Ik deed een aanvraag voor gas online en via de website kreeg ik het bericht 'bedankt, je ontvangt een bevestiging'. Ik heb geen ontvangstbevestiging ontvangen dus nam ik contact op met de klantendiens... Toon meer
Absoluut niet transparant!!Vermijden al het kan. Via de VREG vergelijken kwamen ze er met de app een na de beste prijs verhouding uit. Finaal blijken ze in realiteit de duurste - 1 maand met he... Toon meer
Zeker sinds ik zonnepanelen heb is het alleen maar erger geworden. Alles steken ze nu op Fluvius (Al meer dan 6 maanden.), maar ondertussen sturen ze creditnota's die ze later dan terug intrekken.... Toon meer
Op zich tevreden en nog geen problemen gehad met octa+. Maar het wordt wel eens tijd dat jullie site eens volledig werkt!!! Altijd op een cruciale “klik” voor info of tarief fiche krijg je een foutmel... Toon meer
Heeft 74% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Rekent niet legale kosten aan voor…
Rekent niet legale kosten aan voor aanwezigheid zonnepanelen
Octa+ Forfait zonnepanelen
Octa+ Forfait zonnepanelen
Octa rekende mij vorig jaar een bedrag van 687 euro aan zonder BTW bovenop het procumententarief van 460 euro zonder BTW, nog even vermelden dat ik geen enkel kWh verbruikt had, pure afzetters die op kap van de gewone sterveling die investeert in zonnepanelen gratis geld krijgt voor niets, heb meer betaald met zonnepanelen voor mijn elektriciteit dan zonder zonnepanelen, echte bandieten.
Wegblijven bij deze afzetters want zij zijn één van de 7 leveranciers die deze kosten (Forfait zonnepanelen) aanrekenen, de andere doen dit niet, dus pure afzetterij.
Prima bedrijf
Prima bedrijf met makkelijk en duidelijke klantenzone.
Klantenservice ook goed
Nu al 2jaar klant en ben tevreden over…
Nu al 2jaar klant en ben tevreden over hun service en prijzen...
Nooit bij gaan
Nooit bij gaan!
Onmenselijk!!!!
Slechte dienstverlening, geen oor naar de klant. Enorme voorschotfactuur ... Wegblijven!!!!
Octa plus is mijn leverancier voor…electriciteit
Octa plus is mijn leverancier voor electriciteit. Ik verhuis en stuur de meterstanden van de overname door maar krijg geen eindafrekening. Mijn voorschotfactuur voor mijn nieuwe adres is al ontvangen en betaald. Krijg ik echter weer een voorschotfactuur voor op het oude adres die ik niet betaal maar een alarmbelletje gaat af en ik contacteer octaplus via hun website. Geen response. Enkele dagen later bel ik hen op maar krijg een raadgever aan de lijn die me voorstelt om weg te gaan en bij de concurrentie klant te worden. Hier ga ik op in. Weer een week later krijg ik eindelijk mijn eindafrekening waar me 7,50 euro herinneringskosten wordt op aangerekend . (Ik was al 3 weken verhuisd inmiddels).ik bel alweer naar octaplus en na 23 minuten uitleg te vragen over de slotfactuur waar 2x verschillende bedragen op staan zet de arrogante medewerker me in hold omdat hij me geen antwoord kan geven en hiervoor een andere dienst moet contacteren. 3 minuten later drukt hij gewoon af. Ik heb bijna een half uur moeten vragen stellen waar ik geen antwoord op heb gekregen, ik ben niet vriendelijk maar vrij arrogant te woord gestaan om dan uiteindelijk gewoon afgeduwd te zijn geweest en heb ik nog steeds geen antwoord of oplossing gekregen. Dank u wel octa plus. Never again !!!!!!
Opgelet ! Extra bedrag aangerekend bij zonnepanelen
Opgelet !!
Wij hebben zonnepanelen met een analoge teller.
Octa rekende op de eindfactuur een bedrag van 380 euro extra aan met mededeling : “forfait zonnepanelen”
Reactie van octa : werd beslist door hogerhand.
Dit bedrag kwam boven op de prosumenten tarieven.
Klacht ingediend ! Pure afzetters !
Oplichting 1ste klas
Oplichting 1ste klas ! Belde Luminus en kreeg en voorstel van Octa+ wat ik al raar vond. Stukken goedkoper en bla bla bla en plots had ik daar een contract wat ik niet wilde. Dus zodra je Octa+ hoor ophangen !!!
Ik wou een contract met Engie…
Ik wou een contract met Engie afsluiten. Ik zoek het nummer op google. Ik krijg als resultaat Engie helpdesk, bel naar het nummer. Zonder dat ik het weet zit ik bij een callcenter dat blijkbaar contracten verkoopt voor Octa+. Ze sturen een mail, moet even op link klikken om simulatie te zien wat het gaat kosten. Ik doe dat en krijg de boodschap, gefeliciteerd u hebt een energiecontract bij Octa+. Telefoon wordt gelijk opgehangen. Later op de dag bel ik naar Octa+, doe mijn verhaal en dat ik gebruik wil maken van mijn herroepingsrecht. Omdat ik dit echt bedrieglijke praktijken vind. Krijg als antwoord dat doen alle energieleveranciers. Ze kunnen nog niet herroepen omdat ze nog geen klantnummer hebben, zou voor de volgende dagen zijn. Moet dan weer bellen, je hebt voor je het weet een contract met hun, maar om het te herroepen gaat helaas niet zo vlot. Wordt vervolgd.
Ik wou mijn verhaal delen aan…
Ik wou mijn verhaal delen aan medewerkers omdat ik een vraag had over men engie. Ik had al contract laten opmaken bij hun maar helaas spijt van na die slechte revieuws te lezen en voelde beetje opdringerig aan. Ze wouden me iets aansmeren dat goedkoper zou zijn dit en dat.
De medewerkens wouden men verhaal zelf niet luisteren ze zeiden we smeren niks aan smeren doen we op een boterham zonder nog iets te kunnen zeggen legt ze de telefoon neer. Echt heel onprofessioneel en zeker niet als klantenservice zou nooit aanraden om nog te bellen en te doen voor jij het weet krijg je zo een wicht aan de telefoon en smijt ze toe zonder nog te willen luisteren.
Niet aan te raden…
Volledig foutieve voorschotten
Hebben kontrakt sinds 1/8/23 overgenomen omdat vorige leverancier stopte met deze activiteit. Voorschot is verviervoudigd ondanks de vorige voorschotten 100% in lijn waren met verbruik. Probeer al gedurende 2 maanden voorschotten te laten aanpassen maar B2B afdeling reageert niet
Krijg elk jaar een afrekening van een…
Krijg elk jaar een afrekening van een woning waar ik NIET woon.
Nooit bij hen aangesloten geweest.
Telkens opnieuw duurt het maanden om gehoor te krijgen en te kunnen bewijzen dat ik daar niet woon.
Trekt op niets!
Lage KWh prijzen
Ik ben recent overgestapt omdat ze zeer voordelige KWh prijzen hebben. Tot hier toe zeer tevreden.
Supervoordelig tarief!!
Een tarief 1/3 van het tarief dat ik had bij mijn huidige leverancier! Terwijl die überhaupt zelf nog contact had opgenomen en mij beloofd had om een niet te evenaren tarief te krijgen als ik mijn contract zou verlengen. Moest geen 2 x nadenken! Dankjewel Octa+!
Volgen alle berekeningen
Volgen alle berekeningen, eveneens door mijn bank, moet ik €83,29 per maand betalen. Echter, vanaf de eerste maant, betaal ik €175!! En voor deze maand werd dat opgetrokken tot 190 euro. Ik woon alleen in een appartement en ben de hela dag op kantoor. AFZETTERS EN BEDRIEGERS!! #OCTA+
Afzetters zijn het!
Afzetters zijn het!! Ze blijven facturen sturen terwijl ik al een half jaar weg ben!!! NOOIT MEER!! En dan nog te zwijgen over de Klantedienst, onbeschoft, totaal niet vriendelijk !!! Dikke min ipv plus 😡😡😡
Octa + zijn grote DIEVEN
Octa + zijn grote, grote dieven voor degene die zonnepanelen plaatsen. Eind maart hebben wij zonnepanelen geplaatst. In november kregen we onze jaarlijkse afrekening. Van eind maart tot 10 oktober moeten we maar liefst 1126 euro betalen voor kosten die ze rekenen omdat je nog met een terugdraaiende teller zit. Terwijl we 24 pannelen en 10KW batterij hebben. Geen elektriek van het net gebruikt. Integendeel er is alleen maar veel naar het net gegaan dankzij onze pannelen. De meter is een HEEL pak achteruit gegaan, wat wel degelijk bewijst dat we niet van het net hebben genomen. Toch kost dit ons een PAK meer dan toen we geen pannelen hadden. Maw. Hebben wij niks kunnen genieten van onze pannelen terwijl we ze gelegd hebben met het gedacht minder kosten te hebben. Onze pannelen hebben ons dus 1126 euro meer gekost. Dit is gewoon SCHANDALIG!!!! ALS MEN BEETJE MENSELIJK IS REKENT MEN DIE KOSTEN NIET!! ALS JE ZIET DAT DE TELLER ER ALLEEN MAAR EEN PAK OP ACHTERUIT IS GEGAAN!!! afzetters, regeltjes uitvinden om toch maar geld uit de mensen hen zakken te halen.
Ik tekende in november een nieuw…
13/12/2023
Ik tekende in november een nieuw elektriciteitscontract met Octa+ dat begin december startte. Ik heb een moderne digitale teller en kan dus correcte maandafrekeningen bekomen. Eénmaal het contract getekend zag ik dat Octa+ met voorschotten werkt. Ik vroeg om een correcte maandafrekening te bekomen. Van in november heb ik minimaal 3 e-mails verstuurd met vragen hieromtrent doch ontving ik geen enkele respons. Dan ging ik verder met 2 klachten ... ook geen antwoord. Octa+ is naar mijn oordeel een waardeloze onderneming. Ik denk eraan om terug van leverancier te veranderen.
14/12/2023
Wel een eerste voorschotfactuur ontvangen (veel te laag) maar geen enkel antwoord ontvangen.
Blijven rekeningen sturen
Blijven rekeningen sturen ondanks dat ze zelf het contract hebben opgezegd. Spijtig dat je niet minder dan 1* (ster) kan geven, ik zou - 5 geven
Top klantenservice
Top klantenservice, super snelle verwerking van verhuis,adres wijziging enz,creditnota zeer duidelijk,terugbetaling correct gebeurd,echt top!!Ik ben geschokt met alle slechte rewievs die ik hier kan lezen,maar voor mij is dat de beste leverancier!