When I responded to adverts on Google by asking email questions I was most impressed by the prompt and detailed I received from Marion A. Unfortunately that’s where the positives ended. BEW... Toon meer
Det er virkelig et dårligt firma. Løber fra sin reklamationsret. Lang svar tid på deres mail. Fejer alle fejl på produktet over på kundes siden, med reststrøm eller afbryde. Tros den sidder... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Useriøs virksomhed med adresse i Holland selvom jeg har købt på dansk (novensa.dk) hjemmeside. Lampen er noget billig skrammel. Alt står på kinesisk. Ingen brugsvejledning. Fjernbetjening på kine... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er imponeret over NordicVase-sættet fra Novensa; hvert stykke føles solidt og stilfuldt. De tilføjer et raffineret touch til mine hylder og lyser hvert rum op uden besvær. Et fantastisk valg til i... Toon meer
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Manglende CE og sikkerhedsgodkendelse…
Manglende CE og sikkerhedsgodkendelse af loftslamper.
Ankom flere uger efter bestilling, der var ikke sikkerhedsgodkendelse, ingen mærkning af at de kan anvendes i dk, ingen brugsanvisning. Fjernbetjeninger til lamperne med asiatiske symboler.
Kundeservice forhaler alle henvendelser, kommer med skiftende svar på diverse sprog og forlanger at de ubrugelige lamperne skal returneres for min regning før de vil tilbagebetale pengene.
Firmaet er anmeldt til de danske myndigheder på "produkter.dk"

Køb ikke på denne side
Køb ikke på denne side, alt du ser er fake, lev med postnord🤥 Trustpilot, produkter er med fejl og mangler hvis du modtager det☹️ Hold jer langt væk!!

Alt var perfekt
Alt var perfekt, varen levede fuldt ud op til forventningerne.
Måske lidt lang ventetid.

Antwoord van Novensa
Not a UK company as advertised
Ordered a lamp on 27/12/24 which was supposed to be delivered by Royal Mail. Still haven’t received the goods and no one will respond to any emails.

Mega fusk
De sælger ikke de lamper, de viser! Jeg bestilte deres lilla blæksprutte lampe, men jeg modtog den grimmeste gule og sorte lampe. Det er noget forfærdeligt kinastas - hold jer virkelig langt, langt væk! Trods en lang kamp om, at jeg ikke har fået en lampe der matcher billedet på deres hjemmeside, vil firmaet ikke tage imod en returning af deres produkt og en refundering til mig.

Scam!!! Dont BUY
Chinese products protrayed as luxury. Paid for a cheap diffuser that cost about £5 on Temu for £80. Luckily Payment was done with paypal so i was able to raise a dispute. Same company with different domain names. order from .co.uk. Said will be delivered with Royal Mail. Sent with Amazon shipping. Wanted product to be returned to a chinese address. Company registered in Holland. A complete scam. i have to obviously pay the return cost to get paypal to refund my money. complete Sham!! Save yourself the troubles and don't bother

Antwoord van Novensa
Pas på dette er en fup side der stjæler jeres penge Hvis jeg kunne ville de får 0 stjerner
Købte en lampe hos Novensa i håb om at dette ville være en lidt dyr men sjov mandelgave
400 kr for en lille lampe med lysne champignoner i, så ud til at være kvalitet på deres foto, og med løfter om hurtig levering fra en Dansk butik, dette viste sig så at være billigt bras fra Kina og levering tog mere end tre uger, så kun lige før jul kom pakken så, men den indeholdt ikke noget jeg havde bestilt, kun en lille glasklokke, rund lille træplade, en lille LED lyskæde og lidt grønt pulver og blade.
Jeg kontakter med det sammen Novensa som undskyldte på engelsk at der var en fejl, men de skrive så at jeg kan få tilbage betalt 20% af de 400kr hvis jeg beholder pakken, jeg skrev at dette havde jeg ikke interesse i, jeg ville have alle mine penge tilbage, så skrev de at jeg skulle sende pakke tilbage til Kina, men fotobevis og som rekommanderet pakke med underskrift, dette ville koste ca. 260 kr som jeg skulle betale, selv om at jeg havde sendt foto af hvad jeg modtog og foto af hvad jeg havde bestilt, og tydeligvis var det to helt forskellige ting, men de skrev at forsendelsen til Kina skulle jeg betale for og at de så ville se på det om jeg kunne få mine penge tilbage, jeg opgav at diskutere med dem der. Kontakte min bank og gjorde indsigelse på betalingen, og banke efter kom min indsigelse og jeg fik mine penge tilbage.
Pas på dette er en fup side der stjæler jeres penge så køb aldrig noget hos Novensa

Hold jer væk
Hold jer væk!
De leverede produkter svare slet ikke til beskrivelsen på hjemmesiden.
Jeg bestilte en vandhane, som jeg trodede var alm. vandhane med sensor. Men fik leveret et eller andet "cooker" produkt der er umulig at montere på danske installationer.
Kontakt til kundeservice var nytteløst og har opgivet at få penge retur.
Ordrenummer:
NODK8912

Køb intet her!
Fup!!! Dårlige varer fra Kina og UMULIG returnering, hvor de kræver billeder, videoer mm. Mange mails frem og tilbage uden reel problemløsning. Køb IKKE noget her!

Antwoord van Novensa
Undgå at handle hos Novensa.
Undgå at handle hos Novensa.
Jeg købte to lamper - til julegaver.
Den ene kan ikke oplades. Og er der uduelig.
Novensa kan ikke behandle sagen, fordi der er gået mere end 14 dage.

Nul service
Bestilte to lamper - fik dem meget sent, og den ene var defekt. Forklarede problemet over for deres danske ?? reklamations-medarbejder pr. mail. Fik den ene mail efter den anden med besked om uddybende forklaring, skulle fremsende fotos, dernæst en video og tilsidst en nærmest trussel om, at hvis ikke video var fremme inden for den 14 dages reklamationsfrist, ja så kunne de ikke gøre noget. Totalt håbløst og useriøst firma som jeg på det kraftigste må advare om at handle med.

Fup og fidus
Fup og fidus. De sendte en lampe uden strømstik, og påstod efterfølgende, at det ikke følger med, selvom det eksplicit står på hjemmesiden.

ADVARSEL
ADVARSEL: Dette er et fup firma. Det fremstår som en dansk hjemmeside men det er det ikke. Lang leveringstid og sender produkter fra Kina, som er noget bras!! Og fik ikke de 2 lamper jeg havde bestilt, men helt en anden model og farve - og noget billigt bras!!
Man kan kun returnere ved at sende til Kina og selv betale for fragten - Og du er selv ansvarlig for at varen når frem - ellers ingen penge retur!! Jeg fik forhandlet mig frem til en refusion på 60% af varens pris uden at skulle returnere deres bras - denne forhandling foregik over mange mails og flere uger. Jeg burde have tjekket firmaet…..

Aldrig mere Novensa.
Bestilte og betalte 18/12.
14 mails modtaget for en bestilling, men ingen varer her 2/1.
Meget mærkeligt firma. Hold jer væk.

Ingen vare modtaget efter 3 uger
Ingen vare modtaget efter 3 uger, de har dog trukket pengene. Får intet svar på mails. Jeg kan bestemt ikke anbefale nogen at købe noget der.

Antwoord van Novensa
Product lived up to our expectations
Product lived up to our expectations. Delivery was a bit slower than I had,expected.

Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse.
Kina varer, lang leveringstid, får autosvar når jeg mailer til dem.

Antwoord van Novensa
Skylder mig stadig penge!
Tog mine penge, kunne ikke levere varen alligevel (hvilket de først fortalte efter jeg havde rykket for den 3 gange). Tilbød i stedet et tilgodebevis med et højere beløb, men da jeg afslog, har jeg ikke hørt fra dem siden.
Deres mail-adresse er meget svær at finde på hjemmesiden (novensa-denmark(indsæt-snabel-a-her)novensadenmark.reamaze.com), og deres telefonnummer er ikke gyldigt.
HOLD JER VÆK!

Antwoord van Novensa
Værste vare og behandling!
Værste vare og behandling!! Stemte overhovedet ikke overens med virkeligheden!!

Antwoord van Novensa
I absolutely love the diffuser I got
I absolutely love the diffuser I got. I have it on in my bedroom and it's really helped me with uncomfortable nasal dryness and even to sleep a bit better while dealing with a flu. The design is also exactly as advertised, super easy to operate. One of the best purchases I've made. Delivery was super smooth as well.

Antwoord van Novensa
Lees meer over geverifieerde reviews.