Onlinetuinhout.nl Reviews 223

4,3

Nu al meerdere keren hout besteld bij Onlinetuinhout. Heel prettig en professioneel geholpen. Alles staat op tijd klaar, bestelde materialen kloppen en zijn ook precies zo als verwacht. Of zelfs be... Toon meer

Geweldig bedrijf. Aanrader! Uitzonderlijk bedrijf. Geweldige service en kwaliteit. Ik heb ervaren dat de medewerkers van onlinetuinhout.nl betrokken zijn bij hun werkzaamheden. Zelfs de klein... Toon meer

Corona, lastige tijd voor ondernemers. Leveranciers die afspraken niet nakomen en of waar maken en de ondernemers de klanten weer teleurstellen. Voor niemand leuk. Echter hoe onlinetuinhout er mee o... Toon meer

Wij hadden een volledig houten speeltoestel besteld. Omdat het hout is, kunnen er altijd wat onderdelen scheefgetrokken zijn. In dit geval een onderdeel welke ik niet zelf zomaar kon namaken. Hierover... Toon meer

1. Evenementen en entertainment

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Bij Onlinetuinhout.nl koopt u tuinhout van de hoogste kwaliteit: o.a. Douglas hout, vlonderplanken, tuinschermen, tuinpalen en schuttingplanken.

4,3

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Afrader

Afrader. Ze schrijven namelijk bij producten in het groen "direct leverbaar" op, maar let op want dat betekent niet dat ze zelf voorraad hebben - in mijn geval betekent het dat een leverancier het zou kunnen aanleveren. En als dat niet zo is zoals in mijn geval, dan komt er na ruim een week pas een standaard email waarin staat dat levering zoals de website belooft niet mogelijk is en krijg je als je wilt je geld binnen 14 dagen terug..

Vervolgens staan op het moment dat ik dus de bestelling moet annuleren nog steeds de houten palen die ik had besteld met groene letters als "direct leverbaar" op de website. met geen enkele waarschuwing over problemen met levering, niets. Ze lijken liever orders te krijgen en klanten teleur te stellen dan klanten eerlijk te informeren, schandalig. Als ik de verkoper hierop attendeer krijg ik niet eens antwoord.

Dus dan weet je wat je van deze verkoper kan verwachten en met wat voor type bedrijf je te maken hebt.

9 juni 2021

Kapot hout leveren is het probleem van de klant.

Reactie van Rutger IJmker na klacht over levering van een rabatdeel met een barst in de groef: 'Ik zie de schade hoor, maar ik vind dit wel heel licht. Dit soort zaken kunnen gewoonweg voorkomen bij tuinhout. Kunt u kijken hoe u uitkomt door te kijken of u het kunt verzagen?'. Oftewel, niet zeuren dat je niet krijgt wat je bestelt. Na verzoek om vervanging of restitutie niets meer gehoord.
Overigens wordt het hout zonder dat men even de moeite neemt om aan te bellen gewoon in de stromende regen op de oprit gekwakt.
- Nav reactie: Op 13 mei heb ik om vervanging gevraagd en op 25 mei heb ik om restitutie gevraagd, maar daar niets meer op gehoord. Ook niet na deze review van 8 juni. Dus kansen genoeg om tot een oplossing te komen, die onlinetuinhout niet heeft aangegrepen.
- Bericht onlinetuinhout: "Ik heb deze mail inderdaad wel gezien, maar hier heeft u zelf al een vervangend onderdeel aangekocht zonder dat wij de kans krijgen een omruiling te verzorgen. En daarin vraagt om direct om een restitutie zonder overleg met ons hierover. Waarom zou ik daar dan akkoord mee moeten gaan? Heeft u de plank nog? Deze wil ik dan ook wel terug hebben als ik deze moet crediteren. Ik zal ook alleen aan dit verzoek meewerken als u de review verwijdert van Trustpilot."

8 juni 2021
Logo Onlinetuinhout.nl

Antwoord van Onlinetuinhout.nl

Klant heeft rabatdelen bij ons aangekocht waarvan er één een lichte schade heeft in de groef. Daar is de eerste reactie op gebaseerd. Uiteindelijk komt er 11 dagen later een reactie van de klant dat er een nieuw deel is aangekocht en dat wij maar even de plank moeten crediteren. Dit alles zonder enig overleg. Hier gaan wij niet mee akkoord en vervolgens komt deze review.

Uiteindelijk gaan we hiermee aan de slag om het eventueel nog op te lossen en wordt de gehele mailwisseling in de review geplaatst. Dit is niet onze manier van communiceren. Voor ons is dit onwerkbaar en is alles hiermee afgedaan.

Een schutting besteld waarbij geleverd niet naar ons zin was. Simpelweg doordat we zelf een verkeerde verwachting hadden. Even een simpel telefoontje en we konden de schutting omruilen voor een ander type. Deze was helemaal naar ons zin. Goede service, snelle levering en mooie kwaliteit. Helemaal blij mee.

26 mei 2021

slechte kwaliteit, geen service

Ik heb helaas een bijzonder slechte ervaring met onlinetuinhout.nl
Hardhouten vlonderplanken besteld die binnen een half jaar compleet zijn krom getrokken. Erbarmelijke kwaliteit. Bij telefonische melding hiervan werd ik ronduit onbeschoft te woord gestaan door de klantafdeling. Mails worden pas na lange tijd (in gebroken Nederlands) beantwoord en je krijgt geen serieus antwoord. Goedkoop is duurkoop heb ik hier weer van geleerd. Zit nu met een flinke schadepost en overweeg juridische stappen tegen dit bedrijf. Doe je zelf een plezier en bestel ergens anders.

2 mei 2021

Planken waren ok, maar Palen KROM en te KORT

Douglas Potdeksel planken waren ok.
Maar de Azobé palen (fijn bezaagd), waren 9 v/d 10 krom 2,5 cm krom op een paal van 275 cm, moet niet kunnen!!
En daarbij de palen waren geen 275 cm lang maar 269 cm!!
6 cm te kort dus, zeer slecht.
De kromheid van de palen is volgens onlinetuinhout.nl "normaal"

GEEN aanrader dus.

25 april 2021

Derde keus hout

Ik heb nog nooit zo'n slechte levering gezien. Wij hebben in totaal 34 planken van 2 lengtes besteld en de kwaliteit is om te huilen. Kleurverschillen (en dan echt van donkerbruin naar beige) waren nog het minste. even een opsomming: planken besteld van 14,0 cm. De planken varieerden van 13,4 tot 14,9 cm breed waardoor op elkaar aansluiten met de kleinste verschillen al een crime was. De in het hout opgenomen belijning was niet in elke plank even breed, op eenzelfde afstand van elkaar, golfde in sommige planken. Daarnaast waren de planken qua dikte verschillend dus moet alles geschaafd worden. Tot slot waren er planken bij die enorm krom waren. Als je de planken op de zij zette waren er diverse centimeters verschil die zelfs met vastzetten op de tussenpalen (1 meter 30 van elkaar) bleven golven. Uiteindelijk een vergoeding van 25 euro ontvangen (op een bestelling van meer dan 700 euro) voor planken die we moeten vervangen om dat ze echt niet bruikbaar zijn. Een stelletje oplichters die werkelijk troep verkopen !!!!!

21 april 2021

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring; soepele bestelling en proactief meedenken door contact op te nemen bij onduidelijkheid van de bestelling.
Ik had 2 soorten vlonderplanken besteld (4 en 5 meter lengte) en wilde deze combineren. Onlinetuinhout nam na een paar dagen uit zichzelf contact op om na te vragen of de bestelling wel klopte omdat deze planken vanwege verschillende schaaf niet te combineren waren. Maar er werd ook een oplossing geboden; ietsje duurder maar dat was geen probleem want dat werd weggestreept. Fijn om zo zaken te doen. Enige minpuntje was dat 3 van de 29 vlonderplanken van mindere kwaliteit waren (gescheurd / beschadigd). Met creatief zagen en combineren ihebben we dat zelf wel op kunnen lossen.

Pluspunten
Meedenken en snelle levering en gunstige prijzen

10 april 2021

Zeer slechte service verlening

Zeer slechte service verlening. Bedrijf levert incomplete bestelling en verzaakt direct de problemen op te lossen. Twee betaalde tuinmannen naar huis moeten sturen omdat de levering niet compleet was. Dit had nog makkelijk gekund als online tuinhout de ontbrekende materialen direct had nagestuurd met Post Nl etc. Nu meer dan een week moeten wachten op de ontbrekende reeds betaalde materialen terwijl dit in 1 of 2 dagen geregeld had kunnen zijn. Zeer klant onvriendleijk en een zeer slechte service.
Zo maak je je bedrijf kapot!!
Ik zal dit bedrijf zeker niet adviseren aan nieuwe klanten.

2 april 2021

Top bedrijf

Goede kwaliteit hout
95% goede planken: rest iets teveel knoesten
Valt echter in het niets tov vorige leveringen besteld bij andere online houtleveranciers of bouwmarkten.

Ontzettend goede klantenservice:woord is woord en geen nonsens

Zeer gunstige prijs kwaliteits verhouding .

Keurige verzorgde leveringen door vervoersbedrijf.
niks was teveel.

Zeer tevreden klant!

30 maart 2021

Koop elders!!

In december een tuinhuis geleverd gekregen, na 2 maanden levertijd. Op de site staat Op voorraad, Direct leverbaar, dat klopt dus niet. Bij aflevering was het hout zeiknat en beschimmeld. Verschillende onderdelen van het bouwpakket waren niet op de juist maat, centimeters te groot. Daarom van alles moeten verzagen. Binnen 3 maanden is de deur gespleten, een stuk van 50 cm uit de deur. Volgens Onlinetuinhout is dat allemaal heel normaal. Mijn advies: koop elders, slechte slullen, geen service!!!

20 maart 2021