I just bought the Artic Air. Follow all instructions. Fill the reservoir. It has been running for over an hour and still no cool air. When off and pushing the cool button only I do not hear a pump... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg bestilte en julegave midt i december og troede, at handlen var gået igennem. Da jeg nærstuderede indbakken 21. dec opdagede jeg, at jeg dagen efter købet havde modtaget personlig mail om at varen... Toon meer
Jeg har lagt noget i kurven hos OutdoorPro, men ikke købt noget. Alligevel synes OutdoorPro tilsyneladende, at de må sende mig nyhedsmails til den mail, jeg har udfyldt. Det er ikke okay. Nu købe... Toon meer
Den mest "personlige" nethandelsoplevelse til dato. "Butikken" skaffede med kort varsel nyhederne hjem fra leverandør, så min jul blev reddet. Blev igennem hele forløbet holdt ajour med status.. Kø... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Over Hadstenvej 29, 8370, Hadsten, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Har købt to par støvler med lidt bytteri frem og tilbage. Har fået en ualmindelig god hjælp og service. Det er befriende at ringe til et firma med spørgsmål om en vare, hvor de rent faktisk kan svare på spørgsmålene og har en tilbundsgående viden, som de gavmildt øser af. Respekt for det. Som kunde får man stor tillid til at de rent faktisk kun ønsker, at man finder den bedste individuelle løsning fremfor en lynhurtig handel, hvor kunden selv må finde ud af tingene. En stor kvalitet i en webshop! Mange steder får man kun sjældent den personlige kontakt i telefonen, og alt skal foregå skriftligt.
Jeg har fået et par fantastiske Blundstone støvler, nummer tre i familien med et par, og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler med OutdoorPro. De bedste anbefalinger herfra.
Skulle bruge et telt, fordi vi holder sommer hjemme i år. Fik fantastisk service af Susanne, og dagen efter kom det med posten. Bliver nok nødt til at opgradere til et større telt og mere udstyr snart, for hele familien er bidt af det :)
Bestilte et multitool, som desværre var udsolgt fra Central lagret her i Europa og havde en lang leveringstid. Fik tilbudt en dyre vare til samme pris. Der gik lidt kuk i leveringen, men hele vejen igennem fik jeg hurtigt svar på mine mails. Og jeg blev informeret hele vejen igennem hvad status var på min vare. Varen jeg fik istedet for det oprindelige tools, er en super erstatning. Måske endda bedre end den oprindelige bestilling
Super service og god kommunikation!
Og tak for snolleret! 👍😊

Antwoord van OutdoorPro.dk
24. maj bestiller vi en vare hos ovennævnte firma. Der står på hjemmesiden at jeg kan forvente levering indenfor 1-3 dage.
26. maj sender jeg dem en lille venlig forespørgelse på, hvornår vi kan forvente levering, da vi håber at den når frem til pinsen.
Samme aften får jeg besked på, at pakken er blevet væk fra deres lager. Altså - de "tror nok" at de sendt den - men de har ikke noget pakkenr. fra GLS, så de ved ikke helt hvad de skal gøre. De lover dog, at undersøge sagen dagen efter.
Og ja, de overholder aftalen om at vende tilbage - desværre blot for at meddele at pakken ser ud til at være forsvundet fra deres lager - så jeg får det indtryk, at de ikke helt ved om de har sendt den eller ej for de har intet GLS pakkenr. på min pakke.
Summa summarum - jeg annullerer handlen og bestiller varen andetsteds - og nej, jeg kan ikke anbefale folk at handle hos dette firma - som i min optik slet ikke har styr på deres lager - og tilmed virkede det som om, at det kun var fordi jeg kontaktede dem, at de fandt ud af, at der var et problem med min ordre.

Antwoord van OutdoorPro.dk
Jeg bestilte nogle strømper, som jeg aldrig modtog, men fik flere mail om, om jeg var tilfreds med min varer.
Jeg ringede og der blev fundet en fantastisk løsning på min bestilling, hvor pengene blev tilbageført og jeg fik et par gratis strømper.
Langsom ekspedition, men oplevede en fantastisk service.
Tak for god ekspedition og ingen oplevelse af, at der var ondsind.

Antwoord van OutdoorPro.dk
Fantastisk service og hurtig levering! Og lækre produkter. Kan klart anbefales!
har haft flere produkter som jeg har købt her gå i stykker, jeg har så skrevet til dem hvorefter de flere gange har forsøgt at snyde mig for min garanti på produktet. Første gang er det et par Sordins hvor de ikke virkede længere, jeg skrev til dem og sendte dem ind til dem. De overholdte på ingen måde den tidsperiode som loven siger skal overholdes og vil derefter ikke give pengene retur da produktet er brugt. Efter nogle lange diskussioner giver jeg op og tager de 60% af den originale pris selvom jeg skulle have det fulde beløb. Lidt efter finder jeg ud af at den del der beskytter LEDen på min Charge Pro (en lygte til næsten 1500) hvorefter jeg så skriver det til dem. Jeg får derefter et svar hvor de siger at de kan finde ud af om de kunne få delen hjem og hvad det ville koste. Jeg skriver så til dem at jeg ikke skal betale for noget da der stadig er over et år tilbage af garantien. Jeg har skrevet flere mails til dem og de svare stadig ikke.
Så ringe service skal man lede længe efter og jeg håber at ingen andre kommer ud for det jeg har skulle igennem. Ærgerligt når de ellers har nogle fede produkter, servicen tager dem dog ned fra de 5 stjerner jeg engang gav dem til 1. Ikke min første, men sidste gang jeg handler med dem.
Update:
De har nu sendt mig en ny lygte efter denne anmeldelse og får derefter lidt ekstra stjerner.
Jeg ventede lidt længe på min ordre 27909 som jeg bestilte 27/12. Det viste sig at årsagen var at jeg havde bestilt lige mellem jul og nytår.
Min vare var desværre udsolgt men kundeservice og jeg fandt en god løsning med en tilsvarende vare til en fornuftig pris.
Udemærket service.
Har købt sko til min mand. Da der var problemer med forsendelsen oplevede jeg at der blev gjort alt hvad de kunne hos OutdoorPro for at løse problemet hurtig. Jeg nåede at få gaven til min mand personligt leveret til døren inden hans fødselsdag og er imponeret over den utrolig gode service de altid har.
En ren fornøjelse og handle med dem. Jeg bestilte et par blundstone sko på webshoppen om formiddagen og de blev sendt afsted samme dag, dagen efter stod jeg med mine fine nye sko i hånden. Det er service på højt plan. Jeg vender helt sikkert tilbage.
Dejligt sted at handle😊Jeg bestilte stainley thermokrus i blå men fortrød. Skrev en mail, og i løbet af fem minutter fik jeg svar, at de lige havde pakket dem til afsending, men de nået lige at få fat på pakken og pakkede den om. Det var en fantastisk oplevelse. Nemt og hurtigt.... og hurtig levering. Mvh Marianne
Købte 2 stk Engo plastre til mine løbesko, PS det virker super godt. Nem hjemmeside og leverings tiden var også okay.
Min eneste grund til kun 4 * er jeg synes at 39,- i porto er overkill, de kunne være sendt med Postnord til 10,-, ved godt ting forsvinder i posten , men det må så være kundens valg at tage chancen.
Helt igennem fantastisk service!
OutdoorPro har i forbindelse med mit køb af telt og udstyr ydet en ualmindelig god rådgivning og service. Produkterne har også været i top.
Jeg havde problemer med at sætte det telt, jeg havde købt, op alene, og i den forbindelse har Niels fra OutdoorPro fundet en fin løsning og ydet en ekstraordinær service, så jeg nu kan komme afsted på min telttur til tiden.
Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger.
Meget hurtig betjening og levering samt let og hurtig kontakt med meget beredvillig kundeservice
Jeg havde længe søgt efter et firma der solgte mit mærke indenfor militær mærker Warrior.
Der var ikke rigtigt nogen der havde noget på lager, og det skulle heletiden bestilles hjem (og en vente tid på lange løg)
Men, men..... Der kom så lige Outdoorpro ind fra højre.
De har det hele, og hvis der er noget specielt jeg søger får de det hjem.
De har en HELT FANTASTISK kundeservice, skrev en mail og spurgte på et Mollebelt... Dagen efter ringede de og fortalte at det kunne de godt få hjem, plus fik information om at de vil til og få ALLE produkterne LÆKKERT.
De lever virkeligt hurtigt, servicen er helt i TOP
De har vildt mange forskellige fantastiske produkter
Jeg kan virkeligt kun anbefale dem, jeg har kun oplevede positive ting fra dem.
De har været så søde og hjælpsomme. Jeg havde bestilt den forkerte taske, men der var stor hjælpsomhed, og efter 2 dage kommer der en helt perfekt taske. Tusind tak for en perfekt handel.
Min til alle tider dårligste oplevelse. Vi er to venner der, for at spare Porto, bestille sammen. Bestilling afgives i forsommeren. Der er mange undskyldninger, for at vi ikke får vores varer. Sommerferie, store øvelser der gør at alle bestiller varer, altså travlhed. Sommeren går, ingen varer. Så er der pludselig efterårsferie, ingen varer. Så finder de pludselig ud af at varen er i restordre. Nu efter et halvt års ventetid, utallige forgæves opringninger og tusindvis ag dårlige og hentede undskyldninger, modtager vi så endelig vores vare. Den lovede gave der skulle lindre vores frustration, består af to bolscher. Det er både første og sidste gang jeg/vi handler med et så inkompetent og rodet firma. Der er overhovedet ikke styr på en skid. Aftaler bliver brudt og skylden skubbet over på enten kundes bestilling eller leverandørens manglende evne til at levere. Næsten 3/4 år for en simpel bestilling. Det er bare ikke godt nok. På intet tidspunkt har outdoorpro tilbudt at tilbagebetale vores betaling og opgive opgaven.
Min/vores anbefaling:
Hvis du vil have det du bestiller, ja så køb et sted hvor de formår at efterkomme kundens ønsker.
Outdoorpro har ikke fortjent den ene stjerne vi har givet, men det er desværre minimum karakter, man skal afgive for at kunne rate et firma her.

Super god butik, bestilte en taske og den var ved døren efter 2 dage! :D
Jeg vil klart andbefalde outdoorpro! :)
Tak for den gode oplevelse.
Ventede 7 hverdage på levering. Det er bare ikke godt nok. GLS var dog også til dels skyld i et par af dagene.

Antwoord van OutdoorPro.dk
God oplevelse. Vi havde lidt bøvl med, at forsendelsen var nogle dage om at komme afsted, men det skyldtes tilsyneladende GLS. Da det blev opdaget, håndterede OutdoorPro det fantastisk, og ændrede levering til hjemmelevering + en vedlagt gave. God service - lad os håbe, det fortsætter.