Na maanden wachten op mijn geld wat retour zou worden gestort nog steeds niets ontvangen! Nogmaals dan maar een waarschuwing aan iedereen om hier niets te kopen! Je krijgt nl geen bestelling gelev... Toon meer
Spel besteld (€35,-), maar in plaats daarvan een goedkoop namaakproduct ontvangen dat je op Temu voor nog geen €4 kunt kopen. Dit lijkt puur dropshipping van inferieure producten. Koop hier niet!... Toon meer
Na diverse mailtjes, waarop nooit antwoord kwam, over een verkeerd en beschadigde bestelling een review geschreven. Toen werd er gezegd, we gaan via de site Trustpilot je gegevens achterhalen en het... Toon meer
Bij Ouder en Kind Plezier vind je inspirerende producten die echt helpen om mooie herinneringen te creëren. De combinatie van educatie en plezier in hun aanbod is uniek en waardevol. De klantenservice... Toon meer
Bij Ouder en Kind Plezier geloven we dat de band tussen ouder en kind een van de meest waardevolle relaties is die er bestaat. Onze missie is om deze band te versterken door middel van leuke, educatieve en interactieve activiteiten, zodat ouders en kinderen samen mooie herinneringen kunnen maken.
Doesburg, Nederland
- info@ouderenkindplezier.nl
- ouderenkindplezier.nl
Heeft 71% van zijn negatieve reviews beantwoord
Product wilde ik graag retourneren maar…
Product wilde ik graag retourneren maar dat was zogenaamd duurder dan het product zelf. Uiteindelijk een tegemoetkoming gehad maar nu heb ik alsnog betaald voor een product wat ik niet wilde houden.

Had 2 knuffeldiertjes besteld
Update.....
Eindelijk een leuke mail ontvangen van ouder en kind plezier, die kwam met n keuze aan oplossingen en na mijn keus gemaakt te hbben is alles supersnel in werking gezet en ontvang ik alsnog mijn gedane bestelling.
Superblij met dez3 oplossing
Had 2 knuffeldiertjes besteld , beertje en olifantje. Ongelijke prijzen , en bij levering zie ik 2 gelijke beertjes en die waren t goedkoopst. Wel dus de duurdere betalen maar niet leveren.
Stuur n mail daarheen, krijg antwoord hoe ze t op kunnen lossen, stuur mail terug en vervolgens hoor je niks weer. Spullen van ali of shein of temu, heel duur betaald en retourneren kan niet. 1 ster is nog teveel voor deze oplichters
Hier geven ze n reactie maar geen reacties op mail he. Smerige oplichter zooi.
Zelfs t prijsverschil betalen ze niet terug.
Walgelijke bende

Antwoord van Ouder en Kind Plezier
Supper blij met mijn bestelling!
Supper blij met mijn bestelling!
Levering was heel vlot

Hele snelle levering
Hele snelle levering, fijne site!
Genoeg keuze en aanbod :)

Zeker een aanrader
Ik vertel al mijn vrienden en familie over deze webshop. Echt een pareltje!

Antwoord van Ouder en Kind Plezier
Kwaliteitsspeelgoed voor een eerlijke prijs
Het is lastig om online goed speelgoed te vinden, maar hier verkopen ze echt mooie producten van stevige kwaliteit. De prijzen zijn ook nog eens heel redelijk. Ik heb al meerdere keren besteld en ben nog nooit teleurgesteld.

Leuke en unieke speelgoedkeuzes
Kwam online via facebook deze advertentie tegen en was meteen enthousiast. Ze hebben een leuk aanbod in niet alleen standaard speelgoed, maar ook educatieve opties! Ga er zeker vaker bestellen.

Fantastische klantenservice
Ik had een vraag over een product en werd supervriendelijk geholpen. De medewerker nam de tijd om mee te denken en gaf eerlijk advies. Heel fijn dat er nog webshops zijn die klantvriendelijkheid serieus nemen!

Vreselijk bedrijf
Vreselijk bedrijf , niet gekregen wat ik heb besteld , lijkt er eens niet op .blijkt weken onder weg .ja uit China. Heb ze geprobeerd te bellen, geen gehoor. Gemaild geen reactie . Ben hier nog niet klaar mee .laat me niet oplichten .weg kadootjes voor mijn klein kinderen .heel boos

Afschuwelijke service
We gaan voorrang geven aan je bestelling? Doe me niet lachen! Het enige wat jullie doen is mij de link van de koerier doorsturen! "5 tot 8 werkdagen", terwijl we al aan 13 zitten! Dan nog werkdagen! 11 januari bestelling gedaan. Hoe durf je zoiets te sturen wanneer je goed weet dat je al 5 werkdagen over jullie aangegeven levertijd zit! VERTROUW DEZE SITE NIET!

Antwoord van Ouder en Kind Plezier
De bestelling wordt niet geleverd
De bestelling wordt niet geleverd, ook wordt er geen track en trace door gegeven. Ik wacht nu al een tijdje op me bestelling, heb ze geprobeerd te bellen maar de nummer wordt gelijk doorverbonden naar dat het te druk is op dit moment. Ook via de mail geen antwoord terug ontvangen. Geld kwijt en geen pakket mogen ontvangen echt vreselijk.

Een ster is nog teveel
Een ster is nog teveel! Wat een oplichters! Met hun achterlijke dropshipping, met een hele andere foto adverteren en als ik aangeef dat ik het product retour wil sturen dan moet ik ineens 30,- betalen omdat het terug moet naar china! Wat een achtelijke mensen daar.

Koop daar niet, oplichters
Levering van begin december nog steeds niet ontvangen. Klantendienst antwoord vaag...ze blijven reclame sturen , terwijl de eerste aankopen nog steeds niet geleverd werd....ik vroeg geld terug..nog steeds niet gebeurt..alleen uitvluchten

Zeer slecht!!
De t-Textransport besteld voor mijn metekindje zijn Sinterklaas. Ik kreeg een veel goedkopere versie toegestuurd. Dan hun klantendienst gemaild met foto’s als bewijs en hun antwoord (na een reminder te sturen want eerst antwoordde ze niet): “ Bij navraag bij het betreffende team kunnen we bevestigen dat we de producten precies zo versturen als op de foto's op onze website.
Als je nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.”
Dus helemaal niet verder geholpen. Hier koop ik NOOIT meer!!

Antwoord van Ouder en Kind Plezier
Totaal niet wat ze pretenderen te zijn
Totaal niet wat ze pretenderen te zijn.
Met mooi praatje, goedkope duurkoop uit China sturen. Walgelijk.

Ontevreden
Na lange wachttijd onze bestelling ontvangen.
Lijkt recht van AliExpress te komen. Het werkt niet en klepje van batterijen ontbreekt. Klantenservice reageert niet op de vraag hoe we het retour kunnen zenden.

Antwoord van Ouder en Kind Plezier
Asociaal hoe ze je behandelen
Niet ervan bewust dat de bestelling uit China zou komen, dus veel te lang onderweg en te laat voor de verjaardag van onze kleinzoon. Aangezien we ook nog niet eens in staat waren het pakket op te halen bij een servicepunt is het vanuit het servicepunt retour gegaan.
En dan begint de ellende. Vanaf oktober 2024 meerdere mails gestuurd en vanaf oktober alleen maar aan het lijntje gehouden. Dus geen bestelling en geen geen geld retour. Asociaal. Daarbij valt op dat ze hier alleen maar reageren op een review van mensen die er wel blij mee zijn. Zijn er maar weinig.
Dus mensen. Ga voor beter en goedkoper meteen naar een Chinese site. EN NIET HIER!

Veel te laat bezorgd
Iets besteld voor Kerstmis. Een week daarvoor. Niet aangekomen. Ondertussen wel mails ontvangen in keurig Nederlands. Bellen is niet mogelijk. Artikel is het geld niet waard. Grappig maar niet meer dan dat. Pakje werd pas in het nieuwe jaar bezorgd. Ik zou hier net snel meer iets bestellen.

Rommel rechtstreeks uit China
Rommel rechtstreeks uit China, dat is wat dit bedrijf verkoopt! De mooie foto's op de site lijken in de verste verte niet op het geleverde artikel. Het artikel is ook nog eens defect, dit heb ik meteen gemeld via de klantenservice (mail). Dezelfde dag kreeg ik reactie dat het hun speet en dat ik een video van het defecte artikel kon mailen. Meteen een foto gestuurd want er valt niks te filmen, het ding werkt gewoon niet en sindsdien is het stil. Niks reactie binnen 24u en zonder reactie kan ik dus ook niet retourneren, weg geld!
En ga hier nu asjeblieft niet antwoorden dat ik naar de klantenservice kan mailen want dat heb ik al gedaan!