OUTFITTERY Reviews 209

2,4

Outfittery zorgt ervoor dat ik periodiek mijn kledingkast kan bijwerken met goeie op maat gemaakte outfits. Hierdoor is mijn kledingkast van monotoon grijs of zwart naar kleurrijk en stijlvol gegaan... Toon meer

Handige service en prima kleding (waarvan je zelf de prijs per kledingsitem mag bepalen), mits het goed gaat. Helaas gaat het met regelmaat mis (stylist heeft een top selectie gemaakt, maar de box wor... Toon meer

2,4

Slecht

Laks omgaan met klanten

Ik heb mij ingeschreven voor de outfittery boxen. Eerste box is goed ontvangen, ik was tevreden dus heb mij aangemeld voor iedere drie maanden een box. Tweede box zou 1 april geleverd moeten worden, heb er wel voor betaald maar ik wacht nogsteeds…

2 mei 2026

WAARDELOOS!!

Op 8 maart een eerste box besteld. Tot op heden (17 april) nog niks ontvangen.

Wel een mail gekregen dat 9 mei de volgende box al in de planning staat.

Dus de eerste box is nog niet binnen, maar de tweede staat al klaar om bezorgd te worden.

Er is geen contact te krijgen met de klantenservice.

Vandaag 17 april krijg ik een e-mail dat de box terug is gekomen in het magazijn. Maar dat de inhoud niet overeenkomt met de producten die ik aangemeld heb voor retournering.
Mind you: ik heb de doos nooit ontvangen en dus ook niks aangemeld als retour.

Het proces om te annuleren duurt een goede 10 minuten omdat er meerdere keren gevraagd wordt of ik dan niet met minder regelmaat een box wens te ontvangen.

17 april 2026

Waardeloze ervaring

Bespaar jezelf de moeite en bestel hier niet. Met alle respect: dit is een volkomen onbetrouwbare en slecht georganiseerde partij.

Het begint al bij de samenstelling en levering van de box. Je geeft vooraf duidelijk aan welke merken je niet wilt ontvangen, en juist die merken zaten in mijn box.

Vervolgens wil ik de box, op één item na, retourneren. Volgens hun eigen proces zou er een retourzak in de box moeten zitten, maar die ontbrak. Contact opnemen met de klantenservice bleek vervolgens vrijwel onmogelijk, telefonisch niet bereikbaar, meerdere tickets via de website ingediend en talloze e-mails verstuurd.

Pas na drie weken ontving ik eindelijk een retourlabel. De box heb ik direct teruggestuurd, om vervolgens twee weken later alsnog direct op mijn creditcard belast te worden voor items die ik aantoonbaar heb geretourneerd en niet heb behouden.

Daarna begint het hele proces opnieuw: opnieuw proberen contact te krijgen, zonder duidelijke oplossing of reactie.

Kortom: een frustrerende en inefficiënte ervaring van begin tot eind. Bespaar jezelf de tijd, moeite en irritatie en bestel hier niet.

3 maart 2026

Ik wou dat ik de reviews had gelezen..

Ik wou dat ik de reviews had gelezen... ik probeer mijn bestelling vóór verzending te annuleren maar krijg geen contact. Je kan niet bellen, emailen of chatten met outfittery, en ze verstoppen alles in onduidelijke menu's, die ook nog half in het Duits zijn. Waarom maken jullie het zo moeilijk voor de klant? Waarom niet ergens een 'bestelling annuleren' knop, zodat ik geen contactformulier hoef in te vullen. Ga eens met je tijd mee en wees meer klantvriendelijk. Waardeloze ervaring dit!

Graag mijn bestelling per direct annuleren.

Thomas

24 maart 2026

Eerste bestelling geplaatst als…

Eerste bestelling geplaatst als testbox, vervolgens kreeg ik een selectie van kleding wat ik thuis verzonden zou krijgen. Heb aangegeven dat niks in mijn smaak viel, en dat ik wilde stoppen met mijn eerste box want ik had er geen vertrouwen meer in. Vervolgens sturen ze een week later toch een box op, en geen eens naar mijn adres maar naar een post locatie dat 40min verder weg is dan waar ik woon. Vervolgens probeer je contact op te nemen met de klantenservice en laten ze niks van zich horen.

Hele slechte zaak, zou hier niet aan beginnen.....

11 maart 2026

Ongevraagde levering en slechte klantenservice

Na meerdere jaren zonder activiteit ontving ik plots een Outfittery-pakket dat ik niet bewust had besteld. Dit kwam volledig onverwacht.

Nog problematischer was dat het bedrag automatisch via PayPal werd aangerekend, zonder dat ik een eerlijke kans kreeg om het pakket te beoordelen of terug te sturen. Ik was bovendien op reis, wat de situatie nog moeilijker maakte.

De retourprocedure bleek bovendien gebonden aan een specifieke transportdienst, wat onvoldoende duidelijk werd gecommuniceerd. Hierdoor ontstond een zeer stressvolle situatie waarbij ik mogelijk financieel verantwoordelijk zou zijn voor kleding die ik niet wenste en niet bewust besteld had.

De klantenservice reageert voornamelijk met standaardantwoorden en verwijst naar algemene voorwaarden, maar toont weinig begrip voor de situatie of verantwoordelijkheid voor het gebrek aan transparantie.

Ik heb inmiddels gevraagd om mijn abonnement definitief stop te zetten en mijn account volledig te verwijderen.

Deze ervaring heeft mijn vertrouwen in Outfittery volledig ondermijnd. Ik zou anderen sterk aanraden om voorzichtig te zijn met hun abonnementssysteem.

23 februari 2026

Foutieve factuur

In het pakket zat niks wat ik goed paste, daardoor heb ik alle lading in het pakket terug gestuurd.

Alleen bij het verwerken van het retour melden ze dat een trui er niet bij zat. Alleen heb ik een video genomen van de doos voor verzending terwijl ik de doos dicht plak. Waar alle kleding stukken inzaten, inclusief de trui.

Heb al al geprobeerd met ze in contact te komen maar ze antwoorden niet.

Graag reactie, ik ben niet van plan om 100e te betalen voor een trui die terug gestuurd is.

28 januari 2026

Schrijven ongevraagd bedragen af van paypal rekening voor artikelen die geretourneerd zijn

Beste,

Gelieve onmiddellijk dit bedrag restitueren.
Ik heb alleen een shirt gehouden en de doos was met de stickers afgesloten.
Nu wordt ONGEVRAAGD een bedrag afgeschreven via paypal.
Dit accepteer ik niet. Jullie maken hier de fout. Niet ik!

Wat een slechte eerste ervaring zeg!! Hoe halen jullie het in je hoofd dit bedrag ongevraagd af te schrijven.

Ik verwacht morgen uiterlijk dit bedrag retour !

22 januari 2026

Retourlabel ontbrak

Retourlabel ontbrak, dus niet mogelijk om producten terug te sturen. Na het lezen van de reacties hieronder bleek ik niet de enige te zijn. Kreeg goede hoop door de reactie van Laura op de slechte reviews. Dus ik Laura een mail sturen. Maar wat blijkt? Het e-mailadres is nep / niet in gebruik. Zou deze webshop ten alle tijde vermijden.

Reply: I already contacted you, but no reaction. Please reach out to mcvanalphen at hotmail dot com

5 januari 2026
Logo OUTFITTERY

Antwoord van OUTFITTERY

Hello! I'm sorry that you have had a negative experience. Please contact us using the contact form on the website, and we will assist you as soon as possible.

Best regards

Your Outfittery-team

Niet doen!!!

Dieven zijn het! Kleding besteld die te klein was. Dit ook terug gestuurd. Nadat in hun app werd aangegeven dat de retour was ontvangen heb ik het bewijs van retounerem weggegooid. Geen geld terug gekregen, want ze hadden het niet ontvangen ondanks dat ze anders zeggen in de app. Het meest belachelijke is dat ze de klant om begrip vragen!!!!! Dit is een organisatie die uit is op winstbelang en niet bezig is met de klanten! Ik ruim 300 euro lichter en geen kleding.

Niet bestellen bij ze want wanneer er iets mis gaat, dan is de klant geen koning!!!!

5 december 2025

Ik was een tevreden klant

Ik was een tevreden klant, echter van hun zijde kreeg ik een incassobureau op mijn dan terwijl ik wel degelijk gewoon op tijd had betaald. Met het incasso bureau was het uiteraard naar 1 mailtje correct afgehandeld. Echter volgend Outfittery ben ik nu een "wanbetaler" en ontvang ik geen nieuwe boxen meer. Hun klantenservice antwoord is dat ik nu van alles moet regelen en niet hun......

DATUM IS FICTIEF

1 januari 2025

Stuurt mij kleding op basis van maten

Stuurt mij kleding op basis van maten, voorkeur en budget en geven advies. Neem al jaren kleding af de logistiek is prima dwz verzending, betaling en retour.
Doet geen sportkleding.

13 november 2025
Logo OUTFITTERY

Antwoord van OUTFITTERY

Beste N.Sportman,

Heel erg bedankt voor je superpositieve feedback! Ik waardeer het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons op Trustpilot zo’n fijne beoordeling te geven.

🌟 Je trouw betekent ontzettend veel voor ons

Het is geweldig om te horen dat je ons al jaren blijft vertrouwen en zo tevreden bent over onze service. Dat is voor ons de mooiste bevestiging dat we het goed doen.

Fijn ook dat onze selectie je zo goed bevalt. We stellen met veel plezier outfits voor je samen die passen bij jouw maten, stijl en budget.

En ja: naast een paar casual items die je eventueel voor sport kunt gebruiken, bieden we geen klassieke sportkleding aan.

We waarderen je als trouwe klant enorm en kijken ernaar uit om je volgende box weer met zorg samen te stellen.

Lieve groetjes,
Laura