nora-caremetics.nl Reviews

1,6

Naar alle waarschijnlijkheid interesseert het Nora geen moer maar voor potentiele kopers te waarschuwen: Je kan het product niet testen om te beoordelen of alle reviews kloppen die aangeven alle... Toon meer

Dropshipper, geen geld retour. Retourzending moet naar China en kost je veel geld. Zijn in overtreding omdat de website niet aan de eisen voldoet conform ACM Consuwijzer. Zij moeten telefonisch bereik... Toon meer

Na een fout vanuit Norah, waarbij een andere soort mascara opgestuurd was vanuit China, ben ik later benadert door de klantenservice met de vraag het goed te maken. Hierbij kon ik het gel... Toon meer

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik heb meer dan een maand moeten…

Ik heb meer dan een maand moeten wachten op de 2 mascara’s . Gisteren binnen gekregen, het lijken wel testers. Zeer slechte mascara. Het lijkt wel lijm. Een grote oplichterij… ben er helaas ook ingetuind ..vakkundig gemaakte advertentie met nummer 1 mascara. Nooit meer doen!
Marjan

31 juli 2025

Oplichters

Heel slecht na 4 weken nog niks ontvangen helaas te last op trustpilot gekeken ! Dus koop hier niks stelletje oplichters !

30 juli 2025

Ik lees nu deze reviews gelukkig…

Ik lees nu deze reviews gelukkig voordat ik dus niet bestel!!
Ik vind het schandalig dat mensen hele reële verhalen plaatsen door zogenaamde artsen en wij dat moeten geloven om zo producten te bestellen en uiteindelijk in de maling genomen worden door troep uit China!!

27 juli 2025

MIN-STERREN

Waardeloos! Kan je ook min-sterren geven? Mascara doet niet wat ze beloven, duurt héél lang voor het binnen is, als je wil retourneren mag dat, je krijgt geld terug van degene die niet aangebroken is… (uiteraard mag je ze alletwee terugsturen, aardig he?)
Vervolgens terugsturen mét track en trace naar China… wat je idd zelf moet betalen en dan maar afwachten of het echt aankomt. Nou, doei! Echt NOOIT weer!
Dikke afrader, trap er niet in! Ik heb weer wat geleerd…

24 juli 2025

Helaas zijn mijn ervaringen niet anders dan de andere negatieve reviews op deze pagina. De mascara plakt (en blijft plakken), geeft af op mijn contactlenzen en voelt niet prettig op mijn wimpers. Ik heb de twee verpakkingen gelijk weggegooid. Ik voel me ongelooflijk dom dat ik de social media updates - en de reviews op hun eigen website - geloofde. Mijn advies; koop dit product NIET.

24 juli 2025

Meuk

Levering duurt lang, wat riekt naar oosterse praktijken. Ook het product zelf is bagger. Plakt, vlekt, en ik zie geen lengte verschijnen. Ik heb een zeer gevoelige huid, en gelukkig heb ik geen problemen met het product zelf, maar ik heb ooit goedkopere en betere hypoallergene mascara gehad. Gelukkig heb ik er 'maar' 4 gekocht... 😞

23 juli 2025

No go! Werkt niet en retour kan niet

2 mascara besteld, 1 open gemaakt en getest. Ik krijg jeuk en ga wazig zien. Ook worden de wimpers niet langer! Nu wil ik het retour sturen of i.i.g. de ongeopende maar ze geven niet thuis. Mascara mag niet geruild worden!! Komen ze nu mee. Er staat duidelijk, niet tevreden geld retour! Komt ook weer uit het buitenland......niet intrappen.....

21 juli 2025

Na 1 uur heb ik al panda ogen.

Na 1 uur heb ik al panda ogen.
Beetje poeder onder mijn ogen gedaan, maar helpt niet.
Het is nog geen euro waard deze troep.
Niet kopen zonde van je geld.
Fabrikant / verkoper schrijft zelf de recensies op haar webshop vermoed ik.
Als ze eerlijk is stort ze iedereen die deze troep heeft gekocht bij haar, hun zuur verdiende centen terug, en gaat zij zelf nuttig werk verrichten en niet zoals nu de mensen oplichten, want dat is het oplichterij.

14 juli 2025

Mascara zorgt voor plakkende wimpers

Nora Mascara lijkt alsof het niet droog wordt, wimpers blijven plakken. Het verwijderen met Nora makeup remover ging ook mis. Ogen waren meteen geïrriteerd, en ik liep rest van de dag met wazig zicht, zelfs na spoelen met kunsttranen. Het metaal kwastje vond ik ook niet handig, heb niet echt kunnen begrijpen hoe is dat beter is dan reguleer plastic kwastje.

9 juli 2025

Trap niet in de 100% geld terug…

Trap niet in de 100% geld terug garantie
Mascara plakt, als je knippert plakken je wimpers aan elkaar vast. Contact opgenomen met klantenservice die geven aan dat de 100% geld terug niet geldt voor geopende verpakkingen. Hoe kan je iets proberen wat je niet mag openen. Trap dus niet in de 100% geld terug garantie!

11 juli 2025

Oplichterij

Oplichterij! Duurt ten eerste lang eer je de mascara ontvangt en dan krijg je een mascara met amper inhoud! Wil je retourneren dan antwoorden ze niet op je mail en daarna lees je dat je zelf opdraait voor de retourkosten die tussen de 15 en 29 euro bedragen. Je leest dan ook nog dat beauty producten niet mogen geretourneerd worden terwijl ze dit enkel verkopen
Oplichterij dus!!

7 juli 2025

Zeer slecht en dus opgelicht!!

Zeer slecht! Na opening zag ze dat ze was opgelicht: Zeer goedkope verpakking, en het produkt was ronduit slecht: vreemd metalen staafje ipv een borsteltje dat niet werkt! Weinig mascara, die blijft plakken, uitloopt, geen lengte geeft. Bovendien gaat het er ook niet gemakkelijk af! Het uitkamborsteltje is ook van slechte kwaliteit. Even op AliExpress opgezocht daar koop je dit alles ook voor 3
euro. Opgelicht dus helaas.

2 juli 2025

Hele fijne mascara

Ik gebruikte geen mascara vanwege klodders, uitlopen en lastig aanbrengen. Deze mascara is fijn in gebruik en makkelijk aan te brengen en heeft een natuurlijke uitstraling. De bijbehorende artikelen en het mooie etuitje maken van het pakket echt een kadootje voor mezelf.

25 juni 2025

Het plakt

Ik heb het opgedaan. Het is fijn opbrengen. Maar dan gaat het plakken. Ik voel het op mijn winpers zitten. Lijkt ook iets in mijn oog te zijn gekomen. Wimpers worden wel langer maar niet voller. Met eigen mascara er overheen maar plakte weer en gevoel verdwijnt niet.

Let op. Niet goed geld terug telt niet voor mascara. Dat is dus een instinker. Als.je hem echt wilt uitproberen bestel hem danvia amazone daar heb je er 2 voor nog geen 8 euro.

26 juni 2025

Slechtste mascara ooit

Dit bedrijf is echt een scam! De mascara is te flut voor woorden, niets komt op je wimpers en alles op je oog. Niet doen, dit is puur geld uit je zak klopperij.

Daarbij komen ze totaal niet met een oplossing voor de 'niet goed geld terug garantie'.

Echt de slechtste mascara ooit!

11 juni 2025

Duurde weken eer ik mijn product kreeg

Duurde weken eer ik mijn product kreeg. Op mail werd schuld bij vervoerder gelegd. Product is waardeloos. Niet aan te brengen, irriteert de ogen, loopt uit, is plakkerig. Kortom rotzooi. Spijt dat ik erin ben getrapt. Heb beroep gedaan op “de niet tevreden geld teruggarantie”. Ben benieuwd.

13 juni 2025

1 ster is 1 teveel

1 ster is 1 teveel! Ze roepen niet goed geld terug... maar als je aangeeft niet goed! Opgezwollen ogen ervan! Ik had er een geopend en een nog niet geopend (2 besteld was goedkoper)
Dan krijg ik alleen de optie retourneren van nog gesloten produkt.. op eigen kosten!
Hoezo niet goed geld terug.. die vraag zit nu in hun mail😉

update! inmiddels is Nora-carematics over gegaan om alsnog mijn geld terug te storten

4 juni 2025