Fiets besteld en betaald. Zou volgende dag bezorgd worden. Niks gehoord. Zelf achteraan gebeld. Fiets zou niet meer leverbaar zijn. Geld zou de volgende maandag weer op mijn rekening staan. Wedero... Toon meer
Erg slechte organisatie. Fiets werd defect afgeleverd. We moesten zelf maar de fiets uit elkaar slopen en kijken of we dit zelf konden repareren. Anders moesten we 40 euro aan retourkosten betalen. Kl... Toon meer
Zoals velen hier zeggen. Omafiets-online.nl, fiets.nl. Allemaal dezelfde winkel. Niet leveren wat beloofd word. Alternatief moeten uitkiezen die later geleverd word. Vervolgens schade en geen fatsoenl... Toon meer
Kocht een Spirit Cargo Plus N3 Mat-Grijs 28 inch. Heel snel geleverd en hij ziet er stevig uit. Vervolgens kwam ik er achter dat je wel wat ervaring nodig hebt bij het monteren want er zit totaal nul... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
omafiets
Nederland
- omafiets-online.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
De fiets is na twee weken nog steeds…
De fiets is na twee weken nog steeds niet geleverd aangezien er een probleem met de levering was volgens leverancier bij DHL. Van een bezorg probleem word mijn probleem gemaakt. Indien dit juist was opgelost was indien mogelijk een nieuwe fiets gestuurd en had de verkoper zelf de fiets waar een probleem mee was / is teruggekregen via DHL. Vandaag betaald morgen geleverd gaat dus compleet aan zijn belofte voorbij. Toegezegd na twee weken om nieuwe fiets te krijgen , geen track en tracé bericht . Zeer teleurstellend. Ik kan wel 1 ster geven maar dan komt de review waarschijnlijk niet online en kan niemand lezen hoe het in mijn geval gelopen is.
Fiets was zeer vlot geleverd, maar slechte service
Fiets was zeer vlot geleverd, jammer dat er geen beschrijving bij zit. Tis uiteindelijk toch een bouwpakket.
Helaas was de zadelpijn niet goed, veel te klein. Contact opgenomen met de klantenservice. Deze gaven vrij snel een reactie. MEt de belofte een nieuwe te sturen binnen 3 werkdagen, nu ondertussen 7 dagen verder. Nog steeds niets ontvangen!! Maar weer mailen want vanuit het bedrijf zelf hoor je niets!! Na mij wat boze email is spontaan de zadelpen verstuurd..het zal nog wel even duren voordat deze geleverd wordt. Al met al...zeker geen aanrader wat mij betreft
Spirit luipaard fiets
Onlangs een fiets voor onze dochter besteld helaas werd deze niet de volgende dag geleverd, maar dat ligt waarschijnlijk meer aan de vervoerder.
Verder wordt aangegeven dat de kleur van de fiets donkerder uitvalt echter de kleur is geel ipv beige. Ik had hem terugwillen sturen maar dochterlief die het hele weekend had moeten wachten was er wel blij mee. En dat is toch het belangrijkste....
Zeer tevreden klant!
Onlangs een fiets besteld bij omafiets-online. Ik kreeg een groot bouwpakket binnen en moest de fiets zelf in elkaar zetten. Het was even goed kijken omdat er geen beschrijving bij zit maar uiteindelijk is het gelukt en ben ik zeer tevreden met de fiets. Prijs-kwaliteit verhouding is excellent! Fiets kwam ook de volgende dag al binnen, zeer snelle levering! Al met al zeer tevreden.
Een hele leuke kinderfiets
Een hele leuke kinderfiets. De kleur is in het echt nog mooier. De fiets wordt snel geleverd incl. zijwieltjes. Elders duurder gezien, dus goede aankoop.
Goede en slechte ervaring
Ik geef 3 sterren omdat ik twee verschillende ervaringen heb. Het bestelteam en de klantenservice verdienen 5 sterren omdat zij klantvriendelijk zijn en helpen.
Het servicepunt Zaandam krijgt geen sterren omdat ik daar als invalide en oudere gediscrimineerd word, en heel onbeschoft behandeld ben.
Klacht is al eerder doorgegeven.
Super leuke fiets
Super leuke fiets, mijn dochter stapte meteen op en fietste weg. De volgende dag voor het ontbijt wilde ze al een rondje gaan fietsen.
Dag na bestelling werd de fiets al bezorgd. Super service!
Vandaag besteld morgen keurig netjes…
Vandaag besteld morgen keurig netjes geleverd ik zou iedereen dit geweldige bedrijf aanraden
Oma-fiets voor mijn dochter…
Binnen 2 dagen was de fiets gearriveerd. Voor mij was het eenvoudig om het gedeelte dat nog niet in elkaar gezet was te maken, maar voor iemand die minder handig is, is het misschien verstandig om er een handleiding bij te doen. Voor de rest een zeer mooie fiets voor mijn dochter
Geweldige service geweldig snel…
Geweldige service geweldig snel geleverd en een super fiets! Dochter gelukkig 😁
Snelle levering en goed contact
Snelle levering van fiets. De fietsmand liet een stuk langer op zich wachten (ik vermoed door levering door andere partij).
Snelle reacties op de vragen per mail en ook de reactie op de klacht over de levering van de fietsmand en het deukje in spatbord verliep vlot en naar alle tevredenheid.
Een betrouwbaar bedrijf, waar we in toekomst vaker een bestelling zullen plaatsen.
Helaas heb ik een minder positive…
Helaas heb ik een minder positive ervaring met omafiets-online.nl. In eerste instantie heb ik een verkeerde kleur fiets ontvangen. Ik heb verwacht dat deze tegelijkertijd bij het ophalen van de verkeerde fiets, gelijk omgeruild zou worden. Dit was niet het geval waardoor ik 2 hele dagen thuis moest blijven voor het ophalen van de verkeerde, en dan voor het brengen van de juiste fiets. Dit kost onnodig veel tijd en het duurde dus veel langer voordat ik over de fiets kon beschikken. Nu is de juiste fiets ontvangen en is deze in elkaar gezet. Alleen heb ik dus een verkeerde stang ontvangen waardoor de fietslamp niet bevestigd kan worden. Deze zou nog worden nagezonden. Daar wacht ik nu op. Al met al heb ik een beetje pech met mijn aankoop. Daarom helaas maar 2 sterren.
Snelle service zeer klantvriendelijk
Scherpe aanbieding en snelle levering
Scherpe aanbieding en snelle levering. Alleen de instructie om de fiets in elkaar te zetten ontbreekt. Gelukkig online wel te vinden.
Beetje mixed reviews, maar toch alles oké gegaan.
We wilden perse een Spirit fiets. Beetje online gekeken en op trustpilot ivm met “waar” we de fiets gingen bestellen. 3 websites hadden de fiets en hadden allemaal mixed reviews. Dus een beetje spannend!
Uiteindelijk hier besteld.
Alles is goed verlopen. OPGELET: je moet wel een beetje handig zijn want je moet zelf de fiets in elkaar zetten. In principe staat alles op YouTube.
We hadden problemen met de versnelling, antwoord best snel v support ontvangen (met een YouTube filmpje).
Alles oké verlopen.
Super blij met onze aankoop...
Super blij met onze aankoop.... Een prachtige fiets voor mijn dochter... Snelle levering en goede kwaliteit
Top fiets voor mijn dochter graag een…
Top fiets voor mijn dochter graag een fiets voor mijn. Mijn dochter is zo blij en ze zegt hij rijd zo lekker mama
Snelle levering en betaalbaar.
Jammer dat er geen beschrijving bij zit waardoor het een gepuzzel was om in elkaar te zetten.
Bestellen ging simpel en snel
Bestellen ging simpel en snel. Er werd echter aangegeven dat je zelf een bezorgmoment kon uitkiezen. Dit bleek niet het geval. Hier nadien over gebeld, 30 min in de wacht gestaan en de dame vertelde dat je alleen een voorkeursdag in het opmerking veld kon invullen en dat dit achteraf niet meer kon.
Fiets werd netjes geleverd, maar ZONDER instructies hoe je hem verder in elkaar moest zetten. Ook op YouTube slecht te vinden. Slechte kwaliteit fietsbel die na een dag al stuk was en ook de voorlamp was al los na een fietstochtje. Al met al toch een mooie fiets voor een mooie prijs, dochter is er blij mee!