Oculista - since 2016 Reviews

4,5

Super leuke lenzen, binnen 2 dagen kwamen ze al per post thuis! Ik stelde een vraag via Instagram en werd direct vriendelijk geholpen. Ik heb een halfjaar geleden ook lenzen besteld via een intern... Toon meer

Super blij met mijn Solotica lenzen! Ik had van tevoren echt ZO VEEL e-mails gestuurd met vragen welke kleur en merk het beste bij mij zou passen. Hun expertise was zeker te merken want ik kreeg altij... Toon meer

Totaal andere kleur gekregen dan vorige bestelling. Assortiment vernieuwd? Prima, maar bedenk dan andere naam. Dit was voor mij misleidend en ik baal enorm (weggegooid geld ☹️) Hoewel het nieuwe li... Toon meer

1. Wellnesscentrum

Over Oculista - since 2016

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Oculista Color Lenses is a young company based in Rotterdam and proudly experienced since 2016, which provides the market with natural and qualitative colored contact lenses. Oculista Color Lenses maintains the highest standards and strives to lead the market as the official distributor of premium brands of colored contact lenses in the industry, such as Solotica, Bella and Adore. With its innovative online advicing tool, Oculista Color Lenses becomes highly successful in successfully helping customers with personal advice.

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Verschrikkelijk het is een heel ander…

Verschrikkelijk het is een heel ander kleur nu heb ik lenzen gekocht die ik niet eens ga dragen echt zonde

3 december 2021

Beste Sina,

Wellicht zouden we je kunnen helpen. Indien je het wenst, zou je contact met ons kunnen opnemen via de mail of onze live chat op de website. Dan kijken we graag naar de mogelijkheden.

Team Oculista

Op vrijdag mijn hidrocore Quartzo…

Op vrijdag mijn hidrocore Quartzo lenzen besteld. Maandag had ik ze al in huis. De lenzen zijn precies wat ik ervan verwachtte. Ik heb hele donker bruine ogen. Door de blauwe lenzen is er niets van bruin meer we zien. Een heel tevreden klant hier 👆.

27 juli 2021

Top service

Top service!

Misschien is het een idee met Klarna samen te werken? Zo denk ik dat meer mensen willen bestellen doordat sommige lenzen wel prijzig zijn. Groet!

20 juni 2021

Super slecht 😢

14 juni 2021

Beste Asma,

Dank voor je review. We vinden het jammer dat je ontevreden bent. Uit onze administratie zien we dat er onderling eerder geen (mail)contact is geweest met betrekking tot je ontevredenheid. Uit je review kunnen we ook niet opmaken waar je precies ontevreden over bent en wat je slecht vindt.

Top lenzen!

Deze lenzen dekken je donkere ogen echt helemaal af!!!
Ze hielden goed contact met mij via de mail toen het wat uitliep en alles is goed verlopen.
Ik bestel hier altijd mijn lenzen, top service! ;)

25 mei 2021

Teleurgesteld

De lenzen doen erg veel pijn. Ze zijn superdik en lijken meer op harde lenzen dan zachte. De kleur oogt heel erg nep en komt niet overeen met de kleur die ik besteld heb. Helaas

22 februari 2021

Beste Jaleesa,

Jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je lenzen. De Solotica Jaarlenzen zijn zachte lenzen, echter zijn ze iets dikker wanneer je het vergelijkt met de gemiddelde maandlenzen of 3-maandslenzen. Reden hiervoor is dat de jaarlens gedurende zijn gebruiksduur (een jaar) weerbaar moet zijn tegen beschadigingen. Mogelijk had je eerder geen ervaring met jaarlenzen, waardoor je een andere verwachting had van de lenzen.

We proberen als Oculista zijnde een zo duidelijk mogelijke impressie weer te geven van de kleuren die we aanbieden. Hiervoor gebruiken we verschillende tools en afbeeldingen in onze webshop. Daarnaast vermelden we dat iedere kleur op basis van verschillende factoren anders kan uitvallen dan afgebeeld op de website. Dit heeft te maken met lichtinval van de foto, huidskleur, eigen oogkleur.

We zijn een transparante organisatie die altijd goed bereikbaar is en nauw contact heeft met haar klanten. We hadden gehoopt dat je vooraf aan het bestellen contact met ons had gezocht voor bijvoorbeeld kleuradvies. We hadden je graag willen helpen met het maken van een keuze en/of beter inzicht willen geven in de gemaakte keuze.

Als we nog iets voor je kunnen doen, neem dan gerust contact met ons op.

Slecht

Slecht! Traag met leveren. Niet de eerste keer. Mijn ervaring is niet goed!

15 februari 2021

Beste Mila,

Wij vinden het jammer om te vernemen dat je een slechte ervaring hebt gehad en een vertraagde levering. Op basis van enkel je gebruikersnaam kunnen we niet achterhalen wanneer je order door ons is verzonden.
Afgelopen periode was er sprake van een enorme drukte bij PostNL. De heersende pandemie, harde lockdown (en sneeuwval afgelopen week), zorgen voor een enorme toename in het totaal aantal pakketjes. Het is veel drukker dan normaal, waardoor de capaciteit achterloopt. Om deze reden ontstaan er helaas vertragingen. Wij hebben dit helaas niet in de hand en zijn afhankelijk van de dienstverlening van de bezorger.

Onze excuses namens PostNL voor deze vertraging. Indien we je ergens mee kunnen helpen, stuur ons een mailtje.

Geweldig

Geweldig! De lenzen zijn prachtig en ik kreeg een heel vriendelijk en lief antwoord toen ik een vraag stelde. Top, ik blijf bij jullie bestellen!

15 februari 2021

Mijn allerlaatste keer hier!!

Nadat ik eerder bij dit bedrijf een retour heb gestuurd, heeft post nl dit keer mijn pakket helaas kwijt geraakt. Ik heb daarna dit bedrijf gecontacteerd en geven ze aan dat ik eigenlijk gewoon pech heb en volgende keer een andere verzendmethode moet kiezen. Een bestelling van €72 volledig weg en ze willen niet eens meedenken. "Bij een volgende bestelling krijg je 10% korting". Nog nooit een bedrijf gehad die niet eens klantvriendelijkheid uit begrip niet een deel wilt terug betalen of met me meedenkt. Bah echt de laatste keer hier voor mij.

29 januari 2021

Beste Faatje,

Helaas, geeft je review niet correct weer wat er is gebeurt. Je hebt bij ons in december 2020 een bestelling geplaatst, waarna wij dit op tijd hebben verzonden. Door de drukte aan het einde van 2020 (feestdagen + harde lockdown) heeft de levering vertraging opgelopen, waardoor het niet binnen het beloofde termijn bij je is aangekomen. Om deze reden heb je besloten je order te retourneren. Wij zijn toen door jou afgerekend op onze service, omdat we de lenzen niet binnen het beloofde termijn hebben kunnen leveren. Wij begrepen je standpunt (ondanks het feit dat de vertraging niet door ons werd veroorzaakt) en hebben aangegeven dat je de lenzen kon retourneren.

Onderling is toen afgesproken, volgens de geldende consumenten voorwaarden, dat je zelf voor het retourneren zou zorgen en wij (nadat wij de lenzen goed, retour hadden ontvangen) het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten aan je zouden terugbetalen. Dit hebben we bij een eerdere bestelling van je ook op deze manier gedaan.
Je hebt de lenzen die je vertraagd had ontvangen, dit keer afgegeven bij PostNL met de doelstelling om ze te retourneren. Je hebt daarbij zelf gekozen voor de verzendmethode (géén Pakket Post en ook niet verzekerd) en voor het verzendbedrijf (PostNL). Wij hebben hier geen invloed op gehad. Bij je vorige retour had je je order geretourneerd met DHL, ook dat had je toen zelf gekozen. Dat was wel aangekomen en is correct door ons afgehandeld.

Wij hebben weken lang gewacht op het ontvangen van de retour, helaas is dit nooit gebeurt. Onderling hebben we hier contact over gehad, waarbij je ons hebt geïnformeerd. Na contact gezocht te hebben met PostNL, was de conclusie dat je pakket kwijt was geraakt. Zij hebben aangegeven niets voor je te kunnen doen, omdat de verzendmethode niet een verzekerde methode was. Wij kunnen niet de schade vergoeden waar we niet verantwoordelijk voor zijn. De dienstverlening van je retour heeft plaatsgevonden tussen de verzender (jij) en PostNL.

In deze review en je handelen naar ons toe, verwacht je dat wij de tekortkomende dienstverlening van PostNL vergoeden. Dit terwijl je, zonder enige overleg met ons, volledig zelf hebt gekozen voor de verzendmethode en verzendpartij. Je hebt daarbij zelf afgeweken van de verzendpartij en verzendmethode die je eerder had gekozen. Ondanks alles wat er is gebeurt, hebben we je proberen te helpen door een kortingscode aan te bieden. We vinden het namelijk jammer wat je is overkomen en hoopten je toch enigszins tegemoet te komen middels een kortingscode.