Superflott spisebord. Rask levering, og passer perfekt inn i stuen. Veldig fornøyd med hele prosessen. Vi bestilte her for der vi bestilte fra, som hadde et tilsvarende bord, ble ekstremt forsinke... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har besøkt showroomet til Nordstrand Møbler ved to anledninger i forbindelse med kjøp av utemøbler, og satt igjen med et godt inntrykk begge ganger. Andre gang ble jeg gjenkjent igjen, noe som... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kjempefornøyd! Rask oppfølging og god hjelp. Alt gikk som forventet, det var også kort leveringstid på møblene.
Bedrijf heeft geantwoord
God service og kundebehandling, setter ekstra stor pris på rask oppfølging og klare avtaler. Godt inntrykk av personale både online og ved henting av varen👍
Bedrijf heeft geantwoord
Nordstrand Møbler og Interiør er en norsk nettbutikk for møbler og interiør med showroom som tilbyr et bredt utvalg av møbler, belysning, interiør og hagemøbler til hjem over hele Norge. Vi har spesialisert oss på kvalitetsmøbler i skandinavisk og moderne design, med fokus på funksjonalitet, holdbare materialer og tidløse uttrykk. I vår nettbutikk og showroom finner du alt fra spisebord, spisestoler, sofaer og lenestoler til lamper, oppbevaringsmøbler og nøye utvalgte interiørartikler. Vi samarbeider med anerkjente merkevarer og leverandører for å tilby produkter som kombinerer design, kvalitet og god verdi. Vårt mål er å gjøre det enkelt å skape et hjem du trives i. Gjennom personlig service, rask oppfølging og et inspirerende sortiment hjelper vi kunder over hele landet med å finne møbler og interiør som passer deres stil, behov og budsjett. Velkommen til Nordstrand Møbler og Interiør – din destinasjon for kvalitetsmøbler, interiør og design til hele hjemmet.
Sandstuveien 70a, 1177, Oslo, Noorwegen
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van Nordstrandmobler
Personlig og fin service fra start til slutt. Vi er superfornøyd med spisebord og stoler. Anbefales!

Antwoord van Nordstrandmobler
Vi bestilte her for der vi bestilte fra, som hadde et tilsvarende bord, ble ekstremt forsinket. Vi bestilte i juni og skulle få det levert i okt/nov, og det var mange klager på bordet.
Det slapp vi her, og kunne ikke vært mer fornøyd.

Antwoord van Nordstrandmobler
Fantastisk utvalg og upåklagelig service. Spisestuen passet perfekt i stuen min. Super fornøyd!!

Antwoord van Nordstrandmobler
Spisebord og stoler er jeg meget fornøyd med, samt god service og leveringstid. kommer til å anbefale dere til andre også.

Antwoord van Nordstrandmobler
Etableringen tilbyr et imponerende utvalg av produkter, og den ansatte er både hyggelig og engasjert.

Antwoord van Nordstrandmobler
Veldig fornøyd med bordet vårt! I tillegg til veldig god service når jeg ba om tips og hjelp :) Anbefales!

Antwoord van Nordstrandmobler
Rask levering og god kvalitet på varen. Er veldig fornøyd!

Antwoord van Nordstrandmobler
Kjapt enkelt og god kvalitet på bordet :)

Antwoord van Nordstrandmobler
Jeg er kjempe glad for at jeg fant akkurat dere og kjempe fornøyd med spisebord og veggbildene jeg kjøpte.

Antwoord van Nordstrandmobler
Ble tatt godt i mot i Showroom. Møblene virker solide og ser veldig bra ut. Gleder oss til å prøve de ut, i ny leilighet 1.9😀

Antwoord van Nordstrandmobler
God service og tilgjengelighet. Fikk bla. kjørt bilder hjem uten kostnad. Stolene virker å ha svært god kvalitet, pene å se på. Jeg er fornøyd.

Antwoord van Nordstrandmobler
Kjempegod service, og nydelige møbler av høy kvalitet. Vi er kjempefornøyde!

Antwoord van Nordstrandmobler
Var enkelt og greit med bestilling og henting. Produktet tilsvarer mine forventninger.

Antwoord van Nordstrandmobler
Veldig bra service! Kjøpte en hengekøye, og er veldig fornøyd! Kvaliteten er god og den er fin å se på. Prisen var også veldig bra!

Antwoord van Nordstrandmobler
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.