Omafiets-Online.nl Reviews

2,4

Fiets besteld en betaald. Zou volgende dag bezorgd worden. Niks gehoord. Zelf achteraan gebeld. Fiets zou niet meer leverbaar zijn. Geld zou de volgende maandag weer op mijn rekening staan. Wedero... Toon meer

Erg slechte organisatie. Fiets werd defect afgeleverd. We moesten zelf maar de fiets uit elkaar slopen en kijken of we dit zelf konden repareren. Anders moesten we 40 euro aan retourkosten betalen. Kl... Toon meer

Zoals velen hier zeggen. Omafiets-online.nl, fiets.nl. Allemaal dezelfde winkel. Niet leveren wat beloofd word. Alternatief moeten uitkiezen die later geleverd word. Vervolgens schade en geen fatsoenl... Toon meer

Kocht een Spirit Cargo Plus N3 Mat-Grijs 28 inch. Heel snel geleverd en hij ziet er stevig uit. Vervolgens kwam ik er achter dat je wel wat ervaring nodig hebt bij het monteren want er zit totaal nul... Toon meer

1. Fietsenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

omafiets

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super snelle levering

Super snelle levering, dochter heeft hem nog niet gehad ze is 4 november jarig, maar weet dat ze deze fiets helemaal geweldig gaat vinden, dus de doos nog even verstopt, paar jaar geleden me ouders ook een fiets voor haar gekocht bij jullie voor haar, en deze was ook geweldig

15 oktober 2020

Mooie fietszwarte omafiets

Mooie fiets, alleen het inelkaar zetten was lastig zonder duidelijke instructie. Online naar handleidingen gezocht. Autoventielen in de banden maakte dat we toch nog langs de fietsenmaker moesten om ze te laten oppompen. Heb nu een tussenstukje dus dat probleem is ook opgelost. Dochter is super blij met haar mooie fiets!

15 oktober 2020

Onze dochter....

Onze dochter wilde heel graag een oma-fiets met kratje want wie heeft die niet tegenwoordig! Bij omafiets-online had ze al snel een mooie gevonden, besteld en snel geleverd, een handige vader erbij en klaar was haar nieuwe oma-fiets! Helemaal tevreden.

14 oktober 2020

Fiets is ondanks tijdig bestellen een…

Fiets is ondanks tijdig bestellen een dag later geleverd later dan vermeld op site en telefonisch toegezegd (en dat was niet de schuld van het verzendbedrijf). Ook met krassen op het frame. Dochter een dag na haar verjaardag gelukkig wel verguld met de fiets en haar uiteraard niet op de beschadiging gewezen. Voor zo'n kras ga je niet ingewikkeld doen over terugsturen, het ding rijdt prima. Verder niet verkeerd hoor, werken natuurlijk met kleine marges en moeten ook geld verdienen.

14 oktober 2020

Goede service en bouwpakket

De fiets die we hebben besteld was netjes binnen de afgesproken tijd bezorgd.
De fiets wordt in een doos als bouwpakket aangeleverd. Dit had duidelijker bij de bestelling aangegeven mogen worden. Alle onderdelen waren aanwezig. Helaas zat er geen handleiding bij. Al is het logisch waar het stuur hoort, maar met name voor het gebruik van de juiste schroeven op de juiste locaties en het in elkaar zetten van de rem op het voorwiel kan het handig zijn. Voor nagenoeg alle schroeven zijn inbussleutels in verschillende maten nodig.
Het zadel was tijdens het transport beschadigd geraakt. Na te dit hebben gemeld, is direct kosteloos een nieuw zadel opgestuurd.
Al met al een goede service. Vanwege het niet duidelijk aangeven van het bouwpakket en het ontbreken een handleiding, niet de volle score.

9 oktober 2020

Goede kwaliteit, goede prijs en snelle levering

Zoals de titel al zegt heb ik een kwalitatief goede fiets ontvangen voor een goede prijs, fiets werd binnen 48 uur geleverd omdat ik na 17:00 besteld had. Zodra de fiets te klein is voor mijn zoon bestel ik hier zeker een grotere fiets voor hem.

Gewoon makkelijk snel en goed!

7 oktober 2020

Topfietsen!

De fietsen zijn top! 2x een 22inch (kinder)omafiets besteld en de kids zijn er blij mee. 2 "min"puntjes: Punt 1: Er zat geen beschrijving bij de fietsen, waardoor het even puzzelen was met in elkaar zetten, Punt 2: 1 van de 2 fietsen had de verkeerde kleur in de doos. De doos gaf aan blauw, welke we besteld hadden, echter zat de mintgroene variant in de doos. Ondanks dat was de jongste dochter er alsnog dik tevreden mee. Dit heb ik wel direct naar de leverancier gecommuniceerd. Vandaar de 4 sterren.

7 oktober 2020

Heel stoer fietsje

Heel stoer fietsje! En bovenal stevig. Onze dochter is er helemaal blij mee.
Ook fijn; volgende dag al geleverd via DHL

Zéér tevreden

We zijn zeer tevreden met de super goede kwaliteit fiets 1 klein probleempje maar werd meteen netjes opgelost.

Top fiets!

Na lang zoeken voor oma fietsen hier terecht gekomen. Het was voor een volwassen persoon dus dat er verschillende frame hoogten zijn is top. Framehoogte 57 genomen en voor iemand van 1,85 is dat perfect. Super snelle levering en ook de klantenservice was heel netjes. Al met al super blij met de fiets en dit bedrijf!!

Blauwe kma fiets 26 inch

Super fijne mooie fiets gekocht. Oma fiets,blauw. Mooie heldere kleur. Prima bezorgd, snel en goed verpakt.

Band bleek lek, aangegeven, en zonder dat we er om hoefden te vragen, werd een nieuwe aangeboden! Lag dan ook weer snel op de mat.

Mooie fiets voor een super prijs!
Dochter wil liefst nog meer kleurtjes van deze fiets...

23 september 2020