Virkelig nemt og overskueligt! God og grundig vejledning hele vejen igennem. Kan klart anbefales fremfor at vente 4-5 uger på borgerservice!
Mine billeder blev afvist ved borgerservice, da de ikke levede op til krav for pas billeder. Kontaktede pasautomaten på mail, da de stiller garanti for billederne på deres hjemmeside. Har d.d. forts... Toon meer
Venter endnu på billeder. To bestillinger afsendt, men har nu afventet hhv. 5 og 7 hverdage og intet modtaget. Ikke hul igennem på mail, håber snart de dukker op, ellers må vi jo bide i det sure æbl... Toon meer
Der står på hjemmesiden, at levering er 3-6 dage. Da jeg fik en besked om, at mit billede var godkendt, stod der at jeg kunne forvente at modtage dem i løbet af 5 hverdage. Der er nu gået 7 hverdage... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Pasautomaten er din bedste ven, når du har brug for pasfotos, kørekortbilleder eller andre ID-fotos. Vi sikrer, at dine billeder er i orden, og vi leverer dem til dig til en rigtig god pris med gratis levering. Vores fotos er lige så gode som dem, du får hos en fotograf eller fra en fotoboks, men hos os er det nemmere, hurtigere og billigere. Du kan tage så mange billeder, du vil, inden du beslutter dig. Vores app er også fantastisk til at tage billeder af babyer, børn, ældre og handicappede. Hvis dit billede ikke opfylder myndighedernes krav, tager vi kontakt til dig og giver dig mulighed for at tage nye billeder uden ekstra omkostninger. Det er nemt at komme i gang, og vores app har en indbygget guide til at hjælpe dig. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.
Frennehave 3, 2970 Hørsholm, 2970, Hørsholm, Denemarken
- info@pasautomaten.dk
- pasautomaten.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 28% van zijn negatieve reviews beantwoord
Længere leveringstid end oplyst
Der er nu gået 7 hverdage og billederne er stadig ikke kommet og eftersom jeg skulle lave pas i dag, kan jeg nu ikke bruge dem til noget, hvis de en dag kommer.

Antwoord van Pasautomaten
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt! 😃 vil helt sikkert anbefale det til venner og familie.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Det fungere helt perfekt og er let at sidde roligt med børnene der hjemme og tage et billede. Hurtig levering.
Enkel, ligetil og hurtig levering
Jeg stødte på ‘Pasautomaten’, da jeg havde brug for nogle akutte pasbilleder. Processen var utrolig enkel, ligetil og hurtig levering. Derudover er billederne i overraskende god kvalitet. Jeg kan varmt anbefale dem.
En klar anbefaling
Jeg havde brug for pasbilleder til min datter og jeg, som skulle gå hurtigt og nemt. Jeg blev anbefalet at prøve Pasautomaten, og det var så dejligt nemt, bekvemt og til en skarp pris. Det levede fuldstændigt op til mine forventninger, og jeg vil helt sikkert benytte mig af hjemmesiden fremover, da man både sparer tid og penge.
Pasfoto
Bestilte pasfoto tirsdag aften, ankom torsdag med hurtig levering. Billedet er i super kvalitet. Kan varmt anbefales!
Total hurtig og god service
Total hurtig og god service. Brevet blev væk i posten og Pasautomaten reagerede med det samme jeg kontaktede dem, ja læn nærmest ned til posten med nye billeder…og vupti dagen efter fik vi billederne med quickbrev! Og ja billederne er også superfine!
Jeg kan absolut anbefale Pasautomaten
Jeg kan absolut anbefale Pasautomaten! Nem at bruge og meget fair pris, og der kom ret hurtigt nogle flotte billeder med posten.
Bare fantastisk!
Jeg elsker at jeg fandt denne hjemmeside, for aldrig har det været nemmere at få et pasfoto til passene i en travl hverdag. Udover det er det virkelig billigt ift. de fotografer og borgerservice, som vi tidligere har benyttet.
God service og billigt
God service og billigt! Brugte den her hjemmeside til mit kørekort
Kan anbefales
Hurtig levering. God pris. Nice at man kunne tage sit pasbillede derhjemme til en billig penge
God vejledning
God vejledning, hurtig fragt og god kvalitet. Kan helt sikkert anbefales.
God app og hurtig levering
App'en til at udføre både fotografering og ordreafgivelse er velfungerende. Fotograferingens resultat er du selvfølgelig selv ansvarlig for 😉, men det leverede resultat er god kvalitet👍.