Fantastisk butik! Jeg har købt en masse forskelligt fra Perleshoppen og kan sige, jeg har været utrolig tilfreds hver eneste gang. Alle sager holder godt, og der er god service, når man har brug for... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde bestilt nogle magneter hos Perleshoppen, men DAO havde desværre lavet en fejl under fragten. Jeg kontaktede Perleshoppen, og jeg fik hurtigt et venligt svar tilbage. De beklagede selvom fe... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hvis du hader reklamer skal du ikke handle der bare en eneste gang. Selvom du ikke har sagt ja tak til nyhedsbreve bliver du overdænget med hans reklamer på mail. Jeg kom til at handle der en gang.... Toon meer
Jeg har lagt en bestilling og fik leveret 2 dage efter. Alt gik smertefrit og ved et spørgsmål via mail fik jeg rimeligt hurtigt svar. Vil gerne anbefale perleshoppen.dk til hobbyfolket :) Kun é... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Alt til hjemmelavede smykker. Smykkesnor, perler, vedhæng, gaveposer og æsker, smykkestativer m.m.
Linde Allé 8, 6400, Sønderborg, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Fantastisk shop med alt inden for smykkefremstilling eller "bare" til kreative dage med familien. Jeg købte nogle forgyldte nøgleringe og snor til, til julegaver, som børnene skulle kreere, men på nogle af ringene var der lidt pletter på. Jeg ringede ind og sagde det som det var. Dagen efter var der et brev med flere ringe end der var "fejl" på. Dét er service. Tusind tak for Jeres tillid til kunden. I har helt sikkert en fast kunde, når jeg får behov for at bestille varer hos Jer igen.

Antwoord van Perleshoppen.dk
Tro ikke det kan gører hurtiger med mindre varen kommer med taxa
Hurtig levering.. Perleshoppen kunne mange andre lærer af..

Antwoord van Perleshoppen.dk
Kanon kundeservice 👍🏻og hjælp.
Det vi bestilte kom hurtigt,( vi bor i Sverige ) og det var 100% i orden.
Så vi er meget glade og vender helt sikkert tilbage.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwoord van Perleshoppen.dk
Fin vare til rimelig pris. Hurtig levering. Handler der gerne igen.
hvis man håber på 1-3 dages leveringstid som der står på hjemmesiden så skal man nok forvente at blive skuffet.
jeg bestilte mandag og fik flere emails om at jeg ville få em mail når det blev afsendt. jeg skrev torsdag for der havde jeg stadig ikke fået en mail.
nogle timer efter jeg havde sendt mit besked kommer et ret så "belejligt" svar om at de er lige ved at pakke den og den bliver afsendt samme dag.
dvs. det krævede at jeg rykkede for min bestilling for at den blev sendt eller havde der gået længere tid. i dag (fredag) har jeg ikke fået nogen mail som jeg ellers igen var blevet lovet. dvs. pakken er stadig ikke sendt og jeg kan MÅSKE forvente at modtage min pakke på mandag for jeg kan ikke nå at få den i morgen hvis den ikke sendes i dag og jeg har ingen mail fået. jeg har fået en besked som påståes at komme fra en "hjælper til tilspidsede situationer" (det skal lige siges at jeg har holdt mig helt pænt i sproget og undrede mig bare over at jeg ikke fik min pakke. det må så åbenbart være en "tilspidset situation" men hvem der egentlig har sendt den besked ved jeg ikke for navnet fik jeg ikke oplyst. og jeg har ingen dokumentation fået på at pakke er afsendt og alle de beskeder jeg får er der ingen undskyldninger eller lign. selvom jeg har forklaret at jeg står og skal bruge tingene i weekenden. jeg får bare budskabet om at "vi gør hvad vi gør. find dig i det"
første og sidste bestilling herfra. det er da simpelthen useriøst

Antwoord van Perleshoppen.dk
Jeg er meget tilfreds med leveringstiden.

Antwoord van Perleshoppen.dk
Jeg skulle til en skoleopgave bruge en større mængde kæde. Perleshoppen var billigst, så jeg tog kontakt til dem først. De reaktioner jeg fik derfra var helt igennem fantastiske. Helge gav mig ikke alene mulighed for at købe den præcise mængde jeg ville have, men han gav mig et tilbud på det han allerede havde hjemme. Udover at han gav mig dette specialtilbud, besvarede han også alle de spørgsmål jeg nu engang havde, også selvom jeg sendte et spørgsmål efter 21. Jeg kan ikke mindes nogensinde at have fået så god kundeservice, som jeg fik hos Perleshoppen.dk. Og så til de gode priser så var det alt i alt en rigtig god oplevelse. Mine varer var der dagen efter, så der kan jeg heller ikke klage.
Jeg vil til enhver tid anbefale perleshoppen.dk, da man godt kan forvente en god oplevelse hele vejen rundt.
- Christian L J

Antwoord van Perleshoppen.dk
Har handlet her flere gange og altid været super tilfreds med servicen og kvaliteten af varerne. Har en enkelt gang oplevet et problem, men det blev fikset lige med det samme med et smil :-) Altid flink og rar og frisk på en sludder.

Antwoord van Perleshoppen.dk
Bestilte mine varer om morgenen, og bad om hurtig levering, da jeg manglede varerne meget. kl. 13:00 modtog jeg en personlig mail fra Perleshoppen, som skrev, at pakken allerede var afsendt :-) Og med hjælp også fra postens side, modtog jeg pakken allerede dagen efter. Så billige varer til hurtig levering med flot kunderservice - kan absolut kun anbefale dem.

Antwoord van Perleshoppen.dk
Bestilte den 19. oktober 2014 et antal varer på hjemmesiden og betalte med det samme på mobilepay.
Næste dag modtog jeg mail om at mine varer blev sendt samme dag.
Den 27. oktober var mine varer stadig ikke kommet frem og jeg sender en mail til Perleshoppen (besvarer den mail han havde sendt til mig om afsendelse, med samme mailadr. som angivet på hjemmesiden).
Den kom der ikke svar på.
Sendte 24 timer senere endnu en mail - i forlængelse af den forrige.
Stadig intet svar.
Onsdag den 29. okt. sender jeg endnu en mail. Stadig ingen respons.
Samme aften ringer jeg til Perleshoppen der påstår ikke at have modtaget mine mails.
Påstår samtidig at jeg jo sagtens kunne have modtaget mine varer - ergo beskylder han mig for svindel/tyveri!!
Jeg siger at jeg ikke længere ønsker at modtage tingene og beder Helge om at føre pengene retur, hvilket han ikke vil.
Jeg må desværre slå over i en hård tone, da Helge ikke forstår at han skal overføre mine penge for manglende varer.
Meget spøjst fik jeg dagen efter besked om, at tingene var kommet retur til Perleshoppen (med begrundelsen "ubekendt på adr." - til trods for at jeg i mellemtiden har modtaget både post og pakker) og jeg får en mail med teksten "hvad gør vi?"
Jeg besvarer mailen med det samme som jeg sagde til Helge i telefonen - at han skulle overføre mine penge prompte.
Det fik jeg ikke svar på.
Jeg har både sendt og modtaget mails fra pågældende mailadresse, også besvarelser på noget jeg har sendt, så det er ikke min mail den er gal med..
Først her til aften, den 2. november 2014, er mine penge kommet tilbage via mobilepay.
Hold nu op et usselt foretagende og manglende kundeservice!
Tænk at køre sin forretning på den måde. FØJ!
Fin og overskuelig side, hvor man kan se hvad man får og der er rigtig meget at vælge mellem.
Bestilte mange småting og alligevel hurtig ekspedition og tingene var pakket forsvarligt :-)
Absolut et sted jeg handler igen (y)
Billigt, flotte varer, venlig service, hurtig forsendelse..... meget overskuelig hjemmeside, så kan det vist ikke blive bedre:-) Her handler jeg gerne igen.
Perleshoppen har nogle af de bedste priser i hele landet, og de har også en formidabel kundeservice. Jeg har flere gange skulle bruge nogle lidt mere "specielle" ting, og det har næsten hver gang været muligt at skaffe det igennem Perleshoppen. Derudover tilbyder de en super hurtig ekspeditionstid og produkterne kommer hurtigt og i en sikker indpakning.
Ført og fremmest - laveste priser i hele landet.
Lyn hurtigt forsendelse, god side, kan godt lige at man har flere betalings muligheder..
Både kort og PayPal..
Har handlet der 2 gange ind til videre - er meget tilfreds
Jeg har flere gange handlet med Perleshoppen.dk og har altid oplevet hurtig afsendelse og levering. Der er en super god kundeservice og kommunikation. Jeg kan kun give shoppen mine bedste anbefalinger og er helt sikkert et sted jeg vil handle igen.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.