Fiets besteld en betaald. Zou volgende dag bezorgd worden. Niks gehoord. Zelf achteraan gebeld. Fiets zou niet meer leverbaar zijn. Geld zou de volgende maandag weer op mijn rekening staan. Wedero... Toon meer
Erg slechte organisatie. Fiets werd defect afgeleverd. We moesten zelf maar de fiets uit elkaar slopen en kijken of we dit zelf konden repareren. Anders moesten we 40 euro aan retourkosten betalen. Kl... Toon meer
Kocht een Spirit Cargo Plus N3 Mat-Grijs 28 inch. Heel snel geleverd en hij ziet er stevig uit. Vervolgens kwam ik er achter dat je wel wat ervaring nodig hebt bij het monteren want er zit totaal nul... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
omafiets
Nederland
- omafiets-online.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Hier niet bestellen!
Wederom niks. Weer gebeld met Dennis. Klonk als een enorme afpoeier actie inclusief verongelijkt gedrag omdat ik geirriteerd werd door het gebrek aan informatie en terugkoppeling. Dennis als je dit leest: als je je gedraagt als een kleuter (die nog geen mailtje kan tikken) wordt je behandeldt als een kleuter. Weer niks. Vervolgens aangifte gedaan bij de politie en melding gedaan bij ACM consuwijzer en met hun voorbeeld brief nogmaals een mail gestuurd.
Inmiddels staat het bedrag op mijn rekening.
Ik heb nooit schriftelijk een annulering gehad of ook maar enige communicatie over de afhandeling. Ik zou weg blijven bij dit bedrijf. Het is officieel geen oplichting, want het bedrag is teruggestort, maar de hele gang van zaken stinkt.
Schandalig!
Mijn eerste bestelling werd twee dagen later gecanceld.
Toch nog een tweede andere fiets besteld voor mijn dochter…
Na een week heb ik contact opgenomen om te vragen waar blijft de fiets.
Er werd mij verteld dat de bestelling zou volgende dag worden geleverd.
Maar… geen fiets maar een gecanceld bestelling !!!!! Een mail met niet eens sorry erbij!!!
Het is echt niet serieus nemen van klanten.
Intussen wachtte mijn dochter op haar fiets al twee weken om naar school te kunnen gaan.
Schandalig!
Twee omafietsen besteld en daarna had…
Twee omafietsen besteld en daarna had ik pas het besef om even te googlen naar een review
Ik schrok van de negatieve recensies, toch maar even afgewacht op wat me te verwachten stond.
De dag erna , het verwachte leverings mailtje bleef uit.
Levering zal bij een bestelling voor 1800 uur de dag erna geleverd worden.
Ik heb op het 010 nummer getracht de optie levering te gebruiken.
Zoals in andere berichtjes al stond , geen contact na 20.minuten bellen.
De optie advies bij aankoop werd echter wel redelijk snel aangenomen.
Ook hier weer een herkenbaar antwoord op mijn leverings vraag.
Fietsen zijn niet op voorraad.
Omdat ik het verloop al kon voorspellen aangekondigd dat ik dan wel naar 1 van de fysieke winkels toe zou komen
Hierop volgend de optie gekregen om twee zwarte omafietsen geleverd te krijgen.
Deze zijn gelukkig twee dagen later geleverd.
Fietsen vallen niet tegen maar worden als een compleet bouwpakket aangeleverd.
Oplichters!!!
Mijn bestelde en betaalde fiets werd niet alleen niet geleverd, maar ik hoorde helemaal niets meer. Op geen van de emails werd gereageerd en contact met de klantenservice leverde niets op. De fiets zou niet meer leverbaar zijn, maar nog steeds te bestellen via de site. Geld zou terug worden gestort, maar ook dat gebeurt niet. Kortom, NIET BESTELLEN
Bestelling zonder opgave van reden…
Bestelling zonder opgave van reden geannuleerd.
Dit terwijl er wel gewoon netjes is betaald... nu hopen dat ik mijn geld terug krijg! Wees gewaarschuwd en bestel hier niet!!
Niet leverbaar maar daarna geen reactie…
Niet leverbaar maar daarna geen reactie of contact meer mee te krijgen. Nemen niet op en reageren niet op email
Geen geld terug en geen product ontvangen.
Wil gewoon mijn aankoop bedrag terug
Besteld en niks ontvangen
Besteld en niks ontvangen. Ook geen reactie op e-mails en naar geld kun je fluiten. Belachelijk dat zo’n website nog in de lucht hangt. Ga aangifte doen.
Vreselijk
Wat ging er mis? Alles!
Fiets besteld, geen verzendbevestiging ontvangen.
Na een aantal dagen gebeld, fiets was er niet meer. We zouden het geld terug krijgen binnen 1-3 werkdagen.
Ook dit is niet gebeurd.
Nu de klantenservice gebeld, en wat een aso's zeg. Die maken duidelijk vaak ruzie met de klanten.
Het is nog maar hopen dat het geld ooit terug komt, of we moeten juridische stappen nemen.
Na een gecancelde bestelling is mijn geld snel teruggestort.
Ik had een fietskrat van €19 besteld. Een paar dagen later kreeg ik een mail dat de bestelling gecanceld was, zonder verdere informatie. Ik heb een dag later ern mail gestuurd dat ik mijn geld teruggestort wilde hebben.
De volgende werkdag stond mijn geld op de rekening.
Ik was een beetje huiverig om mijn geld terug te krijgen, nadat ik de reviews hier had gelezen. Deze huivering was niet terecht, ik heb mijn geld netjes en snel terug gekregen.
Helaas nooit meer
Na een goede ervaring 3 jaar geleden opnieuw een fiets besteld. Helaas was die niet op voorraad, mocht een andere kiezen. Dit hebben wij gedaan en die fiets werd geleverd. Mijn dochter heeft 2 weken op de fiets kunnen rijden en toen ging hij stuk. Dit netjes met filmpje gemaild naar de winkel . Het onderdeel zou opnieuw opgestuurd worden. 2 weken later en veel mailtjes verder niks gekregen. Bij de laatste mail werd gemeld dat het niet verstuurd kan worden omdat de garantie voorbij is na 2 weken????
Op de site staat toch echt iets anders over garantie!
Wij bestellen hier nooit meer en zal dit ook bij andere overbrengen niet hier te kopen.
Was een kleine moeite geweest na ons bewijs om het te laten maken hier in de buurt op kosten van de winkel of een nieuwe te sturen .
NIET KOPEN!!!!!! DRAMA!!!!!!!!!!
Drama! Middelbare school fiets besteld voor mijn dochter. Deze stond op de site als beschikbaar. Dus besteld en afgerekend. Na dagen zelf gaan mailen wat de status was. Antwoord dat hij niet beschikbaar was en dat het geld binnen 2/3 werkdagen terug gestort zou worden. Na 4 werkdagen mail gestuurd. Maar reactie was dat ze een technische storing hadden en weer met de zelfde tijds termijn er bij. Inmiddels ergens anders een fiets besteld en betaald maar het geld van deze fiets nog steeds niet terug. Wat een drama. Ik heb het gevoel dat ik opgelicht ben en kan fluiten naar mijn geld.
Ps. Enige reden dat ik 1 ster geef is omdat dit het minimale is. Die ene ster is het ook niet waard.
Een zeer beschadigde fiets ontvangen
Een zeer beschadigde fiets ontvangen. Op de dag van levering direct gemeld. Als ik een andere fiets wil hebben, mag ik zelf de verzendkosten betalen. Tijdig leveren kunnen ze ook niet. Voor 18.00u is volgende dag in huis. Op zaterdag besteld. Geen track en trace nix. Uiteindelijk donderdag pas in huis. Zeer slechte service! Koop hier niet! Na beoordeling van de foto’s kan ik €10 korting krijgen en een lakstift. Over omruilen wordt absoluut niet gesproken.
Ik heb 22 mei een fietskrat besteld
Ik heb 22 mei een fietskrat besteld, bevestiging gekregen maar verder niks meer gehoord, op emails geen antwoord
Fiets besteld
Fiets besteld, was op voorraad. Kreeg geen verzend e-mail dus zelf er achter aan moeten mailen. Toen bleek het niet op voorraad en met de alternatieven geen enkele tegemoetkoming. Bestelling geannuleerd en nu maar afwachten wanneer het geld weer terug gestort word. Ondertussen staat de zelfde fiets nog op de site op voorraad. Onder tussen bij een andere webshop de zelfde fiets besteld maar alles lijkt op de zelfde manier te gaan dus het is 1 bedrijf met meerdere webshops . Pure oplichting. De rest van de reviews zeggen wel genoeg
SUPER slecht "bedrijf"!!
SUPER slecht "bedrijf"!!! Zoveel onzin mails en belletjes. Nog steeds de fiets niet opgehaald wat beloofd was. PRUT!!!
Koop hier A.U.B niks! Alleen problemen.
Koop hier niet
Zoals velen hier zeggen. Omafiets-online.nl, fiets.nl. Allemaal dezelfde winkel. Niet leveren wat beloofd word. Alternatief moeten uitkiezen die later geleverd word. Vervolgens schade en geen fatsoenlijke oplossing. Ik was zeer meewerkend. Rare mail wisselingen om tijd te rekken. Voor 50,- meer zit je bij een betrouwbare verkoper. Zelden zo’n slechte webwinkel getroffen. Komen afspraken NIET na.
Geen voorraad, en op je geld moet je wachten
Fiets online besteld bij deze partij en betaald, zou op voorraad zijn. Na twee dagen een mail dat er geen voorraad is vh bestelde artikel en kreeg alternatieven aangeboden die duurder waren. Ik heb de order 3 weken geleden gecanceld met de vraag zsm mijn geld retour te sturen, ik ben nu 3/4 weken verder en na herhaaldelijk mailen en rare antwoorden terug krijgen nog steeds mijn geld niet retour mogen ontvangen.
Wat een oplichters!
Wat een oplichters!
Helaas niet eerst de reviews gelezen en ook ik een fiets besteld voor mijn jarige kind.
Dag later kreeg ik een email dat de fiets niet voorradig was en kreeg (duurdere) alternatieven aangeboden.
Netjes, maar helaas wilde mijn kind echt een andere fiets dus bestelling geannuleerd.
Nu 3,5 week verder nog steeds geen geld terug. Wordt afgescheept met mailtjes vol typefouten dat het geld overgemaakt wordt.
Na meerdere mailtjes, en telefoontjes nog steeds geen geld terug. bleek zelfs dat er niks met de bestelling was gedaan!
Ik raad iedereen aan hier niet te kopen en gewoon lokaal te kijken bij een betrouwbare fietsenwinkel in de buurt!
Dan maar wat meer geld kwijt.
Maar een stuk minder stress!!
Slechtste service ooit!!
Fiets besteld voor de verjaardag van onze zoon. Op de website stond dat er voldoende voorraad was, maar we kregen dezelfde dag nog een mail dat de fiets niet op voorraad was.
Mail gestuurd om geld terug te vragen en dit duurt nu al 3 weken en nog steeds geen geld terug.
Waardeloze klantenservice die met spelfouten mails beantwoord en met valse beloftes komt.
Wij hebben lokaal gekocht en ik wil graag iedereen afraden om zaken te doen met deze website en hetzelfde te doen!
Slechte webshop ik zou hier niks…
Slechte webshop ik zou hier niks bestellen!!! Ik heb een fietsje besteld voor mijn dochter die bijna jarig was. De fiets was op voorraad volgens de website aantal dagen later krijg ik een bericht dat de fiets niet op voorraad was en ik wat anders kon uitzoeken. Terwijl mijn dochter specifiek die roze fiets wilde. Gevraagd om mijn geld retour. En dat krijg je ook niet op tijd terug en na vele mailtjes en weken later pas mijn geld terug ontvangen. In tussentijd heb ik bij een betrouwbare webshop de fiets naar wens besteld en die werd netjes de volgende dag bezorgd. Hier zal ik dus niet meer bestellen.