DOEN!!!

NIET DOEN!!!

Ik kreeg een man aan de telefoon, een half logisch verhaal waarbij steeds meer alarmbellen afgingen bij mij.

Toen ze uiteindelijk vroegen of ik het contract wilde bevestigen door op de link van een sms te klikken ging bij mij de twijfel de overhand voeren.

ik sprak mijn twijfels uit en begon die man tegen mij uit te vallen dat ik gek geworden was. Toen heb ik opgehangen.

19 april 2024

Niet vertrouwen!

Zojuist gebeld zgn. namens Eneco dat ik een variabel contract zou hebben (dat heb ik niet) en dat de prijzen aan het dalen zijn. Zeer onprofessioneel en popi jopie met "ciao" en niet wachten tot ik opneem maar direct vol erin. Gebeld door 020-2134926

19 april 2024

Wat een OPLICHTERS!!!!!

Wat een OPLICHTERS!!!!!
Ik werd net ook gebeld door hun. Ze vertelde mij dat Budget energie door Greenchoice werd overgenomen en dat ik een nieuw contract moest afsluiten!! Eerst vertelde ze me je hebt een variabel contract toch? NEE ik heb een vast! Dus vond ik al raar. Ik zeg maar als het echt zo is wat jij zegt dan stuur maar een mail. Dat zou hij doen, we moesten wel nog even mijn gegevens doorlopen. Alles klopt ook gewoon! Ze waren goed op de hoogte!! Ik moest ook meteen naar mijn mail kijken en dat vertrouwde ik ook niet want ik moest op een soort button klikken om de offerte te openen of op een link die via SMS was binnengekomen. Ik heb daar uiteraard niet op geklikt! Ik zei ik ga dat nu allemaal niet bekijken want ik ben aan het werk! Waarop zijn antwoord was: Ja dat ben ik ook! Ik zeg je belt maar terug morgen. Hij werd steeds onvriendelijker! maar we hebben het gesprek toch afgekapt. Ik heb Budget energie ingelicht en hun zeggen wij worden helemaal niet overgenomen. Ik dacht eerst het zijn hackers dus in mijn omgeving al iedereen ingelicht. Tot ik deze reviews las. Dus wees GEWAARSCHUWD

Ze mailen met: klantenservice ( ad teken ) nationaalcontractbeheer.nl

En ze bellen met nummer:
010-8083307

11 april 2024

Wat een mafketel had ik aan de lijn…

Wat een mafketel had ik aan de lijn zeg!! Nationaal whateverbeheer..... Zegt gewoon dat ik een vast contract hebt... wat ik niet heb... en ik blijf bij mijn eigen enertgieleverancier maar ga wel aan het eind van mijn contract naar Greenchoice... yeah sure!! Ik heb 'm op hold gezet en hij hing op binnen 30 seconden!! 🤣😈

10 april 2024

1 ster is eigenlijk nog te veel

1 ster is eigenlijk nog te veel.

Eind februari gebeld door iemand die zei van het 'Nationaal Collectief' te zijn. Toen ik vroeg dit te herhalen, werd het ineens 'Nationaal Contractbeheer'. En dan krijg je natuurlijk een verhaal over je energiecontract.

Als je dan zegt dat ze hier niet over mogen bellen, krijg je een welles-nietesspelletje. En dan hangt hij op, want hij weet dat hij hier niks gaat winnen.

Deze partij heeft geen toestemming van mij gekregen om mij te bellen met een commercieel aanbod en dat mag hij dan ook niet doen. Ook niet voor een zogenaamd zakelijk energiecontract, want als eenmanszaak/zzp'er val ik volgens de Rijksoverheid ook onder de regels voor telemarketing.

29 februari 2024

Zeer onvriendelijk

Zeer onvriendelijk, direct een onbetrouwbaar gevoel. Erg dwingend en onduidelijk wat de verkoper nu precies van mij wilde.

11 maart 2024

Wat een ratten

Wat een ratten. Doen zich voor als mij energieleverancier, en willen alleen maar bevestiging van de gegevens. Daar klopt niets van en ze proberen met misleiden een bevestiging te krijgen voor omschakelen naar hun partij. Wat een ratten.

7 maart 2024

niet mee in zee gaan

bellen eerst via nationaalcontractbeheer en toen we aangaven dat we bij Gulf zitten. belde hij ook ineens vanuit Gulf. zei dat we een variabel contract hebben maar we hebben een vast contract. Hij bleef volhouden dat hij vanuit Gulf belt. aangegeven dat we niets willen.
slecht zaak dat energie aanbieders in deze tijd nog steeds zo klanten proberen te werven.

4 maart 2024

Net gebeld door ene Jonas....

Net gebeld door ene Jonas....
Wat een ontzettend opdringerig mannetje was, en gewoon mijn contract wou overzetten zonder dat ik dat wil.
Hij bleef maar doordrammen terwijl ik duidelijk heb aangegeven dat ik niet wilde overstappen, uiteindelijk heb ik de klantenservice gebeld en zij beloofde dat ik niet meer gebeld zou worden.
Ik zeg: Niet doen!

Oneerlijke club

Oneerlijke club. Doen zich voor als partner van mijn huidige energieleverancier, maar weten vervolgens niet welk contract ik heb. Ik geef aan het begin van het gesprek aan dat ik geen interesse heb om iets te kopen en ze gaan gewoon door met praten. Als je je zo opstelt aan de telefoon, ben je 2x aan het liegen en dus gewoon een stel oplichters.

4 maart 2024

Bellen random, op blacklist gezet

Net gebeld door Nationaal Contractbeheer. Ze gaven aan dat mijn contract afloopt en ze een aanbod konden doen. Toen ik vroeg waar ik dan nu zit zeiden ze Vattenfall, wat onjuist is. Vervolgens gaven ze aan dat ik daar dan ooit had gezeten, wederom onjuist. Kortom, een belbedrijf dat ergens telefoonnummers heeft ingekocht en vervolgens mensen gaat benaderen.

Aangegeven dat ik het onprettig vind dat ze me lukraak gaan bellen, gebeurt helaas erg vaak omdat mijn nummer (helaas) bij de kvk openlijk wordt gedeeld.....

Overigens verbazen de positieve reacties hieronder me; het is vrij duidelijk dat ze mij gewoon random hebben gebeld en hopen dat je toehapt.

Niet doen!

1 maart 2024

Ik kan geen gebruik maken van bedenktijd

Ik kreeg een mooie aanbieding, maar wil er vanaf zien omdat mijn huidige aanbieder hetzelfde biedt. Geen annuleringsbrief erbij. Contact opgenomen met Vattenval. Nog niet bij vattenval aangeboden.... terwijl we op dag 10 zitten en ik het wel binnen de 14 dagen geannuleerd wil hebben.

21 februari 2024

Prima geholpen door Nationaal…

Prima geholpen door Nationaal Contractbeheer! Ik was jarenlang klant bij de Nuon. Helaas kon ik tijdens de energiecrisis geen vast contract krijgen dus ben ik overgestapt naar de Greenchoice. Nu werd ik gebeld door Marco met een mooie terugkom actie van de Vattenfall. Samen de tarieven naast elkaar gelegd en het scheelt mij een paar honderd euro per jaar! Ik heb ook Marco zijn telefoonnummer hij blijft mijn vaste contactpersoon! Zeer tevreden!

23 februari 2024

Zeer goeie adviesen en hulp

Goed bedrijf, ik werd heel goed geholpen door Ronald vrij, Ik ben in het verleden vaak overgestapt waarbij ik uiteindelijk niet altijd goedkoper uit was. Met het advies en de mogelijkheid om meerdere prijzen te kunnen zien heb ik een goeie keuzen te maken voor een nieuw contract. Hij heeft zijn tijd genmen om alles naast elkaar te leggen en alle berekeningen gemaakt die bij mijn verbruik van toepassing was.
Wat ik heel erg goed vindt is dat er meerdere energieleveranciers aangesloten zijn bij het Nationaal Contract beheer waardoor je keuze hebt.

12 februari 2024

Werd gebeld door het nationale…

Werd gebeld door het nationale collectief, eerst dacht ik van dit is geen zuivere soep maar het tegendeel was mij wel bewezen.
Het daadwerkelijk een goedkoper contract gekregen en zit hoef er weel even niet naar om te kijken

15 februari 2024

Goed geholpen

Geweldig geholpen door een jonge kerel! Bood mij een erg scherp tarief aan waardoor ik maandelijks 25 euro bespaar! Toch mooi meegenomen. Nationaal contactbeheer krijgt van mij een pluim!

1 februari 2024

Oplichters!

Benaderd door een medewerker van Nationaal Contrabeheer (namens Vattenfall zeiden ze) deze avond en na lang door blijven praten en beloftes dat er niets veranderen zou offerte laten sturen voor energiecontract van Vattenfall zeiden ze. Toen ik aangaf dat ik het door zou nemen voordat ik akkoord zou gaan werd mij dwingend verteld dat dit niet kon en dat het zo geregeld was, echter kinderen moesten naar bed en toen vroeg hij of hij een half uur later kon terugbellen. Terug kijkend op het gesprek voelde ik me niet prettig en heb het aanbod afgewezen waarna ik en mijn partner allebei gestalkt werden door een medewerker door 10 tallen keren bellen zowel met een 020 nummer als een mobiel nummer. Waardoor ik het nummer geblokkeerd heb en er dus vervolgens een bestelling is geplaatst bij een lokale eetgelegenheid op ons adres met het betreffende mobiele nummer van de medewerker die belde elke keer. Dit is ronduit schandalig, onbeschoft en ik ga hier zeker werk van maken.

23 februari 2024