Masken min sluttet å virke 10 mnd etter at jeg kjøpte den. Det begynte med at masken ikke gav rødt lys, men hadde grønt og gult. Etter hvert lyste den kun gulhvitt lys. Batteriet ble tappet på 5 min... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Använt min produkt ( the fox) cirka 4 veckor. Mest ansikte, mage och övre del av rygg. Har märkt av en hud med mindre finnar, och de som kommer läker ut snabbare ev lite mer lyster. Muskulärt har... Toon meer
Väldigt trevlig och serviceminded kundtjänst. Jag hade beställt en av deras större paneler ”Red Deer” men tyvärr han den ta slut på deras lager innan den skickades till mig. Kundtjänst har därför lova... Toon meer
På grund av artros i ländryggen har jag provat många massagebälten men cobran är den som har lindrat bäst - helt underbar. Dessvärre har det varit problem med massagefunktionen efter ett tag men den o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Innovativ ljusterapi som stärker immunförsvaret och får cellerna att fungera optimalt.
Contactgegevens
Mäster Samuelsgatan 36, 11157, Stockholm, Zweden
- info@nutrilight.se
- nutrilight.se
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Så nöjd med mitt Cobra bälte som jag…
Så nöjd med mitt Cobra bälte som jag beställde. Använder den flera gånger per dag. Sen lade min dosa dessvärre av, mailade med kundtjänst och de ersatte ett nytt bälte. Allt fungerade jättebra med returen och så nöjd med hanteringen! Tack, Sofia
Jag fick en lampa som inte fungerade
Jag fick en lampa som inte fungerade. Jag har nu skickat ett 20-tal email och sms till Nutrilights kundtjånst om detta. Varje gång får jag ett svar om att jag ska skicka in en film för att bevisa detta. När så är gjort hör de av sig och säger att de ej kan öppna filmsnutten, vare sig när jag skickar den per sms eller via mail. Alla andra jag skickar den till kan öppna och se den. Mycket märkligt och oseriöst!

Älskar min lampa.
Så smidig lampa. Jag har andra paneler också men hinner inte alltid sitta framför. Men denna The Ruby, att få det röda ljuset on the go, alltid med sig så att säga är fantastiskt bra. Jag har upplevt mindre värk genom att man kunnat använda den oftare.
Även mer energi 😊

Besviken
Jag beställde en The Red Panda med ett tillhörande "roofstand". Det följde inte med någon bruksanvisning till "roofstand", och vid kontakt med kundtjänst fick jag ett mail med en manual som skulle gälla alla "roofstands". Manualen var helt värdelös då det "roofstand" som fanns i den såg helt annorlunda ut. Jag monterade utefter bilden på deras hemsida i stället. Jag mailade dem också bilder på två hållare som var felaktigt svetsade och helt sneda, och undrade om de skickar nya som är korrekta, men detta har man inte svarat på. All mailkonversation ser ut att ske med en AI-robot, och det står heller inget namn på vem som skrivit svaret. Jag bad utförligt i mitt mail att en människa vänligen skulle titta på de bifogade bilderna som visade de felaktiga hållarna, men då slutade man att svara mig. Jag är mycket besviken, jag valde ett svenskt företag som var dyrare än att köpa motsvarande produkter från UK (trots tullavgiften), enbart för att jag ville ha god och enkel kundservice, men så blev det inte.
Edit; se deras svar nedan, de tar inte ens upp problemet med de felsvetsade sneda hållarna. Manual behöver jag inte ens, har ju skrivit att jag redan monterat det utefter bild på hemsidan. Svaret nedan gör ju att de fortsatt får endast en stjärna.

Antwoord van Nutrilight
Föreläsningarna toppen för att kunna göra ett bra val
Fungerade mycket bra att kunna titta igenom föreläsningarna och få all fakta, därefter att ha bra kommunikation med er. Det är ett beslut som måste växa fram sakta men säkert. Har nu använt min Campfire typ 3 veckor, det blir en lugn skön stund varje dag. Känner inte någon större skillnad i kroppen men det gör jag inte heller när jag fått tillräckligt med C-vitaminer. Långsiktigt tror jag att det här kommer att påverka min hälsa i positiv riktning.
Har använt lampan kort tid
Har använt lampan kort tid, men jag tycker såhär långt att den håller vad som lovas.
Otydliga instruktioner
Otydliga instruktioner. Ni behöver göra bättre och tydligare instruktioner både gällande ihopsättning och hur man ska använda produkten.

Antwoord van Nutrilight
Jag har väl ett "special case" på sen…
Jag har väl ett "special case" på sen leverans men det är jag som kund hela tiden driver frågan hur det går och undrar fortfarande om det verkligen är pågång?!
Fin gest att ge mig en kompensation men viktigast är kommunikationen efter betalning och under väntan,tack.
Använder mitt bälte varje kväll
Använder mitt bälte varje kväll, har inte märkt någon skillnad alls på 3 veckor.
Mitt Köp: Red Deer [Om produkten, golvstöd, att välja produkt, växtlighet]
Normalt sätt när jag skriver en recension har det gått längre tid en några dagar. Jag vill prova produkten ordenligt, men jag känner att jag är redan klar med hur min upplevelse med Red Deer är så jag kan skriva redan nu.
Jag har delat in mina upplevelser i kategorier:
s e r v i c e
Jag var så sjukt ambivalent om vilken produkt jag ville köpa. Det pendlade mellan "Red deer", "red panda" och "campfire". Jag var osäker om jag önskade den svarta "campfiren" som skulle gå mer på djupet eller de två med rött ljus också.
Jag skrev efter tre veckor till kundtjänst och fick snabba svar via mail. Svaren gjorde att jag kunde ta beslut att köpa "Red Deer".
Det enda negativa var att jag bokade tid med Fredrik via deras hemsida. Jag var förkyld den dagen så jag svarade att jag önskade att vi kundet ta mötet via telefon istället för videosamtal. Då såg jag kort efter att mitt möte tagits bort och han ringde aldrig. Om jag inte varit så nöjd med servicen via mail så hade jag förmodligen köpt en produkt från något annat företag. För service är A och O för mig!
Hemsidan tycker jag är riktig dålig faktiskt. Den är inte tydlig och det finns information om produkterna på olika ställen, men jag önskade att all information som gäller en viss produkt ska finnas på produktsidan. Tycker att infon på produktsidan var inte färdigtarbetad, jobbar själv med marknadsföring och webbutveckling. Läste mycket på andra sidor och eftersom hade specifika önskemål ville jag få kontakt med Nutrilight innan jag valde produkt.
> E-mail service: 4 stjärnor
> Videomöte med fredag: 0 stjärnor
> Hemsidan: 2 stjärnor
l e v e r a n s
Superduper snabb leverans. Tror jag fick den dagen därpå om jag inte minns fel.
>Leverans: 5 stjärnor
p r o d u k t e n
Jag är så glad att jag valde en produkt med rött ljus, för känslan när jag sitter framför den är så stark och jag känner ett sådan välmående och lugn bara efter att sitta framför den.
Det var inga problem alls att plocka ihop den, det var logisikt och superlätt.
Tycker att golvstödet var extremt dyrt, tycker att det borde varit billigare när man köper själv röd ljus produkten. Men jag är tacksam att jag köpte det, då jag kan sitta vart som helst i rummet. Ofta sitter jag i mitten av ett rum i huset och kan rulla den lätt fram och tillbaka när jag inte använder den. Hade jag användt det som kom med, så hade jag nog aldrig känt samma nöjdhet som jag gör nu.
Jag är så glad att jag valde Red Deer och inte Red Panda. För jag tror att jag inte hade varit lika nöjd med den. Den här är perfekt och ljuset strömmar lätt ut i rummet och den känns perfekt i storleken.
>Red Deer: 5 stjärnor
>Golvstöd: 4 stjärnor (för att jag tycker att den är för dyr)
v ä x t l i g h e t
En av anledningarna att jag kan skriva redan en recension nu är att jag ser hur bra mina blommor mår av ljuset redan nu. Dag nr 2 skulle jag sätta mig ner och köra lite rödljus och då såg jag en blomma som jag har i bokhyllan. Den brukar inte vara så glad då den inte får så mycket ljus och lätt glöms bort. Men nu hade denna blommor fått en massa nya små blad och såg helt annorlunda ut efter 24 timmar. Då tänker jag att det är ett bevis i sig att denna produkt är fantastisk!
>Mina växters betyg: 5 stjärnor
s a m m a n f a t t n i n g
Jag gjorde absolut rätt val när jag köpte Red Deer och jag längtar varje dag att få sitta där en stund och meditera. Mina katter kommer gärna och lägger sig bredvid mig när jag sitter där.
Så jag är riktigt nöjd!
Jessica
Snabb leverans,tyvärr slutade den…
Snabb leverans,tyvärr slutade den fungera efter 1 mån. Men bra respons och returen funkade snabbt. Nu hoppas vi den håller lite längre så man hinner testa hur
Kroppen reagerar

Antwoord van Nutrilight
Jag väntar på energieffekt!
Jag tycker det är skönt att sitta en stund med den,men jag har ej märkt någon effekt än(tre veckor).möjligen lite mer energi.
Oprofessionell leveranshantering
Första gången företaget försökte leverera beställde de leverans till utlämningsställe på annan ort istället för hemleverans trots att de skrivit hemleverans. När jag återkopplade sa företaget att de inte lovat utan bara sagt ”vi kan leverera till lägenheten” vilket jag, vid köptillfället, bekräftade att jag ville ha den till lägenheten och angav adress.
Vid köptillfället frågade jag; ”hur kan vi boka frakten så jag vet vilken dag de kommer och är hemma och tar emot?”
Svar: ”Din leverans kommer att skickas med Bring och de hör av sig direkt till dig innan för att säkerställa att man är hemma.”
Den lämnades på utlämningsställe och inte mitt närmaste heller.
Företaget sa: ” Du skulle ha fått sms om information om din leverans och även ringt dig 1 timme innan leverans.”
Rätt tlf nr angivet och inget meddelande eller missat samtal eller mail från leverantören. Då kontaktade jag Bring själv som bekräftade att företaget aktivt bokat leverans till utlämningsställe och inte hemleverans.
De säger igen: ” vi lovar aldrig något utan förmedlar till dig att vi kan leverera hem.”
Och detta, som sagt, var vad som hade beslutats vid beställning. Oproffsigt.
Andra försöket.
Jag ringde Bring igen och denna gång hade Nutrilight i alla fall aktivt bokat hemleverans men man får inte veta vilken dag eller tid de kommer. Så man måste sitta hemma på adressen och vänta flera dagar. Om du jobbar utanför hemmet, tränar, ger klasser eller måste gå ut – glöm det. Leverantören informerade att Nutrilight väljer det billigaste alternativet, utan att informera kunden vid beställning, och det är på obestämd dag.
Känner otrolig lättnad nu att jag inte gick in som återförsäljare - hade blivit dålig service till kunderna för de hade blivit missnöjda att man inte respekterar deras tid, man måste vara tydligare.
Snabb leverans! & Jätte bra produkt!
Är verkligen Super nöjd! Kan tänka mej köpa fler produkter inom en snar framtid!

Antwoord van Nutrilight
Efter två års postcovid (med svår…
Efter två års postcovid (med svår huvudvärk, hjärndimma, fatigue m.m) hittade jag lågdos-laser på Medilight clinic. Efter några behandlingar under våren -24 förändrades hela min livssituation och jag lever nästan som förr.
Nu "håller jag mig flytande" och klarar mig nästan helt utan symptom med The red Deer 15min dagligen. Den är lätt att använda.
Manual fanns via nätet men ingen info om hur man monterar upphängningsanordningar eller golvstöd. Lyckades förstå golvstödet men har inte testat upphängningen.

Antwoord van Nutrilight
Mycket snabb och bra leverans
Mycket snabb och bra leverans. Fick den på 3 dagar till dörren. Jag har endast använt den i 2 veckor men känner mig redan mycket mjukare i kroppen. Saknar dock instruktioner!

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.