Ik heb op 20 maart 2026 een windows 11 usb stick besteld. op 29 maart 2026, geen bevestiging van de bestelling ontvangen en geen antwoord op mijn emails. Ik zal aangifte doen van fraude en een meldi... Toon meer
De koop en levering waren snel geregeld, maar het installeren van het Pakket MS Office 2019 was een ramp. Al snel kwam tijdens het installeren de mededeling dat het aantal licenties het max had be... Toon meer
In eerste instantie slecht geinformeerd. Licentie kan niet op Chromecast, hadden ze niet gemeld. Wil licentie op andere laptop installeren, maar krijg geen contact. Op alle manieren geprobeerd contact... Toon meer
Er werd beloofd te chatten , maar dat werkte niet. De website stopte toen ik wilde afrekenen. Wel positief dat ik later een e-mail kreeg met office2021 ipv office2019. Ik denk wel dat ik het de volg... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Niets geleverd krijgen en geen reactie van verkoper
Ik zal aangifte doen van fraude en een melding maken bij de bank van de winkel zijnde de Citibank. Ik raad mensen aan die ook niets geleverd krijgen maar wel hebben betaald om hetzelfde te doen zodat we deze webside en deze praktijken kunnen stoppen.
geen stabiel werkende licenties.
Een licentie gekocht voor Adobe cloud voor 1 jaar, snel geleverd en werkte goed, na een maand of wat deed deze het niet meer. gemeld en na een week was het weer in orde.
inmiddels aangekomen bij de 3e keer dat hij het niet doet en wacht al een week of 2. als je stabiel een stabiel werkende licentie wil moet je hier niet kopen.
Heb op 4-10 een bestelling gedaan…
Heb op 4-10 een bestelling gedaan Office 2021. Betaald, Niets geleverd. Op email geen enkele reactie. Pure oplichting. Trap er niet in !!!!
Bizar slechte service
Bizar slechte service, geen enkel antwoord op e-mails en een Window 10 versie besteld en betaald die niet werkt. Zowel de download link als product key werkt niet!
Er wordt geen productcode geleverd
Er wordt geen productcode geleverd - direct na betaling zou je deze ontvangen. Onduidelijk of deze het bedrijf nog in de lucht is. Uitgeschreven bij de KvK, geen chatfunctie op de site (waar naar wordt verwezen) en reageren niet op e-mails.
28/8: er is gereageerd op mijn mail dat er geen productcode is geleverd en alsnog een (werkende) code ontvangen. Vooralsnog lijkt het opgelost.
Op 4 juni een officepakket besteld en…
Op 4 juni een officepakket besteld en bevestigd gekregen. Nooit iets ontvangen ook geen reactie gekregen op mijn mail wanneer ik het pakket ontvang.
Lijkt op pure oplichterij.
Geen reactie
Heb Usb 2021besteld en betaald maar nog niks ontvangen of mail wanneer product aankomt
Krijg geen reacties op mijn mails en van livechat staat geen knop op de website ben niet tevrede over dit bedrijf omdat ik van hun kant geen reactie krijg
Ben benieuwd
Oplichting!!
Oplichting! Betaling gedaan en daarna niks meer ontvangen, meerdere emails gestuurd, maar 0 reactie.
Mensen let op!!!!
aanschaf en snelle reactie van de mail…
aanschaf en snelle reactie van de mail met serienummer. Prima
Supporting is slecht , omdat de uitleg van telefonische activering niet klopt en ik hierover gemaild heb, na verder uitleg wat ik bedoelde , geen reactie meer gehad.
Serienummer ook tot nu toe niet gebruikt.
Door verzending niet helemaal goed was…
Door verzending niet helemaal goed was verlopen heeft men mij een betere versie gestuurd . Ik ging voor office 19 en kreeg office 21
Office 2019 besteld
Office 2019 besteld, maar de code kwam niet. Daaropp Office 2021 ontvangen voor dezelfde prijs. Daarna de ontvangen instructies en code goed volgen
Snelle levering en product voldoet aan…
Snelle levering en product voldoet aan verwachting. Even een probleempje maar goed opgelost.
Er werd beloofd te chatten
Wel positief dat ik later een e-mail kreeg met office2021 ipv office2019.
Ik denk wel dat ik het de volgende weer bij officekoning zal proberen gezien de prijsstelling!!
Heel goed geregeld werkt goed
Ik ben te vreden werk goed alleen wel eens eens met outlook dat ie niet opstart kan ook aan mij liggen
Snel op weg met Office!!
Hoewel het na de aankoop even niet goed lijkt te gaan, is het heel snel en adequaat opgepakt en opgelost! Daarna was het een appeltje eitje en ik ben er enorm tevreden mee. Bij een volgende aankoop zal ik dan ook niet twijfelen en weer gebruik gaan maken van Officekoning.nl!!
Je moet geduld hebben en er achter aan
Eerst kreeg ik geen e-mail na mijn aankoop van Office 2021. Via de chat contact gezocht en uiteindelijk kreeg ik een paar dagen later een e-mail. Toen ik de code wou activeren kreeg ik een melding dat hij al in gebruik was. Weer contact gezocht en weer een dag wachten. Tweede code gekregen en die werkte gelukkig wel.
Office voor een heel lage prijs!!
Allereerst de lage prijs! De installatie ging zonder problemen en het resultaat, een goed werkende Office, was fantastisch. Heel hartelijk bedankt.
Ik ontving na het bestellen geen mail…
Ik ontving na het bestellen geen mail met een product code. Zelf een mail gestuurd om dat te melden. Mede door de feestdagen werd pas een dag later gereageerd op deze mail en toen alsnog een code ontvangen. Deze moest wel telefonisch geactiveerd worden. Ging dus allemaal wat moeizaam.
Goedkoop is duurkoop
Goedkoop is duurkoop. Na een jaar werkte mijn code ineens niet meer. Bij navraag zijn ze zeer slecht bereikbaar en krijg ik uiteindelijk de reactie dat ik maar een nieuwe code moet aanschaffen.
Geen aanrader dit bedrijf!
opgelicht?
Halo, ik heb vanochtend een Microsoft pakket gekocht voor 25 euro (bestelnummer 9708) en tot op heden heb ik niks ontvangen. Geen telefoonnummer, geen communicatie via mail. Ben ik opgelicht?