When I responded to adverts on Google by asking email questions I was most impressed by the prompt and detailed I received from Marion A. Unfortunately that’s where the positives ended. BEW... Toon meer
Det er virkelig et dårligt firma. Løber fra sin reklamationsret. Lang svar tid på deres mail. Fejer alle fejl på produktet over på kundes siden, med reststrøm eller afbryde. Tros den sidder... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Useriøs virksomhed med adresse i Holland selvom jeg har købt på dansk (novensa.dk) hjemmeside. Lampen er noget billig skrammel. Alt står på kinesisk. Ingen brugsvejledning. Fjernbetjening på kine... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er imponeret over NordicVase-sættet fra Novensa; hvert stykke føles solidt og stilfuldt. De tilføjer et raffineret touch til mine hylder og lyser hvert rum op uden besvær. Et fantastisk valg til i... Toon meer
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Let at bestille og god information om…
Let at bestille og god information om forsendelse og så fint og forsvarligt pakket ind

Antwoord van Novensa
Hvis jeg kunne give minus stjerner
Hvis jeg kunne give minus stjerner, ville dette foretagende få det :-( Jeg faldt desværre i med begge ben, glemte at se efter om der var et CVR nr ! Og det er ikke andet end plat og svindel, kan ikke få fat i nogen, og ser ud til at skulle sende lamperne retur til Kina!!

Antwoord van Novensa
Jeg er meget glad for de lamper jeg har…
Jeg er meget glad for de lamper jeg har købt, de er allerede 2 af mine venner der også skal ind og købe dem til deres hjem. De giver et super hyggeligt lys og alligevel nok til at man kan se hvad man laver.

This website is a scam
Extremely slow delivery (claimed to be scandinavian design but waited for weeks before items sent from Hongkong, China). Product images are ridiculously exaggerated in appearance, size and quality. Very lousy package (half broken due to squeezing when delivered). Similar products attainable in Shenzheng, China for 1/20 price.
Shein quality (or worse) with Scandinavian cost.

Antwoord van Novensa
Useriøs virksomhed med adresse i…
Lampen er noget billig skrammel. Alt står på kinesisk. Ingen brugsvejledning.
Fjernbetjening på kinesisk.
Returneringsregler er ulovlig ift købelov. Kan ikke returnere inden 14 dage hvis varen ikke lever op til forventning. Skal betale for returfragt til Kina!!
Betaling opkræves straks ved bestilling. Leveringstid 1 måned. Der står “fri fragt”. De opkræver et sikkerhedsgebyr på kr 39.- som jeg ikke har bedt om(fri fragt!!!)

Ik køb fra Novensa
Værste scam shop med varer fra Kina. Jeg købte en lampe til 400kr, men den ligner en lampe, man kan købe på Temu for 40kr. Kvaliteten er simpelthen skrald. Kundeservice er ikke eksisterende og umuligt at få fat på, og fragt retur til Kina er så dyrt, at det ikke kan betale sig. Køb IKKE fra denne shop!

Køb ikke noget herfra!!
Køb ikke noget herfra!!! Jeg havde købt et fuglehus, og da jeg fik det var det ligeså stort som min hånd. Det er total ubrugeligt. Jeg fandt samme vare på Temu, til 88,- Hold jer langt væk fra denne hjemmeside!!!!

Jeg er glad for uret
Jeg er glad for uret, men jeg synes, forsendelsen tog for lang tid.

Meget dårlig oplevelse.
Meget dårlig oplevelse.
Blev vildledt af billede af varen, som ikke stemte overens med beskrivelsen.
Kunne ikke få hjælp til at annullere mit køb.

Latterligt produkt er leveret
Latterligt produkt er leveret. 800 kr og lige til at smide ud

Kedelig oplevelse
Kedelig oplevelse, synes lidt man bliver lokket i en fælde, har selv lidt af skylden, havde jeg vidst det skulle sendes fra Hongkong. Ja så havde jeg ikke bestilt, når det er sagt billigt stads, ridser i den ene af de 2 batteri drevne lamper, og langt fra den kvalitet, som kan købes online i Danmark. Kundeservice var heller ikke noget at råbe hurra for, og ej heller prisen. Men som skrevet, er jeg selv skyld i at jeg ikke havde set mig for. Lamperne var også dyrere end du kan købe online her i Danmark. Jeg vil ikke anbefale dette firma, som holder til i Holland. Jeg skal gøre opmærksom på at jeg ikke har reference nummeret mere, der udover, skal det være under en anden mail adresse. Ellers har jeg ikke mere at tilføje, andet end jeg har fortrudt at handle med dette firma, engang rod med tracking, af pakken. Desuden følte jeg at de lod som om de tilhørte Danmark i deres salgs øjemed, men det helt min egen skyld, at jeg ikke fik set mig bedre om.

Antwoord van Novensa
Det er noget billigt stads jeg fik…
Det er noget billigt stads jeg fik tilsendt, som det ovenikøbet tog 3 uger at komme frem. Skulle være brugt som fødselsdagsgave😰jeg måtte købe en anden gave. Det her kunne jeg ikke være bekendt at aflevere som gave 😱

worst company ever
I have to say it's the worst company I have ever dealt with.
Giving the impression of a UK company and send cheap product from china, taking a very long time to receive it, just to found out its not what I ordered. Also hey wanted me to post it back to china which would cost more than the product I ordered. Now they offering 50% refound. I don't believe I have conversed with a human at all. It's all AI and not at its best either.
Stay away from them at all cost.

Antwoord van Novensa
Hold jer langt væk fra det firma købte…
Hold jer langt væk fra det firma købte en lampe til 345 kr derinde da lampen kom virkede hverken pæren eller batterierne dertil og de kunne ikke hjælpe mig da jeg søgte support omkring den ledlampe så fupfirma

Dårlig Web shop
ADVARSEL . Kunde service existerer slet ikke. Fik 2 lamper levereret som ikke ligner dem i web shoppen og de sender ikke det retur label man skal have før at retunere varan... KØB IKKE her

Fup og fidus firma
Fup og fidus firma, der er umulige at komme i kontakt med.

Antwoord van Novensa
Jeg har bestilt 2 stk statue kommer af…
Jeg har bestilt 2 stk statue kommer af med 757,20 kr..Siden 8 April..De er ikke kom frem endnu

Antwoord van Novensa
Fik en solcelle drevet springvand i…
Fik et solcelle drevet springvand i julegave, fire dage efter det var sat ud i vores havebassin stoppede det. Efter kontakt med virksomheden, har vi fået besked på de ikke vil hjælpe, da der er gået mere end 14 dage fra produktet er købt?
Det er jo ikke i overenstemmelse med danske regler, men det blæse virksomheden på. Undgå at handle med dem.

Novensa burde forbydes i EU
Total svindel og ikke i overensstemmelse med EU lov!
Pas på!
Bestilte 4 lamper, som kom i 2 forskellige forsendelser.
I den ene forsendelse manglede både instruktion/vejledning og ladekabel og begge lamper ver defekte.
NOVENSA kommer konstant med vildledende forklaringer og nægter at sende retur adresse, så varen kan erstattes/ombyttes.
Vil aldrig benytte NOVENSA igen.
Det er mod alle danske og EU regler

Antwoord van Novensa
Lees meer over geverifieerde reviews.