Sandrina heeft ons 3 dagen lang gebracht naar verborgen parels in de eeuwige stad. Plekken waar we zonder haar nooit waren gekomen en die zij lardeerde met haar kennis van het oude Rome. Een geweldige... Toon meer
Persoonlijk Rome is de juiste benaming van hetgeen Sandrina Bokhorst "levert" als je haar vraagt om je mee te nemen naar bijzondere plekken in Rome. We waren vaak in Rome geweest en Sandrina heeft voo... Toon meer
Onze highlights in 3 dagen Rome deze keer waren: de kerk 10 meter onder San Clemente, de tuinen van het Vaticaan (22 hectare!!), fantastische 3D-ervaring in de Ara Pacis, de prachtig schoon gemaakte P... Toon meer
Sandrina heeft voor mijn dochter van 16 jaar een prachtig en boeiend programma samengesteld voor een week Rome! Het was voor ons beiden een onvergetelijke week mede dankzij Sandrina’s persoonlijke aan... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Als u op vakantie gaat wilt u natuurlijk dat alles perfect is geregeld. Maar hoe vindt u uw weg in het grote aanbod op het internet? Hoe maakt u de juiste keuze? Bij Persoonlijk Rome hoeft u niet zelf op zoek, wij gaan voor u aan het werk. Wij kennen de stad op ons duimpje, we kennen de leukste adressen en de beste hotels. Wij hebben veel ervaring met het invullen van wensen, dat bewijzen de reacties van onze tevreden klanten. Uw vakantie begint nu, wij zorgen ervoor. Ook voor bedrijven organiseren wij met veel succes programma′s. U nodigt uw collega′s of klanten uit, wij nemen u de zorg uit handen.
Warande 195, 3117 CL, Schiedam, Nederland
- +31 6 24255911 / +39 3281739067
- info@persoonlijkrome.nl
- persoonlijkrome.nl
Direct contact en snel geregeld
Wij moesten op korte termijn een prive gids in Rome in het hoogseizoen en Persoonlijk Rome heeft dit op snelle en feilloze manier voor ons geregeld. De gids Giovanni was ook geweldig. Kortom, Persoonlijk Rome is de plek voor de organisatie wanneer je meer wilt halen uit een citytrip.

Vader Dochter weekendje Rome
Evenals twee jaar geleden (toen met oudste dochter) had ik voor oktober weer een weekend Rome gepland, dit keer samen met mijn jongste dochter. Dit is weer een groot succes geworden, mede dankzij de goede adviezen en suggesties van Sandrina en het Persoonlijk Rome team. Op zaterdagochtend gelijk de Centrum fietstocht gedaan, waardoor je alle mooie plekjes van de stad al snel weer in beeld hebt. Sandrina had een goed hoteladvies passend bij de prijsklasse waarin wij wat zochten. Ze kan je precies vertellen waar je lekker kan eten en zo kom je op plekjes waar de massa van toeristen aan voorbij gaat. Kortom, ik kan iedereen Persoonlijk Rome aanbevelen bij het helpen organiseren van een bezoek aan Rome.
Sandrina, bedankt!!

Rome oktober 2016
Sandrina heeft een passend dagprogramma voor ons opgesteld. Hierbij heeft ze zorgvuldig gekeken naar de groep en de juiste gids (inclusief haarzelf) aan ons gekoppeld.

Plezierige kenisoverdracht
De rondleiding die we hebben gemaakt was heel plezierig qua sfeer en toon, speelde heel goed in op de belangstelling van het gezelschap, en getuigde van een hele goede voorbereiding op het thema. In dit geval betrof het het Mithraeum bij het Circus Maximus. Sandra prima gedaan!

Persoonlijk
Voor het eerst een reisje uit handen gegeven.
Transfer, hotel, gids door Persoonlijk Rome laten regelen.
Het was klasse, geweldig verzorgd, kwaliteit!
Pluim voor gids Ewout.

Fantastisch !
Voor een klant van mij heb ik onlangs wederom Persoonlijk Rome ingeschakeld. De feedback van mijn klant luidde: 'De door U gearrangeerde gids, Sandrina Bokhorst, heeft uitstekend werk heeft verricht. Niet alleen een fantastische rondleiding maar ook waardevolle tips voor andere activiteiten die ze eigener beweging zouden gaan doen (o.a.: -bij ’t verlaten van de Sixtijnse Kapel naar een andere bezienswaardigheid: niet de massa volgen maar groepen-met-gids volgen, scheelt een eind lopen; -een gezellig, goed restaurant waarvoor ze ook telefonisch de reservering maakte etc etc. Kortom: aan haar kunt U elke relatie die naar Rome gaat met een gerust hart toevertrouwen.’

Antwoord van Persoonlijk Rome
Een boeiende reis terug in de tijd
Een heel persoonlijke en enthousiaste rondleiding toegespitst op onze gymnasiasten en onze dochter van 10. Dat is best een uitdaging maar we hebben allen enorm genoten van de boeiende verhalen.
Zeker een aanrader.

Super!
Hartelijk dank voor de goede communicatie en organisatie. De fiets tour door Rome was een absoluut hoogtepunt en een super start van onze vakantie. Geweldige, passievolle, knowledgeable gids!
De food tour en Vatican was ook weer super! Wij waren een groep van 5 met 2 tieners en een 75+- hartelijk dank dat jullie zo goed de tours aan ons konden aanpassen.
Weer heel wat prachtige herinneringen rijker.!

Antwoord van Persoonlijk Rome
Geweldige ervaring! Al jaren ons vertrouwd adres voor Rome!
Persoonlijk Rome levert jaar na jaar kwaliteit en betrouwbaarheid. De medewerkers zetten altijd een uitstekend programma voor ons op, met veel variatie. Via hen komen wij op de meest bijzondere plekken en is elk jaar weer een onvergetelijke ervaring. De eetlocaties zijn voortreffelijk, eten bij toprestaurants en niet in de rij hoeven staan. Het contact met de reisleiders is goed en consistent. Wij raden zeer zeker de tour door het Vaticaans Museum aan en de trekkingbike tour op de Via Appia Antica. Kortom, wij bevelen Persoonlijk Rome zeker aan!

Zorgeloos in Rome
Een prachtig programma, op maat gemaakt. Goede begeleiding van Sandrina Bokhorst, uitstekende keuze van hotel en restaurants. Wij hebben genoten van haar deskundigheid en goede zorgen.
Caffe in Roma
Wij zijn inmiddels alweer een dikke maand terug van de 4 dagen in Rome. De kinderen en wij vinden het onvergetelijk en hebben genoten van de wandelingen onder jouw begeleiding door Rome.
Wij hebben zoals je al aangaf allemaal bijzondere plekken gezien welke echt erg interessant zijn en dit alles hadden wij zonder je uitleg toch niet gezien en zeker niet zo ervaren.
Wij vinden het voor herhaling vatbaar en dat is Rome natuurlijk altijd maar dan neem ik goede loopschoenen mee.
Nogmaals hartelijk dank en tot in ieder geval onze volgende trip naar Rome.

Antwoord van Persoonlijk Rome
Goed, betrouwbaar en leuk gedaan
Vriendelijke persoonlijke behandeling voor mijn ouders.
Leuk georganiseerd en vriendelijk personeel.
Top
Interessante rondleiding
Fijn om goed geholpen te worden met de organisatie en fijne en goede gidsen in Rome

Ontspannen op reis
Binnen een week samen een mooie reis voorbereid, met aandacht voor details en persoonlijke wensen. Vervolgens heel ontspannen kunnen genieten van een prachtige reis. En het klopt, je hebt een vriend in Rome...
Uitstekend
Professionele uitleg en hartelijk ontvangst en begeleiding, vooraal ook met de kleinkinderen (12j en 10j)

Antwoord van Persoonlijk Rome
Fijne service, zeer veel kennis, aandacht voor de klant en vleugje humor!
We hebben dankzij Sandrina een heerlijke tijd gehad in Rome. Sandrina heeft een ongelooflijke hoeveelheid kennis over de stad Rome! Ook voor mijn dochter van 14 jaar was de privé-rondleiding door het Vaticaan een bijzondere ervaring. Sandrina speelt goed in op de wensen en kennis van de klant en met haar leuke manier van kennis overdragen en vragen stellen verslapt je aandacht geen moment.

Antwoord van Persoonlijk Rome
Beleving voor het hele gezin
Een citytrip op maat van kinderen uitwerken is niet gemakkelijk. Persoonlijk Rome maakte een trip op maat van de kinderen, met goede tips over wanneer welke locaties te bezoeken, gidsen op maat van de kinderen en uitstappen, aan te passen aan het eigen tempo. Wij en nog meer onze kinderen hebben er fantastisch van genoten! Onze jongens vinden Rome de coolste stad!