When I responded to adverts on Google by asking email questions I was most impressed by the prompt and detailed I received from Marion A. Unfortunately that’s where the positives ended. BEW... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Det er virkelig et dårligt firma. Løber fra sin reklamationsret. Lang svar tid på deres mail. Fejer alle fejl på produktet over på kundes siden, med reststrøm eller afbryde. Tros den sidder... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Useriøs virksomhed med adresse i Holland selvom jeg har købt på dansk (novensa.dk) hjemmeside. Lampen er noget billig skrammel. Alt står på kinesisk. Ingen brugsvejledning. Fjernbetjening på kine... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er imponeret over NordicVase-sættet fra Novensa; hvert stykke føles solidt og stilfuldt. De tilføjer et raffineret touch til mine hylder og lyser hvert rum op uden besvær. Et fantastisk valg til i... Toon meer
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Totalt fup firma
Totalt fup firma , bestilt en vandhane, fik en forkert, langt billigere og har ingen muligheder for at returnerer varen, da den er købt med rabat. Vandhanen er et billigt Kina produkt. Føler mig total snydt og fuppet.

Betrug
Sie benutzen die designerlampen fotos und verkaufen die Lampen fuer ein Zehntel- ich hatte 2 bestellt und bezahlt und ploetzlich waren sie ausverkauft- und sie bieten nur Ersatzlampen an im Gegenzug- ich habe um eine Erstattung gebeten und bin sehr gespannt ob ich jetzt das Geld zurueck bekomme- die Kundendienst Telefonnummer ist ungueltig

Very good product and fine delivery
Very good product and fine delivery

Svendelforetagende- advarsel!
Jeg kan kun tilslutte mig de mange anmeldelser med dårlige oplevelser fra firmaet.
Vi bestilte en bordlampe til ca. 300 kr. og modtog et latterligt lille kina- misfoster af en lampe, der kunne være vundet i Pallis Tivoli.
Værdi måske 50 kr.?
Advarsel, køb aldrig hos dette svindelformi!!!😱

Køb aldrig herfra
Køb aldrig herfra. Direkte importeret fra Kina. Man kan ikke leverer varer tilbage. Fusk!

0 stjerner til Novensa
0 stjerner til Novensa
Bestilte julegave til min datter som stadig ikke er leveret!
Har skrevet flere gange til kundeservice uden held.
Så hold jer langt væk fra at bestille noget fra dem.

Antwoord van Novensa
Fik aldrig bestilte lampe og har nu…
Fik aldrig bestilte lampe og har nu ventet 2 måneder på at få penge retur.
Har skrevet til dem mange gange.

Fraudulent company
Fraudulent company.
Claim to sell a product they do not have and refuse to give money back.
I purchased 2 WaveLight | Moderne Buet Loftlampe (Hvid). I received only 1 lamp 3 month later, ruined and I still waiting for the other one. Also, It is a frustrating situation to receive all time e mails that your order was cancelled because we don’t have this product and when I contacted customer service they say:” your product is on its way” and again and again they keep repeating sorry for inconvenience but they’re is nothing we can do. When I complained, more than once,they just said they are sorry for inconvenience and refused to give the money back for a ruined produkt and a product that I never received. The customer service is trained to exhaust you and hope you loose patience. This company needs to close and be fined. DO NOT BUY FROM THEM.

Rigtig god kundeservice
På grund af den lange leveringstid blev det "kun" til 4 stjerner, ellers havde det været 5.
Blev hele vejen opdateret omkring forsendelsen, så det var rart. Produktet levede op til forventningerne.

Fraudulent company
Fraudulent company.
Claim to sell a product they do not have and refuse to give money back.
We purchased RadiantHalo | Modern loft lamps Dæmpbar med fjernbetjening. We received a lamp all ruined, of very low quality, that could not be adjusted and with no remote. When we complained they just said they did not have that product and refused to give the money back for their wrong product, and demanded that we payed for shipping costs to China to send back a product we did not order. The customer service is trained to exhaust you and hope you loose patience. This company needs to close and be fined. DO NOT BUY FROM THEM.

Antwoord van Novensa
Produkt svarer ikke til beskrivelsen
Jeg advarer for dette Firma!! De har en dårlig kundepolitik og service!!
Produktet- et Fuglehus - blev beskrevet på siden med mange ord, men uden angivelse af præcis størrelse, men med et billede, hvor det var anbragt på et træ. Træet var vist kun en lidt tykkere gren i virkeligheden og alt hvad de beskrev, holder ikke. jeg føler mig snydt!!! Produktet er meget mindre end forventet og duer som dekoration men ikke til at bruge i haven. Produktet kom direkte fra Kina og Kundesevice havde brug for at jeg sendte nogle billeder for at se, hvad for et produkt jeg havde modtaget. Jeg ville bare returnere produktet men det fik jeg ikke lov til på grund af deres dårlige returpolitik og selvom produktet jeg modtog ikke svarede til beskrivelsen.

Antwoord van Novensa
Dårlig kvalitet og ingen service
ordre på 2+1 lamper forsendes hver fra sig, fra Kina....
Tydeligvis in kinesisk site, forklædt med .DK.
Den ene lampe leveres uden fjernbetjening, installationsvejledning osv. Klagede med foto osv. men svaret var at man ønskede foto dokumentation !!! Efter 2 uger stadig ingen udbedring. De andre lampe kan ikke monteres. Bøjlen er for kort, samt ingen åbning til kabel indføring------ Svindelfirma

Antwoord van Novensa
Dårlig kvalitet og dårlig returret (hvis det overhovedet kan lade sig gøre)
Jeg bestilte 2 lamper samtidig
- De blev for det første leveret til afhentning af 2 omgange
- For det andet er lamperne ikke magen til billederne, der vises på på nettet
- For det tredje skal man for returnering sende lamperne tilbage til Hong Kong, selvom lamperne er købt gennem et Hollandsk firma.
Opsummeret et svindelfirma som videresender varer fra Temu.

NOVENSA ER ET FUP FIRMA
NOVENSA ER ET FUP FIRMA. Bestilte ved en fejl to spejle. Efter to minutter prøvede vi at annullere den ene. Dette kunne ifølge. NOVENSA ikke lade sig gøre. Vi kan nu heller ikke returnere spejlet da det er en tilbudsvare.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DET FIRMA

Antwoord van Novensa
0 stjerner, bestilte to vandhaner d. 2 december. varene kom aldrig, da de havde solgt vare de ikke havde på lager. Pengene blev trukket samme dag som jeg bestilte varene. Da jeg kontakte firmaet, skrev de tilbage, at kunne vælge et lignende produkt. Det fandtes ikke. Jeg kontakte dem igen, fik en undskyldende mail, der beskrev at en tilbagebetaling ville blive foretaget. Efter flere klager, blev
pengene overført d. 21 januar. Firmaet er useriøst. brug det ikke.

FUP FORETAGENDE
Det er et foretagende, som er så utroværdige, at jeg må advare andre om, at handle med det firma.
Fik en forkert farve på den bestilte bademåtte, og naturligvis ønskede jeg enten varen byttet eller mine penge retur. Nu har jeg fået - og meldt dem.
Endvidere trækker de penge med det samme, og varen leveres efter 1 måned.

Antwoord van Novensa
Lav kvalitet og ingen returret.
Købte en julegave til min mor. Sengetæppe til dobbeltseng til 500kr. Der kom et tæppe i den dårligste kvalitet man kan forestille sig. Det vejede ikke over 200 gram. Kinabras!
Novensa returnerer ikke varer som man er utilfreds med. Det er deres politik.
Jeg er ked af st jeg ikke så deres trustpilot-profil inden jeg handlede med dem.
Hvordan kan det være lovligt at drive sådan en forretning??

Antwoord van Novensa
1 dollar Kina-stas! Snyde butik!!!!
Jeg købte en ‘buket’ olivengrene med lys og modtog én virkelig grim gren med en billig lyskæde viklet om, som oveni var gået i stykker i batterikassen såh… fuldstændig ubrugelig gren, det er kinastas til en dollar. På siden kostede den 600 og var sat ned til 350. 350kr lige ud af vinduet - kan ikke sendes retur. Lad vær med at handle på novensa, du bliver snydt.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.