Afzetters. Had geboekt bij booking en beweerden dat ze een nieuw contract gingen opmaken, inclusief enkele opties. Was gelogen. Betaald aan booking en meer dan het bedrag bij booking voor het zogezegd... Toon meer
Huren reeds voor de 3e maal een auto bij OK Mobility zelf. En telkens kregen we een goede service. We nemen steeds de all-in verzekering extra en telkens verloopt de teruggave heel vlot. In tegenstell... Toon meer
ophalen auto ok extra verzekering moeten betalen omdat we niet rechtstreeks bij hen hadden geboekt. lekke band. telefonisch niet bereikbaar. dan maar met taxi nr Malaga om daar te vernemen dat wi... Toon meer
Voor de derde maal een auto gehuurd bij ok mobility in Alicante. geen problemen gehad bij aanname en bij teruggave. De deposit van 1300 euro is wel stevig. Dit weet je op voorhand, dat je een creditca... Toon meer
Alquila un coche con OK Mobility. Nuestras Stores de movilidad están situadas en aeropuertos, estaciones de trenes y centro ciudad. Encuentra la mejor oferta de movilidad con el Alquiler de coches, Suscripción, Venta y Renting. También contamos con servicio de alquiler de motos y furgonetas de carga. Contrata nuestros servicios a través de nuestra web. ¡Muévete libremente con OK Mobility!
Spanje
- okmobility.com
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Snelle en vriendelijke service bij…
Snelle en vriendelijke service bij ophalen en terugbrengen. Wagen prima prijs kwaliteit.
goedkoper maar verborgen kosten en waarborg zie je niet terug
aan de balie bleek mijn VISAkaart ongeschikt om de waarborg te betalen, mijn echtgenoot en medechaufeur mocht hem niet met zijn kaart betalen, ook mocht ik hem niet met mijn debetkaart betalen. We werden verplicht een extra verzekering va 420 euro te nemen + een waarborg van 150 euro (die ik dat ineens wel met mijn debetkaart mocht betalen!?). Auto tijdig en onbeschadigd teruggebracht op een onbemande post. 3 maanden later heb ik de waarborg nog steeds niet terug, ook geen verslag gehad van het terugbrengen. Ik huur elke vakantie een auto zonder problemen bij andere providers, dit heb ik nog nooit meegemaakt. OK MObility is veel goedkoper dan de anderen, maar dit is dus hun businessmodel. Nooit meer OK Mobility voor ons
Goede snelle service bij de pick up…
Goede snelle service bij de pick up door de desbetreffende dame. Mooie auto, ik had een kleine auto gereserveerd, kreeg echter een grotere en diesel. Volledige verzekering afgenomen van te voren, ik kon zo wegrijden.
mucho buena !!
Klantvriendelijkheid bij OK Mobility is niet best!!!!
Wij huren wel vaker bij OK Mobility en niet eerder is ons een auto geweigerd. Wat bleek: Ik had, net als een vorige keer, mijn man zijn roepnaam Ton op de aanvraag ingevuld. Begin dit jaar op Gran Canaria geen probleem, nu op Tenerife wel! De man aan de balie constateerde dat de naam op het rijbewijs en paspoort Anthony Jacobus luidde en geen Ton, dus: nee meneer, ik kan u de auto niet meegeven. Ondanks dat de persoon op de foto en de persoon voor hem dezelfde waren. Ik begrijp dat er richtlijnen zijn, maar het genoegen en onwil, waarmee deze man ons de auto weigerde was stuitend!!! Daarnaast: bij het aanvragen van een auto wordt op het formulier niet (duidelijk) vermeld dat de naam van de aanvrager exact overeen moet komen met de naam op paspoort/rijbewijs. De auto niet meegekregen, taxikosten (2×)gemaakt en de volgende dag via een anderbedrijf auto gehuurd. Dit geintje heeft ons honderden euro's extra gekost. NOOIT MEER EEN AUTO VIA OK MOBILITY!!!!!
Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding
Autohuur op de luchthaven van Barcelona El Prat T-1. Goed bereikbaar en super voordelig!
Borg voor benzine wordt niet teruggegeven
Ik heb de tank van de auto netjes vol afgeleverd en moet toch 90 euro betalen. Ik heb zelfs een foto van de volle tank bij aflevering gemaakt en naar okmobility gestuurd. Ik wil de 90 euro terug. Dit is pure afzetterij.
Bedrog is OKTot aan de aangifte geen problemen…
Tot aan de aangifte geen problemen gehad......daarna ondanks zogenaamde complete verzekering toch aanvullend nodig........dit is nog een eigen keuze....maar na inlevering komen ze met allerlei sterk verhoogde prijzen tav (kleine) mankementen. Wij moesten €800,00 betalen voor een paar krasjes, puntjes vlekken en een zachte band. Ook werd een beschadigde velg opgegeven. Deze was helemaal niet met blote oog te zien. Dus NOOIT mee in zee gaan !!!
Bij het ophalen was er maar een balie…
Bij het ophalen was er maar een balie medewerker dus fast track heeft dan op dat moment geen zin. En moest er toch nog veel geregeld worden. Terug brengen ging lekker snel.
Druk om een extra erzekering af te…
Druk om een extra verzekering af te sluiten. Werd een beetje lacherig over gedaan alsof wij dom waren.
Ze Liegen ook over het afsluiten van die extra verzekering. Laten het doen overkomen alsof je niet verzekerd bent. Niet oke !!!
Personeel was vriendelijk daarvoor 2 sterren
Enige goede ze zijn vriendelijk als je auto ophaald en de auto was goed ,maar betaal voor 6 dagen 180 euro en wou 6 dagen erbij hebben maar dat kost dan 400 euro of moet 70km naar de zaak rijden en omwisselen van auto voor 300 euro ik begrijp de logica niet
Slechte service en frustratie over verzekering elders afgesloten
Frustratie en slechte service bij de verhuurder balie dat ik autoverzekering niet bij Okmobility had afgesloten (maar via Cartrawler). Vervolgens geen acceptatie van debet/ credit card , tenzij ik ter plekke óók een verzekering bij Okmobility zou afsluiten, voor een belachelijk hoge prijs. (Ze accepteren dus wel debet, als ze willen). Er was geen enkele flexibiliteit aan de balie om bestuurder/ contract aan te passen, naar 2e persoon die wel een credit card had. Als Okmobility gefrustreerd is als een klant elders een verzekering afsluit, en dus probeert alsnog extra kosten in rekening te brengen, is mijn advies an Okmobility: werk dan niet samen met andere verzekeraars. Ik was nu de dupe. En heb 300 euro extra kosten gehad.
Extra kosten voor ongevraagde diensten
Via Car Rental auto gehuurd op luchthaven Alicante. Was iets te laat wat mij direct op een berisping kwam te staan maar gelukkig zonder financiële gevolgen, aldus de boze mevrouw achter de balie. Nadat alle verzekeringen waren afgewezen moest ik tekenen voor het contract. Digitaal op een klein venster waarbij ik achteraf ook tekende voor een volle tank a 90 euro en road assistance a 61 euro. De baliemedewerker had mij gezegd dat de auto een lege tank had en dat de auto ook leeg terug mocht.
De auto had schade en bij het ophalen wilde niemand de schade aftekenen. Maak maar foto's werd er gezegd. Auto ingeleverd en nu maar hopen dat de borg van 1800 euro weer terug komt en er niet nog meer verrassingen komen.
Vlotte check-in en check out
Vlotte check-in en check out, heel vriendelijke jongedame die ons te woord heeft gestaan en ons snel op weg heeft geholpen