Ik deed een aanvraag voor gas online en via de website kreeg ik het bericht 'bedankt, je ontvangt een bevestiging'. Ik heb geen ontvangstbevestiging ontvangen dus nam ik contact op met de klantendiens... Toon meer
Absoluut niet transparant!!Vermijden al het kan. Via de VREG vergelijken kwamen ze er met de app een na de beste prijs verhouding uit. Finaal blijken ze in realiteit de duurste - 1 maand met he... Toon meer
Zeker sinds ik zonnepanelen heb is het alleen maar erger geworden. Alles steken ze nu op Fluvius (Al meer dan 6 maanden.), maar ondertussen sturen ze creditnota's die ze later dan terug intrekken.... Toon meer
Op zich tevreden en nog geen problemen gehad met octa+. Maar het wordt wel eens tijd dat jullie site eens volledig werkt!!! Altijd op een cruciale “klik” voor info of tarief fiche krijg je een foutmel... Toon meer
Heeft 74% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Geen gehoor aan de telefoon
Geen gehoor aan de telefoon, geen antwoord op mails, voorschotfactuur van 90 via tussenstappen naar 600 euro, zonder instemming terwijl we bijna geen verbruik meer hebben door installatie van een warmtepomp, ze verwachten van hun klanten dat deze gratis bank spelen... Een schande
Voorschotbedrog
Volgens de v-test in juli moest ik een voorschot betalen van 197 euro. Eerste voorschot in september was al 255 euro. Nu in november wordt al 410 euro aangerekend. Op hun eigen website, voor hetzelfde verbruik staat nu 125 euro vermeld. Zou dit alles te maken hebben met de premie van de overheid die we later gaan krijgen?
Grote nul al 2weken aan hetbellen geen…niet eerlijk
Grote nul al 2weken aan hetbellen geen reactie mail nopes ben geen tevreden klant
Indien minder dan 1 ster zou ik het doen
Degelijke Belgische energieleverancier
Al 3 jaar tevreden klant. Ik word doorgaans telefonisch redelijk snel geholpen.
Geen klantenservice aanwezig
Na een periode van 2 jaar met plezier klant te zijn geweest bij octaplus voor elektriciteit heb ik toch besloten om over te stappen. Reden: sinds augustus 2022 probeer ik hen te bereiken over het verhogen van mijn voorschotfactuur. Ik heb gebeld, gemaild en via hun Whatsappkanaal contact opgenomen. Geen enkele oproep is beantwoordt sinds september tot nu. Het Whatsappkanaal is voor onbepaalde tijd afgesloten, op mijn mails (7 stuks) via verschillende mailadressen wordt niet geantwoord. Als ik bel is er geen enkele telefonist beschikbaar. Plots krijg je een mail dat je voorschotfactuur dan met een weerzinwekkend bedrag (ok het wordt duurder maar niet het 6 dubbele) wordt opgetrokken. Ook mijn reacties hierop werden niet beantwoordt. Ik concludeer hieruit dat er GEEN klantenservice beschikbaar is. Jammer, want voordien had ik geen enkel probleem ervaren. Na 10 werkdagen gewacht te hebben op reactie op de laatste mail heb ik besloten om de overstap te maken. Sinds vandaag is octaplus op de hoogte gebracht van de contractwissel. En zelfs nu ontvang ik geen telefoon of mail van hen. Hopelijk is mijn nieuwe energieleverancier wel klantvriendelijker.
0 service
0 service, betaaltermijn 14 dagen en rekenen steeds herinneringskosten aan indien u 1 dag na deze termijn betaald.
Denegrerende aap aan de lijn.
Begrijp dat energie duurder wordt om milieu redenen. Totaal geen tekort op de markt weliswaar. Even gebeld om te vragen hoeveel ik mijn voorschot best optrekt afgaand op mijn verbruik. Meest arrogante en denegrerende aap aan de lijn die er niks van af wist. Hij maakte zijn eigen wel wijs dat hij de slimste was maar klonk als een typisch 'ontevreden met mijn leven persoon'. Bah!
Arrogante wijze van communiceren
Eenzijdig aanpassing van het contract bij zonnepaneeleigenaars met als enig oplossing veranderen van leverancier. Ik zou aanraden dat ze een Nederlandstalig copywriter zouden aanwerven. Qua prijs zijn ze veel duurder geworden en vooral een hoog vaste kost! Lees ook vooral op het net naar hun werkwijze !
Vriendelijke en professionele aanpak!
Ben al jaren tevreden over het scherpe tarief en de vlot lopende administratie bij Octaplus. Nu ze ook op een vriendelijke en professionele manier mijn verhuis geregeld hebben, kan ik hen alleen maar aanraden als leverancier.
Duur duur en nog eens duur
Duur duur en nog eens duur! Vergelijk goed voor je je aansluit bij dit bedrijf. Die smijten met bedragen alsof het niets is. Pas 500 euro betaald nu voorschotfactuur verhoogt naar 100 euro en dan moet de afrekening nog komen als we op het einde v/d maand overstappen naar een andere leverancier die veel goedkoper is... Zoek even verder mensen, er zijn betere en goedkopere opties!
OCTA+ blijft op mijn zwarte lijst
Indertijd was ik voor elektriciteit klant bij OCTA+.
Op elke van hun facturen stond opgesomd wat de straffen gingen zijn ingeval van laattijdige betaling.
Van arrogantie gesproken. Ik had graag hen een koekje van eigen deeg gegeven door bij elke van mijn overschrijvingen te specifiëren wat hen te beurt zou vallen bij niet correcte naleving van hun contractuele verplichtingen.
Bij een jaarlijkse afrekening bleek dat ik teveel betaald had. Ik kreeg een kredietnota met daarin de expliciete belofte dat de terugbetaling vóór een bepaalde datum ging gebeuren.
Een week na des desbetreffende datum had ik nog steeds niets ontvangen. Kent u het gezegde over twee maten en twee gewichten?
Ik belde de klantendienst toe en ze probeerden me als een pingpongballetje door te verwijzen naar hun dienst boekhouding.
Het is pas nadat ik mijn tanden getoond had dat ik mijn geld ontving.
Deze cinema herhaalde zich met twee volgende kredietnota's.
Na deze drie identieke ervaringen besloot ik mijn contract stop te zetten en over te stappen naar een andere leverancier.
Ik werd toen opgebeld door OCTA+. Spijtig dat ik het gesprek niet opgenomen heb. Want het was een en al lulkoek en een poging tot intimidatie: zogezegd was het mij niet mogelijk mijn contract bij hen op te zeggen.
Ik liet me niet doen en ben daadwerkelijk van leverancier veranderd.
Recent kreeg ik van Test Aankoop/Gaele een voorstel om mijn huidige leverancier te verlaten en over te stappen naar ... OCTA+.
Neen dus. Daar zien ze me niet terug.
En vandaag werd ik door iemand van OCTA+ opgebeld, duidelijk met de bedoeling zoete broodjes te bakken.
Ik heb snel neergelegd. Want OCTA+ is en blijft op mijn zwarte lijst.