Ik heb twee keer ethernet kabels gekocht bij Netwerkkabel.eu en beide keren was ik zeer tevreden. Zeer snelle bezorging, goed ingepakt en prijs ook prima. Ik vind hun website ook gebruikersvriendelijk... Toon meer

1. Elektronische onderdelenwinkel
  2. Mobiele telefoon winkel
  3. Computers en accessoires winkel
  4. Computerwinkel
  5. Elektronicawinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Netwerkkabels ★ netwerk kabel al vanaf € 0,55 ✓ Voordeligste van Nederland. ✓ voor 21:30 besteld is de volgende dag geleverd ✅ Beoordeelt met een 8.9

3,7

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

De ontvangen patchkabels waren CCA

De ontvangen patchkabels waren CCA, ipv 100% koper. Dit stond niet in de titel van het product, maar was verstopt in de details. Helaas moet terugsturen op eigen rekening en 20% restock kosten. Hier bestellen wij nooit meer.

20 mei 2026

Bestelling nooit gekregen

2 cat 6a kabels besteld die op voorraad zouden zijn volgens de website. Nu nog geen maand later en heb niks binnen en staat er dat ze nogsteeds aan het wachten zijn op de voorraad van 2 kabeltjes. Heb ze gebeld en ze zouden terug bellen. nooit meer wat van gehoord. Het kan ze allemaal geen reet schelen.

6 april 2026

Goede kabel voor gamen

Ik zocht een goede çat6a kabel en dit bedrijf had ze liggen en moet zeggen dat het een kwalitatief goede kabel is voor die prijs, mijn internet is sneller dan voorheen.
Makkelijk bestellen en snel geleverd.

1 maart 2026

Uitstekend

Uitstekend, haal hier altijd mijn netwerk apparatuur af.
Snel en vriendelijk bij afhaal.

12 februari 2026

Komen levertijd niet na

Voor 21:30 besteld morgen in huis.... Ik wacht al 4 werkdagen en de kabels zijn er nog steeds niet.

Ik snap dat het een drukke periode is maar zet dat er dan ook bij op de site; jullie beloven momenteel nog steeds voor 21:30 besteld morgen in huis..

4 december 2025

Komt belofte niet na

Voor 16:00 besteld, na een week nog niet binnen.
Telefonisch niet te bereiken vanwege vakantie, op zich begrijpelijk maar wel vervelend. Men moet geen verzendbeloftes maken die in de verste verte niet nagekomen worden.

Inmiddels contact gehad, één onderdeel was niet op voorraad ze maken er nu een deellevering van. Neemt niet weg dat mijn bestelling veel trager is dan beloofd.

28 augustus 2025

Uiteindelijk tevreden

Op 2 april meerdere kabels besteld. Na één week nog geen verzendbericht, dus gemaild met de klantenservice. Tot op heden 13 april geen reactie gehad

Update 15-04: Na contact met de klantenservice is het alsnog geleverd. Dus van 1 naar 4 sterren.

13 april 2025

Omdat we de kabels snel nodig hadden…

Omdat we de kabels snel nodig hadden even vantevoren gebeld of de voorraad er ook werkelijk (voldoende) is, zoals bij veel webshops is dat tenslotte niet altijd continu up-to-date wat er op de site staat. De kabels bleken inderdaad voldoende op voorraad. En de belofte dat ze de volgende dag in huis zouden zijn werd ook werkelijkheid! Top! Er werd ook snel gereageerd op mijn email. Voor telefonisch contact moet je iets meer geduld hebben (lang in de wacht) maar wij werden wel keurig teruggebeld de volgende ochtend zoals beloofd. En een goed prijs-kwaliteitsniveau!

12 februari 2025

Te vertrouwen webshop, alleen lange telefonische wachttijd

Woensdag een bestelling gedaan (en ik meen dat er bij alle artikels op voorraad stond) nog geen bestel update na 2 dagen gekregen. Het zou voor 16h bestellen, zelfde dag verzenden zijn. Maar dus na 2 dagen nog een update.

Telefonisch contact opgenomen. Helaas 11 minuten in de wacht moeten hangen hiervoor maar een beleefde meneer aan de telefoon gekregen die de bestelling nagekeken heeft. Blijkt dat een artiekel niet op voorraad was en besteld is bij de leverancier. Hij heeft een alternatief geboden die wel direct geleverd zou kunnen worden.

Ik zou 4.5 sterren geven voor de geboden oplossing maar 4 sterren vanwege de lange telefonische wachttijd.

Dank voor de geboden oplossing.

ps. Misschien mogelijk om per product de levertijd in het order overzicht weer te geven? Of algemeen als er levertijd is dit ook in het order overzicht te zetten. Dan had ik mogelijk niet gebeld.

24 januari 2025