Afzetters. Had geboekt bij booking en beweerden dat ze een nieuw contract gingen opmaken, inclusief enkele opties. Was gelogen. Betaald aan booking en meer dan het bedrag bij booking voor het zogezegd... Toon meer
Huren reeds voor de 3e maal een auto bij OK Mobility zelf. En telkens kregen we een goede service. We nemen steeds de all-in verzekering extra en telkens verloopt de teruggave heel vlot. In tegenstell... Toon meer
ophalen auto ok extra verzekering moeten betalen omdat we niet rechtstreeks bij hen hadden geboekt. lekke band. telefonisch niet bereikbaar. dan maar met taxi nr Malaga om daar te vernemen dat wi... Toon meer
Voor de derde maal een auto gehuurd bij ok mobility in Alicante. geen problemen gehad bij aanname en bij teruggave. De deposit van 1300 euro is wel stevig. Dit weet je op voorhand, dat je een creditca... Toon meer
Alquila un coche con OK Mobility. Nuestras Stores de movilidad están situadas en aeropuertos, estaciones de trenes y centro ciudad. Encuentra la mejor oferta de movilidad con el Alquiler de coches, Suscripción, Venta y Renting. También contamos con servicio de alquiler de motos y furgonetas de carga. Contrata nuestros servicios a través de nuestra web. ¡Muévete libremente con OK Mobility!
Spanje
- okmobility.com
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Je krijgt niet waar je voor betaald, als je al iets krijgt tenminste!
We boekten 10 maanden voor datum een auto wat volgens de reservering een VW Golf 7 of gelijkwaardig moest zijn. Toen we in het kantoor toekwamen kregen we doodleuk te horen dat er geen auto beschikbaar was voor ons en dat we zelf de boeking telefonisch moesten annuleren bij Carjet (zogezegd de Car Rental Broker) en vervolgens opnieuw ergens anders een auto moesten huren ter plaatse, wat natuurlijk tegen een veel hogere prijs zou zijn. Ondanks ons verzet probeerden we toch Carjet te bereiken, wat op dat moment niet lukte. Op verzoek vroeg ik hen of zij niet konden bellen, maar hij maakte ons wijs dat hij niet naar buiten kon bellen. Daar stonden we dan en zijn vervolgens toch lichtjes uit ons dak gegaan, waarop hij zich begaf naar een ander kantoortje. Toen hij terug kwam zei hij dat we toch een auto konden krijgen die groter en een categorie hoger was dan deze waar we voor betaalden. Dit bleek een Peugeot 301 te zijn van 900cc / 3 cylinder. We kregen een contract voor onze neus waarop stond dat het een Suzuki Vitara Mild Hybride was, maar op dat contract hebben ze enkel de nummerplaat veranderd. Omdat we geen andere keus hadden hebben we deze auto maar aanvaardt, het was dat of niets. Uit ervaring zag ik dat deze Peugeot 301 in het verleden vermoedelijk al een vrij ernstig ongeluk heeft gehad. Overigens was dit een serieuze downgrade ipv een upgrade waarvan de gebreken niet op te sommen zijn: motorstoringslampje brandde en de motor stotterde af en toe, versnellingspook, luchtroosters, ruitbediening, tankklep en tankdop, handrem, stuur, afstandsbediening sleutel, enz... waren stuk of gebricoleerd. De auto had ook totaal geen power als het wat te fel omhoog ging, heb dikwijls gehad dat hij zelfs in eerste versnelling de heuvel niet opkwam en dan moest ik mij terug bergaf laten bollen en maken dat ik een aanloop had om er op te geraken, dus helemaal niet veilig als er op dat moment auto's achter u staan aan te schuiven. En bij het accelereren maakte de wagen een hels lawaai afkomstig uit motorruimte waarschijnlijk van een hitteschild dat gescheurd of los zat. Na aankomst heb ik dit allemaal gemeld en er hen via email op terecht gewezen om een gedeelde terugbetaling van het huurgeld te verkrijgen vooral omwille van het feit dat het niet de categorie wagen was die we besteld hadden, maar meer dan een verontschuldiging zat er niet in. Dus raad ik in het geheel dit bedrijf niet aan. Men weze gewaarschuwd.
Mensen die 5 sterren geven aan dit…
Mensen die 5 sterren geven aan dit bedrijf zullen 100% nep accounts zijn. Hou hiermee op dit is niet eerlijk en betrouwbaar voor onze medeburgers.
Nooit meer!!!
We hadden een auto geboekt via DO YOU SPAIN. Daar hadden we al een full Insurance verzekering afgesloten tegen een bedrag. Eenmaal bij de desk van Ok MOBILTY bleek deze verzekering opeens niet te gelden. En moesten we nog eens een bedrag van €243 betalen. Het geld is 2x van mijn creditcard afgeschreven en er werd bij de eerste keer gezegd dat dit een ‘foutje’ was en dit binnen een paar dagen weer werd teruggestort. Dit gebeurde niet uiteindelijk bij het inleveren van de auto dit wel kunnen regelen en bleek het geld anders helemaal niet terug te komen. En was het daadwerkelijk 2x afgeschreven. Ook kwam er €70 voor een volle tank bij. Er werd gezegd deze zo leeg mogelijk te rijden. Eenmaal ingeleverd bleken we het geld wat er aan benzine nog in de auto zat niet terug te krijgen. Iets wat ons niet verteld was!! En ook geen normale regeling is. Echt oplichters. Je kan nooit een tank benzine leeg rijden in 9 dagen. Ik heb een mail/klacht gestuurd, maar na ruim een week daar nog steeds geen antwoord op. En voor de rest kan je niks vinden om contact te krijgen. Ik zou hier nooit meer bij boeken!!!
Enorm onvriendelijke medewerker
Enorm onvriendelijke medewerker. Hij keek ons niet aan bij aankomst. We hadden vooraf online check-in gedaan. Had geen zin, alles werd opnieuw gedaan. Op zich niet erg, maar toen: agressief werd ons op hard gedrukt dat we de eigen verzekering moesten afsluiten. Toen we aangaven dat we verzekerd waren, was dat volgens hem geen verzekering en vooral ‘niet zijn probleem’ . Hier bleef het niet bij. Toen hij de verzekering niet aan ons aangesmeerd kreeg, probeerde hij de borg te verhogen met 400 euro. Niet volgens afspraak en dat konden we aantonen met de boeking die we in de mail hadden. Opnieuw kregen we als antwoord ‘niet mijn probleem’ gelukkig had hij een collega die vriendelijker was en met klanten om kon gaan. Zij heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat we alsnog het afgesproken bedrag hebben ingelegd. In de garage werd het niet veel beter, ongeïnteresseerd personeel en een auto met vele krassen en beschadigingen. Heel veel foto’s en filmpjes gemaakt en toen op hoop van zege weggereden. We hebben op vele plekken op de wereld auto’s gehuurd, nog nooit eerder zijn we daarbij als klant zo onvriendelijk en opdringerig benaderd.
We huurden een auto op Bilbao airport
Kijk uit je hebt te maken met
oplichters!!
We huurden een auto op Bilbao airport. Employee sprak slecht Engels en we hadden nauwelijks contact en er werd niets uitgelegd
We hadden alles vooruit betaald. We wilden de borg van 1300 euro met onze creditcard betalen maar hij zei dat de betaling geweigerd werd. We kregen uiteindelijk de auto niet mee of we moesten 351 betalen en nog eens 100 euro, het zou later trugbetaald worden want het betrof een reservering. We konden vervolgens wel dit bedrag wel met onze creditcard betalen??? en de volgende dag merkten we dat er definitief 451 afgeschreven was. De maatschappij is niet te bereiken en we hebben contact opgenomen met onze ABN Amro bank. U begrijpt dat we ons opgelicht voelen
Voor mij geen OK Mobility meer!
Voor mij geen OKMobility meer.
Bij wegrijden uit parking Barcelona Aeroport brandde een lampje in dashbord, bij navraag konden we hier gewoon mee rijden.
Eénmaal uit de parking bleek de airco het niet te doen. Na de lange reisdag besloten dit de volgende dag op te pakken.
De volgende morgen gestart met bellen. Uiteindelijk geen service monteur maar een spaans sprekend bergings bedrijf welke de auto kwam ophalen. Wederom gebeld hoe nu verder.
Al met al 75 minuten gebeld over de gehele dag. Advies met taxi naar Aeroport om nieuwe auto op te halen. Dit woensdag morgenvroeg met de trein gedaan, rit van 2,5 uur.
Bij ophalen nieuwe auto wordt verteld dat er nog een onderzoek komt of de auto niet door mijn fout defect is geraakt, dat was geen fijn idee de hele vakantie.
Volgende keer andere maatschappij!
Zeer goede ervaring met Ok cars
auto defect
We kregen een auto dit zo defect was dat elke rit begon met 2 minuten foutmeldingen in de cockpit.
Bij inparkeren piept hij niet, bij uitparkeren wel en keihard.
Niks werkte,ccru8se control defect, maximum snelheid was altijd fout.
Wat een ramp, die MG. Ze wisten het en gaven hem toch mee.
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring, huur hier geen auto!
Na aankomst in Olbia wilde wij onze auto afhalen. Echter bleek mijn naam (roepnaam) zoals ingevoerd niet overeen te komen met mijn paspoort. Ron (Ronald) ter vertoon kregen wij geen auto mee. Uiteraard begrijpelijk als gegevens niet overeen komen. Na vertoon van de boeking, het afschrift en verdere gegevens kregen wij ons huurbedrag niet terug. Zeer slechte ervaring! Ik zal hier een zaak van maken.
Good service
Nooit meer.
We kwamen aan op het vliegveld in Thessaloniki. Er waren een aantal mensen die een auto hadden gehuurd, waardoor niet iedereen mee kon in de shuttle bus om naar het kantoor vervoerd te worden..dus mochten alleen de chauffeurs mee. De bijrijders moesten op het vliegveld blijven wachten. Dit was al heel vervelend. Vervolgens stond alleen de naam van mijn vrouw op de creditcard en moesten we bijbetalen, omdat de hoofdbestuurder niet op de creditcard genoemd stond. We hadden al een verzekering afgesloten en moesten ter plekke nog 250 euro betalen voor een verzekering, omdat we anders de auto niet mee kregen. We kregen een Skoda, terwijl we een Jeep Renegade hadden gevraagd, vanwege de hoge instap. De mevrouw achter de balie was uiterst onvriendelijk. Er was geen ruitenwisser-vloeistof, het reservoir was leeg. En we kregen constant een melding van het koelwatervloeistof.
Dus een zeer slechte ervaring. Wij zullen OK mobility niemand adviseren.
Great support from service desk
Great support from service desk , William was helpful and Friendly.
Auto gehuurd vanuit Nederland met…
Auto gehuurd vanuit Nederland met verzekering. Kwamen aan de desk en toen vertelde de mevrouw dat het type auto dat we gehuurd hadden er niet meer was. Ze konden upgraden voor € 30,- per dag. En de verzekering was niet geldig. Ze bod een verzekering aan voor2 weken. Kosten € 767,—. Niet geaccepteerd. Kon € 200,- korting geven. Niet geaccepteerd. Weer korting en dreigementen. Toen zelf gezegd dat ik de pers erbij zou halen. Toen was er een auto binnen het budget zonder extra verzekering.Wel € 2200 borg. Wij hebben de auto rondom gefotografeerd. Was niet afgetankt. Bij terug brengen ontvangen door een vriendelijke redelijke meneer. Ik zeg niet doen
Check in and check out went really…
Check in and check out went really smoothly to me, employees were nice and fair.
Telefonisch het contract verlengt en ze…
Telefonisch het contract verlengt en ze hebben toen ook gelijk het bedrag afgeschreven. Even later staat de politie op de stoep dat de auto geregistreerd staat als gestolen. Wel het geld op hun rekening en het contract in mijn mail, maar ze nemen wel de auto mee. Hoe dan. Geld verdienen over de rug van een ander. Gewoon betaald en aangetoond.
Schofterig fout verhuurbedrijf
Wat een verschrikkelijk foute club is OK Mobility! Ik raad iedereen af bij hen je auto te huren. Je betaalt er exorbitante bedragen aan verzekeringen. En de borg, daar kun je naar fluiten. Op mails word na afloop gewoonweg NIET meer gereageerd. Schofterig en verre van oké!
Ik raad iedereen af om hier te…
Ik raad iedereen af om hier te boeken!!!! Ze proberen je volledig op te lichten, je boekt via een tussen partij met verzekering maar claimen schade omdat je niet via hun een verzekering hebt afgesloten!!!! Daarnaast gebruiken ze Real Madrid spelers als boegbeeld, wat geloofwaardig overkomt (is het dus niet)!!!! NIET BOEKEN MENSEN!!
Pas op voor deze oplichters
Pas op voor deze oplichters. Bij het ophalen van de auto (luchthaven Mallorca) werd zogenaamd de borgsom (€420) geblokkeerd op mijn creditcard. Toen ik later de bevestiging gemaild kreeg bleek ik getekend te hebben voor aanvullende verzekering - overigens totaal onnodig, want ik had die bij het reserveren via Booking.com al afgesloten. Ik weet dat autoverhuurders zich in de regel bedienen van boeven praktijken, maar deze vind ik wel heel ver gaan.