Product word niet geleverd, schandalig. Afzetters! Hoe ik moet persoonlijk contact opnemen via e-mail. Zoals u schrijft in u reactie op mijn slechte review. Denkt u dat ik dat niet gedaan heb... Toon meer
Koop hier niet! De 'Katoenen Voorvoet Ondersteunings-inlegzolen Schokabsorberende Pads' zijn PIEPKLEIN (alsof voor voet van 6-jarig meisje). Retourzending moet met track and trace naar Polen dus, onda... Toon meer
Contact gehad met de klanten service, wat heel vriendelijk en correct was. Product is top, had bestelling geplaatst voor mijn moeder, ze is uitermate tevreden.
Als je spullen wil halen kijk dan eerst op AliExpress want daar halen hun het ook vandaan zelfde foto’s, alleen bij AliExpress is het goedkoper.
Ortorex™ is a European company that offers a wide selection of products with the focus on orthopaedic goods. Our vision is to provide life-changing items to people who are interested in self-development and leading a healthy lifestyle. Improving people’s everyday life is the ultimate goal we pursue.
Dravnieku iela 7 – 46, LV-1021, Rīga, Letland
Heeft 76% van zijn negatieve reviews beantwoord
1 ster is nog teveel.
Ik heb 2 paar hielbeschermers besteld, op een Nederlandse website, er vanuit gaande dat het Nederlandse makelaardij was.
De bestelling komt 2 weken later aan uit een Aziatisch land.
Kapot, ondeugdelijk en ik had al aangegeven dit niet meer te willen.
Meerdere keren aangegeven het niet te willen, krijg ik een aanbod 40% terug betaling, terwijl in de voorwaarden staat dat deze vergoed worden. Krijg nu een mail dat er 50% wordt vergoed.
Kijk uit! Oplichting, frauduleus en leveren Aziatische meuk. Kapot en er is geen land met ze te bezeilen. Altijd maar chat gpt antwoorden en geen echte antwoorden.
Ik ga andere stappen ondernemen en mijn geld terug vorderen via de bank.
NIET BESTELLEN, dit is scam!!!

Antwoord van Ortorex
Prima warme handschoenen besteld, een aanrader.

Ik heb 2 apparaten gekocht,
Omdat mijn man copd heeft en astma en de lucht is ook voor mensen zonder longklachten heel fijn in gebruik op de slaapkamer staat er 1 en in de woonkamer staat er 1 en hij voelt het ook gelijk als ik hem aangezet heb en ik ook en fijn dat hij de kamer ook gelijk koelt.

Antwoord van Ortorex
Bestelling geplaatst na 10 dagen daadwerkelijk geleverd. Een scharnierende kniebrace ontvangen. Kwaliteit matig. Je kunt nog beter bij Temu bestellen stuk goedkoper en zelfde kwaliteit

Oplichting,
21 dagen geleden besteld nog altijd niets.
Gls is nog steeds op het pakje aan het wachten.

Antwoord van Ortorex
Het geleverde product was duidelijk omschreven en werd na bestelling snel geleverd.

Antwoord van Ortorex
Bestelde product niet geleverd volgens afspraak

Antwoord van Ortorex
Uiteindelijk wel mn bestelde product ontvangen. T werkt ook nog maar de kwaliteit is “licht” zal ik maar zeggen.

Antwoord van Ortorex
Ortorex lijkt een dropshipper te zijn, de producten komen uit China. Slechte kwaliteit voor een veel te hoge prijs.

Oplichters !
Moest 3 weken wachten op inlegzolen van schapenvacht en de verpakking zat vol Chinezen tekens, nou dan weet je het wel he !
Weer een typisch dropship verhaal !
Word je dood moe van al die oplichters ,niks is meer van kwaliteit te onderscheiden.
Ik heb maat 43 besteld ,nou ze passen in de schoen 35 van mijn zoon dus het zijn ook nog eens Chinezen voetjes geloof ik.
Niks kopen ,dropshipping alert !!!
En dan mooi weer spelen met een zogenaamde behulpzame reactie terwijl je spullen aankomen in een zakje vol met Chineze tekens.
Je kan mij aanbieden wat je wil maar dit gaat simpel weg niet meer goed komen en te klein en dropshippen, ik ben niet achterlijk hè!

Antwoord van Ortorex
De brace die ik bestelde was niet hetzelfde of wat de foto voorstelde.
De brace is steunt niet de Velcro is erop geplakt de hoeken en snijden in je huid.
Het is een kopie van wat ze beschrijven,schande.

Antwoord van Ortorex
Kniebrace besteld maat L ( na opmeten volgens instructie van orotex) Na weken wachten vandaag het ding geleverd gekregen. Zou maat L moeten zijn maar past amper om mijn elleboog en zeker niet om mijn knie. Waardeloos “ chinees” product. Goed voor de vuilnisbak.

Antwoord van Ortorex
Snelle en correcte levering.
Product bevalt goed en maakt verwachtingen waar.

Hallo,
Ik heb een bestelling bij deze site gedaan, en ik moest het retour doen, omdat het niet het gewenste product is. En nu krijg ik een mail, waar ze als excuus hebben dat ik het niet naar het goede adres heb gestuurd., en dan zeggen ze, dat ik het geld niet terug krijg, omdat het niet naar het goed adres is gestuurd. Dit zijn allemaal smoesjes, dit klopt niet. Ik heb het naar het adres gestuurd wat ik van hun heb gekregen. Een adres in Polen.
Maar het terugstorten van mijn betaling komt nn niet aan de orde.
Ik moet nu via mijn creditcard een betwisting doen. Wat een waardeloze website.
BESTEL NOOIT BIJ DEZE WEBSITE
DE NAAM van de website; ORTOREX
mensen jullie zijn gewaarschuwd.
En als er een bericht terug komt via je email, dan is het natuurlijk weer een antwoord van een computer, GEEN MAIL VAN EEN ECHT PERSOON.

Antwoord van Ortorex
Bestelling van 11 januari is er nog steeds niet op 19 februari. Steeds dezelfde reactie van is terug gestuurd. Never vertrouwen dit

Antwoord van Ortorex
goede kwaliteit prijs ok verzending laat op zich wachten
het heef meer dan 2 weken geduurd

Antwoord van Ortorex
De bestelling en de levering verliep vlot en ik ben heel tevreden van mijn bestelling!

Antwoord van Ortorex
Ik heb op 6 februari handschoenen besteld en wacht nog steeds! Ik kan mijn bestelling niet annuleren! Waardeloos!! Het zijn geen lokale ondernemers. Spullen komen uit China.