When I responded to adverts on Google by asking email questions I was most impressed by the prompt and detailed I received from Marion A. Unfortunately that’s where the positives ended. BEW... Toon meer
Det er virkelig et dårligt firma. Løber fra sin reklamationsret. Lang svar tid på deres mail. Fejer alle fejl på produktet over på kundes siden, med reststrøm eller afbryde. Tros den sidder... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Useriøs virksomhed med adresse i Holland selvom jeg har købt på dansk (novensa.dk) hjemmeside. Lampen er noget billig skrammel. Alt står på kinesisk. Ingen brugsvejledning. Fjernbetjening på kine... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er imponeret over NordicVase-sættet fra Novensa; hvert stykke føles solidt og stilfuldt. De tilføjer et raffineret touch til mine hylder og lyser hvert rum op uden besvær. Et fantastisk valg til i... Toon meer
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Dårligt og ikke anbefalelsesværdigt
Tilslutter mig alle foregående negative anmeldelser.
Dog tilføjes at el-ting/Lamper, opleves som ikke funktionelle samt hvad værre er BRANDFARLIGT.
Fejlinformationer, dårligt, langsommelig levering, etc.

Novensa er et fup firma
Novensa fremstår som en dansk hjemmeside med varer til nogle priser, så man forventer en form for kvalitet. Men det er et fup-firma, der sælger dig ting fra Kina, man kan finde varerne på Temu og Ali baba. Så det lækre tæppe jeg nu har købt, ved jeg er fyldt med kemikalier og kan smide det direkte ud. Syndt når man har givet næsten 400 kr for det.

Antwoord van Novensa
Dropshipping af kineser-kram af tvivlsom kvalitet
Baseret på egne erfaringer tilbage fra køb i august 2024 og opfrisket af ny viden : Novensa.dk er endnu en af de smarte forretningsmodeller, der med dropshipping markedsfører kineser-kram af tvivlsom kvalitet. Alt er forklædt som dansk og som et rimeligt kvalitetsprodukt - dermed sælges det til overpris.

Antwoord van Novensa
Hurtig afregning og lang leveringstid
Hurtig afregning og lang leveringstid. Varen lever slet ikke op til det der vises på nettet. Prisen ligger efter min mening nok 20 gange over varens reelle værdi.

Svindelbutik
Svindelbutik, kunne lige så godt have købt braset på TEMU

Dropshop “butik” i Holland
Dropshop “butik” i Holland - præcis som den i kontant

Antwoord van Novensa
Dyrt skrammel af dårlig kvalitet og inklusiv lang leveringstid.
Billederne af produkterne på deres hjemmeside ser flotte ud. Det du modtager er noget billigt skrammel der højst sandsynligt ankommer smadret og med en kraftig kemisk lugt. Lang leveringstid oveni gør denne oplevelse gennemført forfærdelig.

Antwoord van Novensa
Dårlig kvalitet fra Kina - DE SNYDER!
Lang leveringstid. Produktet passer ikke til hvad jeg har bestilt og det kommer fra Kina! 1800 kr for lamper. Og så svarer de ikke på mine mails. HOLD JER FRA SIDEN!!!!

Firmaet er plattenslagere.
Firmaet er plattenslagere.
Jeg bestilte mintgrønt sengetøj og jeg har fået leveret hvidt sengetøj.
Jeg har skrevet mindst 20 gange til kundeservice. De er fuldstændige ligeglade.
Novensa bad mig sende billeder af det jeg har fået leveret. Jeg har sendt mindst 10 mails med billeder og Novensa påstår at jeg aldrig har sendt billederne.
Jeg har besluttet mig at politianmelde Novensa for bedrageri.

Absolutely shocking company
Absolutely shocking company. I ordered a pair of shoes, which took around three weeks to arrive. They are cheap, nasty and far too small for the given size. To return them you need a tracking code from the company but no one replied to my emails for approx two weeks with me constantly chasing. To receive a full refund I have to send the item back to China, covering the shipping costs myself. They offered me 70% refund and to keep the shoes which I have accepted as I just don’t want to deal with this company anymore! Do not buy anything from them!!

Laaang leveringstid!!!!
Laaang leveringstid!!!!
Bestiller først varen i Kina når du bestiller. 14 dage mindst
Lover rabat uden at man får den.
Har endnu ikke fået varen, så ved ikke om den lever op til forventningerne. DÅRLIGT
Jeg skriver normalt ikke dårlige anmeldelser. Det her er helt urimeligt!

Total svindel firma
Luk din browser med det samme hvis du er i gang med at bestille. De sender billige varer fra Kina der er lavet af plastic.
Der står i beskrivelsen af deres produkter på hjemmesiden at de er 100% metal eller steel men det er ren løgn.
Temu har bedre kvalitet end Novensa!

Fupfirma
Fupfirma.
Sender spotlampe med rødt lys opad og grønt nedad. Det skulle have været smukt hvidt lys.
De beder mig om at sende video med optagelse af farven og sende billeddokumentation. Ellers frasiger de sig ansvar.
Køb aldrig hos Novensa.dk
Mvh.
M Larsen

Antwoord van Novensa
Kinesiske varer til overpris og alt for lang leveringstid
Pengene bliver trukket næsten i samme øjeblik som man bestiller. Levering tog her næsten 4 uger. Jeg bestilte to ens lamper, de kom med en uges mellemrum - sendt fra Kina. Der kommer ustandselig mails omkring rabat på forsendelse, "kun gratis fragt i dag", man bliver nærmest spammet af Novensa. Jeg køber aldrig der igen. Og sender en opfordring til at lade være med at købe der. Kinavarer til al for dyr pris.

Hold jer langt væk
Hold jer langt væk.
Denne her virksomhed er et scam.
Jeg har endnu ikke modtaget min ordre som jeg bestilte og betalte for en måned siden. Pengene blev trukket med det samme og man kan på ingen måde komme i kontakt med dem.
Jeg har ligeledes prøvet at annullere min ordre - her vender Novensa tilbage og skriver, at de kan se jeg ønsker en anden farve lampe.
Så mit råd er HOLD JER LANGT VÆK.
Det er useriøst og et scam.

Antwoord van Novensa
Har modtaget en defekt lampe
Har modtaget en defekt lampe - har betalt 500 kr. for den og det er noget billigt plastik, jeg har modtaget. Varen skal sendes retur til Kina. Kan ikke anbefale, at købe fra denne butik.

Antwoord van Novensa
Great things and fast delevering 👍😊
I am very sattisfied with the things I bought from Novensa 👍😊 and fast delevering 👍😊

Lampe, der virker
Jeg modtog to lamper, som virkede fint og lignede det på billederne. Dog vil jeg ikke sige at de er så mange penge værd, som jeg gav for dem, da man godt kan se at de ikke er af bedste kvalitet. Ikke desto mindre, virkede begge mine lamper fint, og jeg modtog dem relativ hurtigt, taget i betragtning af at de blev sendt fra Hong Kong.
Så hvis man ikke sætter forventningerne alt for højt, er det en fin hjemmeside.

Antwoord van Novensa
Lees meer over geverifieerde reviews.