Persoonlijk Rome Reviews 166

TrustScore 5 uit 5

4,9

Persoonlijk Rome is de juiste benaming van hetgeen Sandrina Bokhorst "levert" als je haar vraagt om je mee te nemen naar bijzondere plekken in Rome. We waren vaak in Rome geweest en Sandrina heeft voo... Toon meer

Sandrina heeft voor een groep vrienden die zeer geïnteresseerd is in de Italiaanse cultuur een fantastisch op maat gemaakt programma samengesteld. En dit zelf op boeiende wijze aan ons verteld tijdens... Toon meer

Sandrina heeft voor mijn dochter van 16 jaar een prachtig en boeiend programma samengesteld voor een week Rome! Het was voor ons beiden een onvergetelijke week mede dankzij Sandrina’s persoonlijke aan... Toon meer

Mijj moeder heeft altijd geroepen dat ze zo graag eens naar Rome zou willen. Het leek mij fantastisch om een mooie reis met haar en mijn 2 dochters (8 en 12) te maken. Vanaf het eerste begin heeft Per... Toon meer

1. Culturele rondleidingen
  2. Organisator van sightseeingtours
  3. Touroperator
  4. Reisbureau

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Als u op vakantie gaat wilt u natuurlijk dat alles perfect is geregeld. Maar hoe vindt u uw weg in het grote aanbod op het internet? Hoe maakt u de juiste keuze? Bij Persoonlijk Rome hoeft u niet zelf op zoek, wij gaan voor u aan het werk. Wij kennen de stad op ons duimpje, we kennen de leukste adressen en de beste hotels. Wij hebben veel ervaring met het invullen van wensen, dat bewijzen de reacties van onze tevreden klanten. Uw vakantie begint nu, wij zorgen ervoor. Ook voor bedrijven organiseren wij met veel succes programma′s. U nodigt uw collega′s of klanten uit, wij nemen u de zorg uit handen.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Jubileum weekend Rome

Wij hebben een fantastisch weekend in Rome gehad met ons kantoor (13 personen). Alles was prima georganiseerd door Persoonlijk Rome! Vooral de Bernini Mysterie Experience (persoonlijke 'speurtocht' van een halve dag met een E-car) was hilarisch.

23 april 2019

Antwoord van Persoonlijk Rome

er was ook een supersfeer in de groep, fijn dat we hebben mogen bijdragen aan een geslaagde bedrijfsreis!

Onze gids was Raphael Hunsucker

Onze gids was Raphael Hunsucker: fantastisch begeesterde man. Hij kan je meevoeren naar de tijden van de romeinen en sappig vol verbeelding de geschiedenis vertellen... we hebben er ontzettend van genoten! Ook onze dochter van 14 jaar was laaiend enthousiast! We boekten ook een virtual realitytoer die een ontzettende meerwaarde is om je te kunnen inleven in de romeinse tijd. En we hebben ook heel erg om elkaar moeten lachen...Zeker doen! Zijn geld meer dan waard! Bedankt ook Ilone voor de vakkundige en vriendelijke service!

16 april 2019

Rome-reis door Persoonlijk Rome gered!

Tijdens de Kerstvakantie is mijn zoon van 12 met Oma een paar dagen naar Rome geweest. Oma werd echter ziek en als gevolg zat mijn zoontje vast op de hotelkamer met een zieke Oma. Hij belde me helemaal teleurgesteld op en op goed geluk heb ik toen meteen naar een Nederlandse gids gezocht in Rome. Ik kwam snel op de site van Persoonlijk Rome terecht en heb meteen een mail gestuurd met mijn noodkreet. Binnen tien minuten ben ik door Sandrina terug gebeld en dezelfde middag nog is mijn zoon door een van de gidsen Judith een hele middag door Rome geleid. Ze heeft zelfs twee tours met hem gedaan en hij heeft enorm veel over de stad geleerd. In de avond heeft Sandrina nog een tweede gids Raphael voor hem geregeld. Ze zijn samen naar een lichtshow geweest en hij heeft de avond van zijn leven gehad. Zo hebben ze samen, de gidsen en Sandrina van Persoonlijk Rome, het reisje van mijn zoon gered. Nogmaals enrom bedankt hiervoor!
Lieke

18 januari 2019

Super ervaring!

Ik beveel iedereen aan bij het bezoeken van Rome gebruik te maken van de diensten van Persoonlijke Rome. Wij hebben met ons gezin een bezoek gebracht aan Vaticaanstad en aan het Colosseum. Onze NLs-talige gids heeft onze 3 kinderen 2x bijna 3 uur weten te boeien met alle verhalen en bezienswaardigheden en dat is een hele prestatie! Daarnaast was het prettig om allerlei tips te krijgen over dingen die we zelf konden ondernemen, leuke restaurantjes etc.

16 januari 2019

Antwoord van Persoonlijk Rome

blij dat het zo goed heeft uitgepakt! arrivederci a Roma..

van Gerwen in Rome

Super fijne vakantie gehad met dank aan de lieve/gezellige/goede gidsen.

We gaan nooit meer iets bezoeken zonder gids!

Bedankt voor de goede service!

4 november 2018

graag gedaan!

Aanrader!

Super organisatie van Persoonlijk Rome. Complete ontzorgen voor onze reis naar Rome. Tours en tourgide precies afgestemd op onze behoeftes. Een heel divers programma. Daarnaast perfecte tips wat betreft eten en drinken in Rome. Zeker een aanrader!

18 oktober 2018

Antwoord van Persoonlijk Rome

fijn dat het programma heeft bijgedragen aan het succes van de management break-out!

Op korte termijn en super geregeld

Op korte termijn en super geregeld. Met een heel onderhoudende gids waarbij de kinderen op 1 stonden.

17 oktober 2018

Antwoord van Persoonlijk Rome

dank en fijn dat het zo goed uitpakte! arrivederci a Roma!

Wij kunnen terugkijken op een…

Wij kunnen terugkijken op een uitzonderlijke, leerzame en prettige excursie onder leiding van een fijne gids die tijd voor je nam en de nodige vragen adequaat en met kennis van zaken kon beantwoorden !!
Beslist een aanrader!

11 september 2018

Een aanrader

Een aanrader

Heel aangename gids. Wij hadden een kind van 12 jaar mee op vakantie en zij nam ruim de tijd om het ook op kindermaat uit te leggen. Hield ook rekening met de noden elk individu uit onze groep.

Als we terug in Rome zijn, zullen wij zonder twijfel terug beroep doen op Persoonlijk Rome.

11 augustus 2018

Antwoord van Persoonlijk Rome

dank voor de aanbeveling, en fijn dat het allemaal geslaagd was voor het hele gezelschap!

Historie tot leven

Onze twee dagen in Rome was extra leuk dankzij alle tips en hulp van Persoonlijk Rome. Vooral de rondleiding in het Colosseum met de Nederlandse gids Judith maakte het een onvergetelijke reis en bracht de historie tot leven.

4 augustus 2018

Antwoord van Persoonlijk Rome

wat leuk om te horen! graag gedaan.

Sandrina en haar team buitengewoon…

Sandrina en haar team buitengewoon enthousiaste, deskundige en gezellige gidsen hebben ons gezin met 3 kids (20, 19 en 14) een onvergetelijke en zeer geslaagde vakantie gegeven. Wij hebben het vooraf geheel uit handen gegeven en vertrouwd op haar ervaring. Een aanrader, want zonder zorgen is het tot in de puntjes verzorgd! Met een afwisselend programma voor elk wat wils.

3 augustus 2018

Antwoord van Persoonlijk Rome

graag gedaan, fijn om zo'n heel programma te kunnen bouwen. Dank voor het vertrouwen en arrivederci a Roma!

Vanaf het eerste contact tot de…

Vanaf het eerste contact tot de afsluiting van het project een prima samenwerking. Eline en Sandrina waren zeer betrokken bij het project.
Daardoor liep alles tijdens de uitvoering op 'rolletjes'. Ook goed ingespeeld op onverwachte wijzigingen (vertraging vlucht).
Iedereen die met een groep naar Rome wil is in goede handen bij 'Persoonlijk Rome'.

18 juni 2018

Antwoord van Persoonlijk Rome

Dank je voor de plezierige professionele samenwerking, en fijn dat het programma voor deze klant precies juist was!

Hele fijne samenwerking!

Hele fijne samenwerking!
Wederom erg goed geholpen, alles was perfect geregeld voor mijn gezelschap.

12 juni 2018

Antwoord van Persoonlijk Rome

Fijn dat het programma goed liep! En dank voor de fijne professionele samenwerking!

Afgelopen week op de fiets met Judith…

Afgelopen week op de fiets met Judith op pad gegaan. Onderzoeken wat clienten zullen ervaren als ze workshops, in samenwerking met Persoonlijk Rome, bij ons in Italië komen volgen. Een hele dag samen onderweg. Een eerste ontmoeting en toch direct zo diep contact. Uiteraard is het een kunst om elkaar te verstaan. Om dat te bieden waar de bezoeker van Rome onbewust of bewust om vraagt. En, Judith bezit deze klasse. Wat zijn wij diep onder de indruk van deze vrouw. Als ze jou Rome laat zien via haar ogen, met haar unieke kennis, dan zie je opeens zoveel meer en zo anders. Ze vertelt op zo’n pakkende manier alsof het lijkt dat ze persoonlijk bij alle gebeurtenissen aanwezig of zelfs betrokken was. Wij gunnen werkelijk iedereen zo’n ontmoeting.

Albertine & Ronald

7 juni 2018

Een fantastische midweek Rome in April…

Een fantastische midweek Rome in April 2018. Met alle complimenten voor Sandrina voor het programma, de begeleiding en deskundige toelichting
Ook de fietstocht van harte aanbevolen. Ons aangeboden door onze kinderen vanwege ons 40 jarig huwelijksjubileum.

Maas en Truus de Bruin

30 mei 2018

Antwoord van Persoonlijk Rome

Dank voor de mooie woorden, het was een groot plezier om jullie reis te maken en jullie te ontmoeten in Rome.

ONVERGETElIJK PERSOONLIJK ROME zoals je het, het beste kan doen!

Onze 7e daagse reis naar Rome is onvergetelijk geworden dankzij Sandrina en Irene.
Tijdens het 1e contact met Persoonlijk Rome hebben we onze wensen besproken en gaf Sandrina ons de opties en tips. Vanaf dat moment is het contact zeer prettig verlopen.

Irene heeft ons (2 pers.) door de Vaticaanse Musea, Sixtijnse Kapel & Sint Pieter geleid als of ze er al eeuwen verblijft. Irene heel veel kennis met ons gedeeld op een eenvoudige doch interessante en prettige manier. Wil je naar het Vaticaan gaan moet je dat beslist met Irene van Persoonlijk Rome doen.

En hele dag en vier halve dagen heeft Sandrina ons door Rome geleid. Natuurlijk hebben we alle standaard top locaties bezocht waarbij ze veel interessante dingen, verhalen en feiten vertelde en hierbij illustraties gebuikte waarbij ze het Forum en Colloseum tot leven bracht. Ook een “virtual reality tour” op zo’n locatie is zeker een aanrader!

Naast de standaard bezienswaardigheden, zoals o.a.het Colluseum, Keizerlijk forum, Pantheon, Piazza Navona, Villa Borghese, Trevi fontijn, de Spaanse trappen en de meest beroemde kerken, heeft Sandrina ons ook het minder toeristische Rome laten zien, waaronder de wijk Monti. Op een pleintje (Piazza della dei Monti) in die wijk hebben we elke dag afgesloten met een heerlijke espresso.

Maar het meest bijzondere was Sandrina’s persoonlijke Tosca tour waarbij ze ons met de muziek van Tosca en Sandrina’s toelichting de locaties bezochten waar het verhaal van Tosca zich afspeelde. Dit is echt een aanrader.

Tot slot een geweldige ervaring, doch prijzige, was het bezoek op het dakterras van Violante. Het hoogste terras van Rome waarbij je een geweldige 360 graden uitzicht hebt op Rome. En tijdens Zonsondergang is dit uiterts romantisch!

Kortom. Ga je na Rome. Neem dan contact op met Persoonlijk Rome voor een onvergetelijk bezoek aan Rome.

24 mei 2018