Ik heb op 20 maart 2026 een windows 11 usb stick besteld. op 29 maart 2026, geen bevestiging van de bestelling ontvangen en geen antwoord op mijn emails. Ik zal aangifte doen van fraude en een meldi... Toon meer
De koop en levering waren snel geregeld, maar het installeren van het Pakket MS Office 2019 was een ramp. Al snel kwam tijdens het installeren de mededeling dat het aantal licenties het max had be... Toon meer
In eerste instantie slecht geinformeerd. Licentie kan niet op Chromecast, hadden ze niet gemeld. Wil licentie op andere laptop installeren, maar krijg geen contact. Op alle manieren geprobeerd contact... Toon meer
Er werd beloofd te chatten , maar dat werkte niet. De website stopte toen ik wilde afrekenen. Wel positief dat ik later een e-mail kreeg met office2021 ipv office2019. Ik denk wel dat ik het de volg... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Snelle levering en prima prijs
Mijn geld heb ik weggegooid
Mijn geld heb ik weggegooid, verkoper reageert nergens op, als je een verkeerde office besteld en je vraag over je geld ik kan je zeggen je ziet je geld nooit meer terug. Mensen trap maar niet in aan goedkope office
Kopen bij Officekoning.nl
Ik heb bij Officekoning MS Office Pro Plus gekocht, op de levering zat wat vertraging (1 dag) maar dat mag de pret niet drukken, Officekoning heeft het snel opgepakt en snel de zaak naar tevredenheid opgelost.
Ik zal zeker hier weer kopen en raad Officekoning dan ook aan als je een office pakket of Windowslicentie nodig hebt.
Betaald maar kreeg een code die al in…
Betaald maar kreeg een code die al in gebruik is
Maanden later krijg maar geen contact ksn fluiten na me centen
Doen niet wat ze beloven
Deze keer goed.
Jammer dat de vorige keer dat het mislukt is nog steeds niet netjes opgelost is. en ik daardoor 1 licentie gekocht heb die dus niet werkte.
Deze keer ging het wel goed.
Ik kreeg een code voor mcafee die al…
Ik kreeg een code voor mcafee die al gebruikt was en tot op heden is dit nog steeds niet opgelost. Waardeloos.
2 x het product gekocht werk niet 1…
2 x het product gekocht werk niet 1 werkte voor een maand andere werk helemaal niet ben al 2 weken heen en weer aan mailen ik raad dit af
Snelle eenvoudige installatie en registratie.
Na betaling link in de mail ontvangen om Office 2019 Pro Plus te downloaden, installeren en te registreren. Allemaal makkelijk uit te voeren. Heb installatie map op een stick gezet voor eventuele herinstallatie. Prijs is helemaal top.
De koop en levering waren snel…
Al snel kwam tijdens het installeren de mededeling dat het aantal licenties het max had bereikt en moest telefonisch geactiveerd worden.
Zonder enige automatiseringskennis en een chat met Officekoning kom je hier beslist niet uit.
Wat een drama.
Code werkte niet in 1 keer en moest…
Code werkte niet in 1 keer en moest handmatig activeren. Dit werkte uiteindelijk prima, maar wel wat omslachtig
Product wordt verkocht met licentie
Product wordt verkocht met licentie, tijdens activeren krijg je melding dat het maximum volume is overschreden, hierna moet je telefonisch activeren bij microsoft, erg tijdrovend en voor veel eindgebruikers niet gemakkelijk.
Wat een geweldig aanbod voor dit…
Wat een geweldig aanbod voor dit grootse pakket, het werkt probleemloos en er zijn veel mogelijkheden om van alles te kunnen doen. Bovendien met de nodige updates die in de toekomst kunnen worden verstrekt. Gewoon super, ben er erg blij mee.
Top service.
Netjes geleverd en bij fouten worden de je netjes geholpen. Top service.
Ik kom zeker terug als ik nog een office versie nodig heb.
Office pakket installeren
Was blij met m'n office pakket, helaas na vijf pogingen verschillende codes te hebben ingevoerd is het na uren pas gelukt.