Ovvis is onbereikbaar en slechte kwaliteit. 1.5 jaar geleden een stoel besteld. Lijkt in eerste instantie goed maar kwaliteit is op den duur blijkend slecht. Stoel verliest stevigheid, kraakt e... Toon meer

Bureaustoel kwam mooi ingepakt toe. Ik moest de stoel zelf nog monteren, maar dit stond aangegeven op de site. Alle schroeven (zelfs nog reserve) waren bijgeleverd, evenals de juiste steeksleutels.... Toon meer

Bestellen en betalen ging foutloos, echter wel meer dan een week moeten wachten op aflevering door leverancier Euroseats. Ondanks dat Ovvis eigen voorraad aangeeft op hun website, waardoor je verwacht... Toon meer

1. Kantoormeubilair winkel
  2. Woonwinkel
  3. Winkel voor tweedehands kantoormeubilair

OVVIS biedt een ruim assortiment die bestaat uit producten met een eerlijke prijs. Achter OVVIS staat een jong en ambitieuze organisatie die al geruime tijd actief is in de branche. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij een uitstekende service bieden. Het assortiment wordt voortdurend vernieuwd en uitgebreid.

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

3,2

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Blij met mijn bureaustoel.

Vorige week een bureaustoel besteld ivm het thuiswerken. Binnen 2 wekrdagen binnengekregen. Super tevreden mee! Het in elkaar zetten was makkelijk en de stoel zit goed. Ga zo door!

24 maart 2021

Hi Regilio,

Veel plezier met je bureaustoel! Mocht je nog hulp nodig hebben met het instellen dan hoor ik het graag!

vriendelijke groet,
Team OVVIS

De geleverde bureaustoel is top!

De geleverde bureaustoel is van uitstekende kwaliteit met alle mogelijke regelingen om ergonomisch optimaal langdurig te kunnen zitten.
Alleen jammer dat de levering 6 weken duurt, maar dat is duidelijk aangegegeven op de site.

23 maart 2021

Goede ervaring met bureausteol van OVVIS

In verband met het vele thuiswerken 2 Tyson Mesh - Ergonomische Bureaustoelen besteld en ontvangen. De stoelen zitten uitstekend. De armsteunen waren in de laagste stand nog steeds iets te hoog. Via klantenservice van OVVIS ontvingen wij kortere steunen die wij zelf hebben gemonteerd. Alle lof voor de service van het bedrijf.
Frans Heuts

23 maart 2021

Hi F,

Bedankt voor je positieve review! Ik hoop dat je nog lang plezier kan hebben van je bureaustoel. Fijne dag!

Vriendelijke groet,
Django

De bureaustoel op zich is prima

De bureaustoel op zich is prima, maar de aflevering ervan leverde behoorlijk wat problemen op.

21 maart 2021

Hi Liesbeth,

Het spijt ons om te horen dat er problemen waren met de levering. Gelukkig is het inmiddels opgelost en ben ik blij om te horen dat de bureaustoel goed bevalt! Excuses voor het ongemak wat je met ons hebt ervaren. Als je nog vragen hebt over het instellen van de bureaustoel dan help ik je graag verder.

Vriendelijke groet,
Django

Onbereikbaar, late levering

Lange tijd geen reactie. Ook niet op mail. Telefonisch onbereikbaar. Na weken ineens bericht. Stoel is daarna ook weer later geleverd dan aangegeven. Stoel zelf is goed.

20 maart 2021

Beste M. Schot,

Bedankt voor je review. Het spijt ons om te horen dat jij niet de service van ons hebt gekregen die we moeten bieden. We nemen jouw feedback serieus en gaan er alles aan doen om dit soort problemen in de toekomst te voorkomen.

Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met onze stoel. Hopelijk geniet je er nog jarenlang van!

Met vriendelijke groet, Django de Vreng

Ontevreden over steun van mijn rug

Tevreden over de levering. Stoel was al in elkaar gezet, heel fijn.

Echter na bijna een halfjaar moet ik concluderen dat de stoel voor mij niet geschikt is. Ik heb elke positie van de lendesteun geprobeerd, maar het heeft nooit alsof mijn rug volledig ondersteund werd. Erg jammer. Heb hulp gehad van de bedrijfsfysio, maar mijn lage rugklachten bleven opspelen, óók met deze stoel.

Ondertussen probeer ik het met een kussentje in mijn rug. Dat geeft veel meer ondersteuning dan de lendesteun. Dus voor nu ben ik voorzien, maar dit is niet wat ik verwachtte van een stoel van ruim 400 euro.

19 maart 2021

Beste Mark,

Dankjewel dat je jouw ervaring met ons deelt. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de levertijd en montage van de stoel.

Als het goed is heb jij de Tyson Mesh bij ons besteld. Deze stoel voldoet aan de Nederlandse NPR normering, dit keurmerk wordt gegeven op stoelen die een veelzijdige instelbaarheid hebben. Het verbaasd ons dan ook dat jij het lendesteun als onvoldoende ervaart. Ik zou graag contact met je willen opnemen, maar helaas kan ik je bestelling niet meer vinden. Zou je met ons contact kunnen opnemen? Dan kunnen we het oplossen.

Met vriendelijke groet, Django

Mooie bureaustoel

Bureaustoel besteld bij ovvis, duidelijke levering en klantenservice heeft me geholpen met het kiezen van de juiste stoel. Hij past mooi in mijn interieur!

19 maart 2021

Hi Robbert,

Goed om te horen! We helpen je graag met het maken van de juiste keuzen. Mocht je nog hulp nodig hebben bij het instellen van de bureaustoel dan hoor ik het graag!

Ik vind de service niet goed

Ik vind de service niet goed. De stoel voldeed niet aan de verwachtingen en het retourneren van de stoel blijkt voor het bedrijf lastig. Meerdere zaken zijn niet in orde. Ik zou het niet aanraden om bij dit bedrijf een stoel te bestellen.

Er wordt gesuggereerd dat de stoel is geretourneerd. Dit is echter niet het geval. De stoel wordt pas volgende week opgehaald. Eerst zou de stoel afgelopen week opgehaald worden. Dit is echter niet gebeurd.

Antwoord van OVVIS

Dankjewel voor je eerlijke review. Uiteraard nemen we jouw feedback serieus en gaan we er alles aan doen we om verdere negatieve ervaringen te voorkomen. Inmiddels hebben we contact met jou gehad via de telefoon en is jouw stoel geretourneerd. We hopen dat je snel een stoel vind die wel aan jou verwachtingen voldoet.

Django de Vreng

Slechte levering goede stoel

Duurde waanzinnig lang, verder prima stoel!

Beste Sjaak,

Dankjewel voor jouw review. We hebben jouw specifieke bestelling inmiddels afgeleverd, maar dit heeft inderdaad langer geduurd dan je van ons mag verwachten. Excuses voor het ongemak wat je hebt ervaren. We zijn wel blij dat je tevreden bent met de stoel, goed om te horen!

Hele slechte klanten service

Hele slechte klanten service! Nemen telefoon niet op, reageren niet op mail, voicemail achtergelaten nooit teruggebeld.

Pas 5 dagen na afgesproken datum geleverd.

Beste Manon,

Bedankt voor je review. We vinden het spijtig om te horen dat jij niet de service hebt gekregen die je van ons mag verwachten. We nemen jouw specifieke klacht serieus en gaan achterhalen waar dit mis is gegaan. We hopen dat je wel tevreden bent over de stoel die we jouw geleverd hebben. Nogmaals dank voor je review en excuses voor de gebrekkige service.

Goede kwaliteit, matige service

Kwaliteit stoel uitstekend. Service van OVVIS matig. Ze zijn moeilijk bereikbaar en levering meerdere keren zonder bericht niet doorgegaan/verplaatst.

Beste D. V. D. Wetering,

Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat je de stoel als uitstekend ervaart, fijn om te horen! We hadden inderdaad leveringsproblemen met jouw specifieke order. Het spijt ons dat we jouw daarvoor geen bericht hebben gegeven, dit had anders gemoeten. Veel plezier met je stoel en nogmaals excuus voor het ongemak..

Stoel was goed verpakt

Stoel was goed verpakt, met reserve schroefjes en inclusief inbussleutel. Instructies ook duidelijk.

Levertijd was lang maar dat was van tevoren wel duidelijk, en de tijdsindicatie klopt goed.

16 maart 2021

Hi Frank,

Goed om te horen! Ik wil je veel plezier wensen met je bureaustoel. Mocht ik je nog kunnen helpen met het instellen van de juiste afstelling van je bureaustoel dan hoor ik het graag.

prima ervaring

snel besteld, nog sneller geleverd met duidelijke handleiding en gratis bezorging #top gedaan OVVIS

15 maart 2021

Beste Dick,

Bedankt voor je positieve bericht! Veel plezier met je bestelling.

ergonomisch bureaustoel besteld

ergonomisch bureaustoel besteld, topkwaliteit en zeer scherp geprijsd!

Levertijd verder ook supersnel.

9 maart 2021

Beste,

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring met OVVIS. Veel plezier met je bestelling!

Ben blij met de stoel

Ben blij met de stoel, hij was al in elkaar gezet. Dat had ik niet verwacht. Enige minpunt was de levertijd, vandaar 4 sterren.

27 februari 2021

Antwoord van OVVIS

Bedankt voor het plaatsen van een review. Excuses voor de iets vertraagde levering. En klopt, voor sommige modellen leveren we ze inderdaad gemonteerd om het voor de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Zoals een webshop hoort te zijn!

De Ovvis Dean besteld en begin deze week binnengekregen. Staat goed in het interieur maar belangrijker nog, hij zit echt super! 4 volle dagen erop gewerkt en alles ok.
Bestellen en leveren zoals het hoort te zijn bij een webshop, duidelijk en snel.

26 februari 2021

Antwoord van OVVIS

Hi Jeroen, Goed om te horen! Veel plezier met je bureaustoel.

Top stoel!

De Ovvis Logan comfort binnengekregen en ik ben zeer tevreden! Ziet er goed uit en zit heerlijk, kwaliteit en levertijd zoals omschreven.

26 februari 2021

Antwoord van OVVIS

Een goede keus om te gaan voor de OVVIS Logan, bedankt voor je positieve feedback!