nora-caremetics.nl Reviews

1,6

Naar alle waarschijnlijkheid interesseert het Nora geen moer maar voor potentiele kopers te waarschuwen: Je kan het product niet testen om te beoordelen of alle reviews kloppen die aangeven alle... Toon meer

Dropshipper, geen geld retour. Retourzending moet naar China en kost je veel geld. Zijn in overtreding omdat de website niet aan de eisen voldoet conform ACM Consuwijzer. Zij moeten telefonisch bereik... Toon meer

Na een fout vanuit Norah, waarbij een andere soort mascara opgestuurd was vanuit China, ben ik later benadert door de klantenservice met de vraag het goed te maken. Hierbij kon ik het gel... Toon meer

Helaas zijn mijn ervaringen niet anders dan de andere negatieve reviews op deze pagina. De mascara plakt (en blijft plakken), geeft af op mijn contactlenzen en voelt niet prettig op mijn wimpers. Ik h... Toon meer

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Slecht product en nog slechtere service

Te laat geleverd.
Slecht product.
Bizar slechte service.
Product is slecht en je moet het zelf retourneren naar China wat bijna net zoveel kost als het product zelf. Ik snap niet dat dit soort bedrijven mogen bestaan.
KOOP DIT PRODUCT NIET!!!

31 mei 2025

Helaas las ik de revieuws pas later

Helaas las ik de revieuws pas later. Het is inderdaad oplichterij. De mascara die ik kreeg heb ik ooit zelf besteld op temu. Die kost 1.90. Vind het zo erg als je bedonderd word en ook de mensen die reclame maken voor haar doen hier aan mee. Hoezo zou je dat willen. Maar goed heb mijn lesje geleerd!!!!KOOP ER NIKS…….OPLiCHTERIJ!!!

22 mei 2025

Bezeikers zijn het bij Nora

Bezeikers zijn het bij Nora.
China China en China krep. Ik snap niet dat mensen die hierachter zitten zo crimineel zijn en dan heulll net reageren op mails. Ik ben een stomme lut dat ik in deze shit/ nep reclame getrapt ben.
NIETSKOPEN!!! B

23 mei 2025

Kan je ook -5 sterren invullen

Kan je ook -5 sterren invullen? Wat een oplichters zeg, 1 keer niet kijken op trustpilot en je bent de sjaak. Mensen ECHT NIET bestellen hier. Met hun nep reviews. Ook aan het mailen met die Doos van Farah, allemaal standaard mailtjes. Ze zitten in Amsterdam Segment 3, 6921 RC, Duiven. En je moet het retour sturen naar China voor 29.85€. Allemaal gelogen woorden, wat ze op de voorwaarden zetten, niet te bereiken per telefoon wat ze verplicht zijn!! Mensen ga lekker naar de drogist of naar Aliexpress .
Ik hoop dat ze haar handjes verliest een ergens flinke jeuk krijgt! T.... wijf en bedrijf. Ook geen telefoon nummer, volgens mij ben je dat verplicht als KVK. OP het redaster register staat ook niet hun naam bij!!!

15 mei 2025

Dit is een scam 🐡

Dit is een scam 🐡 Had de mascara besteld en ging toen pas trustpilot checken. Begon met mail dat er lange verzendtijd is ivm feestdagen, het was februari. Ik mail sturen om m'n order te cancelen, kon niet want was al "onderweg". Weg 35 euro voor een Chinese mascara. Nora caremetics staat niet op de verpakking maar Lijieyou. Ik durf de mascara niet te gebruiken en ga op zoek via betrouwbare Nederlandse beauty websites. Douglas enzo. Weet je zeker dat je geen spam product koopt.

13 maart 2025

Opgelicht

Na weken wachten, en herhalend mailen met Farah is de mascara (35 euro) nooit geleverd door DHL. Vreemd dat er überhaupt gekozen is door Nora Cosmetics voor DHL pakket want een mascara kan toch door de brievenbus? Het is oplichting want het pakket is nooit verstuurd. Bellen met DHL leert dat alleen het bedrijf een onderzoek kan instellen maar dat weigert Farah. 36 mailtjes verder (ze antwoord altijd gek genoeg, al lijken de standaard antwoorden door AI geschreven, en gaat Farah nooit in op verzoeken tot onderzoek of terugstorten … en nee het pakket zal nooit komen! Niet intrappen dus! Ik vermoed oplichting en dat dit standaard werkwijze is (zeker na het te laat lezen van deze reviews)

16 maart 2025

Puur bedrog

Puur bedrog, trap er dus niet in! Na weken wachten twee slechte, waardeloze mascara's ontvangen. Troep uit China. Wel 35 euro voor betaald.

2 maart 2025

Goedekope troep

Trap er niet in! Ik bestelde twee diervriendelijke, hypoallergene, vegan mascara’s met een stalen borsteltje voor 35 euro. Bij ontvangst blijken het goedkope mascara’s van de temu te zijn, merk lijieyou, nog geen 2 euro per stuk! Goede reclame, waardeloos bedrijf!

27 februari 2025

Vertrouwen hersteld na alsnog opsturen van juiste product.

Hierbij kon ik het geld terug gestort krijgen. Ik heb gekozen om alsnog de Norah mascara opgestuurd te krijgen. Deze kreeg ik. Top!

Mijn ervaring hiermee:
- kleine hoeveelheid mascara in het potje.
- mascara blijft redelijk goed zitten.
- wimpers lijken niet echt veel meer volume te krijgen.
- niet persee heel fijn in het opbrengen.
- prijs kwaliteit 👎🏽

Ondanks de herstelde fout en de service vanuit Norah, ben ik niet 100 procent tevreden over het product en zou het helaas niet aanbevelen.

17 februari 2025

Wat een desillusie

Wat een desillusie. Ik had 2 mascara’s besteld en een wimper seperator besteld. Was beetje impuls aankoop moet ik bekennen. De mascara’s kwamen na ruim 2 weken binnen. De seperator niet. Daar heb ik sindsdien contact over met Farah. De ene keer zegt ze dat het product verzonden is. De andere keer dat het nog in transit is. Als ik de reviews lees lijkt het erop dat ik de seperator wel op mn buik kan schrijven en geld terug zal er vast ook niet in zitten. Ik vind bovendien dat de mascara enorm klontert. Dat de producten van ver moeten komen zit me ook niet lekker. Wat een oplichters. Ik kom wel over het niet geleverde product heen maar het stuit me enorm tegen de borst dat een bedrijf hiermee weg komt. Pure oplichting! Bah wat baal ik hiervan. Mensen bestel niks bij dit bedrijf!!!!!

Update: op de verpakking staat als merk Judydoll. Als je dat opzoekt dan is exact dezelfde mascara incl seperator te koop op Amazon voor €9,04. Ik heb veel meer betaald. Het is dus pure oplichting!

23 februari 2025

Wat een teleurstelling

Wat een teleurstelling, mascara voor 35,00 en terugsturen (naar China notabene!) tegen hele hoge kosten, niet te geloven.
Geen aanrader als je het mij vraagt.

21 februari 2025

Dit is een gevalletje RADAR

Product een maand geleden besteld, niet binnen.
Aantal keer gemaild en krijg van Farah mails dat het heel vervelend is en dat het door de drukke feestdagen op zich laat wachten! Welke feestdagen??
En…. De producten die je zou willen retourneren? Dat kan je vergeten want ze nemen GEEN cosmetica producten retour.
Het is toch een cosmetica bedrijf!!!
Zeer slecht.
Pure oplichting.
Ik denk dat ik Antoinette Herzenberg van Radar maar ga inlichten.
Dit moet stoppen!

17 februari 2025

Niet kopen

Niet kopen! Dit is m.i. troep uit China. Retourneren is niet te doen. Ik ben er ingetrapt en wil jou graag behoeden. Ik vind het bedrog dit. Jammer

15 februari 2025

Nora mascara niet voor sensitive huid

Na een dag de Nora mascara gedragen te hebben had ik jeuk. Tweede dag ook. Deze producten zijn dus niet voor sensitive huid zoals het geadverteerd wordt. 90 dagen beleid, tevreden of geld terug maar retourneren is naar China! Dus kansloos!

15 januari 2025

Koop hier niet

Koop hier niet!
Mascara is goedkope troep uit China! Absoluut niet plastic vrij, geen metalen borstel zoals beloofd. Doe het niet!!!
Update: ze bieden nu niet goed 100% geld terug garantie. Wat een oplichters deze mensen. Schande.

1 februari 2025

Niet eens 1 ster waard

Niet eens 1 ster waard! De verpakking is volledig in het Chinees en deingrediëntenlijst ontbreekt. Het ontvangen heeft ook bizar lang geduurd!! En retouren.. dat kan niet..

30 januari 2025

TROEP

Gewoon mascara uit China van n paar cent.
Normaal check ik altijd de reviews.. nu geen idee waarom niet. Maar het is gewoon kant en klare troep!

28 januari 2025

Nora mascara product beloofd niet wat het doet

Het produkt beloofd niet wat het doet.
Het klonterd en is haast niet te verwijderen. Ingrediënten zijn niet te traceren omdat alles in het Chinees op de verpakking staat. Retourneren kan alleen zijn de kosten voor eigen rekening dit staat niet op de site. En zoals je misschien al vermoed het moet retour naar China. Maar dit lees je nergens.
Ik dacht dit overkomt mij niet... Maar helaas. Gelukkig zijn het maar twee mascara's. Maar ik hoop hiermee een ander te kunnen behoeden voor een mis koop.

28 januari 2025