Nordicwoods Reviews

1.380
TrustScore 3 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super tilfreds! Nemt at bestille (hæk planter) Virkelig fine planter - langt de fleste næsten 190cm høje. Enkelte på kun 165 cm høje. Bestilling hed 175-200cm høje. Og leveret 2 dage efter besti... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bestilte en overdækning til brændetårn. Meget hurtig levering til dør med gls. Jeg ville faktisk også helst have købt mit brænde der da brændet er billigere her. Men jeg er nødt til at få brændetårnet... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Utroværdigt firma For 14 dage siden modtog jeg et cafesæt fra Nordicwoods. Desværre var begge stole beskadiget og derfor skrev jeg samme dag til firmaet for at få varerne byttet. Der er endnu i... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fik mit udstyr, men et glas (hydrometer) var smadret ved ankomst. Har skrevet til dem i forventning om at de svarede hurtigt og sendte et nyt (selvfølgelig kvit og frit), men de har ikke svaret endnu... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Brandhoutleverancier

Geschreven door het bedrijf

Leverandør af planter, træer og brændsel. Nordicwoods er også forhandler af ovntørret brænde og tilbehør til alle dele indenfor hbiobrændsel og brændeovne. Nordicwoods er kendt fra DR1 TV programmet "Løvens hule" hvor virksomheden fik en million investering fra Jacob Risgaard og Coolshop.aveplanter,

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(1.380)

163 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin levering

Fin levering. 👍
Jeg kunne desværre ikke tage tæf., da vognmand ringede. Kunne godt have brugt en kort sms om levering.

9 januari 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg kan i princippet godt anbefale…

Jeg kan i princippet godt anbefale Nordicwoods for deres produkt, men dem som leverer varerne skal de have mere styr på. Når det fremgår af bekræftelsen på ordren, at man har bedt om at blive kontaktet af transportøren inden levering, er det træls at komme hjem og se varerne sat hvor det nu var nemmest for chaufføren, uden at blive kontaktet…

8 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig fint brænde

Rigtig fint brænde, havde bestilt et tårn ovntørret avnbøg og et tårn ovntørret birk.
Leveret som aftalt og fragtmanden stillede det hvor vi ønskede det.
Er meget tilfreds med Nordicwoods👍

17 december 2025

Ovntørret træ med mug/skimmel

Vi fik leveret ovntørret bøg fra NW sidste år. Alt var godt, og vi bestilte derfra igen i år - to tårne endda. Ved levering d. 13/10 kunne vi konstatere, at en stor del af brændet var ramt af synlige mug-/skimmelpletter.

Vi dokumenterede med det samme og sendte billeder til NW. Vi fulgte med det samme op med opkald, men blev mødt af en telefonsvarer med beskeden om, at de var lukket pga. efterårsferie. Vi dækkede brændet med presenninger og ringede tilbage den efterfølgende mandag for i første omgang at blive mødt af samme telefonsvarerbesked. Ved opkald senere på dagen var beskeden ændret til, at de havde lukket.

Vi sendte opfølgende mails uden at høre fra NW. De vendte dog til sidst tilbage d. 23/10 med besked om, at de ville undersøge sagen. Derefter var der igen ophold i sagen. D. 3/11 vendte de tilbage med tilbud om kompensation på 800 kr. ved næste levering, men vi havde besluttet os for ikke at købe hos NW fremover. NW gik med til at bytte tårnene.

Vi således to nye tårne leveret d. 6/11, og kunne der konstatere, at det ene brændetårn var superfint mens det andet i stor grad var ramt af mug/skimmel.

Vi dokumenterede igen og sendte det til NW, som fem dage senere vente tilbage. Deres svar var "Min kollega som har mange års erfaring med brænde har kigget på billederne og fortæller at det ikke er mug. Det ligner mere noget som er dryppet ned på brændet da det har stået hos producenten. Evt. fuglelort fra små fugle og så er brændet blevet tørret i ovnen og så ser pletterne sådan ud". Der var synlig vækst i pletterne og det var hovedsageligt brændet i midten af brændetårnet, der var ramt. Det gjorde vi NW opmærksom på sammen med en forventning om 50% kompensation af tårnets købspris. NW's svar var: "Vi kan godt blive enige om at det ikke er det pæneste brænde, men brændværdien fejler ikke noget. Derfor kan ikke give 50% af prisen tilbage. Jeg kan tilbyde jer en rabatkode på 500kr. rabatkoden har ingen udløbsdato."

Og der vores sag endt. Vi får intet ud af at tage imod en rabatkode, som vi aldrig kommer til at bruge. Vi kommer ikke til at støtte NW igen. Ovntørret brænde med mug/skimmel, ustabil kundeservice og ansvarsfralæggelse - det bliver desværre et nej tak herfra.

13 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

To år i træk med fugtigt brænde og skimmel - og dårlig kundeservice

Jeg har nu bestilt ovntørret brænde fra Nordicwoods to år i træk, og begge gange har jeg modtaget brænde med tydelige tegn på fugt og skimmel/mug.

Sidste år endte jeg med et stort problem i mit brændeskur: Grønne og lodne stykker træ, som spredte sig. Jeg oplevede ingen reel forståelse for problemet, og jeg blev mødt med, at det "ikke var farligt" samt en fralæggelse af ansvar, fordi NW opbevarede træet på et fugt- og varmekontrolleret lager. De sagde, at de intet kunne gøre, nu hvor brændet var blevet stablet i mit skur. Jeg endte med at få en rabatkode til brug ved en ny bestilling.

Det gjorde jeg så her i november måned i håb om, at det ville være bedre denne gang, men allerede ved modtagelse af træet var det tydeligt, at mange stykker træ havde sorte pletter og plamager. Derudover havde kundeservice forsikret mig mig, at jeg ville få et leveringstidspunkt dagen før, så jeg kunne sikre korrekt placering (under halvtag og tæt på brændeskur ligesom sidste år). Det skete ikke. Brændet blev leveret kl. 07.06 (selvom NW selv siger, at chaufføren ikke må levere før kl. 8) og det blev sat et helt andet sted, selvom jeg havde betalt ekstra for leveringen ind på grunden.

Jeg ringede naturligvis til NW med det samme. Jeg har henvendt mig gentagne gange, både skriftligt og telefonisk. Jeg er blevet lovet opkald, som aldrig kom. En sød medarbejder anerkendte den første dag, at brændet så fugtigt ud, som om det havde fået regn, og nævnte selv, at jeg muligvis skulle have penge retur. Hun gav mig helt ret i, at det ikke burde se sådan ud. Men derefter blev jeg overladt til en anden medarbejder, som afviste det hele med, at misfarvningerne var “normale for birk” – hvilket billederne efter min optik tydeligt viser, at de ikke er.
Det mest frustrerende er manglen på ansvar og den meget svingende kundeservice.

Jeg står nu igen med brænde, der har synlige fugt-/skimmelpletter, og en virksomhed, der ikke vender tilbage.

Jeg har forsøgt at være i dialog med dem i snart 3 uger. Den første gang indrømmede de, at de havde glemt mig, anden gang var det pga. sygdom. Når jeg har talt med dem, har beskeden været: "vi ser lige på det og vender tilbage til dig senere i dag", hvorefter jeg intet hørte fra dem i flere dage/over en uge, hvor jeg igen måtte kontakte dem. De har sendt mig en enkelt mail, hvor de forklarer det med, at brændet ser normalt ud, og at de har leveret det så tæt på som forsvarligt muligt (selvom de sidste år sagtens kunne). Jeg har svaret tilbage på mailen og forklaret, hvorfor jeg ønsker, at de kommer og henter deres brænde igen. Jeg talte senest med en medarbejder for to dage siden, fordi jeg ikke havde fået svar på min seneste mail, som jeg havde sendt 7 dage forinden. Medarbejderen sagde, at jeg skulle sende mailen igen og sagde, at jeg skulle tale med en anden og ikke ham. Derefter lagde han bare på, uden at lade mig tale færdig. Senest har jeg lagt mærke til, at NW har slettet information om telefontider og telefonnummer på deres hjemmeside.

Jeg kan desværre ikke anbefale at handle her.

14 november 2025

DÅRLIG KUNDESERVICE

Den 14.11.25 bestilles laurbærkirsebær hækplanter. Ved bestillingen bliver der spurgt hvornår levering ønskes, og der anføres den 21.11.25. Ved bestillingen bliver fakturabeløbet reserveret på bankkontoen. Den 21.11.25, hvor varen skal leveres modtages uden nærmere forklaring, at ordren er annulleret - reservation af fakturabeløbet i banken bliver dog slettet. Usædvanlig dårlig kundeservice.

21 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

For godt til at være sandt.

Jeg så deres tilbud på facebook, hvor de reklamere med at en busk koster 349 kr. pr. stk og en rabat ved køb af 48 stk. så de kommer ned i en pris på 319 kr. Vi bestilte online og var ikke lige opmærksomme på den samlede pris ved ordre afgivelse. Jeg henvender mig derefter flere gange, men de vender ikke retur, svare ikke på telefon osv. Sidste gang fik jeg fat i en kvinde som godt kunne forstå at jeg var utilfreds og ville vende det med Peter, også komme retur til mig. Det skete heller ikke. Nu laver jeg denne anmeldelse, så andre kan se at de skal være opmærksomme og ikke forvente at få en service efter købet. Det er næsten 1500 kr. vi har til gode.

2 oktober 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

jeg håber de 4 paller med Ruf briketter…

jeg håber de 4 paller med Ruf briketter bliver leveret til Bornholm som NW. skriver de gør og tager betaling for.
ordre afgivet 20,10 penge er trukket 27,10 men stadig ikke noget i track & Trace ( kommer over i spor order med Shop og der sker ikke en skid) og tlf nr bliver strax besvaret med et brum og en tlf svare siger send en mail.

29 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig kundeservice og svarer ikke

Jeg har tidligere brugt Nordicwoods med stort tilfredshed. Nu er jeg yderst utilfreds med den kundeservice som de leverer. Jeg havde en forespørgsel før jeg ville lægge en ordre online for halvanden uge siden. Prøvede at ringe men får at vide at de har travlt. Skrev derfor en mail som de anbefaler på telefonsvareren men den mail er overhovedet ikke blevet besvaret. Prøvede derfor igen at ringe til dem med endnu en besked om at de havde travlt og ikke kunne tage telefonen og at man skulle skrive en mail til dem!!! Nu er min tålmodighed opbrugt og jeg kommer ikke til at handle hos dem fremover.

24 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Træbrænde leveres ikke som aftalt- ingen ansvar

Vi har aftale om dato for levering af træ - bekræftiget på mail. Kører til sommerhus - ingen træ den pågældende eller næste dag. Har ikke kunnet få kontakt telefonisk -enkelt mail siger. Vi rykker fragtmanden. Der er nu gået flere dage - og vi har ikke hørt noget. og ikke fået træet. Vi vil være der - så vi kan få træet tørt i garage.

7 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Brændet er ok men service ringe

Brændet er fint og tørt, men blev leveret tre dage senere end aftalt hvilket gør at det er nødsaget til at stå på vejen i en uge. Der er årsag til at man booker en specifik leveringsdato.
Nordicwoods tager intet ansvar men giver al skyld på vognmanden hvilket jeg som kunde ikke kan bruge til noget - det er jo deres ansvar hele vejen.
Produktet er fint men service er pænt ringe.

15 september 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ret skal være ret….

Ret skal være ret….
Så har jeg modtaget min ordre…. Og en undskyldning fra firmaet…
Kan jo se vi var flere der var inde her og advare og undre os over stilheden og ingen levering.
Dejligt der er kommet en løsning på “problemet” - hvad det så end var.
Men tak for leveringen.

19 augustus 2025
Logo Nordicwoods

Antwoord van Nordicwoods

Hej Karen,
Tusind tak for, at du har opdateret din anmeldelse, og for din forståelse. Vi er glade for, at vi kunne finde en løsning og få leveret ordren til dig.

Vi beklager stadig den manglende information i første omgang og tager din feedback til os, så vi kan gøre det bedre fremover. Det betyder meget for os, at du nu er tilfreds med leveringen.

Peter, Nordicwoods

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt brænde til levering…

21.8.25 opdatering
Brændet er modtaget og idag også en beklagelse fra Nordicwoods.

13.8.25 Opdatering stadig ingen brænde ingen penge retur. Jeg laver en indsigelse i banken mod betalingen.
KØB IKKE HER !
Jeg havde bestil brænde til levering den 6.8.25 det er ikke kommet firmaet svarer ikke på mail og tager ikke telefonen.
Har købt hos dem før men er også i tvivl om de egentlig eksisterer mere ?

6 augustus 2025
Logo Nordicwoods

Antwoord van Nordicwoods

Hej Lone,

Tak for din anmeldelse. Jeg er oprigtigt ked af den oplevelse, du har haft med forsinkelsen på leveringen. Fragtmanden havde desværre udfordringer med at lokalisere din forsendelse, hvilket gav en unødvendig lang ventetid. Det er bestemt ikke godt nok, og jeg kan sagtens forstå din frustration.

Jeg kan dog se, at din ordre nu er leveret, og jeg håber, at du er tilfreds med varen. Skulle der fortsat være noget, vi kan gøre for at rette op, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

Jeg vil også sætte stor pris på, hvis du vil tage dig tid til at opdatere din anmeldelse, så den afspejler, at ordren nu er leveret. Det betyder meget både for os og for fremtidige kunder, som læser anmeldelserne.

Endnu en gang undskyld for ulejligheden, og tak fordi du handlede hos os.

Peter