Nu al meerdere keren hout besteld bij Onlinetuinhout. Heel prettig en professioneel geholpen. Alles staat op tijd klaar, bestelde materialen kloppen en zijn ook precies zo als verwacht. Of zelfs be... Toon meer
Geweldig bedrijf. Aanrader! Uitzonderlijk bedrijf. Geweldige service en kwaliteit. Ik heb ervaren dat de medewerkers van onlinetuinhout.nl betrokken zijn bij hun werkzaamheden. Zelfs de klein... Toon meer
Wij hadden een volledig houten speeltoestel besteld. Omdat het hout is, kunnen er altijd wat onderdelen scheefgetrokken zijn. In dit geval een onderdeel welke ik niet zelf zomaar kon namaken. Hierover... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bij Onlinetuinhout.nl koopt u tuinhout van de hoogste kwaliteit: o.a. Douglas hout, vlonderplanken, tuinschermen, tuinpalen en schuttingplanken.
Nederland
- onlinetuinhout.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Ik ben bijzonder goed tevreden
Ik ben bijzonder goed tevreden. Al het bestelde materiaal is keurig geleverd . De chauffeur die het bracht kwam ook netjes vragen waar e.e.a. moest liggen. Vervolgens ook samen de vracht gelost. Kortom, helemaal toppie.👍
Prima informatievoorziening via…
Prima informatievoorziening via website, tijdige levering, slechte kwaliteit Bankirai vlonderplanken. 20 van 24 planken met houtworm schade. Plank met scheur, plank met schade. Daarnaast 8 natte Bankirai vlonderplanken met gladde achterzijde waarvan aantal verweerd en 1 krom met schade. Conclusie: 2e keuze partij, echter niet zo verkocht.... Ik gebruik de planken voor een ander doel dat een vlonder, geen zichtwerk, maar kan me voorstellen dat de meesten deze planken niet als vlonder willen... Jammer dat dit bewust gebeurd.... Succes met uw internetaankopen...
Slechte kwaliteit schutting geleverd krijgen, niet meedenken of begrip vanuit klantenservice, nog flink bijbetalen voor retour
Pas op met deze club en online hier iets bestellen op basis van de foto’s op de site.
Bij levering van onze schutting (hardhout) constateerden we mega kleurverschillen binnen de schermen zelf, schimmelachtige plekken (zowel wit als donkere brandplekken), afgebroken stukjes, doorgedraaide en zelfs een paar ontbrekende schroeven en een balk waarbij de groeven opeens voor een deel stoppen halverwege en een groot deel weggeschaafd lijkt te zijn. Veel te veel (onnodige) scheuren, maar vooral ook krassen (onzorgvuldig vervoer/handling?) en een veel dunnere (verkeerd afgezaagde) lat in een trellis scherm. Alles bij elkaar is de kwaliteit in mijn ogen gewoon niet goed en baalden we dat we dit hadden gekregen. Helaas was ik niet zelf bij de ontvangst, maar toen de buurvrouw enigszins kritisch was op kleurverschil werd haar meegedeeld dat ze het ook maar kwamen bezorgen en ze contact op moest nemen met Onlinetuinhout als er iets is. Maar ze gingen wel snel door en daar dus niet op wachten.
Bij contact met klantenservice wordt je telefonisch niet geholpen (alles moet per mail) en per mail nog net niet geschoffeerd maar iig totaal niet meedenkend. Zelfs nog alle gebreken gedetailleerd op de foto gezet omdat ik ook snap dat het lastig beoordelen is op een foto die de hele schuttingsdelen probeert te laten zien. Het antwoord was om een paar procent korting aan te bieden op de delen waar ze vonden dat we een punt hadden (1 trellis scherm) en verder bleven ze bij het antwoord dat dit ‘hoort bij tuinhout en prima is’. Kortom, niet zeiken en niet te hoge eisen stellen. En ze weigerden om het kosteloos op te komen halen. Uiteindelijk maar akkoord gegaan, want wat kun je anders als ze je geld al volledig hebben ontvangen. Na ophaling nog meer dan 2 weken moeten wachten, dus langer dan ze aangeven dat je uiterlijk zou moeten wachten, waarna het pas gestort werd toen we zelf weer aan de bel trokken. Het erge is, ik was opgelucht dat ik het nog terug heb gekregen want de verwachtingen dat ze dit zouden doen/kunnen waren laag.
Erg jammer allemaal en daarom deze slechte review. Gelukkig met weinig moeite een aanbieder in de buurt gevonden die wel goed informeert en voor gelijke prijs normale kwaliteit biedt. Voor de zekerheid zelf maar gaan kijken, want door Onlinetuinhout ging ik bijna aan mezelf twijfelen (tsja, hoe vaak koop je een schutting..?) en durfde ik het niet aan nog eens online iets te bestellen. Wees gewaarschuwd bij deze club.
Goed en snel geholpen door Rutger
Goed en snel geholpen door Rutger! Ook bij extra vragen en bijbestellingen!
Overzichtelijk, behulpzaam en op tijd!
Na 10 jaar werd het tijd voor een nieuwe schutting. Middels deze website hebben wij een soortgelijke schutting plus betonpalen besteld. Voor de zekerheid gebeld met het bedrijf. De medewerker was erg vriendelijk en heeft ons voorzien van extra informatie waardoor wij extra goederen, zoals een grondboor hebben bijbesteld. Levering gebeurde op de afgesproken dag en voor aankomst heeft de chauffeur netjes gebeld.
Snelle levering. Zelfs iets te lange planken gekregen maar heb gelukkig een goeie zaagmachine. Top product zoals op de site vermeld.
16 planken…perfect.
heb bij onlinetuinhout 16 planken gekocht netjes gebracht mooi hout.zeer tevreden..
Echt een aanrader!
Lang gewacht
Bestelling begin mei gedaan van schutting delen heb van onlinetuinhout een alternatieve oplossing gehad omdat de levering lang zou duren. Heb zelf besloten op de bestelde delen te wachtten. Door de corona, en dat de leverancier ook langere levertijd aangaf heeft het 3mnd geduurd. Het was het wachtten meer dan waard mooie delen degelijke kwaliteit. Werd goed geïnformeerd over wanneer de bestelling wel zou worden geleverd. Geduld is in dit geval beloond
Al bestelde materiaal is prima…
Al bestelde materiaal is prima geleverd.
Ook een beschadigde plank is keurig nageleverd.
Goede service, ben zeer tevreden.
Corona
Corona, lastige tijd voor ondernemers. Leveranciers die afspraken niet nakomen en of waar maken en de ondernemers de klanten weer teleurstellen. Voor niemand leuk. Echter hoe onlinetuinhout er mee om gaat is keurig. Altijd netjes antwoorden op mail, alternatieven bieden, en zelf omwisselen van producten.
Levering niet noodzakelijk om thuis te zijn, ook fijn als je alleen bent en fulltime werkt.
Ga zo door mannen!
Ik zou t niet aanbevelen
Tja, wat kan ik zeggen. Deze ondernemer is gewoon niet zo slim. Kijkt vooral naar korte termijn inkomsten, want klanten komen niet meer terug en zullen dit bedrijf ook niet aanbevelen op deze manier. Als je standaard de bestelling incompleet levert (lees maar in andere recensies) en men dan extra laat betalen om de rest geleverd te krijgen, dan weet je niet wat ondernemen is.
Die €300 die hij ons te weinig geleverd heeft mag hij houden en hoop dat hij er iets moois mee doet (hulp zoeken bij het ondernemen en een communicatie training lijkt me ook een goede :)) uiteindelijk bestaat er iets als karma dus het zal m ongetwijfeld een keer duur komen te staan. Oja en voor de twijfelende koper...ik zou het gewoon niet doen :)

Antwoord van Onlinetuinhout.nl
Goede afspraken
Telefonisch afspraak gemaakt voor het afhalen van een aantal tuinhekken. Dit i.v.m. doorreis van Rotterdam naar Joure. Dus een kleine omweg gemaakt en alles wat was klaargelegd onderweg opgepikt, ook nog extra palen en schroeven meegenomen na deskundig advies. Topservice
Trellis besteld, goede service!
Trellis besteld, was niet leverbaar, na overleg via email gemeld dat ik wilde wachten, zou ca 6 weken duren. Een en ander ging toch sneller dan verwacht, ca 4 weken.
Vanmorgen de trellis ontvangen, helemaal naar wens!
Zelfs als extra service bij ons thuisbezorgd, top!!
Bedankt voor de goede service!
(bestelnr 108289)
10 weken geleden een blokhut besteld en…
10 weken geleden een blokhut besteld en betaald.
Kreeg eerst te horen dat het max. 14 werkdagen zou gaan duren.
Daarna 6 weken. Kreeg de optie om te wachten of geld terug.
Ik wil mijn bestelde blokhut graag geleverd zien.
Kreeg daarna de mededeling dat ik bij aflevering van de bestelde blokhut extra (ongeveer 700 euro) bij moet betalen anders wordt hij niet geleverd!!!
Omdat het product op dit moment duurder is geworden door hout schaarste.
Nu is de blokhut weer direct uit voorraad leverbaar maar ik heb hem nog steeds niet ontvangen!!!
Kan nog wel eens jaren duren werd er in de mail geschreven.
Volgens mij heb ik een koopovereenkomst gesloten met hun. Maar ze leveren niet eens.
Prima product
Prima product, betonnen palen en schotten voor een schutting. Jammer dat de levering wat langer op zich liet wachten, terwijl er aangegeven werd dat de producten op voorraad waren. Overigens werden we goed op de hoogte gehouden van de status van leverantie.
Zeer teleurgesteld.
Zeer teleurgesteld.
April bestelling van ruim €750 gedaan. Eind mei eindelijk geleverd.
Toen begon de ellende er waren 2 zwarte schermen tekort. Laten aftekenen door de chauffeur.
Telefonisch contact met een verschrikkelijk onbeschofte man niet aardig en netjes behandeld moest maar mailen. Heel veel mails gestuurd telkens met kluitje in het riet gestuurd nee ze zijn er niet uw schermen. Nee konden zelf mij niet op de hoogte houden, als hij dat ook nog eens moest gaan doen. Inmiddels was het eind Juli contact gehad en diverse ideeën geopperd werden totaal genegeerd tot dat ons manneke op vakantie was en ik eindelijk een bekwaam en meewerkende collega kreeg toen is het balletje eindelijk gaan rollen en binnen 2wk na communicatie met deze meneer werden de ontbrekende schermen vandaag geleverd maar toen kon ik wel huilen, zelfs de chauffeur was behoorlijk boos op de geleverde kwaliteit. De dwars balk van 1 scherm was door midden gescheurd en er zaten redelijk wat beschadigingen en hars plekken. Wel geaccepteerd we maken er zelf wel wat moois van met beitsen oa en ze moeten nog ingekort worden en er komt nog afdeklat op. Mensen bestel hier aub niet deze 1* is zelfs al teveel.
Super service
Super service! In eerste instantie had ik me verrekend in een plank en dat hebben ze super opgelost.
Tevens heldere communicatie over de levering.
Bestelling werd niet volledig geleverd
Bestelling werd niet volledig geleverd, chauffeur van Onlinetuinhout.nl heeft alles nageteld. Drie tuinschermen ontbraken. Twee verkeerde tuindeuren geleverd en een kapotte tuindeur.
Geadviseerd werd om via mail contact op te nemen, dit resulteerde in 10 keer heen en weer mailen. Uiteindelijk kreeg ik het voor elkaar om iemand telefonisch te spreken over mijn bestelling. Inmiddels waren we al wel vijf werkdagen verder.
Onlinetuinhout.nl gaf aan dat ze al wisten dat er te weinig tuinschermen geleverd zouden worden, ze hadden niet meer op voorraad. Maar ik mocht blij zijn dat ik alvast een gedeelte had ontvangen. Waarom is dit niet vooraf doorgegeven? Tsja geen idee was het antwoord. En wanneer lag het dan in de planning de ontbrekende tuinschermen te leveren? Tsja dat wisten ze ook niet.
De juiste tuindeuren waren ook niet op voorraad, dus hadden ze bedacht maar twee andere goedkopere deuren in een andere maat te leveren. Waarom is dit niet vooraf besproken? Tsja, geen idee maar ik had nu toch deuren gekregen? En als je een goedkopere deur levert, waar is dan het geld wat ik teveel betaald had? Geen idee was het antwoord.
De kapotte tuindeur, ja het is dun materiaal dus ja dat valt zo uit elkaar. Dan kon ik toch verwachten?
Na veel gesteggel heen en weer zijn er de ontbrekende tuinschermen en drie nieuwe deuren wel geleverd.
Communicatie met klanten is zeer slecht.
vlotte levering
vlotte levering, uitstekende kwaliteit en zeer prettige service