Naar alle waarschijnlijkheid interesseert het Nora geen moer maar voor potentiele kopers te waarschuwen: Je kan het product niet testen om te beoordelen of alle reviews kloppen die aangeven alle... Toon meer
Dropshipper, geen geld retour. Retourzending moet naar China en kost je veel geld. Zijn in overtreding omdat de website niet aan de eisen voldoet conform ACM Consuwijzer. Zij moeten telefonisch bereik... Toon meer
Na een fout vanuit Norah, waarbij een andere soort mascara opgestuurd was vanuit China, ben ik later benadert door de klantenservice met de vraag het goed te maken. Hierbij kon ik het gel... Toon meer
Helaas zijn mijn ervaringen niet anders dan de andere negatieve reviews op deze pagina. De mascara plakt (en blijft plakken), geeft af op mijn contactlenzen en voelt niet prettig op mijn wimpers. Ik h... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Oplichters!
Een ster en als het kon kregen ze er geen! Wat een flutproducten, ik heb me voor de eerste keer laten bedotten en het zal ook de laatste keer zijn. Normaal check ik altijd Trustpilot dat heb ik nu helaas niet gedaan en het heeft me 34€ gekost. De mascara de ik besteld heb is méér dan waardeloos, het is gewoon gekleurd water, ook niet eens zwart maar een waterige grijze substantie. Het terugsturen moet dus naar China!!! Dat kost je zoveel extra dat je het beter in de prullenbak kan gooien. Heb meermaals contact gehad en je krijgt pas je retouradres als je je retour bij hun aanmeld. Ze geven toe dat het naar China moet en zeggen dat ze zogenaamd wel kantoor hebben in Nederland en het product hier ontwikkeld is! Waarschijnlijk door een kind van de kleuterschool. Dus lieve mensen trap er niet in! Het is waardeloos spul! En het is ook nog eens weken onderweg!
Adres: 101, Science and Technology Building, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, China
Postcode: 518110
Telefoonnummer: +86 17886003115
Naam: Mr. Li
Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier naar het bovengenoemde adres. Als afzender
ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten!!
Slechtste mascara ooit
Maand geduurd voor ik deze troep ontving. Helaas ben ik hier voor meer dan 30.00euro ingetrapt. Er zit amper iets van inhoud in het flesje, kan alleen maar zeggen: mensen trap er niet in!
Geen eerlijke informatie
Op Instagram kwam ik dit product tegen en het zag er veelbelovend uit. Na mijn bestelling kreeg ik de volgende dag meteen een verzendbevestiging, maar uiteindelijk duurde het toch een week voordat het binnen was. De mascara zelf is kleiner dan verwacht. Het aanbrengen gaat redelijk, al geeft het metalen borsteltje niet echt een mooi effect. Ik gebruik daarom na het opbrengen nog mijn oude borsteltje om het beter te verdelen. Op basis van de website had ik verwacht dat ik echt een top-product voor mijn wimpers in huis haalde, maar nu ik de reviews lees begin ik daar wel sterk aan te twijfelen.
Ik heb chatgpt gevraagd om de genoemde ingrediënten te vergelijken met de ingrediënten op de verpakking. Slechts 2 van de verzorgende ingrediënten zitten maar in de mascara en helemaal achterin de lijst dus ook vrij weinig. Voor de rest allemaal synthetische die ze op de website niet noemen.
Ook een leuk weetje: als je een mail van ze krijgt om een beoordeling te geven. Als je in de mail één ster aangeeft dan kom je bij Google Forms uit. Als je 4 of 5 sterren aangeeft bij Trust pilot.
Verschrikkelijk product
Verschrikkelijk product
Deze mascara doet precies helemaal niks. Het heeft geen kwastje maar een soort staafje, en het doet echt niks.
Ongelooflijk chinese rotzooi!
Ongelooflijk chinese rotzooi!
Mensen trap er niet in!
Jammer genoeg heb ik de reviews te laat gelezen!
Nep mascara
Mijn vrouw kreeg net haar mascara binnen van Nora Cosmetic. Ik haalde de borsteltjes eruit om te kijken hoe of wat. Gewoon een bout met zwarte troep. Ik dacht echt dat het borsteltje eraf was. Helaas. Gewoon oplichting. 38€. Terugsturen kost tussen de 15 en 29€.
Lang moeten wachten 1maand voor de…
Lang moeten wachten 1maand voor de mascara geleverd was nu blijkt dat die alle 2 kapot zijn (1kreeg men gratis erbij)de houders van de mascara draait los zodat de borstel blijft vastzitten .dit is oplichting mensen niet kopen
Voelt als oplichting
Voelt als oplichting. Duurde 3 weken voordat ik de mascara in huis had. Slechte kwaliteit en het prikte mijn ogen (na tranen door de wind). De 100% geld terug garantie geldt niet als je het product hebt geopend. Hoe kun je dan testen of het daadwerkelijk is wat ze beweren? En als je het nu wel dicht hebt, dan betaal je min. 15-29 euro om het te retourneren. Bizar! NIET kopen dus is mijn advies! En na check KVK nummer op de KVK website blijkt dat dit niet overeen komt met Nora Caremetics, maar een heel ander bedrijf.
KOOP DIT NIET
I.v.m. lange levertijd en mascara die ik nodig had elders mascara gekocht en de zending afgewacht omdat deze niet meer geannuleerd kon worden. Via de website van nora carematics het retourformulier aangevraagd. Het retouradres is echter niet dat wat bij hun KvK vermeld staat in Duiven Nederland maar op het retourformulier staat een adres in China! Het retourneren kost via PostNL 13,65 euro. Dit is belachelijk veel voor het betaalde bedrag van de mascara 31,45. En de vraag is wie gaat de retour beoordelen (ik neem aan een degene die dit ontvangt in China) en dan nog maar afwachten of het bedrag wordt terugbetaald ? ik ga voor het bedrag ( 17,80 euro) wat er overblijft na aftrek verzendkosten
niet het risico lopen. Ik heb dit bedrijf gevraagd om een goed product te leveren en dit anders aan te gaan pakken en te stoppen met het verkopen van deze rommel.
Laten misleiden. Pure oplichting
Ik heb me ook laten misleiden door social media en hun betrouwbaar ogende website.
Had ik maar vooraf op trustpilot gekeken!
Pure oplichting. Ik heb bijna een maand gewacht op iets wat duidelijk uit China komt en waarschijnlijk niet eens veilig is om te gebruiken. Retourneren mag niet (wederom: wat een oplichting). Ik ga het niet eens proberen. Geld weg gegooid. Doe het niet, trap er ajb niet in
Mascara
Over het product ben ik tevreden
De verzentijd is erg lang en niet duidelijk uit welk land het product komt
Nora mascara
Na heel lang wachten de mascara binnen, zit geen gebruiksaanwijzing en houdbaarheidsdatum bij?
Ook de inhoud is heel weinig en staat er niet op. Borsteltje van metaal, makkelijk op te brengen maar je ziet het bijna niet zitten. Retourneren heel duur, ben bang dat dit heel goedkoop uit China komt........heb ik weer🙈🫣
Ik heb de Nora mascara besteld
Ik heb de Nora mascara besteld. Bijna een maand op moeten wachten voor ik hem kreeg. 2 mails voor moeten sturen.
Heb helemaal niet de mascara van op de afbeelding gekregen maar 2 piepkleine flesjes. Ik wil andere mensen waarschuwen hiervoor. Heb me echt laten vangen. Veel belovend maar heel teleurstellend.
Het borsteltje scheidt de haartjes…
Het borsteltje scheidt de haartjes mooi. Als je de mascara op doet ziet het er gewoon gevoed/gezond uit. Niet klonterig. De mascara er af halen gaat heel makkelijk. Veel makkelijker als bv Lancôme. Wat ik alleen jammer vind is dat het een hele subtiele mascara is. Ik vind dat je niet heel goed ziet dat je mascara op hebt. Voor mij mag het wel wat duidelijker er op zitten.
NORA mascara ijzeren borsteltje. Als visagiste dacht ik laat ik het eens…
Als visagiste dacht ik laat ik het eens proberen. Wachtend op mn bestelling, duurde lang, kwam ik via Trustpilot negatieve recensies tegen. Voor mijn vak kan ik mij dat niet permitteren en dus gelijk gereageert bij de bevestigingsmail klantenservice Bestelling geleverd, dat ik het terug zou sturen ivm mijn vak. Kreeg een retourformulier toegezonden. Adres in China, ook voor eigen kosten, google: €13,60. Dus €34,.. minus retourkosten.. heb ze nog even gemaild. Lijkt op dropshipping?!
Troep
Mascara besteld. Daarna reviews pas gelezen. Die waren slecht. Uur na mijn bestelling wilde ik annuleren. Dit kon niet meer omdat de zending zogenaamd al was aangemeld bij de vervoerder. Nu wil ik de mascara’s retourneren en krijg 0,0 reactie.
Mascara toch voor de zekerheid geprobeerd en het is een gek ijzeren staafjes wat totaal niks doet voor je wimpers!! Geen kleur, verlenging, volume of whatever. Wees gewaarschuwd, trap er niet in!!
Ik ben er ook ingetrapt
Ik ben er ook ingetrapt. Al zo lang op zoek naar een waterproof mascara zonder dierproeven. Deze substantie kan je geen mascara noemen. Mijn wimpers worden er niet eens zwart van laat staan voller. Miskoop van het jaar!
Geen succes!!
Lang moeten wachten op levering en zeer slechte mascara. Waterige substantie en geen dekking. De pads voor het schoonmaken van de ogen zijn ook slecht. Doen weinig en vreemd materiaal. Lijkt op rubber. Jammer dat ik me heb laten verleiden deze zooi te kopen.
Nora masacara bij TEMU voor 1.99
Hij staat op TEMU voor 1.99