Havde oprindeligt lavet en aftale med Nordisk G. med det formål at sælge en guldhalskæde. Ikke desto mindre endte det med at jeg blot pantsatte den hos Pantsat.dk - hvilket jeg, i første omgang i... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Meget imødekommende og virkelig stabile.jeg har benyttet dem 2 gange nu og har kun haft en god oplevelse hos dem. Første gang pantsat jeg min bil og havde stadig fornøjelsen af, at køre i den hver dag... Toon meer
Sådan set udmærket og hurtig service. Man får en vurdering som ligger i et spænd og de vil selvfølgelig udbetale den laveste ende af vurderingen for at få størts profit ved evt. Salg. Lidt slesk takti... Toon meer
Når man venter på at det bliver ens tur er det ligesom når man er hos lægen man sidder ret tæt på folk. Men når det så er sagt så trækker servicen det hele op virkelige søde og i mødekommende pe... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
PANTSAT.DK tilbyder et alternativ til almindelige lån. Konceptet hedder salg med tilbagekøbsret. I praksis sælger du din værdigenstand til os og får samtidig retten til at tilbagekøbe genstanden på et senere tidspunkt.
Contactgegevens
Denemarken
- info@pantsat.dk
- pantsat.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 86% van zijn negatieve reviews beantwoord
godt, dog kuk i udbetalingen
Alt var godt dog var der gået kuk i udbetalingen, den var noget forsinket 🧐
Super god og hurtige service
Super god og hurtige service , købt en Iphone fra dem.
God professionel og venlig betjening
Jeg har for nylig købt en MacBook hos…
Jeg har for nylig købt en MacBook hos pantsat.dk, og jeg er virkelig positivt overrasket over hele oplevelsen.
Fra start til slut var processen nem og overskuelig. Hjemmesiden er brugervenlig, og det var let at finde præcis den model, jeg ledte efter. Beskrivelsen af produktet var detaljeret og stemte fuldstændig overens med den vare, jeg modtog.
Leveringen var hurtig, og MacBooken var pakket forsvarligt ind. Den fremstod i rigtig flot stand – faktisk bedre end forventet. Det er tydeligt, at der bliver lagt vægt på kvalitet og kundetilfredshed.
Kundeservicen fortjener også ros. Jeg havde et par spørgsmål inden købet, og jeg fik hurtigt svar, som var både hjælpsomme og professionelle.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg vil helt klart anbefale pantsat.dk til andre, der overvejer at købe brugt elektronik til en god pris.
god hurtig svar frem og tilbage
god hurtig svar frem og tilbage, god vare , fornuftig pris, stor sikkerhed.
Super hjælpsomme med at finde og vise…
Super hjælpsomme med at finde og vise de ure vi var interesseret i :)
Matthias är mkt trevlig att göra…
Matthias är mkt trevlig att göra affärer med !!!!! Super
Løfte ikke holdt
Jeg blev lovet leverance til bopælen, men endte med at måtte køre til nabobyen for at hente varerne.
Varerne viste sig ikke at fungere som forventet, men vi fik løst problemet. Så jeg er tilfreds.
Very good service and very nice people
Very good service and very nice people. I think my only complaint would be that for a gaming laptop that only has an issue with its battery life i got 1000 kr but thats fine :) i just wish it couldve been more.
Bryder aftaler - spilder tid
Jeg havde lavet en aftale over mail om at købe en vare til billigere pris. De bekræftede ved at skrive “aftale”, så begyndte de ikke at svare, og fortæller lidt efter at de har solgt varen, tænker højst sandsynligvis til normalprisen. De holder ikke deres aftaler.
Aftalen gik på at jeg købte varen, ikke at jeg ville afhente samme dag, da jeg gik klart ud fra en almen hjemmeside kunne sende en genstand under 20 kg

Antwoord van PANTSAT.DK
Not very true to their word
This company doesn’t conduct good business. Made a deal with them for an expensive watch of mine, they held onto it for a week without paying me the agreed money. They kept making excuses that they didn’t have the equipment needed to verify the authenticity of the item. This was all after making a signed agreement with me for the item. Once they have your item make sure they pay you before you leave.

Antwoord van PANTSAT.DK
Det fungerede bare
Jeg var lidt skeptisk i det jeg købte en bas guitar faktisk som katten i sækken men alt klappe varen var i orden. Så det er bare i orden
Christian var utrolig imødekommende og…
Christian var utrolig imødekommende og jeg fik hvad jeg ville ha. Super god oplevelse
varen var som den skulle være
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Varen var som beskrevet.
Utrolig høflig og professionel modtagelse .
Mikkel S, der håndterede handlen hjalp mig helt ud til bilen. Fantastisk service. Tak