Nespresso Denmark Reviews 1.666

TrustScore 2 uit 5

2,2

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nespresso Kapsel Display Collection. Nespresso anfører i omtalen af kapselholderen: …”Skab en endnu bedre Nespresso-oplevelse med den raffinerede Display Vertical-kapseldispenser. …”De... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Efter små 11 år som super tilfreds Nespresso kunde, så må jeg erkende, at det er helt slut nu. Jeg får et nyhedsbrev der opfordrer til at bruge deres app. Det gør jeg. Undervejs i bestillingen undrer... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Har købt en Vertuo Next for ca 9 mdr siden og er rigtig glad for den. Med den nye maskine fulgte der kaffekapsler med til værdi af 200 kr, hvis man registrerer sin maskine. Problemet er bare, at m... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Koffiebar
  2. Koffie-apparaat leverancier
  3. Koffiewinkel
  4. Koffiegroothandel

Over Nespresso Denmark

Geschreven door het bedrijf

Oplev Nespressos kaffeunivers

Nespresso tilbyder en række exceptionelle kaffer, maskiner og service, der er skræddersyet til alle præferencer og udviklet til at opfylde de strengeste kvalitetsstandarder.

Bæredygtighed er forankret i hjertet af alt hvad vi laver. Virksomheden, produkterne og metoderne er baseret på en enkel præmis: at hver kop Nespresso skal have en positiv effekt.

Vælg mellem vores to forskellige kaffesystemer Vertuo eller Original.

Med Vertuo kan du brygge alt fra en espresso til store kopper kaffe eller en hel kande kaffe til deling. Find din kaffefavorit og bryg din kop eller kande med blot et enkelt tryk på knappen. Det er et univers af muligheder, skræddersyet til at passe til alle typer smag og behov. Med Nespresso Orginal kaffesystemet kan du brygge en klassisk espresso og en Lungo.

☕ Helt enkelt - brygg din yndlingskaffe ved et tryk på en knap.

☕ Køb din Nespresso kaffe på nespresso.dk eller i en af ​​vores Nespresso Boutiques.

Glem ikke at genanvende dine brugte kaffekapsler via DAO, hos udvalgte forhandlere eller i en af ​​vores Nespresso Boutiques.

Besøg Butikken

3 sterren
2 sterren
1 ster

Køb ikke online

Køb ikke online. Pengene bliver trukket med det samme, men ordren findes ikke. Efter tre opringninger siger en medarbejder nu at pengene nok kommer om 14 dage - 800kr er væk fra min konto, men ingen varer i sigte! Køb andre steder og undgå at blive snydt

1 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pas på med at oprette abonnement

Pas på med at oprette abonnement. Jeg ville lukke ned for mit abonnement men da jeg havde 800kr stående kunne jeg ikke få de penge ud. Absolut ingen hjælp fra deres kundeservice, de penge er bare gået tabt.
Derudover er der altid udfordringer med at bestille via app og de kampagner de kører med kan ikke kombineres med de gratis Kaffekapsler man får med i abonnementet.

28 november 2025

Har været kunde i mere end 15 år

Har været kunde i mere end 15 år. Købt 5-6 maskiner i tidens løb og køber kaffe for ca. kr. 10.000,- pr. år. Nu er min maskine gået i stykker og er udenfor garanti så jeg har spurgt Nespresso om de kunne give lidt rabat på køb af en ny maskine. Svaret var et iskold nej og intet alternativ forslag. Jeg er ikke kunde mere og bliver det aldrig igen!

20 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Awful business practices, extremely disappointed!

Awful business, uncooperative, unwilling to take responsibility for their mistake.
I purchased a new coffee machine through Nespresso. I was offered a 1000DKK discount, distributed 4×250DKK over my next four coffee orders.
The discount code never arrived, and after pursuing this for several months, I have now been informed that this offer is only valid for coffee machines purchased from distributors. I purchased the machine from Nespresso in reliance on the 1000DKK discount and was never informed of this limitation. I even gave away my existing machine.
I have offered to compromise, for them to give me another discount or free capsules, and I am offered 2 packs of coffee (120DKK). They simply apologise for the mistake! DET ER SÅ FORKERT PÅ SÅ MANGE NIVEAUER! ! I am a 10+ year member at Ambassador level (many purchases).

14 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

På trods af at Vertuokaffen er virkelig…

På trods af at Vertuokaffen er virkelig god, ender jeg på en stjerne. Det skyldes alene kundeservicen som gennemgående er elendig. Jeg har været stamkunde i flere år (og dermed betalt et betydeligt beløb - et bud vil være mere end 10.000kr plus to maskiner til Nespresso. Derfor undrer det mig virkelig, at den ene gang jeg glemmer en regning, ja, så sender Nespresso ingen reminder om regningen, men da jeg vil købe kapsler igen, viser det sig at min konto er spærret - på baggrund af den forglemmelse af en regning på 195kr.!!! - og uden nogen form for reminder - ej heller en orientering om, at de har spærret kontoen.
Det er en form for kundeservice, jeg ikke på nogen kan acceptere. Men I må jo tjene rigtig godt med penge, når I vurderer, at I har råd til at være ligeglade med stamkunder og leverer så ringe en service/kommunikation.
Mit engagement med Nespresso slutter her.
Endelig vil jeg sige, at det undrer mig, at I ikke svare på de virkeligt dårlige anmeldelser der ligger her på trustpilot. Det viser vel blot, at de kunder der skriver har 100% ret - når vi ikke får jeres syn på “sagen”?!
Så jeg anbefaler kun Nespresso, hvis du have en unik kombination af dyr kaffe og elendig kundeservice.

2 november 2025

Uheldig kundeservice oplevelse

Jeg har været kunde hos Nespresso i mange år og haft tre maskiner gennem tiden – de holder jo ikke evigt, og det er fair nok. Sidste gang jeg bestilte kapsler, gik betalingen hurtigt og næsten automatisk. Jeg troede, de havde gemt mine kortoplysninger, som mange andre webshops gør.

Det viste sig dog, at betalingen var sat op som faktura, og jeg opdagede først, at jeg ikke havde betalt, da jeg modtog en rykker med gebyr. Jeg kontaktede straks kundeservice samme dag og bad om at få gebyret fjernet, da jeg aldrig havde modtaget den oprindelige faktura. Samtidig bad jeg om at opsige mit abonnement, da jeg ikke rigtig kan se, hvad fordelen er, og jeg heller ikke får brugt min saldo.

Nu – to uger senere – har Nespresso stadig ikke opsagt mit abonnement eller fundet en løsning på fakturaen. Jeg valgte derfor at betale beløbet uden gebyret, men det har så resulteret i, at jeg nu er blevet låst ude fra at købe kapsler.

Virkelig ærgerligt. De startede ellers godt ud for år tilbage med en effektiv chatfunktion og hurtige løsninger, men nu skal al kontakt foregå via mail, og svarene lader vente på sig. Jeg ved ikke helt, hvordan jeg får løst situationen nu – men forhåbentlig læser nogen fra Nespresso med her.

15 oktober 2025

Haves Nespresso pixie ca 1.5 år gammel

Haves Nespresso pixie ca 1.5 år gammel, den kunne ikke tåle og blive afkalket😮‍💨 pumpen i stykker og nul hjælp fra Nespresso ? selv om jeg har 3 maskiner, tænker jeg finder en anden maskine! ringe service !!

14 oktober 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vi kommer hjem med en nyindkøbt…

Vi kommer hjem med en nyindkøbt Nespresso pop. Vi købte den da vi i start af ugen får gæster og gerne vil prøve lidt ny og god kaffe. Vi vælger så at benytte os af det tilbud på en rabat på 250kr ved køb på over 350kr, dette medfører at min konto bliver spærret inde på deres hjemmeside og vi kan da ikke købe nogle kapsler før dette er kigget på tidligst mandag. Dette er pga. De bøvler med deres sikkerhedssystem.

Nu står vi så med en kaffemaskine uden kaffe til og de kapsler der skal bruges kan kun købes gennem Nespresso.

Synes godt nok det er amatøragtigt og for dårligt. Kan ej anbefale at købe deres nye serie af maskiner med de nye kapsler.

Fortryder hvertfald mit køb.

4 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg er ved at blive vanvittig

Jeg er ved at blive vanvittig!
Jeg har for 4 dage siden købt min Nespresso maskine nummer 5.
Fordi de pludselig ikke fungerer mere. Det har jeg accepteret.
Ved køb af min nye maskine følger en kampagne med kaffekapsler for 250 kr. hvis man køber for min. 600 kr.
jeg gik direkte hjem og bestilte for 900 kr. i den forbindelse skulle jeg uploade kvittering som købsbevis. Dagen efter fik jeg en mail om at vi ikke var i mål. Jeg skulle oplade igen. Jeg har nu talt med kundeservice 3 dage i træk og uploadet fysisk kvittering en online udgave fra Magasin og har netop nu fået endnu en mail på vi ikke er i mål. Jeg ville bare være glad for at kunne købe noget kaffe til min kafemaskine 🤯

1 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Magen til møgfirma skal man lede længe…

Magen til møgfirma skal man lede længe efter!
Købte en maskine hvor der på kassen var en qr-kode til køb af kapsler med en rabat på 250,-.
Det er så løgn!
Først mente de at de ikke kunne læse kvitteringen og vi sendte dem op til flere gange for til sidst de godkendte bonnen, men spurgte alligevel om det de kunne læse selv.
Nu har de så efter 14 dage fortalt vi ikke alligevel kan få tilbuddet.
Ergo er det løgn hvad de skriver i reklamerne.
Skam jer!

30 september 2025

Dårlig app/hjemmeside/kundeservice

Dårlig app/hjemmeside/kundeservice

Oplever 1 pakke nedpressokapsler der ikke virker….
Umuligt at få chatten til at fungere og ingen mailadresse

Lavede en skærmoptagelse af brugen af hjemmesiden, total parodi
Når man prøver at åbne chatten sker der ingenting
Når man prøver at åbne kontakt os i bunden, bliver man smidt af

27 september 2025

Fejl på mælkeskummer

Vi har en Nespresso med mælkeskummer. Skummeren er 5 år gammel - og belægningen i bunden af skummeren løsner sig i flager.
Nespressos løsning er - køb ny maskine ! Og fortæller samtidigt at den ikke må bruges, da den kan være sundhedsfarlig.
Så husk at kigge efter bunden i mælkeskummere !

25 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service.
Der var en lille fejl i leveringen som med det samme blev løst.
Har aldrig haft problemer med Nespresso, altid hurtig service og levering.

11 september 2025

Piv elendig kundeservice.

Piv elendig kundeservice.
Bestille kaffe for 1400kr om torsdagen, kaffen bliver pakket og sendt. Mandag kan jeg se hos Bring den leveres mellem 8-16. (Nespresso hæver pengene)

Kaffen kommer aldrig mandag, tirsdag kigger jeg og kan nu se pakken er under behandling. Underligt da den var under levering dagen før.
Onsdag står der pakken er leveret, men det er den bestemt ikke. Bring siger pakken er i Sverige hos Nespresso som har kvitteret for modtagelse så jeg skal kontakte dem.

Snakker med Nespresso kundeservice som siger ja de har den.
Hvorfor spørg jeg.
Det ved jeg ikke.
Ok men hvad så nu ?
Så får du pengene tilbage.
Hvorfor, vil jo gerne ha min kaffe.
Så kan du bestille den igen eller jeg kan, men du skal så bare lige betale for den igen.
Hvorfor, har jo betalt.
De penge får du retur men der kan godt gå noget tid.
Hvorfor kan i ikke bare sende en ny levering uden jeg skal betale igen og vente på jeg får pengene retur fra første ordre.
Fordi sådan er det.
Ok, men det da ikke særlig god kundeservice.
Næ, det kan du godt ha ret i.
Men hvorfor er jeg så ikke blevet informeret om pakken er gået retur og pengene vil blive tilbageført. Det da en joke jeg selv skal finde rundt i hvad der sker alt imens i har hævet mine penge.
Det kan jeg ikke svare på.

Ikke så meget som et lille vi beklager ulejligheden eller en form for kompensation. Piv ringe kundeservice som åbenlyst er fuldstændig ligeglad.

3 september 2025

Køb ikke Nespresso maskine

ADVARSEL TIL andre der vil købe en ny Nespresso maskine og håber som før at kunne benytte forskellige slags kapsler. Havde tidligere en fin lille Nespresso maskine der snild kunne brygge kaffe med alle slags kapsler fra forskellige udbydere. Men ikke den nye Citix, den tager kun Nespresso da den ikke presser hul på andre. Har kontaktet Nespresso der blot sagde jeg så skulle bruge deres vanvittigt dyre kapsler. Der står intet nogle steder at den kun kan bruge Nespressos egne. Havde aldrig købt den maskine hvis jeg vidste det.
Ærgelige hilsner
Charlotte

29 augustus 2025

2 Nespressomaskiner fungerer ikke

Har købt 2 Nespressomaskiner. Havde en masse bøvl med den første (Vertua Next), og tilsidst blev jeg rådet til at returnere den til dem jeg havde købt det af, men det var for besværligt. Endte så med at købe en anden model (Vertuo Pop), men nu magter jeg ikke mere for den laver også konstant ballade fx lækker, kører for meget vand ud mm. De er rigtigt søde i supporter, men jeg har dårlig erfaring med maskinerne.

20 augustus 2025

Kaffe cirkulerer endeløst rundt

Jeg har bestilt kaffe som ligger og cirkulerer endeløst rundt hos Bring.
Jeg har været i kontakt med kundeservice 4 gange, og jeg har stadig ikke mødt en vilje til at løse mit problem.
Deres telefon siger de går meget op i kundeservice, og tager os seriøst.
Hvorfor sender de så ikke noget nyt kaffe, når der åbenlyst er problemer med pakken? Så må de selv tage kampen med Bring, det kan aldrig blive mit problem.
Det ærger mig at jeg ikke læste trustpilot før jeg købte maskinen.
Jeg håber Power vil tage maskinen retur, da mit kundeforhold er ophørt inden det overhovedet kom i gang.

9 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nedladende support og manglende mulighed for reparation

Ringede til support for at høre om min gamle mælkeskummer (model 3192 med mulighed for koldskum) kunne repareres! Mangen til uartig medarbejder skal man lede længe efter.
Jeg starter med at informere om at jeg har en del elektronisk viden og er god til at passe på mine ting. Nedladende spurgte han om jeg havde kommet mælkeskummeren i opvaskemaskinen!!! Helt ærligt!!!
Efter længere diskussion om gammel model og manglende vedligehold fra medarbejderens side måtte jeg skære igennem og spørge igen KAN MÆLKESKUMMEREN REPARERES! Nej men jeg kunne købe en ny model foreslog han.
I disse tider hvor genbrug og reparation er i højsæde var det jo et relevant spørgsmål! Virkelig ærgerligt at de ikke kan repareres!

2 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nespresso ved, at de ikke kan holde hvad de lover

Jeg var på vej til Læsø til min veninde, som ikke havde en kaffemaskine. Nespresso’s website lovede levering på 1-2 dage, hvis man bestilte inden kl 10. På 3.dagen blev kaffen leveret, men ingen maskine. Jeg ringede så til Nespresso, som undskylder, men gav som forklaring, at det netop, når det gælder maskiner, så er der længere leveringstid. Det er helt OK, men så lad være med at skrive, at der er 1-2 dages leveringstid på maskiner, når de ved, at det tager længere tid.

31 juli 2025

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.