Ovvis is onbereikbaar en slechte kwaliteit. 1.5 jaar geleden een stoel besteld. Lijkt in eerste instantie goed maar kwaliteit is op den duur blijkend slecht. Stoel verliest stevigheid, kraakt e... Toon meer

Bureaustoel kwam mooi ingepakt toe. Ik moest de stoel zelf nog monteren, maar dit stond aangegeven op de site. Alle schroeven (zelfs nog reserve) waren bijgeleverd, evenals de juiste steeksleutels.... Toon meer

In verband met het vele thuiswerken 2 Tyson Mesh - Ergonomische Bureaustoelen besteld en ontvangen. De stoelen zitten uitstekend. De armsteunen waren in de laagste stand nog steeds iets te hoog. Via... Toon meer

Bestellen en betalen ging foutloos, echter wel meer dan een week moeten wachten op aflevering door leverancier Euroseats. Ondanks dat Ovvis eigen voorraad aangeeft op hun website, waardoor je verwacht... Toon meer

1. Kantoormeubilair winkel
  2. Woonwinkel
  3. Winkel voor tweedehands kantoormeubilair

OVVIS biedt een ruim assortiment die bestaat uit producten met een eerlijke prijs. Achter OVVIS staat een jong en ambitieuze organisatie die al geruime tijd actief is in de branche. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij een uitstekende service bieden. Het assortiment wordt voortdurend vernieuwd en uitgebreid.

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

3,2

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Na wekenlang zoeken naar een nieuwe…

Na wekenlang zoeken naar een nieuwe monitor arm voor mijn set up thuis ben ik gegaan voor de monitor arm van OVVIS. Het was niet goedkoop, maar zeker mijn geld waard. Mijn setup is nu compleet en ik ben erg blij met mijn aankoop

Antwoord van OVVIS

Bedankt voor je positieve review. Goed om te horen dat je blij bent met je aankoop!

Super aankoop

Ik ben blij met mijn nieuwe bureaustoel, minder last van mijn rug tijdens mijn werk achter de pc.
Goede prijs / kwaliteit verhouding.

Antwoord van OVVIS

Goed om te horen dat je rugpijn minder is geworden door onze stoelen! We waarderen je positieve review enorm!

Zeer stevige en comfortabele stoel

Zeer stevige en comfortabele stoel, makkelijk te monteren. Gekocht voor familielid die chronische pijnklachten heeft en een degelijke bureaustoel kon gebruiken. Ze is er blij mee , en wij ook!
Top service!

Antwoord van OVVIS

Wat tof om te horen dat wij een verschil hebben kunnen maken! Daar doen wij het voor. Bedankt voor het achterlaten van een positieve review!

Prima stoel

Ik was het werken op een eettafelstoel zat en ben superblij met mijn bestelde stoel. De stoel werd op de afgesproken tijd geleverd en was makkelijk in elkaar te zetten. Ik ben er blij mee!

Antwoord van OVVIS

Bedankt voor je beoordeling! Mooi om te zien hoe we jou werkplek hebben kunnen verbeteren.

Goed bedrijf

Zeer tevreden met mijn ergonomische bureaustoel.

Antwoord van OVVIS

Goed om te horen, veel werkplezier toegewenst!

Super product

Zeer blij met mijn aankoop. Hele fijne stevige bureaustoel. Raad iedereen aan. Goede service!

Antwoord van OVVIS

Bedankt voor je positieve feedback, veel plezier met je stoel!

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goede prijs/kwaliteit verhouding.. ik ben tevreden over mijn zit sta bureau.

Antwoord van OVVIS

Goed om te horen dat je tevreden bent, bedankt voor je positieve feedback!

Heb nu sinds kort de 'OVVIS Kick' en…

Heb nu sinds kort de 'OVVIS Kick' en ben er heel erg tevreden mee! Kan weer met gemak een werkdag op mijn 'thuiskantoor' zitten!

Antwoord van OVVIS

Wat tof om te horen dat je er tevreden mee bent! Bedankt voor je positieve feedback, we wensen je er veel plezier van!

Zeer tevreden met de service!

Lang op zoek geweest naar een goede ergonomische bureaustoel. Door het brede assortiment en het juiste advies heb ik nu een bureaustoel die helemaal bij mij past! Uitstekend advies + een snelle levering.

Antwoord van OVVIS

Hey Bas, bedankt voor je positieve feedback en goed om te horen dat je een goede stoel hebt gevonden!

Enorm tevreden

Enorm tevreden! Inmiddels een maand mijn bureaustoel in gebruik en mijn rugklachten zijn volledig verdwenen. Goede klantenservice en snelle levering.

Antwoord van OVVIS

Bedankt voor je positieve beoordeling Bart! Goed om te horen dat we je rugklachten hebben kunnen verhelpen met onze stoel!

Super blij!

Heb hier een bureau stoel gekocht en ben helemaal gelukkig! Ik heb lang gezocht naar een goede bureaustoel voor mijn rug aangezien ik vaak last heb als ik te lang op een bureaustoel zit, maar bij deze bureaustoel was Dit gelukkig niet het geval! Ik heb eindelijk een fijne en goede bureau stoel gevonden voor mijn rug! Super bedankt voor de snelle levertijd ook!

Antwoord van OVVIS

Bedankt voor het vertrouwen om voor ons te kiezen en de positieve feedback. Graag gedaan en veel fijne werkdagen toegewenst!

Zeker de moeite waard!

Hele fijne stoel met goede ondersteuning in de rug. Precies wat ik zocht! Ik had in de reviews gelezen dat hij moeilijk in elkaar te zetten was. Integendeel. Als je een beetje een instructietekening kunt lezen, is het heel simpel. Alleen even goed kijken welke leuning rechts en links moet.

Antwoord van OVVIS

Hey Damion, mooi dat je een stoel hebt gevonden die precies bij je past! Bedankt voor je positieve feedback en veel plezier ervan!

Goede ervaring met deze webshop

Goede ervaring met deze webshop. Heb nu een ergonomische bureaustoel thuis staan en heb mijn werkgever kunnen overtuigen om deze ook op werk aan te schaffen. Goede klantenservice die mij hielp om de juiste bureau stoel voor mijn situatie uit te kiezen en levering was erg netjes. Kortom 10/10 voor de webshop!

Antwoord van OVVIS

Hey Philip, bedankt voor je review en voor de referentie bij je werkgever. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om de juiste stoel met je mee uit te zoeken!

Tevreden

Prima stoel! Snel geleverd

Antwoord van OVVIS

Hey Thomas, bedankt voor je positieve feedback en veel plezier met je stoel!

Top service en kwaliteit!

Door het thuiswerken kreeg ik een budget van mijn baas om een stoel uit te mogen zoeken, en op aanraden van een collega deze stoel besteld bij ovvis. binnen een dag was de stoel al in huis. Een heerlijke stoel die op alle vlakken verstelbaar is naar jouw wensen. Sterke stoel die tegen een stootje kan en een mooi ergonomisch design waar je makkelijk een hele werkdag op kunt werken! Ik zou het iedereen aanraden een bureaustoel bij ovvis te bestellen als je serieus bent met je gezondheid en werk!

22 februari 2021

Antwoord van OVVIS

Hi Stephan, wij bij OVVIS vinden het belangrijk dat je op een verantwoorde manier te werk kunt gaan om zo het meest productieve uit je dag te kunnen halen! Bedankt voor het vertrouwen en de positieve feedback.

Duidelijke communicatie en wat een goede stoel!

2 weken terug een bureaustoel besteld. Levering is een paar dagen uitgesteld vanwege de drukte. Communicatie is gelukkig goed en netjes een track en trace gekregen. Bedankt voor de bureaustoel. Hij zit ecbt heerlijk! De bureaustoel werd volledig gemonteerd afgeleverd, klasse voor de service! Erg blij mee en kan er nog wel een paar jaar mee door!

Antwoord van OVVIS

Hi Kees, Bedankt voor de positieve feedback! Excuses voor de vertraging, maar zo te horen is het het wachten waard geweest!

Zit sta bureau al in elkaar gezet thuis bezorgd

Mijn man en ik werken al een tijdje thuis vanwege corona. We werken samen in een appartement van 60m2, dus ruimte voor een groot bureau was er niet. We zijn op zoek gegaan naar een oplossing waarop we toch konden werken maar wat niet te veel ruimte in nam. Toen kwamen we de Homefit tegen, dit leek ons de ideale oplossing. En dat is het gelukkig ook! Wat een fijn ding en erg mooi ook nog eens. toppie.

Antwoord van OVVIS

Hey Anisha, goed om te horen dat we de ideale oplossing voor je hebben kunnen bieden! We wensen je er nog heel veel plezier mee en bedankt voor het vertrouwen.

Ik heb bij OVVIS de Dean (bureaustoel)…

Ik heb bij OVVIS de Dean (bureaustoel) bestelt, deze was binnen 48 uur in huis en werd geleverd met een soort "ikea handleiding". Deze was prima te volgen en de stoel heb ik dan ook in 20 minuten in elkaar gezet.

Zelf heb ik in tegenstelling tot wat andere reviews hier zeggen geen slechte ervaring met OVVIS. Bij mij is alles prima verlopen. De stoel is mij telefonisch geadviseerd door ene Jango. Hij was vriendelijk en nam de tijd om mij te helpen.

Ik geef OVVIS 5 sterren en raadt de webshop ook aan bij andere.

Antwoord van OVVIS

Hey Eelco, bedankt voor je positieve feedback en goed om te horen dat de handleiding duidelijk was voor je. We blijven onze producten constant verbeteren om zo het beste te kunnen bieden voor de klant!

Ik raad iedereen af om met Ovvis zaken…

Ik raad iedereen af om met Ovvis zaken te doen.
- Afleveringen worden meerdere keren niet gehaald
- telefoon wordt niet opgenomen
- volstrekt onbegrijpelijke mailtjes
- op vragen wordt niet of nauwelijks gereageerd

Na 2 keer een afleverafspraak te hebben ontvangen, is er nog steeds niets geleverd. Daarna niets neer gehoord, geen stoel, geen nieuwe datum, geen contact mogelijk en m'n geld, bijna €400, niet terug.

Prutsers van de eerste orde. En dan manifesteren ze zich, volgens hun bedrijfsprofiel 'bij ons is de klant echt koning'...

Tja, zolang je dat over jezelf blijft denken, maar in de uitvoering er een zooitje van maakt, dan zal er ook niets veranderen.

Dus mensen, gewoon doorlopen. Hier niet naar binnen gaan v