Nieuwe Sfeer Reviews

TrustScore 3 uit 5

1. Woonwinkel

Nieuwe Sfeer is een moderne online meubelzaak die zich richt op stijlvolle, hoogwaardige meubels voor een betaalbare prijs. Met een uitgebreid assortiment aan trendy ontwerpen, een gebruiksvriendelijke website en een sterke focus op klanttevredenheid, biedt Nieuwe Sfeer de ideale oplossing voor wie op zoek is naar een vernieuwend interieur. Van comfortabele banken tot praktische eettafels, alles wordt geleverd met snelle verzending en zorgvuldige service.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Waardeloze tent

Waardeloze tent. Net zoals anderen hebben geschreven is bij mij hetzelfde gebeurd. Na 3 weken kreeg ik ineens bericht dat de prijs van mijn gekochte item niet meer klopte. Ik heb zelf heel vaak moeten appen (is de enige manier om enigszins contact te krijgen) en moeten aandringen om mijn geld terug te krijgen. Vanuit hun kant was er 0 initiatief aan communicatie. Echt heel slecht.

20 mei 2026

geen contact mogelijk

IK krijg met geen mogelijkheid contact met het bedrijf. Ik heb vragen over een product alvorens ik het koop. De chatbox is niet hulpvaardig. Zij weten ook niks. Op het contactformulier wordt ook niet gereageerd. Telefoonnummer is buiten gebruik en per app ook geen reactie. Slechte bereikbaarheid

16 maart 2026

Zeer ontevreden en bedragen op website kloppen niet 2026

Eettafel besteld eind januari 2026. Prijs op de website zou niet kloppen met wat hun konden leveren. Ze gaven aan dat het meer als het dubbele was als wat ik ervoor betaald had. hele slechte tot nagenoeg geen communicatie.
Eettafel stond na weken nog steeds op de website met het bedrag wat ik ervoor betaald heb. Bedragen kloppen dus niet en communicatie is er nagenoeg niet. Zeer ontevreden
Uiteindelijk wel mijn geld terug gekregen.

2 maart 2026

Verkeerde prijs en geen communicatie …

Ik heb 17 dagen geleden 2 nachtkastjes besteld. Na 1 week kreeg ik een mail dat er een verkeerde prijs op de website stond en dat ze 2x zo duur waren. Ik heb gereageerd en voorgesteld om de kosten te delen, maar geen enkele reactie ontvangen. Inmiddels heb ik al 3x een mail gestuurd maar men geeft geen gehoor. Stort dan op z'n minst mijn geld terug! Ontzettend ontevreden over het gebrek aan service en communicatie!

20 februari 2026

Koop hier niks!

Koop hier niks!

In November 2025 een bestelling geplaatst. Website gaf aan als ruim op voorraad te hebben. In 1e instantie geen betaalbewijs ontvangen!!! Heel vreemd.

10 dagen later contact opgenomen om te vragen waar het bleef! Was opeens niet voorradig. Zou zsm bezorgd worden. Dan denk je binnen 1 week of 2 weken later max???
Nee hoor. 23 december 2025 opnieuw contact opgenomen, geen reactie. Aangegeven niet langer te willen wachten en het geld terug te willen. Geen reactie!!

Op 07 jan 2026 een mail gestuurd, aangegeven binnen 1 dag het geld terug te willen. Kreeg een reactie dat ik alsnog moest wachten omdat het uit het buitenland onderweg is. Je wordt gewoon gedropshipt hier!

Als men zich voordoet als een groot bedrijf en alles ruim voorradig is het schandalig.

Als je op een stoel of tafel 2 maanden wilt wachten moet je misschien hier wat kopen. Persoonlijk zou ik hier niks willen kopen.

Een ster is teveel.

7 januari 2026

Snel verstuurd en volgende dag…

Snel verstuurd en volgende dag aangekomen en kandelaars helemaal top en voor een mooie prijs!
Puntje van verbetering, verstuur de bevestiging van bestelling ook via email, nu alleen zichtbaar op de website.

22 oktober 2025

bestelde vaas niet meer op voorraad en geen reactie meer of geld terug

Prachtige vaas besteld. Ik ontving geen bewijs van mijn bestelling en betaling. Erg vervelend dat ik vervolgens niemand kan bereiken. Zowel het e-mailadres als het telefoonnummer wat op de website staat zijn niet geldig. Via Facebook een 06 nummer gevonden en hier een berichtje naartoe gestuurd, vervolgens een ander e-mailadres ontvangen. Eindelijk kreeg ik een reactie, helaas was de vaas niet meer op voorraad. Kan gebeuren! Vervolgens moest ik mijn bankrekeningnummer doorsturen zodat ze het bedrag zo snel mogelijk terug konden storten. Helaas krijg ik na het versturen van mijn reactie geen reactie meer van Nieuwe sfeer. Hopelijk bereik ik ze op deze manier wel en ontvang ik spoedig mijn geld terug.

18 februari 2025
Reviews in alle talen tonen. (14 reviews)