Fiets besteld en betaald. Zou volgende dag bezorgd worden. Niks gehoord. Zelf achteraan gebeld. Fiets zou niet meer leverbaar zijn. Geld zou de volgende maandag weer op mijn rekening staan. Wedero... Toon meer
Erg slechte organisatie. Fiets werd defect afgeleverd. We moesten zelf maar de fiets uit elkaar slopen en kijken of we dit zelf konden repareren. Anders moesten we 40 euro aan retourkosten betalen. Kl... Toon meer
Zoals velen hier zeggen. Omafiets-online.nl, fiets.nl. Allemaal dezelfde winkel. Niet leveren wat beloofd word. Alternatief moeten uitkiezen die later geleverd word. Vervolgens schade en geen fatsoenl... Toon meer
Kocht een Spirit Cargo Plus N3 Mat-Grijs 28 inch. Heel snel geleverd en hij ziet er stevig uit. Vervolgens kwam ik er achter dat je wel wat ervaring nodig hebt bij het monteren want er zit totaal nul... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
omafiets
Nederland
- omafiets-online.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Slechte communicatie
Ik heb hier een fiets besteld en deze is inmiddels netjes afgeleverd. Communicatie is echter slecht. Op de website staat:
- Voor 18:00 uur besteld morgen in huis
- Wij hebben géén vertraging in de orderverwerking en levering van fietsen.
De fiets die ik wou bestellen was op voorraad dus afgelopen vrijdag besteld om 12:35. Er kwam een orderbevestiging per mail: "Uw bestelling is succesvol ontvangen en zal worden verwerkt zodra uw betaling binnen is". Netjes betaald via ideal, maar daarna niets meer: geen mail met bevestiging van de betaling of wat dan ook. Maandag dan maar eens een mail gestuurd met de vraag wat de status is: geen antwoord, maar uiteindelijk een bevestiging van de verzending. Niet helemaal netjes, maar uiteindelijk wel goed gekomen. Het maakt je toch zenuwachtig als je zo'n bedrag besteed hebt.
Enig ander minpuntje dat ik kan benoemen is dat de fiets voorzien zou zijn van een "luxe dingdong bel", maar bleek een gewone fietsbel te zijn waarvan het metalen bovendeel verbogen is.
Mijn dochter is overigens verder wel erg blij met haar nieuwe Cargo fiets
Hele mooie fijne fiets!
Erg blij mee! Een hele mooie fiets voor een goede prijs. Alles wordt bij de fiets geleverd, alleen geen handleiding. Maar op internet zoeken kom je al heel ver.
Ik ga heel veel plezier hebben van mijn nieuwe fiets! :D
Topbedrijf
Fiets ziet er keurig uit, dochter is er super blij mee. Keurig netjes optijd en volgens agspraak geleverd. Topbedrijf
Overzichtelijk en snelle service!
Een website die overzichtelijk is en waar je filters kunt gebruiken waardoor je snel bij het product bent wat je zocht. Snel besteld en fijn dat er mogelijkheid is voor achteraf betalen. De fiets die ik had besteld was niet op voorraad en binnen 1 uur na bestelling kreeg ik hier netjes een mail over met andere opties. Voorkeur door gegeven en wederom binnen een uur een bevestiging dat de order is aangeboden bij de post koerier. Wij zijn tevreden!
Super
Oma fiets besteld voor mijn kleindochter haar verjaardag. Volgende dag binnen ben super blij. Dankjewel
Kinderfiets Diva
Kinderfiets Diva besteld. Mooi fietsje geleverd.
Levertijd werd beloofd op 1 dag, maar dit is niet wat ze waar kunnen maken.
Dit was het enige teleurstellende.
Communicatie hierover netjes
Bedankt voor de super snelle levering
Bedankt voor de super snelle levering! Je wordt goed op de hoogte gehouden en het was direct de volgende dag al in huis. Onwijs blije dochter hier, dankjulliewel.
Spirit fiets
Mooie fiets, goede prijs alleen slecht te monteren. De fiets werd zonder beschrijving geleverd. Geen probleem zou je denken, wanneer je alleen de trappers, het zadel en het stuur erop moet zetten. Dit viel echter enorm tegen. Tot op heden nog geen contact kunnen krijgen met de winkel. Helaas is ook door het vervoeren (denk ik) het achter spatbord scheef. Enorm jammer voor een fiets van zo veel geld.
Mijn vorige twee fietsen die ik bij jullie heb gekocht was ik wel enorm tevreden over! Daarom is nu de teleurstelling ook extra groot....
Damesfiets Spirit grijs/ roze
Snelle levering, goede service online. Makkelijk chatsessie starten ,en vrijwel direct duidelijk uitleg over de gereedschappen.
Wel wat langer bezig dan het kwartiertje😂😂😊😊
Verkopen slechte fietsen
Alleen maar problemen met 2 omafietsen van het merk spirit.
Schroeven laten spontaan los, stuur zit los en kan je niet meer vast zetten deze 2 fietsen in Juli 2020 gekocht en vanaf dag 1 grote ellende!
Troep is wat ze verkopen.
Blijf naar de fietsenmaker gaan😡
Prachtige kinderfiets maar helaas geen goede service
Prachtige kinderfiets maar helaas geen goede service. Fiets besteld en pas na week na meerdere keren contact te horen gekregen dat bestelde fiets niet leverbaar was. Alternatieve fiets besteld met garantie dat die volgende dag (op verjaardag dochter) bezorgd zou worden maar duurde alsnog bijna een week!
Mooi stevige en vooral betaalbare fiets…
Mooi stevige en vooral betaalbare fiets was goed ingepakt en was na bestellen snel bij mij geleverd ben er blij mee
Een fiets besteld voor m’n dochter
Een fiets besteld voor m’n dochter, duidelijke website en snel geleverd!
Voor onze tweeling van nieuwe fietsen…
Voor onze tweeling van nieuwe fietsen gekocht bij oma-fietsen.nl top fietsen en kids helemaal happy. Makkelijk in elkaar te zetten en goede stevige kwaliteit
Mooie meidenfiets
Een mooie meidenfiets, in verschillende kleuren. Ik wil alleen melden dat het kettingkastje blijft rommelen, dit is wel erg jammer. Hoop dat er iets aan gedaan kan worden.
Goede en snelle service!
Goede en snelle service!
Een stoere fiets voor mijn dochter besteld. Monteren was op zich wel makkelijk maar toch jammer dat er geen boekje bij zat :)
Na de betaling kreeg ik geen bevestigingsmail, na het bellen werd dat meteen in orde gemaakt.
Voor 17 uur besteld en De volgende morgen om 8:45 uur hadden wij de fiets al binnen.
Wij zijn tevreden.
Zeer snelle levering en goede…
Zeer snelle levering en goede kwaliteit! Ik ben zeer tevreden!
de Spirit Cargo N3
We hebben de Spirit Cargo N3 24 inch in de kleur zalmroze voor onze dochter gekocht. Het is een stevige degelijke fiets, en ook heel mooi om te zien. We zagen er tegen op om de fiets zelf thuis te monteren, maar dit is ons meegevallen en we vonden het zelfs leuk om te doen!
Bestelling geplaatst geen bevestiging…
Bestelling geplaatst geen bevestiging niks,twee dagen achtereen contact gehad over levering zou vandaag geleverd worden tussen16.00 en 17.00 nog niks ontvangen en zie het ook niet meer gebeuren zeer vervelend dit!!!
Super goede service!
We hadden een probleempje bij aflevering van de fiets. En dat is super goed opgelost. Snelle en goede service! Echt een aanrader