Perleshoppen.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk butik! Jeg har købt en masse forskelligt fra Perleshoppen og kan sige, jeg har været utrolig tilfreds hver eneste gang. Alle sager holder godt, og der er god service, når man har brug for... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt nogle magneter hos Perleshoppen, men DAO havde desværre lavet en fejl under fragten. Jeg kontaktede Perleshoppen, og jeg fik hurtigt et venligt svar tilbage. De beklagede selvom fe... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hvis du hader reklamer skal du ikke handle der bare en eneste gang. Selvom du ikke har sagt ja tak til nyhedsbreve bliver du overdænget med hans reklamer på mail. Jeg kom til at handle der en gang.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har lagt en bestilling og fik leveret 2 dage efter. Alt gik smertefrit og ved et spørgsmål via mail fik jeg rimeligt hurtigt svar. Vil gerne anbefale perleshoppen.dk til hobbyfolket :) Kun é... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hobbywinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Alt til hjemmelavede smykker. Smykkesnor, perler, vedhæng, gaveposer og æsker, smykkestativer m.m.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

21 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fantastisk kundeservice

Fantastisk shop med alt inden for smykkefremstilling eller "bare" til kreative dage med familien. Jeg købte nogle forgyldte nøgleringe og snor til, til julegaver, som børnene skulle kreere, men på nogle af ringene var der lidt pletter på. Jeg ringede ind og sagde det som det var. Dagen efter var der et brev med flere ringe end der var "fejl" på. Dét er service. Tusind tak for Jeres tillid til kunden. I har helt sikkert en fast kunde, når jeg får behov for at bestille varer hos Jer igen.

14 december 2018

Hej Julia,

Tak for din positive anmeldelse og det glæder mig at du og børnene er glad :-)

En rigtig god Jul til dig og dine

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tro ikke det kan gører hurtiger med…

Tro ikke det kan gører hurtiger med mindre varen kommer med taxa
Hurtig levering.. Perleshoppen kunne mange andre lærer af..

13 april 2018

Hej Carsten,

Tak for din positive anmeldelse. Skønt at du gad gøre det.
Det glæder mig at posten kunne levere dine varer hurtigt.
Det er jo ikke altid at det lykkes for dem.
Du er altid velkommen en anden god gang :-)

Kanon kundeservice

Kanon kundeservice 👍🏻og hjælp.
Det vi bestilte kom hurtigt,( vi bor i Sverige ) og det var 100% i orden.
Så vi er meget glade og vender helt sikkert tilbage.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

25 september 2017

Hej,

Tak for den fine anmeldelse :-)
Det glæder mig at varen kom frem i god tid til din datters projekt :-)

Perleshoppen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

en leveringstid man overhovedet ikke kan stole på

hvis man håber på 1-3 dages leveringstid som der står på hjemmesiden så skal man nok forvente at blive skuffet.
jeg bestilte mandag og fik flere emails om at jeg ville få em mail når det blev afsendt. jeg skrev torsdag for der havde jeg stadig ikke fået en mail.
nogle timer efter jeg havde sendt mit besked kommer et ret så "belejligt" svar om at de er lige ved at pakke den og den bliver afsendt samme dag.
dvs. det krævede at jeg rykkede for min bestilling for at den blev sendt eller havde der gået længere tid. i dag (fredag) har jeg ikke fået nogen mail som jeg ellers igen var blevet lovet. dvs. pakken er stadig ikke sendt og jeg kan MÅSKE forvente at modtage min pakke på mandag for jeg kan ikke nå at få den i morgen hvis den ikke sendes i dag og jeg har ingen mail fået. jeg har fået en besked som påståes at komme fra en "hjælper til tilspidsede situationer" (det skal lige siges at jeg har holdt mig helt pænt i sproget og undrede mig bare over at jeg ikke fik min pakke. det må så åbenbart være en "tilspidset situation" men hvem der egentlig har sendt den besked ved jeg ikke for navnet fik jeg ikke oplyst. og jeg har ingen dokumentation fået på at pakke er afsendt og alle de beskeder jeg får er der ingen undskyldninger eller lign. selvom jeg har forklaret at jeg står og skal bruge tingene i weekenden. jeg får bare budskabet om at "vi gør hvad vi gør. find dig i det"

første og sidste bestilling herfra. det er da simpelthen useriøst

27 mei 2016

Hej Helene,
Der skal først lige nævnes at der ikke står 1-3 dages leveringstid nogen som helst steder i vores vilkår eller mails, men 1-3 dages -afsendelse-. De beskeder du snakker om, har du sendt via Facebook og ikke via mail direkte til shoppen eller via en opringning, og din såkaldte rykker fordi du ikke har modtaget dine varer (efter 2 dage !!!, hvor vi dog flere gange skriver 3 hverdages afsendelse), blev besvaret af min sideadministrator på Facebook, Heidi, der også står som afsender af beskeden, selvom du siger at du ikke kan se hvem der har skrevet dem. Og jo, du har holdt et pænt sprog, og det har vi så sandelig også. Du har ikke på noget tidspunkt fået budskabet "vi gør hvad vi kan, find dig i det", så det må stå for din egen regning. Du siger at du ikke har modtaget de "lovede" mails, men jeg tror at du husker lidt forkert, da du i alt har modtaget hele 3 mails fra os, 1 da du bestilte i mandags kl. 15.10, 1 da din ordre/betaling blev registreret i tirsdags kl. 8.26 og 1 da din ordre blev afsendt i går torsdag kl. 15.19 (inkl. Track & Trace pakkenummer og link) og 1 SMS (i dag fredag, hvor pakken kunne hentes). De mails du påstår du ikke har modtaget MÅ du have læst, da det er det eneste sted der står 1-3 dages afsendelse !!! Jeg ved ikke lige hvor meget mere "dokumentation" du forventer. Lige kort tid efter, eller næsten samtidig med, at du har skrevet denne anmeldelse, har du modtaget en SMS på at pakken kunne afhentes, og har hentet pakken ca. 4 timer senere kl. 16 i dag. Igen på Facebook (ikke på mail) skrev du i dag kl. 11.26 (1 time før du fik besked/SMS fra Post Danmark at pakken kunne afhentes) at du synes det er dybt useriøst at der går 5 dage for levering!!! Jeg ved ikke lige hvordan du kan få det til 5 dage fra mandag kl. 15.10 hvor du lagde ordren og til torsdag kl. 15.19 (minder mere om 3 dage i min verden) hvor din ordre bliver sendt? Du har selv valgt at få pakken sendt uden omdeling, og det "forsinker" vel leveringen med et par timer, da du selv skal hente pakken på posthuset.
Det korte af det lange er, at vi har overholdt vore egne vilkår 100% og ydet dig en super service med kommunikation hele vejen igennem forløbet.. Og DU har modtaget dine varer til tiden. Du har bare ikke været særlig tålmodig og reageret/skrevet før du har fået din "såkaldte" dokumentation. Hvis du ikke vil handle hos os igen fordi du har misfortolket vore vilkår, og ikke har tålmodighed til at afvente vore mails, SMS'er og Facebook svar, er vi desværre heller ikke interesseret i at handle med dig igen, og det mindste du burde gøre, er at revurdere din anmeldelse der slet ikke har noget med realiteter at gøre.
M.v.h.
En meget forundret ejer af Perleshoppen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vare som beskrevet og god service

Jeg er meget tilfreds med leveringstiden.

23 mei 2016

Hej Martin,

Tak for anmeldelsen.
Det lykkedes at sende dine varer i weekenden da jeg alligevel skulle ud at køre :-)
Der har ellers hersket lidt "kaos" pga flytning til større lokaler.

Ufattelig god kundeservice

Jeg skulle til en skoleopgave bruge en større mængde kæde. Perleshoppen var billigst, så jeg tog kontakt til dem først. De reaktioner jeg fik derfra var helt igennem fantastiske. Helge gav mig ikke alene mulighed for at købe den præcise mængde jeg ville have, men han gav mig et tilbud på det han allerede havde hjemme. Udover at han gav mig dette specialtilbud, besvarede han også alle de spørgsmål jeg nu engang havde, også selvom jeg sendte et spørgsmål efter 21. Jeg kan ikke mindes nogensinde at have fået så god kundeservice, som jeg fik hos Perleshoppen.dk. Og så til de gode priser så var det alt i alt en rigtig god oplevelse. Mine varer var der dagen efter, så der kan jeg heller ikke klage.

Jeg vil til enhver tid anbefale perleshoppen.dk, da man godt kan forvente en god oplevelse hele vejen rundt.

- Christian L J

12 april 2015

Hej Christian,

Tak for den fine anmeldelse :-)

Som jeg skrev til dig, var du også lidt heldig m.h.t. at jeg lige var ved computeren og hurtigt kunne hjælpe dig.
Selvfølgelig prøver vi altid at give den bedste kundeservice vi kan, og gør gerne lidt ekstra hvis muligt.

Takker for en rigtig fin handel :-)

God service, billige varer

Har handlet her flere gange og altid været super tilfreds med servicen og kvaliteten af varerne. Har en enkelt gang oplevet et problem, men det blev fikset lige med det samme med et smil :-) Altid flink og rar og frisk på en sludder.

18 december 2014

Hej Christina,

Tak for din positive anmeldelse.
Håber at vi snart "ses" igen :-)

God Jul til dig og dine.

M.v.h. Helge

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super positiv oplevelse med kunden i fokus

Bestilte mine varer om morgenen, og bad om hurtig levering, da jeg manglede varerne meget. kl. 13:00 modtog jeg en personlig mail fra Perleshoppen, som skrev, at pakken allerede var afsendt :-) Og med hjælp også fra postens side, modtog jeg pakken allerede dagen efter. Så billige varer til hurtig levering med flot kunderservice - kan absolut kun anbefale dem.

8 december 2014

Hej Tina,

Tak for den fine anmeldelse :-)

Det glæder os at du er tilfreds.

Det er jo efterhånden lidt svært at gøre alle glade men vi prøver.
Selv om der normalt er 1-3 dages levreringstid, er der mange gange plads til liiiiige at sende en "express" pakke :-)

God Jul til dig og dine.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Usselt foretagende!

Bestilte den 19. oktober 2014 et antal varer på hjemmesiden og betalte med det samme på mobilepay.
Næste dag modtog jeg mail om at mine varer blev sendt samme dag.
Den 27. oktober var mine varer stadig ikke kommet frem og jeg sender en mail til Perleshoppen (besvarer den mail han havde sendt til mig om afsendelse, med samme mailadr. som angivet på hjemmesiden).
Den kom der ikke svar på.
Sendte 24 timer senere endnu en mail - i forlængelse af den forrige.
Stadig intet svar.
Onsdag den 29. okt. sender jeg endnu en mail. Stadig ingen respons.
Samme aften ringer jeg til Perleshoppen der påstår ikke at have modtaget mine mails.
Påstår samtidig at jeg jo sagtens kunne have modtaget mine varer - ergo beskylder han mig for svindel/tyveri!!
Jeg siger at jeg ikke længere ønsker at modtage tingene og beder Helge om at føre pengene retur, hvilket han ikke vil.
Jeg må desværre slå over i en hård tone, da Helge ikke forstår at han skal overføre mine penge for manglende varer.
Meget spøjst fik jeg dagen efter besked om, at tingene var kommet retur til Perleshoppen (med begrundelsen "ubekendt på adr." - til trods for at jeg i mellemtiden har modtaget både post og pakker) og jeg får en mail med teksten "hvad gør vi?"
Jeg besvarer mailen med det samme som jeg sagde til Helge i telefonen - at han skulle overføre mine penge prompte.
Det fik jeg ikke svar på.
Jeg har både sendt og modtaget mails fra pågældende mailadresse, også besvarelser på noget jeg har sendt, så det er ikke min mail den er gal med..
Først her til aften, den 2. november 2014, er mine penge kommet tilbage via mobilepay.
Hold nu op et usselt foretagende og manglende kundeservice!
Tænk at køre sin forretning på den måde. FØJ!

2 november 2014

Godt, billigt og hurtigt

Fin og overskuelig side, hvor man kan se hvad man får og der er rigtig meget at vælge mellem.
Bestilte mange småting og alligevel hurtig ekspedition og tingene var pakket forsvarligt :-)
Absolut et sted jeg handler igen (y)

29 oktober 2014

Rigtig god shop

Perleshoppen har nogle af de bedste priser i hele landet, og de har også en formidabel kundeservice. Jeg har flere gange skulle bruge nogle lidt mere "specielle" ting, og det har næsten hver gang været muligt at skaffe det igennem Perleshoppen. Derudover tilbyder de en super hurtig ekspeditionstid og produkterne kommer hurtigt og i en sikker indpakning.

15 mei 2013
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ført og fremmest - laveste priser i hele landet.
Lyn hurtigt forsendelse, god side, kan godt lige at man har flere betalings muligheder..
Både kort og PayPal..
Har handlet der 2 gange ind til videre - er meget tilfreds

7 januari 2013
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god kundeservice :)

Jeg har flere gange handlet med Perleshoppen.dk og har altid oplevet hurtig afsendelse og levering. Der er en super god kundeservice og kommunikation. Jeg kan kun give shoppen mine bedste anbefalinger og er helt sikkert et sted jeg vil handle igen.

28 december 2012