Havde oprindeligt lavet en aftale med Nordisk G. med det formål at sælge en guldhalskæde. Ikke desto mindre endte det med at jeg blot pantsatte den hos Pantsat.dk - hvilket jeg, i første omgang i... Toon meer
Når man venter på at det bliver ens tur er det ligesom når man er hos lægen man sidder ret tæt på folk. Men når det så er sagt så trækker servicen det hele op virkelige søde og i mødekommende pe... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
PANTSAT.DK tilbyder et alternativ til almindelige lån. Konceptet hedder salg med tilbagekøbsret. I praksis sælger du din værdigenstand til os og får samtidig retten til at tilbagekøbe genstanden på et senere tidspunkt.
Denemarken
- info@pantsat.dk
- pantsat.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 86% van zijn negatieve reviews beantwoord
Very fast and easy process
Jeg kan desværre ikke anbefale…
Jeg kan desværre ikke anbefale Pantsat.dk, hvis man ønsker en fair vurdering af sine luksusvarer.
Min Chanel-taske blev først vurderet til 8.000-10.000 kr. og efterfølgende hævet til 12.000 kr. Til sammenligning koster modellen fra ny omkring 78.000-82.000 kr., og brugte eksemplarer sælges typisk til 35.000-45.000 kr. Samtidig vurderede medarbejderen i butikken selv taskens stand til 8 ud af 10.
Jeg fik forklaret, at den endelige pris fastsættes af en ekstern vurderingsperson, og medarbejderen var enig i, at tilbuddet var meget lavt. Begrundelsen var, at vurderingen tog udgangspunkt i den billigste tilsvarende taske, de kunne finde online – i dette tilfælde en taske i Frankrig til 18.500 kr.
Efter min mening er det en misvisende måde at fastsætte værdien på. En taske, der sælges markant billigere end markedsprisen, vil ofte have fejl, mangler eller andre forhold, som påvirker prisen. At bruge den absolut billigste annonce som sammenligningsgrundlag giver derfor ikke et retvisende billede af værdien.
Jeg har endnu aldrig oplevet, at Pantsat.dk har tilbudt noget, der bare nærmer sig de 50-70 % af markedsværdien, som de reklamerer med. Min oplevelse er derfor, at man ikke får en fair pris.
Når det er sagt, fortjener personalet ros. De var venlige, professionelle og hjælpsomme gennem hele forløbet, og deres service får 5 ud af 5 stjerner. Min kritik retter sig udelukkende mod virksomhedens vurderingspraksis.
Flink fyr meget behagelig og venlig …
Flink fyr meget behagelig og venlig forklarede tingene rigtigt godt
Dårlig service
Dårlig service, gå for guds skyld et andet sted hen og få jeres ting vuderet , de er fulde af tis og det er den ringeste service jeg nogensinde har oplevet 🤮🤮🤮🤮
De er super flinke og meget…
De er super flinke og meget forståelige. God service klar 5 stjerner herfra . ☺️
Sådan set udmærket og hurtig service
Sådan set udmærket og hurtig service. Man får en vurdering som ligger i et spænd og de vil selvfølgelig udbetale den laveste ende af vurderingen for at få størts profit ved evt. Salg. Lidt slesk taktik og det er ikke kunden som er i højsæddet i det aspekt.
Hurtigt reaktion og go service
Hurtigt reaktion og go service. Nemt at kom i kontakt.
Go personligt service ved fremmøde.
Meget imødekommende og virkelig…
Meget imødekommende og virkelig stabile.jeg har benyttet dem 2 gange nu og har kun haft en god oplevelse hos dem. Første gang pantsat jeg min bil og havde stadig fornøjelsen af, at køre i den hver dag. Jeg kan varmt anbefale dem.
Flinke medarbejdere og fik en løsning…
Flinke medarbejdere og fik en løsning på det jeg skulle uden problemer
This is worst ever service
This is worst ever service, I pay my gold back and they still continue take money from my account, I gonna take them to the danish court. And never answer in the phone

Antwoord van PANTSAT.DK
Casper var alene og er ny
Casper var alene og er ny, men var sød og stadig meget villig til at hjælpe. Man får alt at vide inden man låser sig til noget, så er der ingen tvivl fra begge sider. Fik pengene samme dag.
Anbefales gerne.
Imødekommende
Imødekommende, hjælpsom og venlig betjening af Christian V og andre i Odense-afdelingen. Man følte sig værdsat som kunde.
Hurtig ekspedition og flinke…
Hurtig ekspedition og flinke medarbejdere . Ingen problemer undervejs