Het invullen was supermakkelijk. Het duurde alleen even voordat je er doorheen kwam, maar dat bewijst maar weer hoeveel mensen het nodig hebben. Ik begrijp ook niet dat zoveel mensen dit als "sle... Toon meer
De procedures en teksten zullen vast wel goed bedacht en doordacht zijn op HBO niveau, maar toch soms 2x of 3x lezen wat er bedoeld werd. Helaas door een stortvloed van aanvragen online verliep de web... Toon meer
Mijn echtgenoot, tandarts dus hoogopgeleid, heeft geprobeerd dit formulier in te vullen voor hoogbejaarde buren. Na 2 uur, heeft hij de laptop uit het raam gegooid, grapje. Hoe is het mogelijk dat je,... Toon meer
Ben zelf zeer computervaardig, alleen daardoor kwam ik er door heen. Dit aanmeldproces is m.i echt veel te moeilijk voor gewone gebruikers. Slecht geschreven software, zit vol technische fouten.... Toon meer
Het Tijdelijk Noodfonds Energie is er voor huishoudens met een laag inkomen en een hoge energierekening. Het Noodfonds helpt je om energieschulden te voorkomen.
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Gewoon top ga zo door!!!
Blij met de hulp van het Noodfonds
Ondanks dat het pas na zo'n 30 keer proberen lukte om de aanvraag te doen, is het uiteindelijk wel gelukt en heb ik nu een positieve uitslag waar ik erg blij mee ben.
Ik begrijp dat mensen het onredelijk vinden dat als je meer stookt, je meer geld krijgt, en als je de kachel niet aanzet en in de kou zit minder geld krijgt. Maar soms, zoals in mijn geval, komt een hoge energierekening niet door lekker veel te stoken maar doordat je in een koud en slecht geisoleerd huurhuisje zit. Ik ben erg blij met de hulp van het noodfonds. Een puntje van aandacht voor jullie: met een bijstandsuitkering weet je niet wat je bruto maandinkomen is. Dat wordt nl pas achteraf berekend. Mijn gemeente (Amersfoort) kon me hier niet bij helpen, ik heb het bruto bedrag uiteindelijk gevonden op de site van de gemeente Tilburg....
Gelukkig heb ik het wel gekregen maar…
Gelukkig heb ik het wel gekregen maar de manier hoe keur ik echt af. Heeft me een nacht en een dag gekost om de aanvraag er door te krijgen. Voor de aanvraag 5 sterren omdat ik er blij in ging, 1 of nog minder sterren tijdens de aanvraag en 5 sterren na de aanvraag. Ik heb het idee dat ik aan een soort van Bingo heb meegedaan. Gelukkig gewonnen maar zuur voor de gene waarbij het niet gelukt is maar wel nodig had.
Ben blij met de tegemoetkoming
Ben blij met de tegemoetkoming, en ik werd, zowel per e-mail als telefonisch, goed geholpen.
Het aanmelden was een drama,maar toen…
Het aanmelden was een drama,maar toen ik uiteindelijk ingelogd was verliep alles heel soepel.Uitkering toegewezen.Het duurde wel lang,maar ja wat wil je met zoveel aanvragen.Over het geheel prima tevreden 🤪
Fijn dat het noodfonds er toch weer is. Omdat de aanvraag vlot is verlopen als…
Omdat de aanvraag vlot is verlopen als je jouw gegevens correct invult
Je kunt vinden van de pot en de…
Je kunt vinden van de pot en de regeling wat je wilt, meest belangrijke nog wel: waarom is het überhaupt nodig!
Ze hebben het proces simpel en toegankelijk gemaakt. Zeker als je het vergelijkt met andere processen waar minima gebruik van moeten maken is dit een verademing.
Dankbaar voor Noodfonds
Noodfonds is zeer welkom in deze moeilijke tijden, waar elke cent telt. En ik ben dankbaar dat het Noodfonds is opgericht om mensen zoals mijzelf te helpen. Dank u allen voor deze goeie daad , het is zeer gewaardeerd!!!
het is te absurd voor woorden dat dit…
het is te absurd voor woorden dat dit huidige kabinet het gore lef heeft om te zeggen dat het potje van 53 miljoen helaas op is en al die mensen die te laat zijn buiten de pot pissen en er ook niet meer geld word vrijgemaakt ,maar vervolgens wel uitgebreid in de media gaan vertellen dat mn.Zelenski weer 15o miljoen erbij krijgt bovenop alle miljoenen die daar al heen zijn gegaan van de burger zijn geld !!!!!!!!!!!!
Verschrikkelijke service
Heel raar dat dit jaar alles zo moeizaam verloopt. Ze berekenen het bij mij helemaal verkeerd. Alles opgestuurd als bewijst en alsnog berekenen ze lagere termijnbedrag die helemaal niet klopt. Er is hier zeker wat aan de hand en ik vermoed dat dit bedrijf heel veel centjes voor zichzelf houdt.en 2 jaar geleden verliep alles soepel van gemeente dan vraag ik mij af waarom er zo veel klachten zijn dit jaar . Beetje apart
Onwetendheid medewerkers
Ruim 3 weken geleden contact gehad met een jongedame, ze wist me te vertellen dat ik 3 weken na ons gesprek de uitslag zou krijgen. Gister nognaals ontact opgenomen omdat ik geen uitslag heb ontvangen. Ik werd zeer onbeleefd te woord door een jongeman die mij telkens onderbrak, en zei dat ik niet luisterde naar hem. Hij vertelde mij iets totaal anders dan de jongedame en toen ik het eea aangaf en meer vragen stelde en ik vroeg of hij me wilde laten uitpraten heeft hij gewoon opgehangen ..
Te gek voor woorden
Nog even een vraag voor hier zijn er mensen met blokverwarming die al iets hebben gehoord? Want ik kreeg het antwoord dat men nu pas aan de lijst van de mensen met die blokverwarming gaat beginnen?
Is het niet waard
Je hele hebben en houden binnenstebuiten keren voor een aalmoes van 20 euro per maand gedurende 6 maanden. Terwijl ik 500 euro moest bij betalen op de jaarrekening, dit bedrag van 20 euro klopt voor geen meter. Vorig jaar kreeg ik met hetzelfde verbruik een vergoeding van 600 euro. Omdat er geen geld is krijgt iedereen kennelijk een aalmoesje van 20 euro. Dit zet totaal geen zoden aan de dijk. Het is de stress rondom de aanvraag + lange wachttijd totaal niet waard geweest. Je moet werkelijk waar echt alles van jezelf openbaren financieel, privé, huishouden etc. voor een luttel bedragje dat totaal geen ademruimte geeft. Je mag die 20 euro steken waar de zon niet schijnt. Dit is geen noodfonds te noemen.
Waar je meer aan hebt is over te stappen naar een andere energieleverancier via een vergelijkingssite en dan kun je afhankelijk van je keuze een cashback ontvangen van honderden euro's. Krijg voor de overstap een cashback op de jaarnota van 440 euro.
Noodfonds heeft niets geleerd.
Na het volledig invullen van de aanvraag en alle gevraagde info in de aanvraag meenemen snappen ze iets niet en vragen aanvullende info in de vorm van huurcontract (blokverwarming). Dan inloggen met toegezonden toegangscode en uploaden huurcontract, lijkt simpel genoeg maar helaas steeds melding dat dat het verkeerde bestand is, werkt niet als pdf en evenmin als jpg bestand. Dit lijkt een bug/storing. De telefonische helpdesk medewerker begrijpt het niet en moet navraag doen bij zijn superieur. Nee, opsturen naar emailadres info-at-noodfondsenergie.nl wordt niet gezien en produceert alleen geautomatiseerde onzinnige en niet-relevante reacties. Er wordt beloofd mij te mailen maar wanneer kan niet worden gemeld. En nee, per email de gegevens opsturen is niet mogelijk. Ergo door dit geklungel kan ik niet de gevraagde aanvullende gegevens sturen voor hun deadline en loop ik de bijdrage van het noodfonds mis. Vreselijk slecht allemaal!
website crashte voortdurend en pot is veel te laag
ik onderschrijf volledig wat de andere reviewers zeggen. Veel meer mensen die onder het sociaal minimum leven, komen in aanmerking dan de hoogte van de pot toelaat. Belachelijk van de overheid en heel oneerlijk. Tis mij -met heel veel moeite- wel gelukt uiteindelijk door het hele proces heen te komen. Maar blijk nu slechts € 20 per maand te krijgen (x6 = € 120 totaal), terwijl ik erkend ónder het sociaal minimum zit, met een hoge energierekening. De inleg in deze pot moet drastisch omhoog. En het digitale proces sterk verbeterd, zodat íedereen met een minimuminkomen die er recht op heeft het ook daadwerkelijk kan krijgen. Bestaanszekerheid NSC !
Ik heb het ingevuld ,en heb bericht…
Ik heb het ingevuld ,en heb bericht gehad dat het goedgekeurd was. Krijg bijna €600 voor 6 mnd. Dat helpt mij wel ff. Dank je wel noodfonds...
Nog steeds geen uitslag ook mijn…
Nog steeds geen uitslag ook mijn aanvraag blijft staan op controleren inkomen en energie contract, al twee keer, 1e keer 26 mei, energierekening ingediend wat ook bevestigd is via de mail
Te laag steun
Ik had echt en echt veel meer verwacht.
Ik zal voor 6 maanden lang steun krijgen van 20 euro per maand. Het klopt dat alle beetjes helpen, maar zoals de energie, gas en elektriciteit prijzen omhoog schieten, mocht de steun ook wel met paar tientjes omhoog kunnen.
Mijn ervaring met de aanvraag is top
Mijn ervaring met de aanvraag is top. Ja het duurt uiteindelijk even tot je uitsluitsel hebt, maar dat is ook wel logisch, heel Nederland doet nu natuurlijk een aanvraag. Ik ben zzper, dus altijd beetje lastig met salaris opgeven, dat is tenslotte iedere maand anders. Maar de aanvraag verliep soepel en ik vond het super handig hoe het programma zelf uit al je apps en dergelijke de informatie bij elkaar kon sprokkelen. De goedkeuring ook binnen gekregen, het is slechts 20 euro per maand, ik ben een zuinig gebruiken, maar dat is niet alleen uit financieel oogpunt, ook vanuit het milieu probeer ik zuinig te zijn. Alle beetjes helpen, dus blij mee :)
een tweede kans.
Ik ben 82 jaar en had moeite met het invullen van het Noodfonds formulier ik heb het wel10x geprobeerd en toe was het Noodfonds gesloten. Maar ik kreeg bericht dat ik het alsnog kon invullen mijn zoon heeft het toen voor mij gedaan en dat lukte ik heb inmiddels een goedkeuring gekregen daar ben ik zeer blij mee.Bedankt Medewerkers van het Noodfondsenergie
M.V.G.mevr.J.V/D Leer
Heel moeilijk om de aanvraag energie toeslag te doen…
Heel moeilijk om de aanvraag te doen ,wegens de vele aanvragen ,toch gelukt na ...????....pogingen en toen alles ingevuld ,bericht gekregen dat ik voor energie korting in aanmerking kwam,2 mnd later goedkeuring gekregen..6 mnd korting op mijn energierekening. 👌