Dansk Retursystem Reviews 485

TrustScore 1.5 uit 5

1,7

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer langt væk fra disse pantstationer - det er absolut rædselsfuldt. Der er stor risiko at du kører forgæves og må tage dine sække med pant med hjem igen efter at have ventet tålmodigt i køen, fo... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Aalborg - Alt for lidt kapasitet og ofte nebrud af en eller anden art. Desuden er maskinerne svære at operer da solen går i skrærm/kamera.Hvis man ikke er kender er det ofte et problem. Det kan gøre... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kunne jeg give færre var 0 stjerner det rigtige…. Har holdt øje med appen hele mandag formiddag hvor “min” station i Lystrup var lukket…. Den bliver grøn, jeg fylder bilen med pant og kører…, nu ho... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Endnu engang fremkommet til pantstationen i Rødovre, hvor stationen er nede, på trods af AT JERES HJEMMESIDE SKRIVER AT STATIONEN ER KLAR TIL AT MODTAGE. kl. 7.10 den 23. marts 2026, mindst 40 min v... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Dansk Retursystem samler og sorterer tomme dåser og flasker, så de kan genanvendes til nye emballager og spare råstoffer og energi. Hvert år indsamler vi over 1 mia. tomme emballager. Alene dåserne kunne nå fire gange rundt om jorden. Pantsystem spare ...

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Fantastisk system..

Fantastisk system... bruger pantstationen mindst hver 14 dag... i Lystrup...

14 september 2024

Hej Frans
Det er vi glade for at høre.
Mange tak for de flotte stjerner.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

En mere Tak

Det var et rigtig godt koncept, der var ikke rigtig kø og det gik rigtig hurtig.
Dog var der ret langt derhen og vi er trods alt i Danmarks anden største by så man kunne godt lige åbne en til evt. i højbjerg/viby området😉

Vh Julie

5 augustus 2024

Hej Julie,

Tak for stjernerne.

Vi kan desværre ikke åbne Pantstationer alle steder, så vi prøver at placere dem så strategisk rigtigt som muligt.

Chokerende service

Jeg har i dag søndag den 28. juli været forbi pantstationen i Vejle. En pantstation jeg normalt er glad for at bruge og aldrig oplever problemer med.

Jeg var dog noget chokeret over medarbejderen, da henvendte sig til kunden og hans børn foran mig i køen. Medarbejderen kom meget frembrusende ud og man negativ tone blev der sagt
“det her er der altså ikke pant på! I skal lære at sortere.”

Inden kunden når at sige noget er medarbejderen gået igen, hvor til han siger til mig “jeg ved ikke hvor det kommer fra, men det er ikke noget jeg drikker.”

Godt nok var det til en anden kunde, men jeg er chokeret over serviceniveauet er så lavt.

Fem stjerner for systemet.
En stjerne for kundeservice.

28 juli 2024

Hej Carsten

Mange tak for din anmeldelse.
Det skal være nemt og behageligt at besøge pantstationen, så jeg er ked af at høre om din negative oplevelse.
Jeg sender den videre til afdelingen der er ansvarlig for pantstationen, så denne situation ikke sker igen.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har nu brugt jeres station i…

Jeg har nu brugt jeres station i Odense, en del gange. jeg er meget tilfreds med systemet, som er meget nemt at bruge. det er dog tit at der kun er én sluse åben, det er lidt irriterende. men I er meget gode til at opdaterer APPén. så man kan tjekke på forhånd om der er problemer.

18 juli 2024

Hej,

Tak for stjernerne, dem er vi glade for.

Dejligt at du er glad for Pantstationen. Desværre kan teknikken drille, så det kun er den ene sluse som er åben.
Godt at appen bliver opdateret.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stort set altid i stykker

Stort set altid i stykker, ingen information fra medarbejdere og rent spild af tid.

7 juli 2024

Hej Rikke
Vi beklager den negative oplevelse. Vi kan desværre ikke se hvilken pantstation du har besøgt. Jeg vil fremover anbefale dig at tjekke status af den gældende station inde du køre der ud på danskretursystem.dk Pantstationer –
Mvh
Marianne

Stor hjælp i Randers.

Jeg var, for første gang, på den nye plantstation i Randers. Det var en super god oplevelse. Jeg havde nogle problemer med at finde ud af at tilmelde mig. Dansk Retursystems Michael Nielsen var meget hjælpsom og fik mig guidet igennem, samt gav nogle gode råd mht. aflevering af pant. Tak.

3 juni 2024

Hej Michael

Dejligt at høre om den gode oplevelse på pantstationen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hjemløse står i kø om morgenen for at ødelægge automaten

Jeg har nu fem gange forgæves forsøgt at bruge flaskeautomaten i Netto på Nørrebrogade/Allersgade. Automaten har hver gang været ude af drift, hvilket er frustrerende. Hjemløse står ofte udenfor og spørger om panten, hvilket giver mistanke om, at automaten ødelægges med vilje af dem.

Som ansvarlig bør Dansk Retursystem sikre, at automaterne vedligeholdes og repareres hurtigt. Desuden bør butiksansatte informeres om at udbetale panten manuelt, når automaten ikke virker.

27 mei 2024

Hej Stine
Tak for at informere os om problematikken i Netto butikken.
Vi sørger for, at en tekniker kontakter butikken og at vi samtidig opfrisker returtagningspligten for personalet.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Der er jo imponerende at folk har…

Der er jo imponerende at folk har svinet jeres pantsationer i flere år. Og i er fuldstændig hamrende ligeglade de virker ALDRIG nogensinde og der er ALTID hvis de virker en KÆMPE
kø. SKANDALE få nu laver nogle flere sluser…!!
Jeg vil opfordre alle til at benytte automaterne i Kvickly de er 100 gange bedre.

23 mei 2024

Hej Kristian

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse på pantstationen. Vi er absolut ikke ligeglade. Jeg kan ikke se hvilken station du anmelder, men jeg vil meget gerne give din oplevelse videre til dem der servicerer pantstationerne.

Ubegribelig amatøragtig.

Hos denne virksomhed går du aldrig galt i byen. Den er ALTID ude af drift.
Igen et statsstøttet møgeksperiment.
Det får aldrig ende med dårlige oplevelser på dette sted.
Gør dig selv en tjeneste, og kør til Tyskland og hent drikkevarer uden pant, så du slipper for at henvende dig her nogensinde.

18 mei 2024

Hej Jakob

Vi er kede af den negative oplevelse. Vi kan desværre ikke se hvilken maskine du hentyder til, men vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere. Du er velkommen til at kontakte os til på 43 32 32 32 eller på kundeservice@pant.dk. For god ordens skyld kan jeg informere om, at vi er et privatejet non-profit firma.

Virker igen ikke

Nu er jeg for 6. gang kørt forgæves, til pantstationen i Odense, over den sidste uge med mine flasker og har stadig ikke fået dem afleveret. Det er under al kritisk. Så er automaten i stykker, så bliver den rengjort (der står ikke hvor lang tid det tager og efter 10 min. venten uden der skete noget måtte jeg køre igen), så er der så mange, at der ikke er flere p-pladser eller også så lukker den for næsen af en selvom man har stået i kø i 20 min. hvor kun den ene automat virker 🤬 Ideen er fantastisk og stationen har også virket for mig, men f… hvor er den blevet ringe.

12 mei 2024

Hej Mette
Tak for din henvendelse.
Jeg beklager meget, at du er kørt forgæves til pantstationen.
Du kan følge status på pantstationerne via vores hjemmeside https://pantstation.danskretursystem.dk/ det kan være en god ide, at tjekke hjemmesiden inden du kører hjemmefra, så du forhåbentligt undgår at køre forgæves. Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe herind i hverdagene for at få oplyst driftsstatus på pantstationerne.
Mvh. Marianne

Nu virker det godt

Jeg har tidligere lavet en anmeldelse, hvor jeg skrev at ideen var god, men udførslen dårlig, for der var altid over 50 % chance for at vores nærmeste afleveringssted var ude af funktion.

Der er blevet lyttet og den gamle pant-automat i Køge, er blevet udskiftet med en ny, og den er markant mere driftstabil. Nu virker det alle gange man er forbi, så derfor må vi op på fem stjerner for en god ide, med en god udførsel.

Det giver ikke mening at alle supermarkeder skal stille med et kæmpe pant-anlæg, når man lige så godt kan centralisere dem.

25 april 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Første gang på Pantstation Tåstrup…

Første gang på Pantstation Tåstrup efter flytningen fra genbrugspladsen, og jeg må sige, at det var en meget behagelig oplevelse.

Ud over at få en fin sludder med den flinke chauffør, der ombyttede containerne, så oplevede jeg det som om, at maskineriet var blevet dobbelt så hurtigt.

Mine 11 sække var tømt på ingen tid!

7 mei 2024

Hej Ole,

Tak for stjernerne. Dejligt at du er glad for at benytte vores Pantstation og at du havde tid til at tale med vores chauffør.

Kørt forgæves

Kørt forgæves. Stationen er ude af drift i åbningstiden.

5 mei 2024

Hej Mads
Tak for din henvendelse. Jeg beklager meget, at du er kørt forgæves til pantstationen. Du kan følge status på pantstationerne via vores hjemmeside https://pantstation.danskretursystem.dk/ det kan være en god ide, at tjekke hjemmesiden inden du kører hjemmefra, så du forhåbentligt undgår at køre forgæves.

Bedste ide ever!!!

Bedste ide ever!!!
Jeg tager hatten af for udviklerne af dette geniale koncept! Det er fuldstændig gennemtænkt fra oprettelse af profil (tog under 2 minutter, og dette er inklusiv udfyldelse af dine bankkoto) til at pengene kommer ind på din konto. Jeg er mega glad!

1 april 2024

Hej Lene
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner
Mvh Ditte

Er altid ude af drift

Er altid ude af drift. Ikke opdateret på hjemmesiden.
Kørte forgæves 2 gange idag.

6 maart 2024

Hej Jesper
Vi beklager du har været kørt forgæves. Vi bestræber os ellers på hele tiden at opdaterer
Drift info på hjemmesiden.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg fik mig endelig taget sammen til at…

Jeg fik mig endelig taget sammen til at køre i fields med pant. Da jeg kommer frem til pantstationen går det op for mig der er lukket kl 18, det er da helt skørt når de andre butikker i fields lukker mellem 20 og 22.

25 februari 2024

Hej Kenneth
Beklager, men pantstationen kører ikke efter butikkernes åbningstider. Den er bemandet og det er i de 8 timer den er åben.

Pantstation Aalborg - 5 stjerner

Jeg var forbi jeres pantstation med min mand i Aalborg i går søndag d. 21/1. Sikke en fornøjelse deroppe. Der var den mest servicemindede fyr på arbejde - tror han hed Jakob? Ikke nok med, at der var en lang kø og ovenikøbet i træls snevejr, så formåede han at skabe en lun og virkelig dejlig stemning blandt alle kunderne, der stod og hundefrøs. Han fortjener 5 stjerner for den service, der blev givet! En enkelt gang valgte maskinen og brokke sig - og vupti, så var det fikset og den var i gang igen. Super dejlig oplevelse derude!

Send endelig rosen videre!

De bedste hilsener herfra.

21 januari 2024

Hej Lisbeth
Mange tak for de rosende ord og stjerner.
Jeg lader beskeden gå videre til Jakob 😊
Mvh. Marianne

En parodi

En parodi. Ikke en station i Nordsjælland. Den der var i Helsingør er nedlagt. Vi henvises til Fields!
Hvor ringe kan servicen blive?

11 januari 2024

Antwoord van Dansk Retursystem

Pantstationerne er et supplement til de over 3000 flaskeautomater, der findes i hele landet. Stationen i Helsingør blev nedlagt da vi ikke kunne leje grundet længere. I 2024 gennemfører vi en markedsundersøgelse for at undersøge behovet for flere stationer. Når den er afsluttet, tager vi stilling til om der skal bygges flere stationer.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Giv os det gamle system tilbage

Det gamle system hvor vi afleverede i pantposer var MEGET bedre. Hurtigere og næsten ingen kø.

6 januari 2024

Hej Søren
Ja det var nok lidt hurtigere, men vi var nødt til at ændre det da det system Ikke var miljømæssigt forsvarligt.
MVH Beate

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Godt træt at folk i lastbiler

Godt træt at systemet . Kommer til Tåstrup og må erkende at der er 2 foeand mig i køen . Begge med 200 + store sække . Så en god ventetid på langt over en time . Der må da kunne reguleres på en måde så dem i lastbiler må køre direkte til jer og ikke lukke hele systemet ned i flere timer . . Og der er langt fra første gang jeg oplever dette .

14 december 2023

Hej Anders
Vores Pantstationer er for alle, og bliver benyttet meget derfor opstår der køer og ventetid, dette kan desværre ikke undgås.
Vi anviser til dagligvare butikkerne, hvis man vil undgå køerne på pantstationerne.
MVH. Beate

Lees meer over geverifieerde reviews.