Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
PayProff sikrer både køber og sælger, når varer og serviceydelser handles. Transparent, let og sikkert – uden at skulle bekymre sig for om det købte betales, eller om varen kommer frem som aftalt. PayProff er sikker betaling via en Escrow-konto, godkendt af Finanstilsynet.
Contactgegevens
Ouskær 32, 7100, Vejle, Denemarken
- +45 8610 1001
- support@payproff.com
- payproff.com
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Fedt app og god service hvis det driller
Mulighederne som PayProff giver er…
Mulighederne som PayProff giver er rigtig gode for handler over et hvis beløb, men det er endnu lidt besværligt at bruge, uden app til iOS enheder og også lidt dyrt, hvilket er grunden til kun 4 stjerner. Funktionaliteten og hvor hurtigt det går med overførsler, er rigtig god og jeg forventer mig meget mere af denne service de næste år. Vil bruge igen!

Antwoord van PayProff
Fantastisk god tjeneste der sikrede…
Fantastisk god tjeneste der sikrede både køber og sælger ved handlen, og på den måde sikre at man ikke mister sine penge

Genialt til private handler
Bruger dem ved større betalinger til private for at sikre at jeg ikke bliver snydt af dem jeg køber fra - Fungerer upåklageligt 👌

Antwoord van PayProff
I used a few times the solution offered…
I used a few times the solution offered by PayProff.
I highly recommend this service as the transactions went smoothly and I received the money on time and as expected.

Antwoord van PayProff
Super enkelt at bruge og perfekt måde…
Super enkelt at bruge og perfekt måde at sikre handlen på

Nemt, hurtigt og sikkert
Nemt, hurtigt og sikkert! Nu behøver man ikke længere at være bange for at blive snydt, hverken som sælger eller køber.

PayProff er virkelig godt
PayProff er virkelig godt, hvis du vil sikre dig mod forskellige typer svindel, når du køber online (især mere værdifulde ting som en macbook). Som køber ved jeg, at mine penge er sikret, hvis sælgeren ikke sender det aftalte produkt.

Payproff
Payproff smart, billigt og sikkert. Jeg har købt flere gange på Den Blå Avis og brugt Payproff. Jeg må sige det er smart - Den Blå Avis burde bruge platformen som standard, God service og hurtigt svar fra deres kundeservice i øvrigt.

Antwoord van PayProff
Kan kun anbefale denne app
Kan kun anbefale denne app, når man yder en service som selvstændig står man nogle gange med kunder der kan være lidt svære at få til at betale regningen, men denne app yder den service at når man indgår en aftale med kunden indbetaler kunden den aftalte pris på payproff, og dermed er man sikret at kunden har midlerne og lunden frigiver først beløbet mår arbejdet er udført
Fantastisk nemt at bruge for alle parter

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.