Banner for NordVPN

NordVPN Reviews

49.362
TrustScore 4 uit 5

4,2

Het makkelijke gebruikers gemak van App,en ook bij PC gebruik is de laatste jaren steeds makkelijker geworden. Ook uitval van VPN is zeldzaam. Ook is de internet snelheid acceptabel.

Werkt prima op de achtergrond. Je merkt er vrijwel niets van. Ook de snelheid is dik voldoende. Alleen de onprofessionele en eigenlijk kinderachtige melding na de updates steeds mag men wel achterweg... Toon meer

Wanneer er een update iss van NordVPN of van windows 11 dan ben ik 3 uur bezig on weer een nordlynx internettoegang te krijgen. Reset van de app of reset van het netwerk in diagnose functie van NordVP... Toon meer

Ik was daar voor twee jaar ingeschreven Via een Wireguard verbinding loopt de snelheid hier naar 800/800, op een glasvezelsnelheid van 1 Gbps. Niks te klagen. Althans... Steeds meer... Toon meer

1. VPN-service

Enjoy ultimate internet privacy, security and freedom with advanced features such as Kill Switch, Double VPN, Threat Protection Pro™, Dark web monitor, state-of-the-art encryption and no-logs policy so that your sensitive information is protected from snoopers of any kind.

Secure encryption
Keep your online traffic safe behind a wall of next-generation encryption.
SmartPlay
Watch shows and movies safely without extra steps — whether at home or abroad.
Safe when disconnected
Rest easy knowing our Kill Switch will shield your data if your VPN connection drops unexpectedly.
Double VPN
Add another layer of encryption with our Double VPN servers for extra peace of mind.
Private DNS
Enjoy more online privacy without worrying about third parties spying on your every move.
Worldwide network
The extensive network of 6500+ VPN servers covering 113 countries lets you explore internet like a virtual traveler.
Multi-device
NordVPN allows you to secure up to 10 devices with your Nord account and boost your privacy even more.

Goed

TrustScore 4 uit 5

49K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(49.362)

7.058 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bijna twintig euro uitgegeven terwijl…

Bijna twintig euro uitgegeven terwijl het niet heeft gewerkt tijdens mijn verblijf in het buitenland.

23 maart 2025

Antwoord van NordVPN

Hallo Siebren-Jan. Het spijt ons te horen dat je problemen hebt ondervonden in het buitenland. Heb je al contact opgenomen met ons supportteam via support@nordvpn.com? Ze zijn 24/7 bereikbaar en helpen je graag verder. Als je al contact met ze hebt opgenomen en het probleem nog steeds niet is opgelost, kun je dan de ticket-ID doorgeven? We bekijken je probleem graag verder. -E.G.

De PC-upgrade werk totaal niet !

8 april 2025

Antwoord van NordVPN

Hallo daar. We helpen je graag en bekijken je zaak nader. Neem contact op met ons supportteam via live chat op support.nordvpn.com of via support@nordvpn.com e-mailadres, ze zijn 24/7 beschikbaar. -G.M.

Als het werkt is het een prima product…

Als het werkt is het een prima product maar ik heb nu 2 keer meegemaakt dat een app update voor grote problemen zorgt en de helpdesk niet verder komt dan het probleem ontkennen. Nooit meer Nordvpn voor mij. Ik heb me zo geërgerd dat ik alles wat met Nordvpn te maken heeft heb verwijderd, inclusief mijn account. €100 schade maar verlost van ergernis en gepruts.

10 januari 2025

Antwoord van NordVPN

Hallo, Ray. Het spijt ons te horen dat u problemen ondervindt met de service en dat de assistentie die u ontving niet aan uw verwachtingen voldeed. Kunt u de ticket-ID verstrekken? We bekijken uw zaak graag en bekijken deze nader. -E.G.

Werkt prima

Werkt prima, soms start hij niet mee op met de computer. Klantenservice werkt prima. Als je een probleem hebt word het snel opgelost.

26 maart 2025

Antwoord van NordVPN

Hallo, Ferry, we waarderen het dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten, we zijn erg blij om te horen over je ervaring met onze klantenservice! Als je ooit verdere hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op via support.nordvpn.com. -N.L.

NordVPN experience

Safe browsing, and antiMalware protection

24 maart 2025

Antwoord van NordVPN

Thank you for your feedback! -G.M.

Zonder berichtgeving of waarschuwing doorlopende verlenging

Zonder waarschuwing of email wil NordVPN een groot bedrag van mijn rekening schrijven ovv doorlopend abonnement. Daarvoor had ik geen toestemming gegeven. Ik heb mijn rekeningnummer om die reden laten blokkeren. Erg vervelend dat er vele e-mails nodig zijn om dit netjes op te lossen met medewerking van NordVPN.

20 maart 2025

Antwoord van NordVPN

Hallo. Het spijt ons om te horen over uw ervaring! Houd er rekening mee dat al onze abonnementen terugkerend zijn, zoals vermeld op de factureringspagina voordat u het abonnement aanschaft. U kunt het terugkerende abonnement altijd annuleren door contact op te nemen met ons ondersteuningsteam of via het NordAccount-dashboard. Onze excuses voor de onaangename ervaring die u hebt gehad. U ontvangt binnenkort een e-mail van ons waarin de kwestie nader wordt uitgelegd. We hopen dat u onze VPN-service in de toekomst nog een keer probeert. -G.M.

NordVPN lijkt expres refund-proces te vertragen

Aangepaste review na actie NordVPN twee dagen later: in eerste instantie lukte het niet om het refund-proces met de door hen aangemaakte link te doorlopen; ik ontving op geen enkele manier de code voor de tweestaps-verificatie. Maar na het plaatsen van een kritische review kon alles wel opeens vlot afgehandeld worden.
Neemt niet weg dat NordVPN voor mij niet werkte, te uitgebreid is en bijvoorbeeld mijn draadloze, via wifi aangesloten apparatuur en het online tv kijken van m’n provider blokkeerde. Ik had dit laatste overigens van te voren uit moeten zoeken, daar kan NordVPN verder niks aan doen.
———
Helaas werkt NordVPN niet voor mij. M'n verbinding werd zeer traag en aangesloten apparatuur werkt opeens niet meer. Kan gebeuren. Gelukkig zit ik ruim binnen de 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie, dus ik volg netjes het stappenplan om de aankoop terug te draaien en restitutie van het aankoopbedrag. Ik ontvang een mail met een link om het refund-proces in gang te zetten en log in,dan zou er een code in mijn mail-of spambox moeten verschijnen... NIKS! Na vijf pogingen geen code ontvangen. Zonder de link kan ik zonder problemen inloggen, maar dan zie ik de refund-knop niet naast mijn factuur staan, terwijl ik gewoon via de NordVPN website heb aangekocht. En nu, na het lezen van enkele reviews hier begin ik 'm wel te knijpen. Het lijkt erop dat NordVPN expres het proces traineert zodat de 30 dagen termijn verloopt. Hopelijk gaat het hier om een technisch issue, anders zal ik verdere stappen moeten ondernemen.

21 maart 2025

Antwoord van NordVPN

Hallo, het spijt ons te horen over uw ervaring, dit zou eigenlijk niet het geval moeten zijn. U kunt er zeker van zijn dat u uw geld terugkrijgt. Ons team neemt contact met u op via e-mail over de vraag, maar als u een snellere communicatie wenst, kunt u hen bereiken via live chat op support.nordvpn.com. -N.L.

Support snel en efficiënt!

Support was snel, deskundig en efficiënt. Chapeau!

19 maart 2025

Antwoord van NordVPN

Hoi Theo, we waarderen je feedback! Het is geweldig om te horen dat ons supportteam je snel en efficiënt heeft kunnen helpen. Als je ooit weer hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! -P.B.

Probleem bij Chromecast

Werkt normaal uitstekend, maar ik moet dit steeds uitschakelen als in een video naar Chromecast wil sturen.

6 maart 2025

Antwoord van NordVPN

Hallo, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Als je hulp nodig hebt, kun je contact met ons opnemen via support.nordvpn.com. -N.L.

Zonder waarschuwing wordt abonnement verlengt

Zonder waarschuwing dat mijn abonnement bijna verloopt, wordt er ineens een groot bedrag van mijn rekening afgeschreven. 2 x zoveel als eerst, dus ook het nieuwe bedrag hebben ze mij niet laten weten. Opzeggen ben ik nu blijkbaar te laat mee. Ik vind dit geen service!

14 maart 2025

Antwoord van NordVPN

Hallo. We kunnen bevestigen dat ons supportteam een ​​terugbetaling voor u heeft besteld. U ontvangt deze binnen 5-10 werkdagen. Excuses voor het ongemak. -D.i

Makkelijk te abonneren, heel moeilijk vanaf te komen

Heel makkelijk een account aan te maken, maar als het niet goed werkt en je wil het stoppen is het een ongelofelijk lastig verhaal.

11 maart 2025

Antwoord van NordVPN

Hallo, Klant. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Je abonnement is geannuleerd en zal niet langer in rekening worden gebracht, tenzij je ervoor kiest om je opnieuw te abonneren. Wat betreft de MFA-reset, ons supportteam vraagt om betalingsgegevens als verificatiestap om ervoor te zorgen dat alleen de rechtmatige accounteigenaar zo'n belangrijke wijziging kan doorvoeren. We begrijpen dat dit proces vervelend kan aanvoelen en we stellen je geduld zeer op prijs. Ons supportteam zal binnenkort contact met je opnemen. Bedankt voor uw begrip! -E.G.

Nord VPN werkt prima

VPN werkt prima. Klantenservice is ook oke. Ik heb alleen mijn laatste probleem niet op kunnen lossen.

9 maart 2025

Antwoord van NordVPN

Hallo daar. Bedankt dat u ons beoordeeld! Houd er rekening mee dat we altijd beschikbaar zijn voor verdere assistentie met betrekking tot de problemen die u bent tegengekomen met de service, dus aarzel niet om opnieuw contact met ons op te nemen en we zullen ons best doen om u te helpen. -N.F.

Automatische updates werken niet goed

Was een uitstekende vpn maar de afgelopen maanden werkt mijn ziggo emailserver niet meer als ik nordvpn laat updaten..dus iets verandert automatisch bepaalde instellingen. Vreselijk irritant

5 maart 2025

Antwoord van NordVPN

Hallo, es tut uns leid, dass Sie dieses Problem haben. Wir haben Ihre Kommunikation mit unserem Support-Team überprüft und festgestellt, dass sie immer noch auf Ihre Antwort warten. Wenn Sie einen Moment Zeit haben, aktualisieren Sie sie bitte mit den angeforderten Informationen – sie helfen Ihnen gerne weiter! -P.B.

Beste VPN

Snel en betrouwbar

28 februari 2025

Antwoord van NordVPN

Hoi! We stellen uw feedback erg op prijs. Fijn om te horen dat u geniet van de service! -P.B.

probleem gemeld om 22.00 's avonds

probleem gemeld om 22.00 's avonds, en de volgende morgen vond ik reeds het antwoord, om het probleem op te lossen. Stappen gevolgd in de mail, en het probleem was verholpen.

27 februari 2025

Antwoord van NordVPN

Hallo, Wendy, we waarderen het dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten! We zijn blij om te horen over uw ervaring! -N.L.

zeer tevreden voor IPTV te streamen!

Net live support gekontacteerd en hebben mij deskundig en snel geholpen, Heb al jaren NordVPN zeer tevreden voor IPTV te streamen!

10 februari 2025

Antwoord van NordVPN

Fantastisch om te horen dat u een geweldige ervaring met ons had! Bedankt voor de vijfsterrenrecensie. -G.M.

Probleem met NordVPN zeer correct opgelost!

Had met NordVPN een probleem met de automatische verlenging. Na contact werd een hele correcte en klantvriendelijke oplossing door NordVPN aangeboden door een verlenging tegen gereduceerd tarief. Zeer vlot, correct en in de communicatie zeer vriendelijk. Helemaal top!!

19 februari 2025

Antwoord van NordVPN

Hallo. Bedankt voor de genereuze feedback! We zijn erg blij dat het supportteam ons heeft geholpen, het is belangrijk voor ons. Als u hulp nodig heeft, aarzel dan niet om op elk moment contact met ons op te nemen! -Neo

18005975 Dit is het ID nummer.

18005975 Dit is het ID nummer.
Ik heb momenteel dagelijks contact met de klantenservice van NordVPN over de verlenging van mijn contract en de aankondiging daarvan naar een niet meer bestaand emailadres. Ik was overgestapt van KPN naar Outlook en had al mijn relaties een email gestuurd daarover. In elk geval was dat niet verwerkt bij NordVPN, dus ze blijven aandringen op betaling. Inmiddels ben ik door alle stress hierover bereid alsnog te betalen, maar de betaling wordt door de bank afgekeurd. Gevraagd naar een Ideal. Dan komt het. Dagelijks emailcontact met de klantenservice met iedere keer een ander persoon en andere opmerkingen.
Doodziek wordt je ervan. Iedere keer excuses en ondanks mijn verzoeken worden mijn vragen niet beantwoord. Een telefoontje zou al wat oplossen. Een verschrikkelijke klantonvriendelijke klantenservice waar je dus alleen maar meer stress van krijgt. Ik wacht nu maar weer op het volgende antwoord. Als u ook naar NordVPN wil let op je zit er zo aan vast en het is verschrikkelijk duur en het bedrag wordt zomaar afgeschreven. Vandaag 23-2-2025 weer een mail gehad. Ik zou graag het ultimate pakket krijgen voor 2 jaar. Dan moet ik blijkbaar eerst € 183 betalen voor nog een jaar NordVPN en daarnaast nog eens € 143,00 voor 2 jaar het ultimate pakket. En dat gedoe over het emailadres: de wijziging daarvan heb ik in augustus 2024 toegezonden per email. Daar is niets mee gedaan.
Heb ik het fout gedaan of hebben zij (NordVPN) daar geen aandacht aan geschonken. Ik wil nu een oplossing. Mijn NordVPN is geblokkeerd. Ik krijg geen antwoord hoe ik kan betalen. Ik krijg wel verontschuldigingen maar geen bankrekeningnummer.
Dus 1 ster en al die mooie woorden is nog teveel. We gaan naar 0 sterren....

19 februari 2025

Antwoord van NordVPN

Hallo Marius. We vinden het erg vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Houd er rekening mee dat e-mails over verlenging worden verzonden naar het e-mailadres waarop u actieve services hebt. Omdat het e-mailadres van uw Nord-account niet is gewijzigd, is de aankomende herinnering over verlenging verzonden naar het e-mailadres waarop u actieve services had, omdat we geen andere manier hebben om te weten naar welk e-mailadres we deze moeten sturen. Bovendien kunnen we niet met lopende geschillenbetalingen omgaan en om een ​​nieuwe betaling te doen, moet u een nieuwe bestelling plaatsen op nordvpn.com/pricing. We hopen dat dit alle verwarring heeft opgehelderd, maar we blijven in ieder geval beschikbaar voor hulp als er nog vragen zijn. -N.F.