Bedrijf heeft geantwoord
Veldig fin trampoline og virker som god kvalitet. Vi har oval Pioneer 5m og synes vi fikk mye for pengene. Ingen knirking fra fjærer slik billigere trampliner ofte har. Vi var uheldige og fikk ødela... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg ringte med spørsmål og møtte en utrolig trivelig dame som undersøkte og svarte på mine spørsmål og som også sendte meg e-postinformasjon i etterkant av samtalen. Et oppfølgingsspørsmål noen dage4... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dårlig kundeservice. Trampolinen kom fort og virker bra, men det kom feil deler og håper det skulle fikses fort, men kundeservicen er elendig. Det er skikkelig vanskelig å få de til å sende rikt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Enkel montering, kjapp levering, super sprett! Har hatt north trampoline før, ble ødelagt i en storm, når vi skulle kjøpe ny ville kidsa ha akkurat den samme pga den gode spretten. Mye enklere å sette opp enn den tidligere adventuremodellen.

Antwoord van No Northtrampoline
Ten days since the order with delivery 5-8 days. The package seems not sent, there is no tracking and no information.

Antwoord van No Northtrampoline
Perfekt trampoline for store og små. Scorer høyt i min bok på sikkerhet, sprett-egenskaper og monteringsanvisning.

Antwoord van No Northtrampoline
Sikkerhetsnettet røk etter kun to dager i bruk. Veldig skuffende at det var så dårlig kvalitet. Hadde aldri kjøpt den samme trampolinen igjen, dessverre.

Antwoord van No Northtrampoline
Bra kundeservice men reservedelene burde vært bedre. Om du skal kjøpe toppfester følger det ikke med skruer. Da må du i tillegg kjøpe en hel pakke med alle mulige små reservedeler. Håpløst opplegg -lite bærekraftig med så mye svinn. Nesten umulig å få tak i skruene andre steder.

Antwoord van No Northtrampoline
Mangler ved leveransen og kundeservice som ikkje kan hjelpe men henviser videre til reklamajonsskjema som ikkje virker.

Antwoord van No Northtrampoline
I’m still waiting for the trampoline I bought 9 days ago and nobody says anything about when it is coming. In the app (Shop) it’s says “waiting for information”
It’s very frustrating because when we ordered it the propaganda was delivery between 2-6 days.

Antwoord van No Northtrampoline
Kanonrask service og levering. Nå blir det trampolinefest på 17. mai :)

Dårlig kundeservice.
Trampolinen kom fort og virker bra, men det kom feil deler og håper det skulle fikses fort, men kundeservicen er elendig. Det er skikkelig vanskelig å få de til å sende riktige deler. De er ikke hjelpsomme på kundeservice og antyder at du prøver å lure dem for ekstra gratis deler.
Styr unna om du ikke er glad i masse styr og krangling.

Antwoord van No Northtrampoline
Når kommer varene ? Hva betyr «venter på informasjon» ?
Revisjon: Fikk kompensert for sen start på levering

Antwoord van No Northtrampoline
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.