Fantastisk butik! Jeg har købt en masse forskelligt fra Perleshoppen og kan sige, jeg har været utrolig tilfreds hver eneste gang. Alle sager holder godt, og der er god service, når man har brug for... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde bestilt nogle magneter hos Perleshoppen, men DAO havde desværre lavet en fejl under fragten. Jeg kontaktede Perleshoppen, og jeg fik hurtigt et venligt svar tilbage. De beklagede selvom fe... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hvis du hader reklamer skal du ikke handle der bare en eneste gang. Selvom du ikke har sagt ja tak til nyhedsbreve bliver du overdænget med hans reklamer på mail. Jeg kom til at handle der en gang.... Toon meer
Jeg har lagt en bestilling og fik leveret 2 dage efter. Alt gik smertefrit og ved et spørgsmål via mail fik jeg rimeligt hurtigt svar. Vil gerne anbefale perleshoppen.dk til hobbyfolket :) Kun é... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Alt til hjemmelavede smykker. Smykkesnor, perler, vedhæng, gaveposer og æsker, smykkestativer m.m.
Linde Allé 8, 6400, Sønderborg, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
God side, min vare var klar til afhentning efter under 24 timer og den var pakket sikkert ind, fedt!

Antwoord van Perleshoppen.dk
Fremragende service og super hurtig levering. Jeg sendte en mail med en forespørgsel på en af deres varer, men da der var autosvar på min mail blev jeg ringet op for at de gerne ville sikre jeg fik svar på min henvendelse. Kunne hente min pakke 2 dage efter jeg havde afgivet min bestilling. Kan kun sende mine varmeste anbefalinger
Mellem fornøjelse at handle her.
De kom til at sende til forkert adresse, men gjorde mig opmærksom på det, så det løste sig.
Da jeg så fik mine kuglekæder hvor der skulle være 10 meter i hver, var der kun 9,5 i hver. Ikke nok til at skulle vente flere dage på at bytte, men nok til at det bliver to halskæder mindre.....
Får tre stjerne fordi de selv ringede og gjorde opmærksom på at de havde sendt forkert og fordi de det blev sendt hurtigt.
Hurtig leveringen og billig priser har købt mere derfra fra et par dage siden håber det snart kommer🙈 dov bestilte jeg 10 opbevaringsæsker og nogen sølv øreringe har modtaget opbevaringsæskerne men ikke øreringene men fik ringet til dem og fik dem😊 og virkelig god kuneservice

Super hurtig levering! 👍👌 Dejligt 😀
Billige priser - men desværre er deres smykker med metallegering dårlig kvalitet, da de mister legeringer efter meget kort tid. 1-2 dages brug.
Virkelig hurtig ekspedition, super service, fine og billige produkter.

Antwoord van Perleshoppen.dk
Super service, altid klar med råd og vejledning og hjælp. Billige priser og hurtig fragt. ***** her fra.

Topkvalitet og god service
🌸🌟🌸🌟🌸🌟🌸
Jeg kan meget varmt anbefalde Perleshoppen, Lindeallé 8, 6400 Sønderborg.
De har et bredt sortiment af alt hvad hjertet begær, når man som jeg godt kan lide, at lave forskellige smykker mm.
Kvalliteten på de varer jeg har modtaget fra Perleshoppen har bare været i top 👍🏼
Og prisen ligger lige midt imellem, hvad andre lign. Butikker tager. Men skulle jeg kun bedømme ud fra den kvallitet jeg har fået, så er prisen ihvertfald billig, eller sagt på en anden måde prisen er mere end rimlige.
Jeg bestilte en del ting her lige før påske og de var afleveret på min bopæl med posten, inden helligedagene. Så ca 1 1/2 døgn efter min bestilling var gennemført, så havde jeg mine varer her. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟😃❣️ Så lykkelig og glad kunne jeg sidde og være kreativ i hele påsken.. i disse socialafstandstagende tider. 😉😉😉🙃
I går bestilte jeg så nogle sølv pins, som jeg rigtig gerne ville have i dag fredag..så jeg kunne fortsætte med mine ideer her i weekendten. Jeg var i tvivl om hvilken transportform, jeg skulle vælge. Men ringede så til Perleshoppen og fik en rigtig god snak og service. Bl.a. Kunne han oplyse mig om, at deres post havde afhentet pakker for i går.. Men han kunne tage min med her, når han selv skulle hjem.. Det ville jeg naturligvis gerne have og takkede mange gange, så således fik jeg mine pins i dag og en super service over det sædvanlige.
Derfor vil jeg give Perleshoppen og dens medarbejdere topkarakter 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 og kan kun varmt anbefale dem.. kig forbi deres side på Perleshoppen.dk og bestil dine varer her, hvis du ønsker bredt sortiment, god kvallitet, mere end fair pris og en super hurtig ekspedering af din ordre samt naturligvis GOD OG VENLIG service 😉😉😉
Krea hilsener
Linda Hansen
🌸🌟🌸🌟🌸🌟🌸

Antwoord van Perleshoppen.dk
Helge er den mest hjælpsomme, ærlige, søde og service minded leverandør jeg nogensinde har købt dele hos, Der var f.eks nogen dele som skulle passe stemme i størrelser i forhold til hvad jeg skulle lave, så sikrede han sig, at jeg havde den korrekte o ring her hjemme da jeg ikke havde bestilt det, så kan man ikke få bedre service. Han kontakter mig hvis noget er i rest ordre, han arbejder hele tiden, også søndage for at leveringstiden bliver så kort som mulig, han skriver hvilken materialer produktet er lavet af og hvis man læser alt i vare beskrivelsen, så er der ingen tvivl om hvad man får, samt antal og vægt, størrelse på produktet og at noget er vejet står der også, det er ikke alle steder det gør det, det er nemt at finde produkter på hjemmesiden. Afsendelse fra lageret af ordren er normalt op til maks et par hverdage, Postnord henter jo kun i hverdage hvis nogen er i tvivl !!! Mange mange positive oplevelser har jeg fået i løbet af de år jeg har handlet her, Helge er det mest tålmodige menneske man kan forestille sig. Husk alle sammen, at den måde man opfører sig på / det man sender ud til andre, er det samme man får tilbage og derfor er min anmeldelse så absolut den mest positive man kan forestille sig. Tak Helge, for hver en ting du gør for at yde din super service. 😀 Mange hilsner Maja

Antwoord van Perleshoppen.dk
Værste oplevelse! Jeg bestilt små metalliske ting, som skulle være i “forgyldt stål”, men i virkeligheden var det ukendt Gold-malet metal , som gav allergi næsten øjeblikkeligt. Jeg skrev anmeldelsen på trustpilot, men perleshoppen blokerede min anmeldelsen med begrundelsen “kan ikke finde denne kunde i vores kartotek”. Nu får I ikke 3 stjerner , men 1 for jeg føler mig både snydt da jeg købt varer og bidraget da jeg forsøgte at fortælle om det. Faktura 143401, dato 22-02-20 og transaktion 1583.

Antwoord van Perleshoppen.dk
Perfekte produkter, særdeles venlig kontakt, gnidningsfri og meget hurtig levering af varen. Min store anbefaling,- bravo.

Antwoord van Perleshoppen.dk
Dårlig kvalitet af metalliske smykkedele.
Varerne, som jeg modtaget fra denne butik er fra Kina. Metalliske dele, der beskrevet som være "forgyldede" påbegyndte en oksideringsprocess kort tid efter smykkestykket blev taget i brug. (2,5-3 timer). Jeg handler ikke igen her.
Hvor er det smukt! Min kritiske besked blev anmeldt til Trustpilot, som falsk. Skam jer, Jeg bestilt og betalt d 24-02-20 (ordre 143408 og transaktion 43408). Hvor er det uprofessionel service, efter min mening. Nul stjerner fra mig

Antwoord van Perleshoppen.dk
Bestilte varer og modtog dem kort efter. Det giver jeg 5 stjerner for:-)
Desværre manglende der en vare i bestillingen, så jeg kontaktede Perleshoppen, som sørgede for at den blev eftersendt. Igen 5 stjerner, og stor ros for den gode og hurtige kundeservice..!

Antwoord van Perleshoppen.dk
Det eneste sted jeg vil købe mine produkter til smykkefremstilling. Super stort udvalg af varer, rigtigt gode priser og fantastisk service! Kan absolut anbefales 😁

Antwoord van Perleshoppen.dk
En kundeservice ud over det sædvanlige. Helge tog et overraskende initiativ, som kom mig til stor gavn. Meget personlig betjening og meget betænksomt af ham. Jeg har ved alle handler oplevet en god og hurtig levering. Desuden er Helge god til at svare hurtigt pr. mail og ringer op ved udfordringer.

Antwoord van Perleshoppen.dk
Hos perleshoppen får man den bedste betjening man kan ønske sig.
Jeg har handlet hos Helge mange gange og er altid blevet mødt professionelt både gennem mail og telefon. Han kan godt lide en god snak 😎😀😉
Jeg kan bestemt kun anbefale andre at handle hos ham ❤
Ps. Hvis man har haft en dårlig oplevelse med en handel hos ham tror jeg at man skal kigge på hvordan man selv agerer 😀😉
God fornøjelse med din forestående flytning til større lokaler. 😀❤

Antwoord van Perleshoppen.dk
Kommer gerne igen. Har bestilt varer 2 gange. Hurtig besvarelse ved spørgsmål, super vare og kun 2 dages leveringstid. Jeg vender gerne tilbage.

Antwoord van Perleshoppen.dk
Glemte at bestille en lille dims med, men som jeg skulle bruge til det andet.
Skrev og spurgte om det kunne nås.
NP 😊. Så god service.