OK Mobility Reviews 31.515

3,6

Afzetters. Had geboekt bij booking en beweerden dat ze een nieuw contract gingen opmaken, inclusief enkele opties. Was gelogen. Betaald aan booking en meer dan het bedrag bij booking voor het zogezegd... Toon meer

Huren reeds voor de 3e maal een auto bij OK Mobility zelf. En telkens kregen we een goede service. We nemen steeds de all-in verzekering extra en telkens verloopt de teruggave heel vlot. In tegenstell... Toon meer

ophalen auto ok extra verzekering moeten betalen omdat we niet rechtstreeks bij hen hadden geboekt. lekke band. telefonisch niet bereikbaar. dan maar met taxi nr Malaga om daar te vernemen dat wi... Toon meer

Voor de derde maal een auto gehuurd bij ok mobility in Alicante. geen problemen gehad bij aanname en bij teruggave. De deposit van 1300 euro is wel stevig. Dit weet je op voorhand, dat je een creditca... Toon meer

1. Autoverhuur

Alquila un coche con OK Mobility. Nuestras Stores de movilidad están situadas en aeropuertos, estaciones de trenes y centro ciudad. Encuentra la mejor oferta de movilidad con el Alquiler de coches, Suscripción, Venta y Renting. También contamos con servicio de alquiler de motos y furgonetas de carga. Contrata nuestros servicios a través de nuestra web. ¡Muévete libremente con OK Mobility!

3,6

Gemiddeld

32K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Huur hier geen auto

Auto gehuurd op Station Termini in Rome. De auto was in slechte staat en contract klopte niet. Er stond een volle tank, maar deze was bijna leeg. Kilometerteller stand klopte ook niet. Twee schades, bleken er meer dan 10. Auto ging kapot op dag twee, geen goede service t.a.v. vervangende auto. Ik moest weer terug naar Rome en kreeg toen nog twee slecht onderhouden, beschadigde en niet goed gecontroleerde auto s. Toen contract verbroken. Vervolgens een aanbod om niet gehuurde dagen terug te betalen, maar met een waslijst aan documenten die ik moest aanleveren en niks eas goed genoeg. Telefonisch contact niet mogelijk. Alles per mail. NIET TE DOEN.

13 oktober 2025

Waardeloos !!!

Veel te veel betaald na allerlei misleidende praatjes over extra verzekeringen . Ik zit na 2 maanden nog op mijn € 150 borg te wachten die ik terug moet krijgen. Steeds maar beloften na 15 mails en nog steeds geen geld terug op mijn rekening.
Waardeloos bedrijf !!
Ik huur daar nooit geen auto meer !!

2 oktober 2025

Online vanuit Belgie geboekt

Online vanuit Belgie geboekt, een SUV type, en online alles betaald, zogezegd all inclusive. Toegekomen op Alicante airport en daar werd ons een bedrag van 380€ en nog een bedrag van 220€ (buiten de bijna 500€ die we reeds online hadden betaald), dus een hoop geld voor een weekje verblijf. Wij hebben een huis in Campoamor sinds 17 jaar en een autotje bij de luchthaven, maar deze keer waren we met de kleinkinderen dus verplicht huren. Nooit meer!

25 oktober 2025

STORTEN FUELTOESLAG NIET TERUG juni 2025

Wij hebben in juni 2025 een auto gehuurd en we hebben onze fuel waarborg van 100 eur nog altijd (31/10/2025) niet terug (de man die de auto in ontvangst heeft genomen had ons verzekerd dat alles OK was. Wij hebben al ontelbare mails geschreven met alle mogelijke gevraagde bewijsstukken. Als ik nu een mail schrijf vragen ze of ik tevreden ben over hun klantenservice!!!!!!

2 juli 2025

Wij huren hier 3 x peer jaar een auto…

Wij huren hier 3 x peer jaar een auto voor minimaal 1 week. TOP TOP TOP. nu hebben we afgelopen keer bij Goldcar geboekt. Daar zij we zo onwaarschijnlijk slecht behandeld en genaaid dat we daar geen auto durfde mee te nemen en naar ok mobility zijn gegaan. Zonder vooraf te boeken. Alles snel geregeld . We kregen een corda die echt niet mooi was optisch. Boeie. Rijdt goed. Na inleveren kregen we een factuur van € 1082,-
Ik had er een filmpje van gemaakt. Deze naar hun gemaild en alles is netjes zonder gedoe opgelost door dit TOP bedrijf. We komen zo vaak op mallorca. Geloof me. Gaat NOOIT MAAR DAN OON NOOIT NAAR GOLDCAR maar ga maar ok mobility. Dat is een goeie club met fijne mensen en mocht er iets zijn dan lossen ze het netjes op. Dikke pluim en tot over een paar maanden

28 oktober 2025

Terug krijgen borg / contact krijgen

Vindt het bijzonder slecht geregeld bij okmobility, ik haalde de auto op de dag van arriveren op, en toen op dat moment kwam alle hulp van alle kanten, toen ik vervolgens de auto terug bracht na de vakantie (schoon en wel) vroeg ik hoe het zat met de borg, toen werd er gezegd 14 dagen ben nou bijna 40 dagen verder,heb ook direct aangegeven bij de desbetreffende medewerker dat ik voor dat ik de auto in stapte all schade zag en dat had gefotografeerd, stond schijnbaar niet in het rapport, vervolgens probeer ik vanuit nederland contact op te nemen maar dat is mens onmogelijk, telefonisch is all helemaal af te raden en de mail daar wordt niet op gereageerd, dus all met all hele leuke auto gehad maar uiteindelijk dubbel zo duur. En vooral dank naar okmobility voor de snelle reactie…..

6 september 2025

Alles prima i´ orde

Alles prima i´ orde . Geen problemen tijdens huur , ophaling of inlevering . Vriendelijke en behulpzaam personeel . Snelle service

23 oktober 2025

Slechtste verhuurbedrijf waar we ooit…

Slechtste verhuurbedrijf waar we ooit een auto hebben gehuurd. Schandalig zoals ze met klanten omgaan. Bij het boeken hebben wij een verzekering afgesloten en het eigen risico volledig afgekocht. Bij het ophalen van de auto moesten wij nogmaals (3x zoveel als reeds vantevoren betaald) aan verzekeringspremie betalen, anders zouden ze de auto niet meegeven. Oplichters zijn dit! Geen auto huren bij dit bedrijf!

24 oktober 2025

Onterechte schade in rekening gebracht

Opdringerige medewerker probeerde ons een extra verzekering aan te smeren. Uiteindelijk niet gedaan om vervolgens een maand later ''zogenaamde'' schade van 400 euro in rekening te krijgen. belachelijk slechte service

16 september 2025

Onbetrouwbare verhuurder is Oké mobility

We hadden een auto gehuurd via oké mobility op te halen op airport Malaga. Daar aangekomen hadden ze betreffende auto niet en kregen we een andere soortelijke middenklasse auto. Ze hebben ons allemaal verzekeringen verplicht aan de balie, die je kon afkopen voor een borg van €400,-. Je hebt geen keus. Achteraf hebben ze van ons creditkaart twee keer huur afgeschreven, de oorspronkelijk gehuurde auto en de auto die wij van hen meekregen omdat de andere er niet was!! Wij krijgen het teveel betaalde gewoon niet terug gestort.
Ongelofelijk dat je zo met klanten omgaat-Dieven zijn het.
Geen zaken met hen doen-huur bij een wat duurder bedrijf waar je service en garantie hebt!!

28 mei 2025

Deze firma verhuurt beschadigde auto's.

Deze firma verhuurt beschadigde auto's.
Beschadigingen zijn onvoldoende gedocumenteerd.
Her en der krasjes dat niet op de documenten staat... probleem is dat je dit in een donkere garage bij afhalen niet ziet.
Bij terugkomst krijg je de schade van een voorganger aangerekend.
Vermoedelijk laten ze zo een krasje door meerdere mensen betalen... pure maffia.

Bovendien hebben we niet eens het type wagen gekregen dat we geboekt hadden.

14 oktober 2025