Goede service Sallah en Rowan zijn toppers goede verkopers zonder gladde praatjes. Ik ben nu al meer dan 10 jaar klant en ik heb weer een hele mooie auto waar ik in kan rijden. Als vaste klant en/of k... Toon meer

1. Autodealer
  2. Automarktplaats
  3. Motorvoertuighandelaar
  4. Verkoper van tweedehands auto's

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Welkom bij Nissan, ontdek onze reeks innovatieve voertuigen en de meest actuele aanbiedingen! Configureer uw eigen Nissan of boek direct een proefrit!

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,8

Alle reviews

15 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Waardeloze klanten'service'

Recall op Qashqai na 4 maanden nog steeds niet afgemeld bij RDW. Extern ingehuurde Klanten'service' weet niets en doet niets; blijft zich verschuilen achter 'in afwachting van hoofdkantoor' en 'wij kunnen verder niets doen'. Nissan NL is duidelijk totaal niet geinteresseerd in haar klanten en verstopt zich achter externe partij. Support van Dealer was/is ook al twijfelachtig.. Organisatorisch gaat hier echt heel veel fout, met een Dealer die naar Nissan NL wijst en andersom. Blij dat onze Qashqai eerdaags in de verkoop gaat; eens maar nooit meer...

15 mei 2026

Al jaren Nissan rijder maar......

Al jaren Nissan rijder. Altijd tevreden geweest. Behalve bij de Nissan Quasquai. Nu 2 quasquais verder en 2x koppelingsplaten kapot terwijl ik al 35 jaar auto rij en nog nooit last heb gehad van dit euvel. De eerste keer geloofde ik dat ik wellicht te veel met mn voet het koppelingspedaal aanraakte maar bij de tweede zeker niet het geval. Ik denk dat de reden is dat de quasqai niet goed een caravan kan trekken. De coulance regeling doet Nissan niet. Helaas.

9 juni 2026

In 2024 bij Stexa Hengelo een…

In 2024 bij Stexa Hengelo een Qashqai-1.3 liter uit 2021 gekocht. Er werd mij gezegd dat daar voorlopig geen hoge kosten aan werden verwacht. Na een klein jaar en 7000 km de eerste beurt (kostte € 750,-) en de 1e APK. Er werd toen gezegd dat ik snel nieuwe banden moest nemen (gedaan bij een andere garage). Nu na 2 jaar een beurt bij de andere garage, waarbij bleek dat er van alles moet worden vervangen w.o remblokken, multiriem e.a., een grote-grote beurt dus (kost nu € 1000,-). Ik ga nooit meer iets kopen bij Nisan-Hengelo.

31 maart 2026

Nissan service

Ik heb 3 nissans , nissan note 2007 , 20 jaar oud benzine rijdt altijd. Nissan leaf 2023 ok, nissan ariya 2023, regelmatig systeemstoring, 10x naast de weg gestaan in 2 jaar. Nissan monteurs weten niet wat een elektrische auto is, nemen niet de tijd na te denken wat het probleem is, rommelen met de 12volt accu , een maand later zelfde probleem. Er is bij nissan domweg geen enkele interesse. Bedankt.

21 maart 2026

Erg jammer Nixsan Nederland, 5 jaar garantie?

Ik mocht met mijn oude Nissan niet meer Amsterdam in die ik in 2003 nieuw gekocht had en mij 540.000 kilometer probleemloos en met veel plezier van A naar B bracht en weer terug.

Dus helaas, koop je een nieuwe Nissan en kom je er bij de eerste oliewissel er achter dat er een deuk in de oliepan zit. Krijg je als reactie: tja er staat al nu zoveel kilometer (20.000) op. Als of dit zelf gedaan zou hebben terwijl de kunststof-plaat er onder totaal geen beschadigingen vertoont.
De deuk is nog wel geschouwd door Bochane, maar totaal niks aangedaan.
Later heb ik zelf het pannetje er onder uitgehaald omdat ik mij stoorde aan de deuk en wat blijkt het olie aanzuigfilter wat in dat pannetje bevindt was verbrijzeld.

"Hier melding bij Nissan Nederland gemaakt, hier hebben ze mij netjes benaderd maar hebben er voor de rest geen moer mee gedaan."

Accu was elke keer leeg na een weekend stilstand dus naar Bochane en ik had ook gemeld dat bij een windvlaag ik de melding kreeg dat mijn deur open stond.
Dus de conclusie was snel gemaakt dat deze fout elke keer de computers in mijn auto wakker maakten.
Gingen ze sluitringetjes tussen de voordeurschakelaar plaatsen, ben ik later zelf achter gekomen dat de fout bij de achterdeurslot lag en deze zelf goed afgesteld en de zielige sluitringetjes weer verwijderd. Resultaat probleem opgelost.

Er was een olielekkage aan de achteras waar ik achter kwam toen ik onderhoud aan het doen was.
Foto's gemaakt en weer naar Bochane, hoop gezeur om het vooral niet op te lossen en de reactie een keerring hoort te lekken. Dat moet je niet zeggen tegen een hoog MBO werktuigbouwkundige.
Pas toen ik zij dat ik het niet normaal vindt dat de parkeerrem/noodrem vol met olie zit hebben ze het gerepareerd en nu lekt het niet meer dus het kan wel.

En als laatste kwam ik er achter dat het 3de remlicht door het lak geschuurd was.
Dus weer naar kansloos Bochane.
Voor hen heb ik zelf het hemeltje en 3de remlicht verwijderd omdat het veel werk is.
Ik woon 40 kilometer van Bochane en ik zou de auto een dag moeten laten staan, dus motorfiets mee omdat ik toch moest werken die dag. Kost mij enorm veel tijd.
Krijg ik na een uur het telefoontje u kunt hem weer ophalen, dan hadden ze mij net zo goed kunnen laten wachten voor dat uurtje.

"Hiermee weer contact gezocht met Nissan Nederland en zij hebben mij in het begin weer netjes terug gebeld en voor de rest gebeurde er helemaal niks en als ik Nissan Nederland nu bel met het dossiernummer zeggen ze dat de behandelende persoon niet aanwezig is en wordt ik niet meer terug gebeld."

Het is nu 9 maanden geleden en ik zit nog te wachten op wat er gaat gebeuren, eigenlijk weet ik het wel.

Slijtplekken handremkabels wordt ook niks aan gedaan!!!

Ik heb geen idee waar 5 jaar garantie precies voor staat.

Dus voor mij nooit meer Bochane, Nissen en of Renault meer.

1 juli 2025

Een tweedehands Nissan gekocht in…

Een tweedehands Nissan gekocht in augustus. Deze wil ik graag koppelen aan de app, maar blijf een 404 melding krijgen op de website van Nissan. Oneindig veel contact al gehad . Mails gestuurd , langs geweest bij de garage, mails naar de klantenservice van Nissan. Allemaal komen ze met 1 standaard oplossing om cookies te wissen die niet werkt. Meerdere mails teruggestuurd, maar nu reageren ze gewoon niet meer. Je wordt gewoon van t kastje naar de muur gestuurd en moet het maar uitzoeken. Ben inmiddels al 3 maanden aan het wachten en niets verder. Nou ik ben al van mijn aankoop genezen, nooit meer een Nissan. Wat een bagger klantenservice .

7 november 2025

toen we onze quasqai kochten werd er…

toen we onze quasqai kochten werd er gezegd dat het een degelijke auto is die 2-3 ton kon draaien. Nu na 7 jaar en 69.920 km is de motor helemaal stuk, reparatie 6800. Blijkt nog dat er een Renault motor in zit wat ons niet verteld is. Nissan Nederland haalt schouders op terwijl er een wettelijke garantie bestaat die hier van toepassing is, maar nee Nissan Nederland doet niks, we zijn er ziek van.

30 september 2025

Garantie

Blanke lak laat los van auto van 3 jaar oud.
Schade gemeld op 6 augustus 2025.
Nissan Nederland zegt doodleuk..uw garantie liep tot 5 augustus 2025..
Dus 1 dag te laat meneer....
Zit nu met een rekening van meer dan 1000 euro...
Top bedrijf....maar niet heus...

6 augustus 2025

Onveilig & onacceptabel – Nissan negeert helaas basisveiligheid!

Het is gevaarlijk & onbegrijpelijk dat veel Nissan-modellen tijdens het rijden helaas niet automatisch op slot gaan! Dit is geen luxe, dit is een basisveiligheidsfunctie die risico’s zoals carjackings, berovingen & verkeersruzies helpt voorkomen! Het ontbreken van deze functie laat zien dat Nissan veiligheid totaal niet serieus neemt!

Dat klanten dit zelf moeten ontdekken of instellen is onacceptabel! Een auto moet veilig zijn vanaf het moment dat je wegrijdt, punt! Het is schokkend hoe vaak Nissan dit probleem negeert of terugschuift naar de klant in plaats van het structureel op te lossen!

Verbetering: Zorg dat automatische deurvergrendeling tijdens het rijden standaard wordt & actief is op alle modellen! Veiligheid hoort vanzelfsprekend te zijn, niet optioneel! Hopelijk verandert dit in de toekomst!

Totdat dit standaard is, kan ik Nissan absoluut niet aanraden!

6 januari 2025

Met de auto is niets mis.

Met de auto is niets mis maar laten we het over de navigatie hebben. De auto is uit 2017 en wij rijden niet veel. Nog geen 4000 km per jaar maar nu komen we bij de navigatie. De laatste update is van 4 jaar geleden en Nissan is met updaten gestopt. Dus nu hebben we een goeie auto met een zeer verouderd navigatiesysteem. Ziet er strak uit op het dashboard maar we hebben er niets aan. Nissan doet helemaal niets aan het probleem behalve advies geven met koop maar op eigen kosten een Tom Tom.

1 juli 2025

Zeer negatief over dienstverlening hoofdkantoor.

Als zoveel KLANTEN een negatieve recensie schrijven en het gemiddelde cijfer hier erg laag is, dan is er iets aan de hand.
Graag voeg ik mijn ervaringen toe:
Al 14 jaar rijd ik Nissan, 4 Nissan auto's gekocht.
20 brieven met postzegel naar Nissan Amsterdam worden totaal niet beantwoord. Je hoort helemaal niets van ze. De gekochte en betaalde Nissan Plus Card blijkt niet te zijn geregistreerd in het systeem... Eindeloos bellen en schrijven:
Dealer: "Het komt goed hoor"
Nu, 5 jaar later, heb ik voor het eerst in 14 jaar hulp nodig.
De Nissan Pech SERVICE zegt glashard nee. Uw card is sinds 5 dagen verlopen. Wij helpen u niet.
Ook al staat Groot Onderhoud met APK bij de Dealer ingepland, met daarbij de handmatige verlenging van de Plus Card.
(Waarom? Al mijn abonnementen op kranten, tijdschriften, KPN, AH, gas, water en elektra, etc. etc. lopen automatisch door!)
Ik ben ernstig teleurgesteld.
En heb mijn mening wel gevormd m.b.t. de aanschaf van een volgende auto.

17 juni 2025

Zeer slechte service laten klanten gewoon zitten met kapotte auto

Schandalig gewoon, mijn auto doet helemaal niets meer maar ik heb recht op Nissan Pechhulp omdat ik het jaarlijkse onderhoud laat doen bij de officiële Nissan garage. Echter heeft de garage bij de laatste beurt in februari 2025 vergeten de pechhulp te verlengen. Dus ik kreeg nul op mijn rekest. De garage heeft alsnog de pechhulp verlengdaar nu zegt de pechhulp dat ik er evengoed geen recht op heb omdat ten tijde van de melding geen dekking was!!! Ongelooflijk, en niemand pikt het op bij Nissan en of de pechhulp. Nooit meer Nissan....

27 maart 2025

Mijn laatste Nissan na de koop garantie tot de deur…

Hallo is kocht in 2022 een nieuwe auto bij hedin in Houten
Ook onderhoud ik heb 3 jaar garantie op alles of 100000 km nu is de accu stuk en hedin bestaat niet meer en ze zouden verzuimd hebben om de accu temelden nu heeft stam Utrecht die heeft nu dealerschap overgenomen en mijn accu vervangen maar het hij kon het niet claimen bij Nissan Nederland en stuurt mij de rekening om dat de eerste accu niet aangemeld was door de eerste dealer dit kan toch niet wat ook mooi is ze noemen het een onderhouds vrije accu van waar dat gezeur om onderhouds papieren ik heb ze wel bij 20000 en 46000 nu staat teller op 60000

14 maart 2025

akelige behandeling door nissan nederland

De batterij van onze elektrische nissan NV200 heeft na 6 jaar en nog geen 146.000 km de geest gegeven. Een evt reparatie kost € 18.000,-, het onderzoek van het accupaket € 900,-. Toen wij hem kochten, was de garantie 5 jaar en 100.00 km. In 2020 werd dat verhoogd naar 8 jaar en 160.000 km (met dezelfde accucapaciteit). We hebben de auto in Duitsland gekocht met 16 km op de teller. Dan val je niet onder de Nederlandse garantieregels die zeggen dat er garantie geldt voor de termijn waarvan je redelijkerwijs mag verwachten dat een product meegaat. Blijkbaar mag je verwachten dat het accupakket van een Nissan NV200 8 jaar en/of 160.000 km meegaat. We deden dus een beroep op coulance van Nissan. Die wordt niet toegekend omdat het een importvoertuig betreft .... Coulance wil zeggen dat je inziet dat het niet erg redelijk is een grote schade die niet door de gebruiker verorzaakt is, geheelop die verbruiker te verhalen. Je komt die gebruiker in enige mate tegemoet. Nissan weigert dat; beroept zich op de regels dat de garantietermijn verlopen is en dat het een importvoertuig betreft. Dat is dus het tegenovergestelde van coulance.

7 februari 2025

Zeer teleurgesteld in Nissan

Wat een fijne auto mijn Nissan X-Trail, maar voor mij nooit meer een Nissan door de manier waarop ik ben/word behandeld. Auto gekocht 1 jaar oud bij de Nissan Dealer uit Groningen. Geïmporteerd uit Denemarken. Binnen de drie jaar garantie klachten met de koppeling. Zgn DCT bak. Probleem werd niet vastgesteld door de garage en weer een jaatr doorgereden. Klachten werden erger dus opnieuw na een jaar gemeld bij de garage. Nissan Dealer Ursem Barten in Schagen. Nu werd de klacht wel vastgesteld. Na vele male na de garage te zijn geweest werd geconstateerd dat de koppeling idd niet goed functioneerde. Nu viel de auto echter buiten de garantieperiode dus eigen kosten. Al met al gaat met dit ongeveer 4000 euro kosten. Auto is net 4 jaar oud. Klacht ingediend bij Nissan Nederland en een beroep gedaan op de coulanceregeling. Deze zou normaal bij een auto van vier jaar oud worden toegepast. Nissan wilde dat er een diagnose zou worden gesteld en dan hierover een besluit nemen. Het hele traject doorlopen, Software, opnieuw inlezen, versnellinsgbak spoelen. Conclusie bleef zoals hij al was. DCT-bak functioneert niet goed.

Hierna kreeg ik te horen dat ik geen recht heb op coulance omdat de auto is geïmporteerd. Dit standpunt was allang bekend. Krijg ik al bonus ook nog een rekening van bijna 900 euro voor de diagnose. Met stomheid geslagen.
Met de rechtsbijstandverzekering inmiddels een zaak begonnen en hierdoor de rekening nog even niet betaald. De afdeling debiteuren belde mij op met de mededeling dat de rekening nog niet is betaald. Dat klopt vermeldde ik en heb hierbij uitgelegd dat er een zaak loopt. Hierbij een mail gestuurd naar de debiteurzaken van Nissan en de brief van de advocaat bijgevoegd. Een week later een mail van het incassobureau. De rekening van 900 euro is inmiddels ruim 1000 euro. Ik kan alleen maar schikken om de problemen voor mezelf niet nog erger te maken. Het gevoel dat het niet klopt en het geld gewoon uit je zak getrokken word geeft zo'n gevoel van frustratie, dat kan je niet voorstellen.
Zo diep teleurgesteld in Nissan in het algemeen dat ik daar niet meer zal komen. En dat terwijl ik daar al jaren klant ben.

27 januari 2025

Pechhulp fantastisch tijdens feestdag

Pechhulp was echt fantastisch tijdens een feestdag! Eén telefoontje naar de Nissan dealer en het was geregeld. Het was ook nog gezellig aan de telefoon. De 8 telefoontjes daarvoor naar de ANWB leidde tot niets…

1 januari 2025

Is dit jouw bedrijf?