Masken min sluttet å virke 10 mnd etter at jeg kjøpte den. Det begynte med at masken ikke gav rødt lys, men hadde grønt og gult. Etter hvert lyste den kun gulhvitt lys. Batteriet ble tappet på 5 min... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Använt min produkt ( the fox) cirka 4 veckor. Mest ansikte, mage och övre del av rygg. Har märkt av en hud med mindre finnar, och de som kommer läker ut snabbare ev lite mer lyster. Muskulärt har... Toon meer
Väldigt trevlig och serviceminded kundtjänst. Jag hade beställt en av deras större paneler ”Red Deer” men tyvärr han den ta slut på deras lager innan den skickades till mig. Kundtjänst har därför lova... Toon meer
På grund av artros i ländryggen har jag provat många massagebälten men cobran är den som har lindrat bäst - helt underbar. Dessvärre har det varit problem med massagefunktionen efter ett tag men den o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Innovativ ljusterapi som stärker immunförsvaret och får cellerna att fungera optimalt.
Contactgegevens
Mäster Samuelsgatan 36, 11157, Stockholm, Zweden
- info@nutrilight.se
- nutrilight.se
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
I många år har jag haft problem med tandfickor
I många år har jag haft problem med tandfickor, både i under och överkäken.
Jag går regelbundet två gånger om året för rengöring hos tandhygienist, behandlingen håller problemen i schack men har inte läkt.
Jag fick tipset att prova the Cherry rödljusterapi, som skulle kunna hjälpa. Jag köpte the Cherry, och har använt den dagligen i fem månader utöver vanlig tandborstning.
Jag har nyligen varit hos min tandhygienist, som till min stora förvåning meddelade att mina tandfickor har läkt fint, och jag hade knappt någon tandsten, som var rätt ovanligt förut.
Jag är oerhört tacksam och glad för att kunna ha fint i munnen och kommer att fortsätta de 15 minuterna om dagen för att behålla läkningen.
Mvh Agnes

Antwoord van Nutrilight
Jag tycker man borde få en…
Jag tycker man borde få en bruksanvisning på produkten när man beställer så dyra grejer . Och att man skulle få en garanti på varan som ändå kostade över 10 tusen kronor

Antwoord van Nutrilight
Enkel beställning och snabb leverans.
Enkel beställning och snabb leverans.
Fick dessutom svar på massor av mina frågor ang panelerna och rödljusterapi.
Har använt the Fox i flera veckor nu
Har använt the Fox i flera veckor nu. Smärtan i ryggen har minskat betydligt. Även huden i ansiktet har förbättras. Det gör ju att jag är mycket nöjd med produkten.
Saknar en fullständig produktbeskrivning
Saknar en fullständig produktbeskrivning.
Varför hdmi kabel el vad de är jag fick med?!?
Puls ljus varför vad är de bra för hur används de och i vilket syfte

Antwoord van Nutrilight
Snabb feedback och gör allt för att…
Snabb feedback och gör allt för att lösa problem. Jag tappade bort min sladd till lampan och de löste problemet direkt. Rekommenderar Nutrilight!

Antwoord van Nutrilight
Fantastiskt bemötande och servicenivå.
Fantastiskt bemötande och servicenivå.
Miljoner tack 🙏

Antwoord van Nutrilight
Apparaten/lampan är av riktigt bra…
Apparaten/lampan är av riktigt bra kvalitet, gjord helt i tjock plåt, golvstativet likaså, diodernas kvalitet kan jag inte bedöma men de lyser och värmer mkt bra och starkt(man ser ju bara det röda ljuset.

Antwoord van Nutrilight
Jag har inte fått försändelsen som…
Jag har inte fått försändelsen som skulle ha
levererats 24 juni melan kö 10- 14
Ringt både Dhl och er!
Med vänlig hälsning,
Gunilla

Antwoord van Nutrilight
Även om jag föredrar att prata med…
Även om jag föredrar att prata med någon.
Så gick det smidigt att byta mitt golvstöd.

Toppen!
Snabb leverans och bra bemötande av kundtjänst vid en reklamation! Gillar produkten!

IR Light
Har haft den lite kort tid men det känns bra och hoppas att långsiktigt användande ger bra resultat.

Jättebra produkter!
Otrolilgt bra produkter men jätteseg hemsida och lång svarstid med kundtjänst.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.