Ik heb op 20 maart 2026 een windows 11 usb stick besteld. op 29 maart 2026, geen bevestiging van de bestelling ontvangen en geen antwoord op mijn emails. Ik zal aangifte doen van fraude en een meldi... Toon meer
De koop en levering waren snel geregeld, maar het installeren van het Pakket MS Office 2019 was een ramp. Al snel kwam tijdens het installeren de mededeling dat het aantal licenties het max had be... Toon meer
Er werd beloofd te chatten , maar dat werkte niet. De website stopte toen ik wilde afrekenen. Wel positief dat ik later een e-mail kreeg met office2021 ipv office2019. Ik denk wel dat ik het de volg... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
snelle service
Office 2019 pro licentie besteld op…
Office 2019 pro licentie besteld op zondag.
Code werkte in eerste instantie niet, via de chatapp op de site direct contact gezocht met de verkoper. Deze reageerde boven verwachting meteen. En samen met de verkoper met een nieuwe code het probleem verholpen.
Een uitstekende klantenservice van dit bedrijf.
Geweldige service,
Geweldige service,
Mijn code gaf eerst een error bij het activeren maar door de chat te gebruiken op de website ben ik goed begeleid om de code op de juiste manier te activeren binnen de 5minuten!
Doe het niet!
In eerste instantie slecht geinformeerd. Licentie kan niet op Chromecast, hadden ze niet gemeld. Wil licentie op andere laptop installeren, maar krijg geen contact. Op alle manieren geprobeerd contact te krijgen (telefonisch, chat, email). Er wordt gezegd dat er contact wordt opgenomen, maar ik wacht nu al weken. Nu maar licentie via Microsoft zelf gekocht, dat werkt wel. Weer een wijze les, als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het dat ook. Trap er niet in!
zeer snelle en goede service toen mijn…
zeer snelle en goede service toen mijn code niet werkte! zeer content
het waslaatste in orde,
het waslaatste in orde,, hopelijk blijft het zo met verloop van tijd
Activatie code
Na ontvangen van mijn code voor Office Home bleek deze niet te werken, via de chat is was mijn probleem zeer snel verholpen, ik heb een nieuwe key ontvangen,
alles werkt nu perfect en product is geactiveerd.
Bedankt voor de goede service en professionele hulp.
Blij met aankoop!
Even de online hulplijn nodig gehad en die werkte prima! Hartelijk dank hiervoor!
Goede service!
Vlotte service!
De installatie verliep niet zo vlot als ik gehoopt had. Vooral bij het activeren liep het vast. Gelukkig konden we rekenen op de vlotte service en quick assist om één en ander snel recht te zetten. Een tevreden klant.
Na het ontvangen van de activatie code…
Na het ontvangen van de activatie code voor office bleek deze niet te werken. Op zondag gebeld en binnen 5 minuten teruggebeld en opgelost. Dat is pas een goede een snelle service. Werkt nu prima.
Automatisch aanmelden bij microsoft
Automatisch aanmelden bij microsoft, werkte niet voor office, maar werd snel en uitstekend geholpen door de Officekoning, nu werkt Office uitstekend, bedankt.
zeer onproffesioneel
zeer onproffesioneel! wanneer je een vraag stel moet je zeer lang wachten op een antwoord toon geen interesse in zijn klant. aan dit bedrijfje zit een luchtje.
snel en correct.
In korte tijd vier maal een key voor…
In korte tijd vier maal een key voor Office 2019 besteld.
twee maal werkte de key normaal. De ander keren bleek de key gebruikt en moest ik de zeer omslachtige telefoon procedure in. 50 % werkend is toch wel een matie score.
Na de bestelling te hebben geplaatst…
Na de bestelling te hebben geplaatst krijg je direct de code en het product werkt perfect.
Super bedrijf daarom 5 sterren van mijn kant.
Prima geregeld
ontvangen code werkte niet.Ondanks een…
ontvangen code werkte niet.Ondanks een zondagavond onmiddellijk reactie op de chat en een half uur later een werkende code.Prima service.
Snel en betrouwbaar