Product word niet geleverd, schandalig. Afzetters! Hoe ik moet persoonlijk contact opnemen via e-mail. Zoals u schrijft in u reactie op mijn slechte review. Denkt u dat ik dat niet gedaan heb... Toon meer

Koop hier niet! De 'Katoenen Voorvoet Ondersteunings-inlegzolen Schokabsorberende Pads' zijn PIEPKLEIN (alsof voor voet van 6-jarig meisje). Retourzending moet met track and trace naar Polen dus, onda... Toon meer

Contact gehad met de klanten service, wat heel vriendelijk en correct was. Product is top, had bestelling geplaatst voor mijn moeder, ze is uitermate tevreden.

Als je spullen wil halen kijk dan eerst op AliExpress want daar halen hun het ook vandaan zelfde foto’s, alleen bij AliExpress is het goedkoper.

Ortorex™ is a European company that offers a wide selection of products with the focus on orthopaedic goods. Our vision is to provide life-changing items to people who are interested in self-development and leading a healthy lifestyle. Improving people’s everyday life is the ultimate goal we pursue.

2,3

Slecht

5K reviews

Heeft 76% van zijn negatieve reviews beantwoord

scam

je besteld op deze zogezegde nederlandse site en dan moet je 2 weken wachten want het komt van china, artikel is te klein en kan deze nu niet terug sturen.

25 maart 2026

Goedendag,

Het spijt ons te horen dat het artikel te klein is en dat u problemen ondervindt met het retourneren.

Het Ortorex Team

de levering word zogezegd geleverd

de levering word zogezegd geleverd , maar de levering komt nooit aan, ze hebben geleverd zonder contact met de ontvanger, maar de ontvanger moet bewijzen dat de leverancier hier niet geweest is, een goede raad koop daar nooit iets, ze laten u hangen en steken het geld in hun zakken .zij kiezen de koerier en jij moet bewijzen dat de koerier niet geleverd heeft , maar hoe kun je dat bewijzen als je hem niet kent en nooit gezien heb, hij heeft zogezegd geleverd zonder contact maar aan wie dan? raar maar waar plots staat het pakje voor de deur zonder aanbellen, op 26 /03/2026 helemaal fervromeld pakje en ja hetgeen erin zit is ook niet de kwaliteit wat ik verwacht had , maar enfin ik heb toch iets ontvangen , en voor mij sluit ik het hierbij af

16 maart 2026

Goedendag,

Het spijt ons te horen dat de levering op deze manier is verlopen en dat de kwaliteit van het product niet aan uw verwachtingen voldeed.

niet werkende satuarismeter

het artikel, een satuatismetertje is dezelfde die ik bij Alieexpess heb gekocht en kostte € 2,89, na mijn melding dat het helemaal niet wekte kreeg ik gelijk mijn geld teruggestort.
ik heb bij Ortorex € 15,28 betaald omdat ik dacht er een gekocht te hebben van een goede en betrouwbare kwaliteit maar het was dezelde van Alieexpress en meer dan 5x duurder.
ik heb zo mijn twijfels of Trustpilot de negaieve bevindingen niet vermeldt of Ortorex stuurt zelf goede revieuws

23 maart 2026

Goedendag,

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van het artikel en het prijsverschil.

Het Ortorex Team

Blijkbaar kunnen ze zelfs niet lezen…

Blijkbaar kunnen ze zelfs niet lezen wat je schrijft.
Je krijgt als antwoord dat je hun moet contacteren zodat zij je verder kunnen helpen.
Ik ben al 2maanden met hun aan het contacteren, ze lachen je gewoon uit.
Dit is een corrupte firma, koop hier zeker niet.

4 februari 2026

Goedendag,

Het spijt ons te horen dat u het gevoel hebt dat er niet goed naar u wordt geluisterd.

Dieven en oplichters

Dieven en oplichters. DOE HET NIET !!

2 februari 2026

Goedendag,

Het spijt ons te horen dat dit uw indruk is. Wij zijn een legitiem bedrijf en willen u graag persoonlijk assisteren.

Oplichters

Oplichters , Contactgegevens Letland dat zegt al genoeg, zij doen een bestelling op uw naam in China en vragen 3 x de prijs van het product in China, levertijd 3 weken

27 februari 2026

Het Ortorex Team

Weer zo’n chinees dropshipping bedrijf

Weer zo’n chinees dropshipping bedrijf. Besteld vanwege beloofde snelle levering. Na week nog niks, geen (beloofde) track&trace.
Dus product maar elders besteld die wel binnen 48 uur leveren.
Als ik andere reviews lees is het nog maar de vraag of mijn bestelling nog komt!
Wel een mail ontvangen om een enquête in te vullen om vervolgens een voucher met 30% korting te onvangen.
Geen aan te bevelen bedrijf

22 maart 2026

Goedendag,

Het spijt ons te horen dat de levertijd niet aan uw verwachtingen voldeed.

Fraudeurs

Fraudeurs! Opgelet, automatische antwoorden op al je vragen. Geen enkele feedback. Schandelijk!

17 maart 2026

Het Ortorex Team

Bestellen op alibaba en verkopen prijs…

Bestellen op alibaba en verkopen prijs ×4, oplichterij.

17 maart 2026

Geplaatst bij jullie

Met vriendelijke groet, Van Hullebusch Sven

Op vr 20 feb 2026, 09:47 schreef Sven
Beste,

Ik had een douchekop besteld bij jullie maar deze is nooit te gekomen.

Ik had het bedrag van de bestelling terugbetaald gekregen.

al twee keer een mail ivm een bestelling die nooit is aangekomen.
Zelfs grvraagd voor een refund geen reactie ook zegen ze dat ze binnen een werkdagen gaan reageren. Ik wacht nog steeds op een reactie zij nnu bijna een maand verder.

20 februari 2026

Goedendag,

Het spijt ons te horen dat u uw douchekop niet heeft ontvangen en dat u, zelfs na meerdere berichten, nog geen terugbetaling heeft gekregen.

Voor persoonlijke hulp verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via info@ortorex.com. Ons team zal dan uw situatie opnieuw bekijken.

Mini camera’s besteld

Mini camera’s besteld. Goedkoopste rommel uit China. Er is niet te moeite waard. Beter meer betalen en goede producten uit Europa ontvangen.

6 maart 2026

Goedendag,

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van de mini camera's.

Het Ortorex Team

Oor uitsluitend besteld,nu 3 weken…

Oor uitsluitend besteld,nu 3 weken later zit ik nog te wachten. Gemaild en dan krijg je een tracking die niet werkt. Niet bestellen hier !

14 maart 2026

Goedendag,

Het spijt ons te horen dat u nog steeds op uw bestelling wacht en dat de tracking niet werkt.

Het Ortorex Team

Pakket niet zo beloofd ontvangen

Ook besteld op 19/12/2025
Waren op waarschijnlijk op moment van levering niet thuis.
Kregen op 8 januari mail dat we ons pakket konden afhalen maar helemaal niet in onze buurt of deelgemeentes.
2 dagen later terug mail dat ons pakket teruggestuurd ging worden.
Niet bestellen via Ortorex !!
Zetelen ergens vanuit Polen
Wordt vervolgt Ortorex!

Dus

19 december 2025

Goedendag,

Het spijt ons te horen dat uw pakket niet zoals afgesproken kon worden bezorgd en dat dit de indruk heeft gewekt van een onbetrouwbare organisatie.

Het Ortorex Team

Mijn man heeft hele brede voeten.Deze…

Mijn man heeft hele brede voeten.Deze schoenen zitten erg comfortabel.Mooi product.

14 maart 2026

Goedendag,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via info@ortorex.com.

Op 10 december een bestelling gedaan

Op 10 december een bestelling gedaan. Deze is nooit aangekomen. Ze beweren dat het nog gaat komen maar inmiddels is het track en trace nummer ongeldig.

10 december 2025

Goedendag,

Het spijt ons te horen dat u uw bestelling van 10 december nog niet heeft ontvangen en dat het track-en-tracenummer ongeldig is.

Nooit meer Otorex

Nooit meer Otorex ! De schouderbrace was niet geschikt dus retour aangemeld. Dat kan alleen per e-mail. Pas vele dagen later krijg ik een mail terug met het voorstel 40% terug te storten en dan de brace toch te houden. Heel vreemde reactie nadat ik heb aangegeven dat het product niet geschikt was. Ik heb toen gereageerd dat ik het product retour wil sturen en aankoop bedrag retour wil. Retour verzendkosten zijn voor mij. Vervolgens niets meer gehoord al 2 weken. Ondanks nog 2x mailen. Nadat ik met veel zoekwerk eindelijk op internet een telefoonnummer wist te achterhalen kreeg ik daar een bandje met het verzoek te mailen…. echt WAARDELOOS !!! Ik sluit me aan bij een andere review: 1 ster is nog teveel.

10 maart 2026

Goedendag,

Het spijt ons te horen dat de communicatie over de retour zo moeizaam verloopt en dat u geen reactie meer krijgt.

slecht bedrijf

dit is gewoon een doorschuifsysteem. doet zich voor als een NL bedrijf, maar is rommel uit China. Kniebrace besteld, opgemeten volgens voorschrift. Artikel was er na 1 week nog niets ontvangen. gemaid. kreeg standaard mail terug met 0,0 info. verdere mails werden niet beantwoord. uiteindelijk na ruim 3 weken ontvangen. matig product en veel ! te klein.
waardeloos bedrijf. niet mee in zee gaan

nu de slechte review online kwam, zijn ze er als de kippen bij om een mailtje te sturen met sorry:

2 uur geleden
Goedendag,

Het spijt ons te horen dat u ontevreden bent over de levertijd en de kwaliteit van de kniebrace.

Voor persoonlijke hulp verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

Het Ortorex Team

maar eerder waren ze nooit bereikbaar en het produkt klopt nog steeds niet.
ik herhaal maar: slecht ! bedrijf

10 maart 2026

Niet ontevreden

Na een bestelling te hebben gedaan, las ik de negatieve reviews en heb diezelfde dag nog een bericht gestuurd aan Ortorex om mijn bestelling te annuleren en per omgaande het bedrag terug te storten.
Dit werd meteen de dag erna gedaan. Ik ben dus wel blij met de afhandeling.

9 maart 2026

Goedendag,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback over de snelle en correcte afhandeling van uw annulering!

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via info@ortorex.com.

Het Ortorex Team

Schoenen besteld in sept 25 nooit iets…

Schoenen besteld in sept 25 nooit iets ontvangen. Dus niet betrouwbaar. Geld kwijt en geen schoenen.

9 maart 2026

Goedendag,

Het spijt ons te horen dat u uw bestelling niet heeft ontvangen.

Goedkope Chinese rommel

Goedkope Chinese rommel. Werkschoenen gekocht en met een beetje kracht zetten op het snelsluiting systeem trek je alles in stukken. Producten worden direct vanuit China verzonden. Reviews op hun eigen website zijn ook heel dubieus, alles 4 of 5 sterren. Blijf hier vooral ver vandaan. Producten zijn het geld niet waard

5 maart 2026

Goedendag,

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van de werkschoenen en de manier van verzenden.